|
|
מתי משנים את השם של הפורום לפורום Gays Only?
יא כפרה <3
באסה להם...
לא, דיברתי על זה שמשווים בין זונה לבין אישה רגילה במיטה. זה כמו להשוות בין כדורגלן לבין מישהו שסתם משחק בשכונה מדי פעם.
לפעמים זה גם לא עניין של יופי, לפעמים זה נטו טיפוח ומי לא רוצה להיות עם מישהו שמטפח את עצמו?![]()
Some laugh, some weep, some dance for joy.
My mind craves nectar day and night..
Get LMS, let the haters hate and phuck the bitches. This is how we phucking roll.
זרום גם עם גייז. מי שלא יזרום עם גייז, לא ידע הצלחה מה היא - אמר לי סיק קאנט עם לסת מרובעת
בכל מקרה, אני לא צריך אף אחת שתקשיב לי כי אני כבר יודע מה היא תגיב לי לכל דבר, זה תמיד אותן תגובות, לרוב צביעות של ״אם הייתי מכירה אותך בחטיבה הייתי עוזרת לך״ פחחחחח כן בטח על מי את עובדת, אם היית רואה איך הייתי נראה ואיזה מעמד היה לי היית מצטרפת לכל מי שירד עלי.
לא צריך מישי צבועה שמנסה לשכנע אותי שהיא איתי לא בגלל המראה/מעמד שלי. ובטח לא מבנות נותנות לי יחס רק בגלל זה. ואם אני משלם לזונה (מה שעשיתי פעם אחת בחיים ואני מתכוון להמשיך) אנלא משלם כדי לחפור לה על החיים שלי, גםשהיא שואלת על החיים שלי אני משחק אותה משהו שאני לא כי אין לי כוח לצביעות הזאת...
Get LMS, let the haters hate and phuck the bitches. This is how we phucking roll.
כן גבר, יצא לי לשכב עם בנות חברות/לא חברות שלי שהתסכלו עלי בהערצה, טענו שהן אוהבות אותי.. עדיין אומרות שהן אוהבות אותי
זה מרגיש נחמד וטוב והכל, אבל זה דועך
בסופו של דבר כל ה"אהבות" נגמרות, אם זה באמת היה אהבה זה לא היה נגמר
עד לא מזמן אהבתי נורא, ועכשיו אני אוהב פחות, לכן אני מסיק שלא אהבתי בכלל
תראה את כמות המתגרשים. כולם חשבו שהם אוהבים ובסוף התגרשו
מתוך כל אלו שנשארו נשואים: פחדו לפרק משפחה, דאגו לילדים, קשיים כלכליים ועוד
אני אומר שיש אהבה, אבל לדעתי יש אותה רק לאולי.. 3 זוגות בדור
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח
ממה שאני זוכר 85 ועוד על 7 אחוז שומן.. פאק עלייה של 30 קילו ועוד כמעט בלי שומן זה ממש לא הולך ברגל והלוואי על כולם
שלח לי תמונות בפרטי
וWTF התחלת בתור יותר רזה ממה שאני הייתי אי פעם אם זה נכון
תוך כמה זמן עשית תשינוי הזה באמת? רוב האנשים מתאמנים שנים ולא מגיעים לתוצאה הזאת, או שהם נשארים שחיפים או שמנים עם כרס של אנשי פורום LBS
נערך לאחרונה על ידי Above And Beyond; 30-03-2013 בשעה 00:14.
וואו איזה סיפור מעניין, לא מתאים לפורום הזה בכלל
עכשיו אני 87 על 9-8 אחוז שומן הייתי אומר. אבל לא עליתי את כל זה "בלי שומן" אל תהיו מפגרים... עשיתי מאסה עד 13 אחוז שומן בערך ואז חיטוב.
מי שרוצה תמונות שלי מהתקופה השחיפית + מסוף המאסה כשהקוביות ממשששששש מטושטשות שיביא תפייס שלו אני אוסיף אותו.