קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [סקר] טניס נשים או גברים
    על ידי SpiderPig בפורום ספורט כללי
    תגובות: 18
    הודעה אחרונה: 11-09-2008, 18:08
  2. [בדיחות] נשים מול גברים.
    על ידי SoulMan בפורום הומור וצחוקים
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 30-06-2008, 16:38
  3. [סקר] מי יותר חכם, נשים או גברים?
    על ידי -sUIx בפורום סקרים
    תגובות: 18
    הודעה אחרונה: 01-05-2008, 13:42
  4. [בדיחות] נשים מול גברים!
    על ידי OrGeNaL בפורום הומור וצחוקים
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 10-10-2007, 11:06
  5. [בדיחות] נשים נגד גברים
    על ידי - iNFerNo - בפורום הומור וצחוקים
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 23-08-2007, 01:16
+ תגובה לנושא
עמוד 3 מתוך 4 << ראשון 1234 אחרון >>
מציג תוצאות 31 עד 45 מתוך 48

נשים מעדיפות גברים גבוהים? בעיקר לסטוצים - עמוד 3

משתמש מתקדם האוואטר של galit_e
    שם פרטי
    גלית
    לייקים
    88
    נקודות
    252
    משפט מחץ
    I'm not the girl next door, I'm the Bitch down the street...

הגובה הממוצע לבנות בארץ זה 1.65 בערך אז כל בחור שהוא מעל 1.70 זה סבבה
    בקשר לשאלה של גבוהה מידי לא נראה לי שמישהי חושבת ככה זה דווקא כיף כשהבחור יותר גבוהה ממך...

2. קישורים ממומנים

משהו משותף ששמעתי כמה פעמים מכמה בנות לגבי הגובה שלי, היה שכשחיבקתי אותן הן אמרו משהו על זה שהן מרגישות בטוחות או משהו כזה

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

טוב חבר'ס עליתם לי על העצבים...

זה חבר טוב שלי, הוא בערך מטר 65 כזה, עם גוף מפחיד, שזוף והכל, הבן אדם עושה מה שבזין שלו כל החיים, ספורט, גלישה, MMA, פארקור, סנובוארד וכאלה ותראו עם איזה בחורה שווה הוא יוצא
    (http://sphotos-c.ak.fbcdn.net/hphoto...30080785_n.jpg)

יש לי עוד כל מיני חברים נמוכים שמצליחים מאד עם נשים אבל כרגע אין לי כוח לחפש, שאני ימצא אני יביא עוד.

ציון ברוך עשה את בר רפאלי והוא מגיע לי לזין
    Just sayin

http://www.youtube.com/watch?v=mwXWF3vLvlQ

?Could you define the word paranoiac
    ?Could you define it in more detail

משתמש משקיע האוואטר של OverPowered
    שם פרטי
    ניק
    לייקים
    691
    נקודות
    6
    משפט מחץ
    You know what your problem is... I'm too good looking

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה

זה חבר טוב שלי, הוא בערך מטר 65 כזה, עם גוף מפחיד, שזוף והכל, הבן אדם עושה מה שבזין שלו כל החיים, ספורט, גלישה, MMA, פארקור, סנובוארד וכאלה ותראו עם איזה בחורה שווה הוא יוצא

יש לי עוד כל מיני חברים נמוכים שמצליחים מאד עם נשים אבל כרגע אין לי כוח לחפש, שאני ימצא אני יביא עוד.
    ציטוט נכתב במקור על ידי WizeEde צפיה בהודעה
    ציון ברוך עשה את בר רפאלי והוא מגיע לי לזין
    Just sayin
    יש יוצאים מן הכלל חבר'ה. טיילר סתם אוהב להכליל, ובדיוק כמו שיש נמוכים שנראים טוב כמו הבחור שרודני הביא, יש ענקים שנראים מכוער כמו אחד שהיה איתי בשכבה 1.93 לא מתגלח לא כלום לא יודעים אפילו איך קוראים לו בבצפר....

אז יש ויש...

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

ידוע.
    הבעיה שילדים בני 15-16 נכנסים לפורום הזה ומקבלים סטירה מטורפת לפנים שאם הם מתחת לגובה 175 ויש להם לסת כזאת וכזאת הם בחיים לא ימצאו בחורה.

אני לא מוכן לקבל כזה ואני לא רוצה שאנשים יחשבו ככה.
    הקטע שיש הרבה נמוכים שכן מצליחים עם בנות, ואני רוצה שיבינו את זה.

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה

היא יפה

לפחות יפה יותר מרוב הבחורות שראיתי שהפיקאפרים הביאו

פרסם עוד אם אתה יכול זה מעניין

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

אתה יודע מה האבסורד אחשלי?
    הבן אדם לא יודע מה זה פיקאפ. הוא חושב שפיקאפ זה טנדר (יעני pickup truck)
    אין לו באמת ידע עם נשים, הוא לא יודע להתחיל עם בנות ולעקוץ וכאלה...אבל הוא פשוט בן אדם מגניב.
    והכי חשוב שהוא לא נרתע מהיופי שלה אף פעם.

Maccabi Haifa F.C

לייקים
    547
    נקודות
    77

הוא גבר^. זה כל מה שזה. וזה כל מה שתכלס צריך.

משתמש מכור
    לייקים
    293
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי -ToM- צפיה בהודעה
    הוא גבר^. זה כל מה שזה. וזה כל מה שתכלס צריך.
    חחחחח איזה צחוקים הימים שהיו קוראים לזה טבעי
    חחחחחחחחחחחחחחחחחח natural

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    DashBerlin
    לייקים
    168
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

רודני הכרתי מישו יותר נמוך עם בחורה הרבה יותר שווה ממה שהבאת, אני מדבר איתך על רמה של פורנו.
    מה ששוכחים לציין שהיה לו סטטוס של אלוהים ופנים טובות יחסית בוא נגיד את זה ככה אמנם הוא היה שחיף אבל החסרון היחידי שלו היה הגובה. רק מהסטטוס שלו אפשר להיות יו הפנר הבא.

הבחורה הזאת כלום בתכלס, אין מה להרתע ממנה ומהיופי שלה. בחורות כאלה פעם התחילו איתי ברשתות חברתיות. אם יש כאלה שבאמת נרתעים מבחורה שנראית ככה הם צריכים פסיכיאטר. אנלא אשקר ואגיד שברמה של ישראל היא יפה רצח, אבל פה היא טיפל'ה מעל הממוצע.

ואז אתם עוד אומרים שהישראליות קשות...חחח הן הבנות הכי קלות שראיתי אי פעם ויש להן סטנדרטים נמוכים רצח, חכו שתבואו למקומות כמו ניו יורק וLA אתם תבינו מזה סטנדרטים של בחורה...בישראל רוב הבנות אומרות שמישו מעל 1.70 הוא "סבבה". פה אם אתה 1.70 אתה בMANLET STATUS ובהצלחה להביא ביד אם אין לך משו רציני שיכפר על זה, או במקרה הטוב לזיין מלאות או שמנות.
    בישראל אין לי פאקינג תחרות אפילו בתור שחיף, מי כבר יתחרה נגדי במסיבה? גמד מטר 70 עם תספורת של ערבי מהשטחים ולסת רפויה? אם בישראל אתה נראה כמו ZYZZ אין אחד שיכול להתחרות מולך בכל הארץ, אתה יכול לבוא למסיבה, לגנוב לכולם תבחורות ולחזור הביתה. פה אתה צריך להתחרות מול 100000 שנראים ככה ומול 100000 בני זונות טחונים שמגיעים באוטו ששווה יותר מכל הבתים של כולם פה ביחד. במקרים הרעים עם שילוב של שניהם. אני עדיין בשוק שזיינתי מישי בווגאס עם כל התחרות שהייתה, אם אני 7.5 עם שיזוף ובלי 7, אז היו שם 10-9 ו8 בשפע. וההיא כולה באה לרקוד איתי ואני בשוק, מה היא מצאה בי? תראי מה יש לך מול העיניים....מילא הייתה איזה שמנה או מכוערת אבל היא לא..שלא תגידו מסיבת קולג' או חרטא אחרת, הופעה של אביצ'י בפאקינג ווגאס בשנה החדשה, כל האלים היוונים התאספו שם עם האסתטיקה שלהם וכל הטחונים הגיעו וכולי הייתי בשוק מהתחרות הזאת אחרי הליצנים שראיתי בישראל.

כל הישראלים שמוכרים לכם סיפורי פוגי שהם זיינו כוסיות בחו''ל וכמה ש"ישראליות הן קשות יותר" לא יודעים על מה הם מדברים בכלל...הם מהאלה שמזיינים שמנות מכוערות בשושו וחושבים שהם זיינו כוכבת פורנו, טוב נו זה מה שאלכוהול זול עושה. ראיתי ישראלים בלייב אגב, אחד מהם הביא איזו שמנה שיכורה שכנראה גם ברחה לו והשאר חזרו הביתה עם זין וביצים ביד

WIZEEDE ציון ברוך מפורסם. זה כמו להגיד ש"יו הפנר מזיין כוסיות והוא נראה כמו זין מקומט". WE CALL IT LMS FOR A REASON
    נערך לאחרונה על ידי Above And Beyond; 30-03-2013 בשעה 00:43.

Get LMS, let the haters hate and phuck the bitches. This is how we phucking roll.

משתמש ותיק האוואטר של PerfectBitch
    שם פרטי
    אורי
    לייקים
    766
    נקודות
    1,993
    משפט מחץ
    עם עולם דפוק כזה חייב לחיות על שאכטה

רק אתמול גיליתי שזה נכון

*אני המקורי סתם לידע כללי

משתמש מתקדם האוואטר של galit_e
    שם פרטי
    גלית
    לייקים
    88
    נקודות
    252
    משפט מחץ
    I'm not the girl next door, I'm the Bitch down the street...

ציטוט נכתב במקור על ידי Above And Beyond צפיה בהודעה
    רודני הכרתי מישו יותר נמוך עם בחורה הרבה יותר שווה ממה שהבאת, אני מדבר איתך על רמה של פורנו.
    מה ששוכחים לציין שהיה לו סטטוס של אלוהים ופנים טובות יחסית בוא נגיד את זה ככה אמנם הוא היה שחיף אבל החסרון היחידי שלו היה הגובה. רק מהסטטוס שלו אפשר להיות יו הפנר הבא.

הבחורה הזאת כלום בתכלס, אין מה להרתע ממנה ומהיופי שלה. בחורות כאלה פעם התחילו איתי ברשתות חברתיות. אם יש כאלה שבאמת נרתעים מבחורה שנראית ככה הם צריכים פסיכיאטר. אנלא אשקר ואגיד שברמה של ישראל היא יפה רצח, אבל פה היא טיפל'ה מעל הממוצע.

ואז אתם עוד אומרים שהישראליות קשות...חחח הן הבנות הכי קלות שראיתי אי פעם ויש להן סטנדרטים נמוכים רצח, חכו שתבואו למקומות כמו ניו יורק וLA אתם תבינו מזה סטנדרטים של בחורה...בישראל רוב הבנות אומרות שמישו מעל 1.70 הוא "סבבה". פה אם אתה 1.70 אתה בMANLET STATUS ובהצלחה להביא ביד אם אין לך משו רציני שיכפר על זה, או במקרה הטוב לזיין מלאות או שמנות.
    בישראל אין לי פאקינג תחרות אפילו בתור שחיף, מי כבר יתחרה נגדי במסיבה? גמד מטר 70 עם תספורת של ערבי מהשטחים ולסת רפויה? אם בישראל אתה נראה כמו ZYZZ אין אחד שיכול להתחרות מולך בכל הארץ, אתה יכול לבוא למסיבה, לגנוב לכולם תבחורות ולחזור הביתה. פה אתה צריך להתחרות מול 100000 שנראים ככה ומול 100000 בני זונות טחונים שמגיעים באוטו ששווה יותר מכל הבתים של כולם פה ביחד. במקרים הרעים עם שילוב של שניהם. אני עדיין בשוק שזיינתי מישי בווגאס עם כל התחרות שהייתה, אם אני 7.5 עם שיזוף ובלי 7, אז היו שם 10-9 ו8 בשפע. וההיא כולה באה לרקוד איתי ואני בשוק, מה היא מצאה בי? תראי מה יש לך מול העיניים....מילא הייתה איזה שמנה או מכוערת אבל היא לא..שלא תגידו מסיבת קולג' או חרטא אחרת, הופעה של אביצ'י בפאקינג ווגאס בשנה החדשה, כל האלים היוונים התאספו שם עם האסתטיקה שלהם וכל הטחונים הגיעו וכולי הייתי בשוק מהתחרות הזאת אחרי הליצנים שראיתי בישראל.

כל הישראלים שמוכרים לכם סיפורי פוגי שהם זיינו כוסיות בחו''ל וכמה ש"ישראליות הן קשות יותר" לא יודעים על מה הם מדברים בכלל...הם מהאלה שמזיינים שמנות מכוערות בשושו וחושבים שהם זיינו כוכבת פורנו, טוב נו זה מה שאלכוהול זול עושה. ראיתי ישראלים בלייב אגב, אחד מהם הביא איזו שמנה שיכורה שכנראה גם ברחה לו והשאר חזרו הביתה עם זין וביצים ביד

WIZEEDE ציון ברוך מפורסם. זה כמו להגיד ש"יו הפנר מזיין כוסיות והוא נראה כמו זין מקומט". WE CALL IT LMS FOR A REASON
    בקשר למשפט האחרון שלך... לא יודעת למה מסיבה כלשהי (לא בגלל שהוא מפורסם! מה הקשר גם בר רפאלי פאקינג בינלאומית) ציון ברוך עושה משהו לבנות כשהן פוגשת אותו.. אל תשאל אותי מה כי אני עוד לא עליתי על זה חחחח..... אבל הוא מזיין מלאאאאאאא

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    DashBerlin
    לייקים
    168
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

אני אגיד לך

ובלי קשר שהוא נמוך יש לו מראה נחמד והוא לא מכוער לדעתי, לא אל יווני אבל לא מכוער.
    הוא גם שיחק בנזונה בבורר, התאהבתי בדמות שלו. הדמות שהכי אהבתי בכל הסדרה.
    נערך לאחרונה על ידי Above And Beyond; 30-03-2013 בשעה 23:42.

Get LMS, let the haters hate and phuck the bitches. This is how we phucking roll.

הוא זיין 9 ו10 עוד הרבה לפני שהוא נהיה מפורסם CUT THE בולשיט

http://www.youtube.com/watch?v=mwXWF3vLvlQ

?Could you define the word paranoiac
    ?Could you define it in more detail

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 21:42.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,026 | הודעות: 8,205,619 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect