קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [מידע] איך להתחיל עם בחורות - בלוג חדש באומנות הפיתוי .
    על ידי Xanax בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 10-04-2011, 10:44
  2. איך להתחיל עם בחורות
    על ידי sneori2 בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 01-04-2010, 23:30
  3. הומור| איך להתחיל עם בחורות
    על ידי LikeMe בפורום הומור וצחוקים
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 24-12-2008, 22:35
  4. [פרסום] איך להתחיל עם בחורות באינטרנט! תהנו.
    על ידי Puma בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 15
    הודעה אחרונה: 04-11-2008, 20:20
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 17

[פרסום] איך להתחיל אם בחורות? תקראו ובהצלחה!

משתמש כבוד האוואטר של Puma
    לייקים
    3
    נקודות
    317
    משפט מחץ
    לחץ כאן.

ברירת מחדל [פרסום] איך להתחיל אם בחורות? תקראו ובהצלחה!

קודם כל לפני שאתחיל לכתוב, תדאו מראש! זה מאוד ארוך.
    זה בטוח שזה יעזור להרבה.
    אז נתחיל? :

התפתחות הטכנולוגיה, התרבות והמודרניזציה כבר מזמן טישטשו לנו את כל החושים איתם באנו מהטבע. היום זה קצת קשה להאמין שהאדם המודרני עדיין חושב בדיוק כמו האדם הקדמון כאשר מדובר בהתניות חברתיות וחוקי המשיכה. אבל התרבות והטכנולוגיה שלנו אינם חזקים מהטבע. גם האדם הכי משכיל, חכם ובעל נימוסים מאוקספורד, יסתכל על מישהי בטעם שלו ויתגרה ממנה.
    נשים בימינו הפכו לעצמאיות, שיוויוניות, חלקן בעלות אגו שלא היה מבייש מלך בתקופות עברו וכולן דואגות למה שיגידו עליהן מהצד. את כל הדברים הללו ניתן לנצח, לעקוף ולהוריד בקלות. כל מה שצריך זה קצת מיומנות ולדעת מה אתה עושה. אין אישה שמתעוררת בבוקר ואומרת לעצמה:" אם היום אני אפגוש בחור שרמנטי, מקסים ואינטלגנטי שימצא חן בעיני, אני לא אזרום איתו".

זה לא המראה, זה ההתנהגות.

נתחיל בהסבר

התסמונת הידועה: מעולם לא היה לך קשה לדבר עם בנות ולהתנחמד אליהן. אך ברוב המקרים ההכרות שלך איתן נבעה מהתרוץ הידוע מכל: חברה שהכירה בינכם.
    מעולם לא היה כזה מצב שבו ראית בחורה ברחוב שלא הייתה נופלת מבר רפאלי, ניגשת אליה ויצאתי עם טלפון אחרי כמה דקות. ראית איך זה קורה רק בסרטים. אבל זה יכול לקרות גם במציאות. זה תלוי רק בך. זה תלוי קודם כל בהחלטה שלך לגשת אליה ואחר כך ביכולת שלך להמשיך משם.

אז איך בדיוק עושים את זה? איך מגיעים למצב שבו אתה, בחור ממוצע לחלוטין, ניגש אל בחורה שמצאה חן בעיניך בכל מקום שתראה ותוציא ממנה טלפון ואפילו תגרום לה להמשך אליך?
    נתחיל בדבר הכי חשוב בפיקאפ: לא מדובר בטריקים או תרגילים. מדובר קודם כל בשיפור עצמי. חלק גדול מהאנשים שמחליטים לעבור אצלי הדרכה פרטית שומעים את המשפט הבא:"לך ותדבר עם בנות. פשוט תלמד לנהל שיחה ולתקשר עם אנשים". זה לא אמור להפתיע אתכם. בסך הכל מדובר באינטלגנציה חברתית. ברור שאני נותן לאותם אנשים גם את הכלים לנהל שיחה ולתקשר - וגם הדגמות.

חשוב: אל תתבאסו מכלשונות. אם לא הצלחתם עם בחורה, זה אומר שאתם פשוט צריכים להמשיך להתאמן (או שהיא פשוט לא בשבילכם). החוק הינו ברור: אין כזה דבר בחורה שאי אפשר להשיג. יש בחורה שלא הצלחת להשיג. כמה פעמים קרה לכם שידידה שלכם אמרה שאתם לא בטעם שלה, אבל אחרי שניהיתה לכם חברה, פתאום אתם כן בטעם שלה?

כלל נוסף שעליכם לזכור: תפסיקו לשאול בנות איך להתחיל עם בנות. בחורה אף פעם לא עשתה את זה. אני מרשה לכם לשאול בנות אך ורק אם הן מדריכות פיתוי בעצמן (יש מעט כאלה בישראל, אבל יש). בחורה תביא לכם את כל העצות שיובילו אתכם בדרך הישירה והבטוחה להיות הידיד הכי טוב שלה או הבחור הבא שהיא תנפנף בטענה שיש לה חבר או אין לה פנאי לקשר מפני שהיא עסוקה בעבודה (בולשיט!).
    היץ' צדק. אף בחורה לא מתעוררת בבוקר ואומרת לעצמה:" הלוואי שאף אחד לא ימצא חן בעיני היום".
    מדוע זה יקרה? מפני שבחורה תנסה להעמיד אתכם במצב הכי נוח לה: כלומר שתבואו אליה ותגידו לה שהיא יפה (והן נהנות לשמוע את זה גם אם טוענות אחרת).
    לכן אני אומר בדיוק הפוך: למה שתחמיאו לה לפני שהרוויחה את זה? שתנסה להרשים אתכם קודם. בנות יפות יש בכל מקום. תשאלו אותה מה מיוחד בה ונראה אם היא שווה את הזמן שלכם. זאת צריכה להיות הגישה שלכם כלפיה. תחשבו מה יקרה לבר רפאלי אם יבוא איזה בחור, יסתכל עליה במבט מזלזל ומאוחר יותר יגיד לה:" אוקיי, אז את נראית טוב. מה עוד את יודעת לעשות?"
    מצד אחד זה ממש חצוף. מצד שני, היא תבין שעומד מולה אדם שהיא לא יכולה להשיג בקלות. וזה בדיוק מה שימשוך אותה. רבים קוראים לזה פסיכולוגיה הפוכה, אני קורא לזה חשיבה נכונה. בנות רגילות לשמוע שהן יפות, שוות ושכל העולם רוצה אותן. אך שימו לב מה קורה להן כשהן לא שומעות את המשפטים האלה. הן מנסות להוציא את זה בכוח. כל עוד לא תיכנעו לזה, היא תתחיל להתעניין בכם ולשאול את עצמה: מי זה הבחור הזה שלא רוצה אותי פתאום?

בנים, כאשר רבים מכם רואים את הכוסית של בית הספר, השכונה או העיר, אתם מתחילים לחלום בהקיץ על הקשר הארוך והרומנטי שיהיה לכם איתה, על נסיעות לקאריביים, על ילדים ועל מה לא. לא פעם בנות שיצאתי איתן סיפרו לי שהן מקבלות הצעות נישואין מאנשים שהן לא מכירות (או מכירות בקושי). עכשיו אני רוצה שתנסו לדמיין את עצמכם במצב של הבחורות האלה. אילו בחורה שאתם לא מכירים הייתה ניגשת אליכם ואומרת לכם:" היי, אני רוצה להתחתן איתך". אפילו אם היא הייתה כוסית, הייתם זורמים על זה?
    אני די בטוח שלא. איך יכול להיות שבחורה שלא מכירה אתכם כבר יודעת שבא לה להתחתן? מי היא בכלל?
    את אותו הדבר בדיוק חושבת בחורה שניגש אליה בחור ואומר:" את דומה לחברה הבאה שלי".
    איך לעזאזל כבר החלטתם שאתם רוצים אותה עוד לפני שבכלל הכרתם אותה? הבחורה יודעת עם איזה איבר חושב בחור שמתחיל איתה במשפט הניצחי:" יש לך עיניים ממש יפות". המילה עיניים זאת הסוואה למילה שדיים.

לכן זכור תמיד: לעולם אל תחליט שאתה רוצה מישהי לפני שהכרת אותה. אתה לא רוצה אותה, אתה רוצה להכיר אותה, וזה הבדל ענק.
    לא היא זו שצריכה להחליט אם היא רוצה אותך או לא. אתה זה שצריך להחליט אם היא שווה אותך או לא. ברגע שתתחיל לחשוב ככה, אתה תראה שהולך לך הרבה יותר טוב ממה שהלך קודם.
    סורי בנות, אין שום סיבה שאתן תבחרו אותנו. הגיע הזמן להפסיק את עידן הנקביות הגברית ולחזור לתקופת הנסיך שנכנס לחייך וסוחף אותך לעולם מלא ריגושים. על תשומת ליבו של נסיך צריך עוד להלחם.

בדיוק כמו בטבע:
    בחורה נמשכת למה שנקרא בשפה ביולוגית "זכר אלפא" - כלומר הזכר המוביל של הלהקה. אם לדעתכם רק החיות חושבות ככה ואנחנו לא, אז טעות נפלה בידכם. עוד הוכחה מדהימה לתורת האבולוציה של דארוין. לא סתם בנות רוצות דווקא את הבחור המקובל של השכבה ורק אחר כך את החתיך. כי מקובל = אלפא. ביננו, אם החתיך הוא חנון, גם אותו אף אחת לא תרצה. גבר "אלפא" זה אחד שלא נואש לבחורה ולכן אין סיכוי שהוא החליט שהוא רוצה מישהי עוד לפני שהכיר אותה (כי בתאוריה כבר יש לו מליון ואחת יזיזות והיא רק עוד אחת בשבילו).
    לא פעם עשיתי ניסוי עם בנות ברחוב: סיפרתי להן שאני יוצא עם 3 בנות עכשיו (לעיתים זה גם היה נכון). התגובה הישירה הייתה כזאת:" וואי אני לא הייתי יוצאת איתך".
    התגובה הזאת נובעת מהטישטוש התרבותי של החושים שלנו. בחור שיוצא עם יותר מבחורה אחת הוא לא בסדר. אבל מי בעצם קבע את זה? התרבות שלנו? הטבע קבע לנו דבר אחר: גבר שיש לו המון נקבות הוא גבר שווה. אם כך, מי מנצח? התרבות או הטבע. את התשובה לזה סיפקו לי עשרות בנות שמשום מה כעבור 10 דקות, נורא רצו את הטלפון שלי, הזמינו אותי למועדון, ויתרו על מה שעשו קודם בשביל להמשיך את הערב איתי ועוד... אם כך, ניצחון מוחץ לטבע.
    בכל זאת, מפני שאני יודע שכולכם חושבים תרבותית עדיין, אני אציין שלא בגדתי באף אחת מהן. יוצאים זה לא חברה והן ידעו שיש לי עוד בנות.

בנים, זה שהכרתם מישהי וקבעתם לצאת איתה, לא אומר שמעכשיו אתם מסודרים ולא צריכים להתחיל יותר עם בנות. פעולה זו מסוכנת ביותר מפני שהיא עלולה לגרום לכם לבנות על הבחורה יותר מדי על ההתחלה ולהראות קלים להשגה.
    גם סקס בפגישה הראשונה אגב לא אומר שכבר השגתם את הבחורה. לכן תיזהרו עם זה. צריך לדעת לבנות נוחות לפני ששוכבים.

החלק הבעייתי אצל הרוב:
    איך אתה ניגש אליה? מה אתה עושה?

מאחר ואמרתי במפורש שאתם לא יכולים להחליט שאתם רוצים מישהי עוד לפני שאתם מכירים אותה, זה אומר שמהיום, המטרה שלכם כאשר אתם ניגשים לבחורה משתנה לחלוטין: אתם לא ניגשים כדי להתחיל איתה, אתם ניגשים כדי לדבר איתה.
    רצוי מאוד שלפני שתתחילו עם הבחורה שאתם רוצים (במידה והיא לא בורחת לשום מקום), תתחילו סתם בשביל החימום עם בחורה אחרת כדי להכנס למה שנקרא "וויב" (זרימה). ככה יהיה לכם יותר ביטחון בסט הבא שתפתחו.
    סט - מונח של פיקאפ שאומר בעצם "קבוצה של אנשים שאתה התחלת איתם". יכול להיות גם סט יחיד אם זאת בחורה אחת.
    המטרה שלכם בהתחלה היא לנהל שיחה ולהנות ממנה - ככה שגם הבחורה תהנה. הטלפון שלה הוא בכלל לא המטרה שלכם.
    ברוב המקרים שבהם אני פותח סט, אני בכלל לא מעוניין לקחת ממנה טלפון בסוף. לצורך העניין: לקחתי טלפון של בחורה אחת מתוך ה-7 בנות האחרונות שהתחלתי איתן. חלקן מצאו אותי במקושרים אחר כך כי אמרתי להן את השם, אבל זאת כבר בחירה שלהן להמשיך את זה, לא שלי.
    אם בחורה מבקשת ממך את הטלפון כי יצרת משיכה ממש טוב, בכל זאת עדיף שאתה תיקח את שלה גם. עדיף שאתה תיהיה בשליטה ולא היא (הן גם מתפדחות להתקשר ומרגישות שזאת פגיעה באגו שלהן לבצע את הפעולה הזאת).
    אז אם אתם ניגשים על מנת לדבר איתה ולא להתחיל איתה, תשכחו אחת ולתמיד מכל המשפטים הבאים:
    "יש לך עיניים ממש יפות"
    "תגידי, יש לך חבר?"
    "את ממש יפה!"
    "חשבתי שאת ממש חמודה ורציתי להכיר אותך" - למרות שבשלב מסויים זה יהיה אפשרי. אתם תבינו בעצמכם מתי אתם מספיק טובים בשביל המשפט הזה וברוב המקרים הוא לא יגיע מהר.

תזכרו, גם אם היא ממהרת, היא לא תמשיך ללכת אם היא תימשך אליכם בשניות הראשונות שלה. בחורה שמתעניינת, תמציא כל תרוץ שבעולם כדי להשאר ולדבר (אלא אם היא ממש ממש ממהרת). כך שאם לא הלך לכם טוב, זה בגלל משהו שלא עשיתם נכון. חשוב להראות ביטחון עצמי, להיות מקורי וכמובן לדעת לדבר נכון עם הגוף שלכם. אם הבחורה עושה צעד אחורה, גם אתם תעשו צעד אחורה - ככה אתם גם לא מאיימים עליה וגם נותנים לה את התחושה שגם אתם רוצים ללכת. פעולה זו מבצעת גם כמה דברים נוספים אבל נעזוב את זה כרגע.

משפטי פתיחה טובים אלה משפטי פתיחה שנועדו ליצור שיחה. למשל אם אתם עומדים בתחנת האוטובוס ואתם מבקשים עזרה בהנחיה כלשהי. אם אתם ניגשים אליה בקניון ושואלים איך להגיע לאיזו חנות והאם כדאי לקנות שם מתנה לחברה שלכם או לאחותכם. או סתם שאלה בסגנון:"אני צריך שניה עזרה לגבי משהו" ואז לשאול כל שאלה שבא לכם (אבל שתיצור דיון כלשהו). שימו לב שכאשר אתם שואלים שאלה, היא תסתכל עליכם במבט בוחן ורק אז תחליט אם היא נשארת או לא. זאת הדרך שלה לבדוק אם הבחור שעומד מולה שווה את הזמן שלה. לכן תדאגו להתלבש בהתאם. את הקול שלכם ואת המימיקה היא קולטת אוטומטית. במידה ואתם הולכים עם בחורה, היא תסרוק גם אתכם וגם את הבחורה.

הרבה בנים נתקעים אחרי שהבחורה עונה להם. אבל אחרי 10-20 פעם שתעשו את התרגיל הזה, אתם תבינו בעצמכם איך להמשיך בשיחה. לפעמים סיפור אישי יכול לעזור. הסיפור הזה לא חייב להיות כזה נכון (אם אין לכם איזה משהו קשור לנושא). רק תשתדלו לא לשקר לה על עצמכם. מפני שהמטרה שלכם היא להציג את עצמכם ולא את מה שאתם לא. בהתחלה רבים מזייפים קצת. לכן אני אומר: fake it till you become one.

שפת גוף:
    נסו לגשת אליה ככה שהיא תחשוב שאתם עוד רגע הולכים ולהפנות אליה את כל הגוף רק כאשר היא הרוויחה את זה. ככה אתם לא תגרמו לה להרגיש מאוימת או להרגיש שאתם נורא רוצים לדבר איתה (זה יתן לה יותר מדי קרדיט על ההתחלה). אל תירכנו כלפיה אלא להיפך, תגרמו לה להרגיש שהיא צריכה עוד להתאמץ כדי שתישארו איתה בשיחה. בשלב כלשהו תראו שאתם פשוט לא תרצו להשאר בשיחה עם בחורה שלא מצליחה לעשות את זה כביכול. לא פעם סגרתי סט על הדקה הראשונה - פשוט כי הבחורה נראתה לי תפלה לחלוטין ולא מעניינת. זה לא תמיד נכון, יש בחורות סגורות עם המון תוכן. עם הזמן לומדים לזהות גם את זה.

מחמאות:
    סליחה בנות, אבל הגיע הזמן להפסיק להעלות לכן את האגו ללא סיבה מוצדקת.
    בנים, הגיע הזמן להפסיק את ההרגל המגונה של להחמיא לבחורה. במיוחד על העיניים שלה. אין לכם מושג כמה פתטי זה נראה כאשר בחור ניגש אל בחורה יפה ואומר לה שיש לה עיניים יפות – והוא העשירי הערב. גם כאשר התחלתם כבר בשיחה, זה לא אומר שאתם צריכים להחמיא לה. אם אתם כבר רוצים להחמיא לה, שהמחמאה תיהיה כנה ולא תיהיה קשורה ברצון שהיא תאהב אתכם.
    אין לכם מושג כמה פעמים אני החמאתי לבחורה על משהו והיא אמרה דברים בסגנון:" סוף סוף מישהו מחמיא לי לא רק על המראה".
    יכול להיות שקל לי לדבר מפני שהתרגלתי לבנות יפות. בהתחלה זה לא היה קל. אבל אין מה לעשות, המטרה שווה את המאמצים. בחורה לא תיזכור את המחמאה שלכם אם לא תיהיו מקוריים. הסיבה היחידה שבנות אוהבות את המחמאות שלי היא שהן כנות, לא נועדו כדי להתנחמד אליהן ולא מדברות על משהו שיכולתי לשים אליו לב מהרגע הראשון. אני מחמיא לה על משהו באופי שלה - אחרי שהיא הרוויחה את זה. ככה היא מרגישה הרבה יותר טוב איתכם והכי חשוב: היא יודעת שאתם מקשיבים לה ולא רק בוחנים את המראה שלה. היא גם יודעת שהיא הרוויחה את המחמאה הזאת ורוצה להתאמץ כדי לקבל עוד. בכך בעצם אתם בונים לה סולם מכשולים עד שהיא מגיעה לפרס: שזה אתם.

למשל להגיד למישהי את ממש יפה ולהסתכל עליה כמו הומלס על צפונית על מנת לבדוק מה התגובה שלה על המחמאה, זה לא טוב. הבחורה תבין ישר שאתם מחמיאים לה כדי להתנחמד עליה.

לסיבה מדוע בעצם מחמאות זה לא טוב יש גם הסבר ערכי-חברתי. לא רק מפני שערך של מחמאה יורד כאשר המחמאה יכולה לבוא מכל אחד (ובחורות יפות מקבלות מחמאות על ימין ועל שמאל), אלא גם מפני שעל ידי מחמאה, אתם מעלים את הערך של הבחורה ביחס אליכם.
    כאשר בחור ניגש אל בחורה יפה, הערך שלה ביחס לערך שלו הוא גבוה. הוא לא מצטייר עדיין כ"אלפא". היא מבחינתה מודעת לעובדה שהיא 10. הוא מבחינתה סתם עוד בחור אחד בעל ערך של 5 במידה והוא ניגש אליה על מנת לדבר. אם הוא ניגש כדי להתחיל איתה באופן שקוף, הערך שלו עומד על 1. אם בחור בעל ערך 5 ינסה להתחיל עם בחורה בעלת ערך 10, היא תנפנף אותו. מחמאות גורמות לבחורה להעלות את הערך שלה ביחס אליכם ל-11, 12 וכך הלאה בזמן שאתם נשארים על 5. לכן על מנת להראות לה שאתם לא לחוצים מזה שהיא 10, תעקצו אותה. תגידו משהו על זה שהיא נראית לכם קצת מסטולה, מרחפת או תשאלו אותה אם השיער שלה אמיתי. יש המון שיטות ושאלות אשר גורמות לבנות לתהות קצת לגבי עצמן ולהרהר להן את הביטחון הגבוה שלהן (ברוב המקרים אגב לא בצדק - כי אם הוא גבוה בצדק אז העקיצה לא תעבוד עליה).
    שימו לב חבר'ה, עקיצות זה לא אומר שצריך לבוא אל בחורה ולהגיד לה:" בונע את מכוערת". זה אמנם יוריד לה את הערך, אבל זה גם יגרום לה ללכת מכם. חוצפה זה לא לעניין. לא להעליב את הבחורה.

ערך חברתי:
    תעשו לעצמכם ערך חברתי גבוה. כאשר אתם ניגשים אל בחורה, רוב הערוצים שבהם אתם משדרים זה מימיקה ושפת גוף. מה בדיוק יוצא לכם מהפה זה בערך 20% ממה שאתם משדרים. יש כאלו שיגידו שזה אפילו 10. מה שאומר שחשוב לא משפט הפתיחה אלא הגישה עצמה. הגישה היא שאתם הפרס והיא הנבחנת.
    זיכרו תמיד:
    כתפיים אחורה, ביטחון עצמי, לדבר כמו גבר ולא כמו קבצן המבקש נדבות ולא להתקרב אליה יותר מדי על ההתחלה (זיכרו, אתם אלפא, היא צריכה להרוויח את ההתקרבות שלכם אליה).
    להתחיל את השיחה מ"אנחנו עוד רגע צריכים ללכת, אבל רק לשניה רציתי לשאול משהו" יהיה נהדר. מאוחר יותר אתם יכולים להגיד:" טוב, הרווחת עוד רגע מזמני". לאחר מכן תפנו אליה את כל הגוף שלכם. הפניה של כל הגוף זה סימן לכך שעכשיו היא עניינה אתכם. תדאגו לכך שחברים שלכם יעמדו איתכם באותו הקו ושאתם תיהיו באמצע כדי להראות מי הזכר אלפא. תדאגו לכך שאתם לא תפנו את הגב לחברים שלכם - היא צריכה לראות שהחברים שלכם חשובים לכם כדי שכאשר היא תיהיה במעגל הזה, אתם לא תפנו את הגב גם אליה.
    חבר שלי פעם התחיל עם כמה בנות, הפנה את הגב אלי ואל עוד מתלמד שלי ושילם על כך ביוקר בסט. הסיכוי היחיד שלו היה בחורה אחת (מתוך בערך 10 בנות) שזיהתה אותי (זיהוי חיובי). אך מפני שהוא כבר הפנה לי את הגב, הוא הבדיל את עצמו ממני והן היו חופשיות לרדת עליו ולא להתייחס לזה שהוא מכיר אותי. לכן שימו לב לפרט החשוב הזה. לא להפנות גב לחברים.

כיצד תזהו סימני משיכה או התעניינות?

אם החלטתם לשנות מקום והבחורה הולכת אחריכם, היא נמשכת

אם יש שתיקה לרגע והבחורה נשארת לעמוד, היא נמשכת

אם היא מתחילה לשחק בשיער או לגרד ביד, בכתף או בלחי - היא נמשכת אליכם (ואגב, באמת מגרד לה כתוצאה מכך).

אם היא מתחילה לחבק אתכם סתם ככה תוך כדי שיחה, היא נמשכת

אם היא יוצרת קשר עין ליותר מכמה שניות, היא נמשכת

אם היא מביאה נושאים חדשים לשיחה ולא נותנת לשיחה לדעוך, היא נמשכת

אם היא אומרת:" תמשיך" על משהו שאתה מספר (וזה לא באמת כזה מעניין), היא נמשכת.

כיצד אתם בעצם יוצרים את המשיכה במהלך השיחה?
    ארבעת יסודות המשיכה הם אלו:
    1- נבחרת מקודם על ידי נשים אחרות (לספר על כך שהיו לך כבר חברות בעבר)
    2- אתה מוכן להגן על האהבה שלך (מישהו מטריד אותן, תגן עליהן)
    3- אתה המנהיג של הגברים האחרים בחבורה (תשלבו את זה בסיפורים)
    4- אתה מוכן לחלק רגשות (לא לשחק אותה רובוט אדיש, לחייך, לרמוז לה על עניין בשלב מסויים וכו'...)
    משיכה זאת לא בחירה של הבחורה או לא. אם היא נמשכת, זה לא בגלל שהיא בחרה בזה. זה בגלל שזה קורה.

בנים רבים נוטים לפחד מהשלב הרביעי מפני שאם לא משתמשים בו נכון אז עלולים לאבד את הערך בעיני הבחורה והיא לא תחשוב עליהם כגבר קשה להשגה אלא סתם עוד אחד. אבל שימו לב: אנשים שיתעלמו ממנו יקבלו אותה ללילה, אבל לא יותר מזה.
    אני אתן לכם טיפ קטן: אם שכבתם איתה על הלילה הראשון, תספרו לה על עצמכם מידע פגיע כלשהו. היא חייבת להרגיש שהיא קרובה אליכם אחרי זה. חבל שתאבדו אותה סתם. צרו נוחות כמו שצריך. אם אתם חושבים שבנות לא דופקות וזורקות, תחשבו שוב! בנות רוצות סקס יותר מבנים. אתם תבינו את זה בשלב מסויים ואת כל הדברים הנובעים מהגישה הזאת. זה באמת נכון, זה לא קלישאה.
    כשאתם רוצים סקס אז היא אומרת שכואב לה הראש. אבל אם אתם אומרים שלכם אין כוח לסקס, היא תאנוס אתכם. ההבדל הוא בגישה בלבד.

שיחות "wing man":
    בכל פעם שאני מתחיל עם בחורה כאשר חבר שלי לידי, אנחנו זורקים מחמאות אחד לשני כדי להראות שאנחנו שנינו "אלפא". עדיף שחבר שלכם יגיד עליכם מחמאה מאשר אתם על עצמכם. חס וחלילה לא לרדת על חברים שלכם כדי להוציא את עצמכם "הגבר" שבחבורה. אלו הם חברים שלהם והבחורה שאתם רוצים צריכה לרצות להכנס למעגל שלהם. מה שאומר שאם הם כאלה אפסים, לא יהיה לה שווה לעשות את זה. תזכרו את זה טוב טוב! קודם אתם דואגים למעגל החברתי שלכם ורק אחר כך לבחורה (כל עוד היא עוד לא במעגל הזה). בחור אחד שאני מכיר ויוצא איתו מדי פעם, תמיד דואג שאני אשב לידו לפני שבכלל בדק אם יש עוד מקום ישיבה בשביל הבחורה. מבחינתו שתעמוד, אבל אני חבר שלו ואני אשב. מצד אחד זאת פעולה לא ג'נטלמנית (לי אישית יש בעיה איתה), אבל זה עובד בשבילו ואני מבין למה.

שיחת ה"וינג מאן" הכי טובה שקיבלתי איי פעם באה דווקא ממוכר החולצות לאונרדו. הוא סיפר לאחת האקסיות שלי סיפור:" פעם שכבתי עם איזו דוגמנית ממש כוסית שאמרה לי: אתה יודע כמה בנים היו מתים להיות עכשיו במקומך? אז אני אומר לך עכשיו, את יודעת כמה בנות היו מתות להיות עכשיו במקומך?"
    עצם העובדה שלאונרדו אמר את זה ממקום אמיתי (כלומר, הוא לא נראה כאילו הוא סתם אומר את זה כדי לעזור לי איתה), הפך את זה לחזק פי כמה. אחת הסיבות מדוע אני יכול לבוא אליו עם כל חברה שתיהיה לי בכל מצב, זה כי אני יודע שכל משפט שיצא לו מהפה, רק יעלה את הערך שלי בעיני הבחורה.

לעיתים הוא צוחק עלי:" מה אתה בא רק עם אחת? מה עם כל ה-3 כוסיות שהיו אתמול?"
    לדעת בנים רבים משפט כזה מוציא אותם רע. אבל ההיפך הוא הנכון. כי מצד אחד עובר לבחורה בראש:" הנה, עוד אחד רודף שמלות", אבל מצד שני בתת מודע שלה היא מקבלת אותו: זה בחור שיכול להשיג כל אחת, הוא שווה ואני רוצה אותו לעצמי.
    לספר על חברים שהם יצאו עם אסתי גינזבורג, מפיק מפורסם בהוליווד או איש עסקים גדול, יעזור לכם להעלות את הערך החברתי שלכם.
    למרות שאני בספק שאסתי גינזבורג מעלה לי את הערך החברתי, אבל תבינו כשתמשיכו לקרוא. אחד הדברים שאני שונא זה אנשים שתופסים מעצמם לא בצדק.

והנה פרט חשוב שרבים מכם ודאי יופתעו לגלות: עדיף "וינג גירל" מאשר "וינג מאן". להתחיל עם בחורה כאשר בחורה לידך, יצור אפקט חזק פי 3 מאשר כאשר עומד לידך בחור. ברגע שאתה בא עם בחורה, אתה קודם כל לא מאיים, אתה ישר עונה על האלמנט של "בנות קודמות כבר בחרו בו" והסיכוי שהבחורה תעצור ותדבר איתך עומד על כמעט 100%.

אם אני אעמוד עם שתי דוגמניות ואתחיל עם בנות שעוברות בדרך, אין שום סיכוי שבעולם שהן לא יעצרו לדבר איתי – אפילו אם הן נשואות באושר ועושר. כי ברגע שאתה עומד עם 2 דוגמניות, הערך החברתי שלך עולה פי כמה וכמה.

מצב רוח טוב! אם יש לכם מצב רוח טוב, הבחורה תרגיש את זה ותרצה גם. מצב רוח טוב אומר שיש לכם חיים טובים ושווה לה להיות חלק מהם. "יאללה בלאגן" זה משפט שזורקים הרבה במסיבות על מנת לשפר מצב רוח. נסו גם אתם. בחורות שמות לב למי יש מצב רוח טוב ולמי לא. זה משפיע מאוד.

ערך חברתי:
    תמיד להיות במרכז העניינים. כאשר אתם ניגשים אל בנות היושבות בפאב, בחיים אל תתיישבו בפינת השולחן או איפשהו בצד. אתם חייבים להיות מרכז העניינים וזה כולל גם מיקום. מרכז השולחן זה המקום היחיד שבו אתם תשבו. אבל אתם כמובן לא תשבו ישר מפני שלא באתם להתחיל עם הבנות אלא רק לדבר. הן צריכות להרוויח את זה שאתם תתיישבו לידן. לכן הישיבה תבוא אחרי המשפט:" הרווחתם עוד כמה דקות מזמני" ואחרי שהן באמת הרוויחו אותו. לעיתים אתם יכולים להתיישב במרחק מסויים מהן (כדי שיהיה לכם נוח – מי הן שתעמדו בשבילן?) ורק כעבור זמן מה להתקרב.
    אם יש מישהי בחבורה שאתם רוצים, חשוב שלפני שאתם מזמינים אותה ללכת איתכם הצידה, שתתחילו דווקא עם מנהיגת החבורה. את מנהיגת החבורה אתם תלמדו לזהות אחרי קצת נסיון. אבל ברגע שתבקשו מהבחורה שלכם לבוא איתכם, היא תבקש אישור (בצורת קשר עין) מהמנהיגה. במידה ולא תקבל אותו, הסיכוי שלכם קלוש. אחד הדברים שאני עושה הוא פשוט לזהות את המנהיגה ולהפוך למנהיג החדש במקומה אחרי שאני מלמד אותה משהו חדש. אחרי זה כל בחורה תבוא איתי אם אני רק אגיד לה "בואי שניה הצידה אני רוצה להגיד לך משהו".

לפעמים תקבלו הפרעות בצורת ערסים או מתחרים שינסו לגשת וגם להתחיל עם הבנות שאתם מדברים איתן. זה קרה לי לא פעם, ובכל פעם מחדש שמתי אותם בכיס תוך כמה רגעים. יש אנשים שפשוט מתעלמים מההפרעה - אך זה לא תמיד אפשרי. מה שאני עושה הוא ללמד את המפריע משהו חדש שהוא לא יודע. בכך אני הופך אותו לחלק מהחבורה שלי ומגדיל את הערך שלי. כי מקודם הייתי המרכז של חבורה שכוללת אותי ו-3 בנות. אבל עכשיו היא כוללת עוד בחור או שניים - משמע אני כבר המנהיג של 5 אנשים ולא רק של 3. כך שההפרעות האלה בתכלס רק עוזרות אם אתם יודעים לנצל אותן.
    במידה ומי שמפריע לכם הוא פיקאפר בעצמו ויודע מה הוא עושה, יש לכם כמה אופציות: תעקצו אותו ותורידו לו את הערך לפני שהוא יספיק לעניין אותם, תעברו לשפה שהוא לא מבין, לתנועות גוף מצחיקות מאחורי הגב שלו או כל דבר אחר שיוריד לו את הערך. לפעמים אפשר לעשות משהו בלתי צפוי כמו להתעטש ולהגיד שהוא עושה לכם אלרגיה מוזרה. אפשר להגיד שיש לו אחלה חולצה שלבשתם בגן. בכל אופן, בכל פעם שהייתה לי תחרות עד עכשיו, ניצחתי בה בזכות היותי ממזר לא קטן. אבל בכללי זה לא יפה להפריע לאנשים אחרים בסט.

כמו היץ', אני אגיד לכם את הדבר הבא: אחרי שהתחלתם איתה ויצרתם אצלה משיכה, אתם לבדכם. אם אתם אנשים טובים, אתם לא צריכים עזרה ממני. היא תראה את זה. אם אתם אנשים לא טובים, אז אני כנראה גם לא רוצה שתצליחו עם בנות. זיכרו עוד דבר קטן: משיכה ואהבה זה לא אותו הדבר. לא בכל אחת אפשר להתאהב. גם אם נמשכים אליה. אפשר ליצור אהבה, אבל זה באמת סיפור אחר.

יש עוד המון דברים שיש לדעת על כל זה. מן הסתם שלא הכל אני יכול להעביר בפוסט אחד. רוב הדברים באים מנסיון.

קיימות המון שיטות לעשות את זה, אך הבסיס לכל אותן שיטות הוא אותו אחד. צריך לדעת ליצור משיכה. יש חוקים ספציפיים שבגללם אנו נמשכים אחד לשני. אם אנחנו יודעים את החוקים האלה ויודעים לזהות אותם אצל כל בחורה, אנחנו נשחק לפיהם והיא לא תוכל להתנגד אליה. משיכה זה לא בחירה. כשהיא נמשכת, היא פשוט נמשכת. אין לה דרך לעצור את זה. גם בחורה שיכולה להשיג כל אחד, תבוא ותימשך ל"מניאק" היחיד שלא ירצה אותה, ולא תוכל להפסיק להמשך אליו אפילו שתירצה מאוד. זה כי יש לך אגו מותק.
    בנוסף להסברים כאן, אני מציע קורסים לאומנות הפיתוי למי שרוצה להתקדם מהר יותר (או טוב יותר). על זה תדברו איתי במייל - seniaw@gmail.com.
    לא לשאול עם כמה בנות הייתי. אני בתול ושומר נגיעה.

תגיבו מה דעתכם.

והנה יוטם שוב תפס תפוזה על המירק אז:

«23:08:18» «Guest765» יש פה גיי ?
    «23:08:21» «@y0tam» אני

יוטם ^ אל תגיד לי יותר שאתה לא הומו, עכשיו כולם יודעים מי אתה .

צריכים עזרה?, לא מבינים משהו?, תפנו אלי בפרטי.

2. קישורים ממומנים

משתמש ותיק האוואטר של clicker
    לייקים
    74
    נקודות
    204
    משפט מחץ
    אל תסתכל בקנקן, תעשן ממנו !

חבר שלי פעם התחיל עם כמה בנות, הפנה את הגב אלי ואל עוד מתלמד שלי ושילם על כך ביוקר בסט
    מי אתה לעזאזל ? או שזה סתם העתק הדבק..
    A Fistful Of Dollars
    "רוחוס שם, בקסטרים שם, ואני בדיוק באמצע..המשוגע עם הפעמון צדק, אפשר להרוויח כסף במקום כזה."

לייקים
    3
    נקודות
    317
    משפט מחץ
    לחץ כאן.

חבר שלי רשם את הפוסט, הוא הסכים שאני יכניס אותו לכאן.
    אז חשבתי אולי זה יעזור לכם.

משתמש ותיק האוואטר של clicker
    לייקים
    74
    נקודות
    204
    משפט מחץ
    אל תסתכל בקנקן, תעשן ממנו !

ציטוט נכתב במקור על ידי priNce_O.o צפיה בהודעה
    חבר שלי רשם את הפוסט, הוא הסכים שאני יכניס אותו לכאן.
    אז חשבתי אולי זה יעזור לכם.
    חחח אני עוד 3 דקות מסיים להכין את הראש בנרגילה ואז אני יקרא
    את כל הפוסט של חבר שלך (שאני מעשן בחדר בלילה אני אוהב לקרוא חחח לא יודע למה)
    נערך לאחרונה על ידי clicker; 02-11-2008 בשעה 01:49.
    A Fistful Of Dollars
    "רוחוס שם, בקסטרים שם, ואני בדיוק באמצע..המשוגע עם הפעמון צדק, אפשר להרוויח כסף במקום כזה."

לייקים
    3
    נקודות
    317
    משפט מחץ
    לחץ כאן.

חח סבבה אחי, תביא שחטה בבקשה.
    חח אני מת לעשן פה עכשיו נרגילה בצ'כיה.

ת'יודע כמה עולה לחברים שלי פה להביא פארלאמנט [סיגריות]?, מגרוזיה.
    כל שבוע מבאים לו ב 5 שקל חפיסה חחח!!!

תחשוב! פארלמנט ב 5 שקל ולא 19 כמו בישראל, או שעלה שם המחיר כבר?
    אבל בצ'כיה הנרגילה והטבק מזה יקר!
    הטבק בישראל נגיד עולה 5 שקל?, בצ'כיה הוא עולה 35..
    יקר רצח.

משתמש משקיע האוואטר של VodkanonStop
    שם פרטי
    אבישי
    לייקים
    0
    נקודות
    45
    משפט מחץ
    אף אחד לא Mת בתול החיים דפקו את כולם

תן קריידיט לפחות מאיפה שלקחת!

לייקים
    3
    נקודות
    317
    משפט מחץ
    לחץ כאן.

אמרתי! חבר שלי רשם את זה.
    מה לא מובן בזה?

סוף סוף מישהו הביא פוסט שהוא באמת נכון...

נמאס לי מאנשים שמזיינים תמוח על זה שצריך להיות נחמד ולקנות לה פרחים עוד לפני שאתה יודע איך קוראים לה.

תלמדו את הגישה הזאת... היא נשמעה גם לי מוזרה בהתחלה עד שקיבלתי אותה והיום אני חוגג

ישי התותח

משתמש כבוד
    שם פרטי
    אסף :O
    לייקים
    18
    נקודות
    5
    משפט מחץ
    אני יודע הכל. כמעט.

לייקים
    3
    נקודות
    317
    משפט מחץ
    לחץ כאן.

הנה אסף הביא לכם קישור לבלוג שלו, איפה שהוא רשם את זה.

משתמש משקיע האוואטר של orenoren12
    שם פרטי
    דוד מ
    לייקים
    0
    נקודות
    -20
    משפט מחץ
    ילדה אל תפחדי מסקס כי ממנו עשו אותך :]

אחד הקטלניים, אני בזמן האחרון פועל לפי השיטה הזאת ושתדעו לכם? אני בקטעע עם כמה כוסיות [[=
    אחלה מדריך! עם יש המשך או משהו תביא לי
    נערך לאחרונה על ידי orenoren12; 02-11-2008 בשעה 15:25.
    בס"ד

ה' מלך ה' מלך ה' ימלוך לעולם ועד!!!
    :דירוג::דירוג::דירוג:

מורחקים
    שם פרטי
    ל.י.א.
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    עם לא היה כוח הכבידה כולנו היינו מרחפים עכשיו חח

תודה

לייקים
    3
    נקודות
    317
    משפט מחץ
    לחץ כאן.

לא אין בתנים המשך למדריך.

ובבקשה.

Porno Star
    שם פרטי
    טל
    לייקים
    50
    נקודות
    271

וואו איזה השקעה חבר שלך הביא פה..
    ציטוט נכתב במקור על ידי SaYGoDBaY צפיה בהודעה
    יש לי איזה ליקר disaronno ליקר שקדים שבכלל מיצריים אותו ממשמשים נראלי

משתמש משקיע האוואטר של daniopop
    שם פרטי
    דני
    לייקים
    0
    נקודות
    127
    משפט מחץ
    נתניה מילחמה

ציטוט נכתב במקור על ידי orenoren12 צפיה בהודעה
    אחד הקטלניים, אני בזמן האחרון פועל לפי השיטה הזאת ושתדעו לכם? אני בקטעע עם כמה כוסיות [[=
    אחלה מדריך! עם יש המשך או משהו תביא לי
    אחי כתוב שאתה בת זהו מוזר חחחח

ותודה על המדריך למרות שלא קראית הכול חחחח

וגם אני לא כול כך מקשיב למדרכים מה שבא בא

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 17:01.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,472,747 | הודעות: 8,173,334 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect