הגובה הממוצע לבנות בארץ זה 1.65 בערך אז כל בחור שהוא מעל 1.70 זה סבבה
בקשר לשאלה של גבוהה מידי לא נראה לי שמישהי חושבת ככה זה דווקא כיף כשהבחור יותר גבוהה ממך...
הגובה הממוצע לבנות בארץ זה 1.65 בערך אז כל בחור שהוא מעל 1.70 זה סבבה
בקשר לשאלה של גבוהה מידי לא נראה לי שמישהי חושבת ככה זה דווקא כיף כשהבחור יותר גבוהה ממך...
|
|
משהו משותף ששמעתי כמה פעמים מכמה בנות לגבי הגובה שלי, היה שכשחיבקתי אותן הן אמרו משהו על זה שהן מרגישות בטוחות או משהו כזה
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח
טוב חבר'ס עליתם לי על העצבים...
זה חבר טוב שלי, הוא בערך מטר 65 כזה, עם גוף מפחיד, שזוף והכל, הבן אדם עושה מה שבזין שלו כל החיים, ספורט, גלישה, MMA, פארקור, סנובוארד וכאלה ותראו עם איזה בחורה שווה הוא יוצא
(http://sphotos-c.ak.fbcdn.net/hphoto...30080785_n.jpg)
יש לי עוד כל מיני חברים נמוכים שמצליחים מאד עם נשים אבל כרגע אין לי כוח לחפש, שאני ימצא אני יביא עוד.
ציון ברוך עשה את בר רפאלי והוא מגיע לי לזין
Just sayin
http://www.youtube.com/watch?v=mwXWF3vLvlQ
?Could you define the word paranoiac
?Could you define it in more detail
ידוע.
הבעיה שילדים בני 15-16 נכנסים לפורום הזה ומקבלים סטירה מטורפת לפנים שאם הם מתחת לגובה 175 ויש להם לסת כזאת וכזאת הם בחיים לא ימצאו בחורה.
אני לא מוכן לקבל כזה ואני לא רוצה שאנשים יחשבו ככה.
הקטע שיש הרבה נמוכים שכן מצליחים עם בנות, ואני רוצה שיבינו את זה.
נערך לאחרונה על ידי Awake1; 29-03-2013 בשעה 20:27.
אתה יודע מה האבסורד אחשלי?
הבן אדם לא יודע מה זה פיקאפ. הוא חושב שפיקאפ זה טנדר (יעני pickup truck)
אין לו באמת ידע עם נשים, הוא לא יודע להתחיל עם בנות ולעקוץ וכאלה...אבל הוא פשוט בן אדם מגניב.
והכי חשוב שהוא לא נרתע מהיופי שלה אף פעם.
הוא גבר^. זה כל מה שזה. וזה כל מה שתכלס צריך.
רודני הכרתי מישו יותר נמוך עם בחורה הרבה יותר שווה ממה שהבאת, אני מדבר איתך על רמה של פורנו.
מה ששוכחים לציין שהיה לו סטטוס של אלוהים ופנים טובות יחסית בוא נגיד את זה ככה אמנם הוא היה שחיף אבל החסרון היחידי שלו היה הגובה. רק מהסטטוס שלו אפשר להיות יו הפנר הבא.
הבחורה הזאת כלום בתכלס, אין מה להרתע ממנה ומהיופי שלה. בחורות כאלה פעם התחילו איתי ברשתות חברתיות. אם יש כאלה שבאמת נרתעים מבחורה שנראית ככה הם צריכים פסיכיאטר. אנלא אשקר ואגיד שברמה של ישראל היא יפה רצח, אבל פה היא טיפל'ה מעל הממוצע.
ואז אתם עוד אומרים שהישראליות קשות...חחח הן הבנות הכי קלות שראיתי אי פעם ויש להן סטנדרטים נמוכים רצח, חכו שתבואו למקומות כמו ניו יורק וLA אתם תבינו מזה סטנדרטים של בחורה...בישראל רוב הבנות אומרות שמישו מעל 1.70 הוא "סבבה". פה אם אתה 1.70 אתה בMANLET STATUS ובהצלחה להביא ביד אם אין לך משו רציני שיכפר על זה, או במקרה הטוב לזיין מלאות או שמנות.
בישראל אין לי פאקינג תחרות אפילו בתור שחיף, מי כבר יתחרה נגדי במסיבה? גמד מטר 70 עם תספורת של ערבי מהשטחים ולסת רפויה? אם בישראל אתה נראה כמו ZYZZ אין אחד שיכול להתחרות מולך בכל הארץ, אתה יכול לבוא למסיבה, לגנוב לכולם תבחורות ולחזור הביתה. פה אתה צריך להתחרות מול 100000 שנראים ככה ומול 100000 בני זונות טחונים שמגיעים באוטו ששווה יותר מכל הבתים של כולם פה ביחד. במקרים הרעים עם שילוב של שניהם. אני עדיין בשוק שזיינתי מישי בווגאס עם כל התחרות שהייתה, אם אני 7.5 עם שיזוף ובלי 7, אז היו שם 10-9 ו8 בשפע. וההיא כולה באה לרקוד איתי ואני בשוק, מה היא מצאה בי? תראי מה יש לך מול העיניים....מילא הייתה איזה שמנה או מכוערת אבל היא לא..שלא תגידו מסיבת קולג' או חרטא אחרת, הופעה של אביצ'י בפאקינג ווגאס בשנה החדשה, כל האלים היוונים התאספו שם עם האסתטיקה שלהם וכל הטחונים הגיעו וכולי הייתי בשוק מהתחרות הזאת אחרי הליצנים שראיתי בישראל.
כל הישראלים שמוכרים לכם סיפורי פוגי שהם זיינו כוסיות בחו''ל וכמה ש"ישראליות הן קשות יותר" לא יודעים על מה הם מדברים בכלל...הם מהאלה שמזיינים שמנות מכוערות בשושו וחושבים שהם זיינו כוכבת פורנו, טוב נו זה מה שאלכוהול זול עושה. ראיתי ישראלים בלייב אגב, אחד מהם הביא איזו שמנה שיכורה שכנראה גם ברחה לו והשאר חזרו הביתה עם זין וביצים ביד
WIZEEDE ציון ברוך מפורסם. זה כמו להגיד ש"יו הפנר מזיין כוסיות והוא נראה כמו זין מקומט". WE CALL IT LMS FOR A REASON
נערך לאחרונה על ידי Above And Beyond; 30-03-2013 בשעה 00:43.
Get LMS, let the haters hate and phuck the bitches. This is how we phucking roll.
אני אגיד לך
ובלי קשר שהוא נמוך יש לו מראה נחמד והוא לא מכוער לדעתי, לא אל יווני אבל לא מכוער.
הוא גם שיחק בנזונה בבורר, התאהבתי בדמות שלו. הדמות שהכי אהבתי בכל הסדרה.
נערך לאחרונה על ידי Above And Beyond; 30-03-2013 בשעה 23:42.
Get LMS, let the haters hate and phuck the bitches. This is how we phucking roll.
הוא זיין 9 ו10 עוד הרבה לפני שהוא נהיה מפורסם CUT THE בולשיט
http://www.youtube.com/watch?v=mwXWF3vLvlQ
?Could you define the word paranoiac
?Could you define it in more detail