את הפוסט הזה החלטתי להקדיש למה שנקרא "אתרי הכרויות". בעצם כל רשת חברתית באינטרנט אשר בה ניתנת האפשרות להציג תמונות, זה אתר הכרויות (בין אם רשמי כמו jdate או לא רשמי כמו פייסבוק או מקושרים). בנים נואשים יקרים שלי, אין לי מושג מדוע אתם חושבים שכל בחורה שנראית לכם טוב, תענה לכם על משפטים כמו:
"היי, את ממש יפה. רוצה להכיר?"
"וואי יש לך עיניים ממש יפות"
"ווואי וואי וואי! עשית לי חם בחדר עם התמונות האלה"
וכו'...
מה שהבחורה בעצם רואה כשאתם מתחילים איתה במחמאה טיפוסית זה שאתם רוצים ממנה מה שעוד 1000 בנים שנדלקו על איזו תמונה שהיא שמה בפרופיל רוצים ממנה - קשר רציני על בסיס הכרות מתמונה. כבר נדלקתם עליה ואתם עוד לא מכירים אותה.
אתם יודעים כמה הודעות באינטרנט מקבלת בממוצע ביום בחורה שנראית טוב? סביבות ה-100 באתרי ההכרויות הגדולים (אם היא נראית ממש טוב אז כמה מאות). זה יורד לעבר ה-50 באתרים קטנים יותר. אם כך, מדוע לדעתכם היא צריכה להתחיל לדבר איתכם כאשר אתם עושים את הטעות הראשונה – להחמיא לה, וכל מה שאתם משאירים לה אחר כך זה את המראה החיצוני שלכם שהצגתם בתמונות של החזה החשוף ושרירי הבטן שלכם בחוף הים?
אתר שואומי למשל זה אחד האתרים הבולטים ביותר לתופעה המזעזעת הזאת של בנים שחושבים שזה שהם יראו לכל העולם את השרירים שלהם, זה בטוח ימשוך אליהם את בר רפאלי - היא פשוט עוד לא ראתה את התמונות שלהם וזאת רק שאלה של זמן עד שהיא תכתוב להם. יש את הבנים שאוהבים פשוט להתפשט מול המצלמה ולכסות רק איבר אחד בכל הסיפור (ויש לי תחושה שגם זה רק בגלל חוקי השימוש). זאת תופעה מזעזעת עוד יותר. כשבחורים מן הסוג הזה צופים לי בפרופיל במקושרים, אני מרגיש צורך לתבוע מישהו על הטרדה מינית - חלקם אף שמים את זה כתמונת פרופיל.
כאשר אתם מתפשטים מול המצלמה, אתם בעצם מראים לבחורות כמה דברים: אני חסר ביטחון, אני זול, קל להשכיב אותי, אני לא באמת שווה, אני מנסה למשוך תשומת לב נשית - משמע אין לי נשים בחיי כרגע וזה הופך אותי ללא שווה או נואש.
כאשר אתם מציגים את השרירים שלכם לכל הבחורות באינטרנט, אתם בעצם אומרים להן שהן אלו שצריכות לבחור אתכם ולא להיפך. מה שאומר לא רק שאין לכם דרכים אחרות להשיג בחורות, אלא גם שאתם חסרי ביטחון עצמי ומשאירים את עניין הבחירה לבחורה - ואתם אלו שאמורים לבחור אם אתם באמת שווים.
זה גם גורם לי לרצות להקיא, אבל נזניח את זה כרגע.
מנגד יש לנו את הבנות שעדיין חושבות שאם הן יצלמו את העיניים המקסימות שלהן ממרחק של רבע במבה, הבנים המתוחכמים כנראה יפלו בפח ויחשבו שהן כוסיות על, אבל זה יתפוגג במפגש הראשון ויבוא יחד עם זעם גדול כאשר הם יבינו שעבדתן עליהם. אתן מצפות מהחבר שלכם שישמור על הגוף שלו? תעשו את זה גם אתן. תמונה אחת לאורך כל הגוף תספיק גם לבנים וגם לבנות. לא חובה להוריד בגדים בשביל זה (את זה תעשו כשתיפגשו).
לכן אני פונה קודם כל אל הבנים. נתחיל בעניין התמונות:
אם יש איזושהי בחורה שאיי פעם אמרה לכם לא לשים תמונות שלכם עם בנות אחרות מפני שזה מלחיץ נשים אחרות, תמסרו לה ממני כף שטות (לא באמת, אסור להרביץ לנשים). אם בחורה נלחצת מזה שאתם מוקפים בבנות, זה לא אומר שזה דבר רע. מי אמר שהיא צריכה להרגיש נינוחה בזמן שאתם מקפצים סביבה ומחזרים אחריה?
אם אתם בכל זאת חייבים להראות לכולם שיש לכם שרירים, אז אתם מוזמנים לעשות תמונה קבוצתית שלכם עם כמה חברים בחוף הים. ככה זה לא יראה כאילו אתם מראים לה בכוונה את הגוף שלכם.
אגב, עוד טיפ קטן – כאשר מדובר באינטרנט, הפרצוף שלכם חשוב הרבה יותר מאשר הגוף.
בקשר למשפטי פתיחה:
תיהיו חצופים, תגידו לה משהו על התמונות שלה, על התחביבים או תאתגרו אותה. אבל בבקשה, אל תחמיאו לה על ההודעה הראשונה. בנות יכולות לשבת שעות מול ההודעות באתרי ההכרויות ולקבל אורגזמה מכל המחמאות הנזרקות לעברן. אבל אם תמשיכו בזה, אתם תיהיו סתם עוד בחור שהחליט להחמיא לה. מקסימום היא תענה לכם תודה.
זהו.. תגיבו, מה דעתכם.

ציטוט ההודעה