אם אתה משוכנע בעצמך שברגע שיהיה לך גוף טוב, לא תיהיה לך שום תחרות, למה אתה מרגיש צורך להוכיח את זה, הא?
כי אתה לא באמת בטוח בעצמך.
בן אדם שבטוח בעצמו ויודע מה עליו לעשות ואיך לעשות, לא מסביר שומדבר לאף אחד, ולא צריך שום את דעתו של אף אחד. למה? כי הוא בטוח בזה. לא מעניין אותו מה אחרים אומרים.
ופה, חבריקו, משהו מאד מסריח אצלך...
זה שבגלל נראית טוב ובחורות בערב אחד ליקקו לך את הפיטמות..ואללה , מברוק אחשלי, כל הכבוד לך. גאה בך.
אבל לך זה קורה פעם ב- , לאנשים מצליחנים שאולי נראים פחות טוב ממך, זה קורה הרבה הרבה הרבה יותר ממך, אז איך תסביר את זה?
You know, you tried to convice us that once you've got your fine look and stuff, people started looking at you, and i was like "So what? girls and boy are looking at him? what's the fuckin' point?"
נו אז מה שאנשים מתסכלים עלייך? WHO GIVE A DAMN? ביום שכל גבר שהיה מקבל מבט מבחורה בפאב או מועדון, היה ניגש אלייה, נשים וגברים לא היו נשארים יותר רווקים.
הבעיה (טוב, זה לא בדיוק בעיה..ככל שפחות גברים ניגשים לבחורות שמסתכלות עליהם, ככה נשארים לי יותר בחורות

) שזה לא קורה.
הבעיה שגברים (כמוך) פשוט מסמנים V במחברת שלהם על כל בחורה שמסתכלת עליו וזה "מוכיח" לו שהוא נראה טוב.
נו אז??? מה זה נותן לך בתכלס?? מה??
זה כמו שמליונר יבוא אלייך יום אחד וגיד לך "Son, you've everythin' to be a next Steve Jobs, you've got so much potential!" ואז אתה תעמוד שם כמו תמרור עם פרצוף של O.ם ותגיד לעצמך "מה...אבל...מה אני אמור לעשות עם זה עכשיו?!!!!"
הבנת את הראש שלי?