קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. איך להתחיל עם בחורות
    על ידי sneori2 בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 01-04-2010, 22:30
  2. [פרסום] איך להתחיל עם בחורות באינטרנט! תהנו.
    על ידי Puma בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 15
    הודעה אחרונה: 04-11-2008, 19:20
  3. [פרסום] איך להתחיל אם בחורות? תקראו ובהצלחה!
    על ידי Puma בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 16
    הודעה אחרונה: 03-11-2008, 21:10
  4. [פרסום] ירידות על המשפטים להתחיל עם בחורות...
    על ידי LebronJames בפורום הומור וצחוקים
    תגובות: 16
    הודעה אחרונה: 19-08-2008, 20:54
  5. תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 05-05-2008, 15:42
+ תגובה לנושא
עמוד 3 מתוך 3 << ראשון 123
מציג תוצאות 31 עד 45 מתוך 45

להתחיל עם בחורות זה חסר תועלת אם אתה לא אסתטי כמו פסל. - עמוד 3

משתמש מתחיל
    לייקים
    77
    נקודות
    50

sadcunt בגוף של sickunt פשוט עצוב.. תכלס את השינוי שנותר לו לעשות הוא יכול לעשות ביומיים.. mirin.(יומיים של להסתובב עם האנשים הנכונים).

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    לייקים
    5
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    "Was mich nicht umbringt, macht mich stärker" Nietzsche

ציטוט נכתב במקור על ידי Above And Beyond צפיה בהודעה
    אתה בחיים לא תבין.
    אין לך מושג מה זה לקום בבוקר, להסתכל במראה ולשנוא את מה שאתה רואה.
    בטח שיש לי מושג, נראה לך אני לא היית בן 16 הולך לחדר כושר?

בגדול חבל לי על הבחור הוא SADCUNT בגוף של SICKKUNT
    זה מה שאתה תהיה אם תמשיך לפתח את החיצוניות, ותזניח את הפנימיות. בסופו של דבר sadcunt בגוף של sickkunt הוא sadcunt.

ציטוט נכתב במקור על ידי Awake1 צפיה בהודעה
    DOCTORT
    תקשיב עד עכשיו לא ראיתי פיקאפרים מביאים בחורות יפות,ראיתי רק את סניה ואני אפילו לא רוצה להעביר על זה ביקורת
    אני לא בדיוק יודע מי זה הסניה הזה שאתם מדברים עליו, אבל לפי מה ששמעתי הוא חנון בן 27 שגר אצל אמא שלו. אדם כזה סיכוי גבוה בלי הפיק אפ היה בתול עד עצם היום הזה. ככה שצריך לקחת דברים בפרופורציה. זה שהוא מזיין אפילו לא פעם בשבוע אלא פעם בחודש בחורה שונה, זה כבר הישג שאני בטוח הרבה אנשים כאן בפורום שהולכים כל היום לחדר כושר ולא זיינו מאז סתיו תשל"ג היו מתחלפים איתו.
    מעבר לזה, הוא כולה החליט להעלות סרטונים ליוטיוב ולעשות מזה כסף, אף אחד לא אמר שהוא אכן ברמה של לעשות מזה כסף. או נגיד מהטופ 1000 שחקנים הכי טובים בארץ.

pics or negs brah. איפה התמונות שיגרמו לי לסתום תפה כבר?

הבעיה בפיקאפ, שכבר שנים שאני יוצא נגד התחום הזה אף אחד לא השתיק אותי. אף אחד לא הביא לי תמונה של איזה הודי מכוער שטוען שהוא "אומן פאתוי" עם החברה הכוסית שלו, כמו שהוא טוען שהוא מביא.

שמישו כבר ישתיק אותי ויוכיח לי ההפך.
    תכיר את sean stephenson.
    הבחור מתנסה לגובה של מטר, עם מחלת עצות שבריריות, נוסע בכיסא גלגלים, ובחורות מתות עליו. כמו שאתה היית מת.
    (למד אצל דויד דה אנג'לו)

התחתן לפני שנתיים,
    זאת אשתו

עכשיו בוא נשווה אותו למציל מבית שאן ונראה מי כאן ה-sickkunt ומי כאן ה-sadcunt
    נערך לאחרונה על ידי DoctorT; 25-03-2013 בשעה 14:17.

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

אחי, הוא לא דוגמא טובה..מצטער.
    אם הוא היה מתחתן עם בחורה כמו ג'סיקה סמפסון או ג'סיקה בייל, הייתי מוריד את הכובע ואומר "וואלה, צריך להיות גמד, מכוער, עם בעיות תקשורת כדי להשיג נשים" אבל הוא התחתן עם בחורה ממוצעת מינוס.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

אתה יודע זה מעצבן אותי שאתה אומר דבר כזה כי סך הכל בסקס כוס זה כוס ואם אין לך משהו ריגשי אליה ואתה רוצה לפרוק עול אז זה לא בעיה בשבילך אז שלא תיהיה פצצה בלונדינית מה קרה <! ?$!$?@ אז שתיהיה קונגיפה מגעילה אבל לפחות תשיג את הרוגע שלך הגישה שלך ממש לא נכונה לדעתי .

משתמש מתחיל
    לייקים
    5
    נקודות
    0
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    אחי, הוא לא דוגמא טובה..מצטער.
    אם הוא היה מתחתן עם בחורה כמו ג'סיקה סמפסון או ג'סיקה בייל, הייתי מוריד את הכובע ואומר "וואלה, צריך להיות גמד, מכוער, עם בעיות תקשורת כדי להשיג נשים" אבל הוא התחתן עם בחורה ממוצעת מינוס.
    אתה חושב אם אתה הייתה גמד מכוער הייתה מתחתן עם איזשהי בחורה? או שהייתי מת בתול, מרחם על עצמך, מסתכל במראה ובוכה?

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

אני מאמין באמונה שלמה, שהסטנדרטים של גברים מכוערים מאד נמוכים (וזה גם דיי נכון) ונשים שבעיניי או בעיניי גברים אחרים שנראים טוב מוצאים אותן ללא שוות, גברים מכוערים מוצאים אותן דווקא כן שוות וכן מושכות.
    אם גבר מכוער מכוון את הסטנדרטים שלו גבוה מידי, יש סיכוי גבוה שהיא יחטוף הרבה מאד כוויות אבל בסופו של דבר הוא יצליח.
    אם הוא יתחיל מגיל 15 עד גיל 20 עם מליוני כוסיות, אני בטוח שבסופו של דבר הוא יצליח.

אבל, ויש פה וואחד אבל, שבגללו עשיתי כמיטב יכולתי לשנות את השם של הפורום ל"פיקאפ ושיפור עצמי", אם גבר יעשה כמיטב יכולתו כדי להראות כמה שיותר טוב עם הגוף שניתן לו ועם הפנים שניתנו לו והוא יעשה הכל כדי להראות טוב, יש סיכוי הרבה יותר גבוה שהוא יצליח להשיג הרבה יותר כוסיות.

אני לא אמור שמכוערים לא יכולים להשיג כוסיות כי זה לא נכון. יש לי 2 חברים מכוערים שיוצאים עם 2 ידידות מהממות שלי. אחת בלונדינית ואחת שטנית, שניהן מטריפות חושים והן ללא ספק הידידות הכי טובות שלי ושניהם החברים בין החברים הכי טובים שיש לי עד היום. הם אומנם מכוערים, הם מודים בזה, החברות שלהם מודות בזה, אבל לא אכפת להם! הם 2 חבר'ס מאד מאד מאד מגניבים, הם מצחיקים, הם מטורפים, הם בעלי בטחון עצמי, הם מצליחים בחיים שלהם והם עושים הכל כדי להנות מהם כמה שיותר הרבה..וזה בדיוק הסיבה שהם יוצאים עם 2 הבחורות האלה!

מכוערים יכולים להשיג כוסיות, אבל למה להשאר מכוער אם אפשר לעשות הכל כדי לשפר את זה??

משתמש מתחיל
    לייקים
    5
    נקודות
    0
    משפט מחץ

אני מאמין באמונה שלמה, שהסטנדרטים של גברים מכוערים מאד נמוכים (וזה גם דיי נכון) ונשים שבעיניי או בעיניי גברים אחרים שנראים טוב מוצאים אותן ללא שוות, גברים מכוערים מוצאים אותן דווקא כן שוות וכן מושכות.
    מסכים איתך. לגברים מכוערים יש סטנדרטים נמוכים, ומי שאשם בזה זה הוליווד. אם כל היום מקרינים לך שאם אתה לא "סילקקאט" אתה הולך להיות בתול או לזיין מכוערות במקרה הטוב, בסופו של דבר אתה מאמין לזה.
    אבל למזלנו סטנדרטים זה משהו שאפשר לשנות.

מצד שני יש גם הרבה גברים שנראים טוב שיש להם סטנדרטים נמוכים, והולכים עם מכוערות ושמנות.
    יש לי חבר שנראה ממוצע פלוס וחברה שלו פשוט זוועת עולם ושלא תגיד שיש לה אופי משו, סתם אבלה.

אם גבר מכוער מכוון את הסטנדרטים שלו גבוה מידי, יש סיכוי גבוה שהיא יחטוף הרבה מאד כוויות אבל בסופו של דבר הוא יצליח.
    אם הוא יתחיל מגיל 15 עד גיל 20 עם מליוני כוסיות, אני בטוח שבסופו של דבר הוא יצליח.
    בהחלט. אך כולם חוטפים בדרך, מכוערים, יפים, כולם.
    גם שלא תגיד 'חוטפים', כולה מקבלים כמה 'לא' פה ושם, אפשר לחשוב.

אבל, ויש פה וואחד אבל, שבגללו עשיתי כמיטב יכולתי לשנות את השם של הפורום ל"פיקאפ ושיפור עצמי", אם גבר יעשה כמיטב יכולתו כדי להראות כמה שיותר טוב עם הגוף שניתן לו ועם הפנים שניתנו לו והוא יעשה הכל כדי להראות טוב, יש סיכוי הרבה יותר גבוה שהוא יצליח להשיג הרבה יותר כוסיות.
    תשמע, לעשות ספורט, להסתפר, להתלבש יפה, להראות כמו בנאדם זה אחלה, וזה אחלה בונוס, אין ספק.
    אף אחד לא אומר כאן שמראה מוסיף לך אפס שום כלום למשחק.
    מה שאני אומר זה שמראה זה אחלה תוספת לאישיות הטובה שכבר יש לך, וזה לא משהו להסתמך עליו. הנקודה היא שטכנית אפשר להסתדר גם בלי מראה, אבל אי אפשר להסתדר בלי אישיות. כדוגמת המציל מבית שאן.
    עם פרארי עם מנוע של טוסטוס לא תגיע לשום מקום. אבל טוסטוס עם מנוע של פרארי ועוד איך.
    מה שעוד יפה בזה זה שאופי אפשר לשנות ולפתח, מאידך אם נולדת עם פרצוף מכוער, נדפקת.

עשיתי כמיטב יכולתי לשנות את השם של הפורום ל"פיקאפ ושיפור עצמי"
    אין דבר שאני שונא יותר מאשר את התרגום לעברית של "אומנות הפיתוי", איכס! איזה סליזי ומגעיל זה נשמע. נשמע כמו כל מיני סטסים אמנאי פאתוי זוחלים מהמכילות החשוכות שלהם והולכים לפתות פרחות עם ריח וודקה רדבול במועדונים החשוכים של אשדוד.

אני מסכים איתך ששיפור עצמי הוא הרבה יותר מפיקאפ, ונפרס על תקופה של עשר שנים פלוס.

אני לא אמור שמכוערים לא יכולים להשיג כוסיות כי זה לא נכון. יש לי 2 חברים מכוערים שיוצאים עם 2 ידידות מהממות שלי. אחת בלונדינית ואחת שטנית, שניהן מטריפות חושים והן ללא ספק הידידות הכי טובות שלי ושניהם החברים בין החברים הכי טובים שיש לי עד היום. הם אומנם מכוערים, הם מודים בזה, החברות שלהם מודות בזה, אבל לא אכפת להם! הם 2 חבר'ס מאד מאד מאד מגניבים, הם מצחיקים, הם מטורפים, הם בעלי בטחון עצמי, הם מצליחים בחיים שלהם והם עושים הכל כדי להנות מהם כמה שיותר הרבה..וזה בדיוק הסיבה שהם יוצאים עם 2 הבחורות האלה!
    נכון, הרבה יותר חשוב שתהיה מגניב, מצחיק, מטורף, בטוח בעמך מאשר שתהיה רק שרירי לדוגמא. זה כל כך שולי שפשוט אין מילים לתאר את זה. אבל מה, אם יש לך את הזמן ויש לך את הכוח אתה יכול קצת ללכת לחדר כושר לאכול חלבון ולהזריק קצת סטרואידים, בקטנה, אבל אתה ממש לא יכול להסתמך על כך שזה הדבר שיביא לך בחורות.
    נערך לאחרונה על ידי DoctorT; 25-03-2013 בשעה 17:26.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    DashBerlin
    לייקים
    168
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

חחחחחחחחחח SEAN הגמד המכוער הזה הוא סקאמר
    עזוב את זה שהוא עשיר ברמות מטורפות וזה ידוע שנשים נמשכות לכסף LMS ועם הכסף שלו יכולתי להביא יותר ממנו

בחיית רבאק אתה אוכל את כל הבולשיט של הפיקאפ כ''כ קל אתם כאלה תמימים...תראו את הנשים של הגורואים שלכם גועל נפש אחת אחת..

היחידים שאני באמת תופס מהם זה מיסטרי וניל שטראוס וגם הם לא הצליחו בזכות ה"פיקאפ" שלהם..מיסטרי גבוה עם לסת חזקה ופנים מעל הממוצע וגובה מעל הממוצע בהרבה. אני מכיר גבוהים מכוערים ממנו שכוסיות זורמות איתם כי יש בנות עם פאטיש לגבוהים.
    ניל שטראוס היה מסתובב עם מפורסמים, למשל עם האקסית של קורט קוביין.

השאר פשוט ליצנים סקאמרים, בין אם זה טיילר שמארגן מסיבולבול עם החבר'ה מRSD ובין אם אלה סימפל פיקאפ, חבורה של הודים ואסייתים שבאו לLA מאיזה חור בארה''ב בתקווה לזיין כוסיות אבל נשארו להביא ביד בשכונת העוני שהם גרים בה.

איזה סיבה יש לי להגיד את מה שאני אומר? אני לא אחד שמוריד אחרים למטה בשביל להרגיש "גבר" זה נוגד תפילוסופיה של החיים שלי.

Get LMS, let the haters hate and phuck the bitches. This is how we phucking roll.

מיסטרי באמת נראה סבבה לגמרי יש לי חבר שקצת דומה לו בפנים אבל החבר הזה הוא 1.82 שעד לא מזמן היה סיקקאנט ששוקל 81 על איזה 10-12 אחוז שומן ולא 1.90+ אבל מצד שני מיסטרי גם שחיף בקטנה ככה שאני לא יודע מה להגיד אבל מה שכן יש לו סוג של קסם אישי למרות האיפור והלק השחור אבל מצד שני הוא היה בתול עד גיל 21...
    נערך לאחרונה על ידי Iti10; 25-03-2013 בשעה 21:18.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    DashBerlin
    לייקים
    168
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

מזה משנה שהוא שחיף
    הוא עדיין לא מכוער ואפילו לא ממוצע וגבוה רצח..והאמת אני לא מתאר אותו בתור BUFF GUY מתאים לו הלוק של השחיף.
    נערך לאחרונה על ידי Above And Beyond; 25-03-2013 בשעה 21:19.

Get LMS, let the haters hate and phuck the bitches. This is how we phucking roll.

לא יודע אחי לדעתי גם מעל 1.85 נחשב גבוה מהממוצע וזה בכל מדינה גם בהולנד, 1.90+ לפחות
    לפי דעתי זה אפילו טיפה מוגזם חח וחוץ מזה אז נכון הוא בכלל לא מכוער הוא נראה די טוב בפנים אבל עדיין אין לו לוק של דוגמן
    נערך לאחרונה על ידי Iti10; 25-03-2013 בשעה 21:40.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    DashBerlin
    לייקים
    168
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

אחי גובה ממוצע בהולנד זה 1.81. הם לא אמיתיים
    הייתי שם והרגשתי גמד גינה (אני 1.80) וראיתי שם בנות גבוהות ממני וזה לא היה כזה נדיר בהתחלה הייתי בשוק, באתי ממדינה של גמדים (ישראל) ומדינה עם הממוצע גובה הכי גדול MY MIND WAS BLOWN

1.85 זה גבוה מהממוצע, אבל זה לא נחשב גבוה בהולנד. אבל הולנד IS A FUCKED UP PLACE ש1.90 נחשב שם "גבוה"

בישראל תכלס הרגשתי הכי ענק, פה אני מרגיש ממוצע אולי טיפל'ה מעל באיזה 2-1 ס''מ שבקושי רואים את זה ובהולנד...DUTCHS GONNA DUTCH

משתמש משקיע האוואטר של ShinTen
    לייקים
    1032
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    סניה ALERT

חחחחחחחחחח SEAN הגמד המכוער הזה הוא סקאמר

זה סקאמר? אני FOREVER MIRIN לו.
    לחופש יש תאריך: 20/3/2017

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    DashBerlin
    לייקים
    168
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

אתה בא להטריל את PUAHATE?

משתמש משקיע האוואטר של ShinTen
    לייקים
    1032
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    סניה ALERT

בוא יאינסל
    לחופש יש תאריך: 20/3/2017

+ תגובה לנושא
עמוד 3 מתוך 3 << ראשון 123

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 07:27.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,504,943 | הודעות: 8,205,536 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect