ג'וליאן אחד השפיצים
ג'וליאן אחד השפיצים
|
|
איזה שיטה איזה גישה,באמת התאהבתי!
הבנאדם הראשון שלא מכריח אותך ללכת אחריי איזה שיטה מסויימת אלא ללכת אחריי האמונות שלך לפי המציאות שלך ולא מנסה לספוג אותך לזווית הראיה שלו אלא מעודד לפתח את שלך הקיימת כבר.
אין יותר אמיתי וטבעי מי זה,כבוד ענק לבנאדם שהוא מצליח להעביר דבר כזה דרך מסך.
נכון מאוד...וזה גם הדרך הכי חזקה שיש, ככה אתה נהפך להיות הכי חזק שיש והכי טוב שיש...כי אתה לא משפר איזה דמות מזוייפת, אתה משפר את עצמך האמיתי, ככה שאתה באמת יכול לגדול...על כל הטריקים של אומני הפיתוי האחרים אפשר לעבוד הרבה ולעשות את זה טוב אפילו, אבל אתה לא באמת משתפר, אלא אתה משפר איזה שיטה שעובדת, ככה אתה לא נהיה תותח אמיתי אלא סתם דמות מזוייפת ומסכנה...
ג'וליאן הוא גדול, והוא מאוד מעודד להיות עצמך ולהיות כנה עם זה ומפה להצליח...מה שאני חופר עליו כל הזמן גם ..
ויש לו סרטון שהוא מדבר על חשיבות המראה וזה, ראית אותו?
יש לאנשים סטיות שונות ומשונות
אולי יש לה פטיש למכוערים
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח
אוף אני מרגיש לא קשור.
לא ראיתי סרטון אחד של הגו'ליאן הזהההה
בכל מקרה אם זה המקרה היחיד שאתה מכיר של חסר LMS שמביא כוסית, אז אין לך מושג.
אני מכיר לא מעט כאלה, אחד מהם הוא אחד החברים הכי טובים שלי.
באמת הוא מכוער אה?
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח
אתה לא הבגדים שאתה לובש. אתה לא המכונית שאתה נוהג בה. אתה לא הבית שאתה גר בו.
אין לי מושג למה הפורום הזה הפך בשנתיים האחרונות, אבל כל מה שיש כאן זה בולשיט רציני. תהיו עצמכם. למדו RSD.
.Imagine a VERY HOT HALF NAKED GIRL, right... here
אכן 1500 בלילה זה הסכום.
וכל זה שאתה יושב מול המחשב וחושף את עצמך כמה שעות והולך לישון...אם תחרוש על זה תוכל לעשות 21-30 אלף בחודש
מאיזה עבודה אתה כבר תרוויח סכום כזה בכ''כ קצת שעות עבודה?\
תחשוב אם אתה משלב את זה עם פורנו וחשפנות ודוגמנות פה ושם...חחח אתה מגיע ל50 אלף בחודש בלי להזיע...הכרתי פה בחור...שהיה עומד ליד החנות של אברקרומבי...עושה 50 דולר לשעה...לא עושה כלום..מצטלם עם כוסיות, מקבל MIRERS..חפשו ABERCROMBIE GREETER מי שלא יודע...
ואז אומרים לי שאני טמבל שחי בסרט, תראו איזה מספרים מנכ''ל לא מרוויח ככהעם כל ה10 תארים שלו
ככה זה כשאתה אלוהי. תודה על המוטיבציה ייטינגר
LOOKS ARE EVERYTHING
ייטינגר בוא לLA כבר נכבוש תמקום הזה מילה של סיק קאנט
Get LMS, let the haters hate and phuck the bitches. This is how we phucking roll.