נכתב במקור על ידי
SexyBeer.
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
ולנושא:
תשמע, היא כבר יודעת שאתה רוצה אותה. זה לא חכמה. אם הייתה אופציה לאתגר.. היא נעלמה.
לדעתי, מה שאתה צריך לעשות זה להגיד לה "וואלה, חשבתי על זה. את צודקת, אני לא רוצה לאבד אותך בתור ידידה ומבחינתי אני לא אציע לך לצאת איתי יותר אף פעם". אחרי שאמרת לה את זה, תשמור על קשר הידידות שלכם אבל תשחק איתה את כל משחק הפיק אפ.. כאילו, תגע בה, אל תתן לה לגעת בך. הכל באווירה של צחוק, כן? נגיד היא באה לגעת בך אתה יכול לתת לה מכה עם קול של שוט ולעשות כזה "סטש , no touching" גם אל תנסה יותר מדי להתקרב אליה פיזית. אם היא מתקרבת אלייך, תרחיק אותה (באלגנטיות)! ואז אחרי כמה ימים אתה יכול להרשות לה לגעת בך.
אממ.. תציע לה ללכת להסתובב איפשהו אבל תקבע את זה בתנאים שלך (זמן/מקום וכו').
תתן לה להבין שהיא פספסה את ההזדמנות שלה והיא תתחרט על זה.
חשוב שבמהלך כל הזמן הזה תבהיר לה שאתה לא רואה אותה בתור מעבר לידידה יותר לעולם ויחד עם זאת שלא תתחיל להתנהג פתאום בצורה 'אדישה' או יותר מדי מרוחקת שהיא לא תחשוב "אוח... עוד בחור שלא זרמתי איתו ונעלם, כמה פתטי". תישאר מי שאתה, איך שאתה בתור ידיד, פשוט תציב גבולות. אפילו הכי קטנים. זה משפיע בצורה ענקית מבחינה פסיכולוגית (תצא עם בנות אבל אפעם אל תספר לה על זה. שתשמע את זה מאנשים אחרים).
תידרש ממך הרבה שליטה עצמית וזמן. אל תצפה שתוך יום היא תרצה אותך.. זה משהו שצריך לפתח כי היא כבר כ"כ משוכנעת שאתה רוצה אותה.
בכל מקרה, משיכה מינית היא נורא סובייקטיבית. לפעמים אני נורא נמשכת לגבר פיזית ואז אני מגלה שהוא דפ"ר וכל ה-boner שלי יורד ולפעמים אני בכלל לא שמה לב למישהו עד שהוא מתחיל לדבר איתי ופתאום אני נורא נמשכת אליו נטו כי הוא מקסים, you know what im sayin...
אז קח בחשבון שיש הרבה צדדים למשיכה וזה שהיא לא נמשכת אלייך מינית לאו דווקא אומר שהיא לא תימשך אלייך בכלל.