סתם היום דיברנו הרבה עד דברים לא כל כך טובים וזה העלה לי הרגשות גם לא טובות.
דבר ראשון שהגענו אליו מהשיחה שאלתי אותה "כל מה שעשית איתי מבחינה מינית עשית גם עם האקס שלך?" היא ענתה שכן.. הכל.. באותו רגע מה זה התבאסתי, למרות שאני יודע שהיא בסדר גמור היא לא עשתה משהו לא בסדר, אבל ממש מרגיש לי רע עכשיו שאני יודע את זה, שהיא עשתה מין אוראלי כבר בעבר, ועשתה עוד הרבה דברים מהסוג הזה, וזה לא פעם ראשונה שלה, והיא בטח תמיד משווה בינינו איפה היה לה יותר כיף, ודברים כאלה..
וכל הקטע שהיא בתולה בכלל, היא הייתה איתו שנה וחצי והם כל היום עשו מין אוראלי, והיא לא נתנה לו ובסוף הוא בגד בה והם נפרדו זה היה הסיפור, למרות שאיתי זה היה אחרת, שניסיתי לזיין אותה היא נתנה לי, אמנם חששה אבל נתנה לי, למרות שלא הצלחנו כי היא הייתה קטנה מדי והכל כאב לה שניסיתי, אבל ראיתי שהיא רוצה גם. אני יודע שזה נשמע מטומטם, אבל עכשיו שאני מאוהב בה ושהיא סיפרה לי את זה ואני מדמיין איך היא מוצצת לו ואיך הם עושים דברים, זה ממש מציק לי, יותר מזה זה ממש מוריד לי ממנה, שאיך ראבק את מסוגלת למצוץ לכל אחד? שמישהו אחר היה איתה חוץ ממני בקטע הזה.. למה זה?
עוד דבר שהיא אמרה לי שהיא אטומה (את זה היא אמרה לי מזמן) וסתם שאלתי אם היא מתגעגעת אלי היא אמרה "אני לא מתגעגעת לאף אחד, ואף פעם לא התגעגתי" אז שאלתי "אז מה את מרגישה שאני לא נמצא איתך?" היא ענתה "שאני רוצה פשוט להיות איתך, אבל גם שאני לא איתך אני סבבה לגמרי, וזה לא מפריע לי, כי אני יודעת שבסוף אני יראה אותך" ואצלי זה מה זה לא ככה, אני תמיד רוצה להיות איתה, וזה תמיד מפריע לי. ואפילו יותר מזה, קשה לי להתרכז שאני בצבא, כי אני תמיד טרוד בגללה ומתגעגע, זה ממש מציק לי שלא ניפגש 3 שבועות עכשיו ואותה לא :\ אם היא אמרה את זה אולי היא באמת אטומה.. למרות שהיא אוהבת אותי שזה משהו אחר.
בקיצור אני מבולבל עכשיו מאוד, ומבואס על התשובות הנאחסיות שלה על כל דבר.
ורק בגלל שאני מאוהב בה זה מציק לי כל כך.
יותר פשוט, אני יגיד לכם מה אני מרגיש בקשר הזה. אני מרגיש ששנינו אוהבים אחד את השני באותה מידה, אבל אני יותר אובססיבי, ויותר משקיע, ויותר מדבר על דברים, ויותר פתוח איתה, ואצלה זה לא ככה, אני יכול ביום לשלוח לה 4 סמסים, ולהתקשר איזה פעמיים שלוש, כי אני מתגעגע אליה. היא מבחינתה לא ליזום דברים כאלה, מדי פעם סמס שהיא יוזמת, ממש מדי פעם שהיא יוזמת שיחה בפלאפון, ומה שבחיים לא קרה, אם פעם היא לא יזמה או הציעה שניפגש, תמיד אני חופר לה "מתי נפגשים?" והיא צריכה לבדוק בלו"ז שלה אם זה מתאים, או שאין לה משהו יותר חשוב.
אמנם שאנחנו נפגשים שנינו מתלהבים, ואפילו היא יותר נמרחת עלי כל שניה מאשר אני עליה, והיא יותר יוזמת דברים. אבל שזה קשר מרחוק לא אכפת לה כלום.
אם אני לא יציע עכשיו שניפגש היא גם לא תציע. זה כל כך מבאס.
ואפילו השיחות שלנו בפלאפון, תמיד אני שואל ורוצה לדעת יותר דברים, וכיאילו מנסה יותר להיכנס והיא לא ממש אכפת לה כזה :\ למרות שהיא ממש אוהבת אותי.
מה שאני חושב לעשות, הדבר הכי נכון זה לקחת צעד אחד אחורה, להוריד התלהבות ולהרפות, לא לחשוב עליה יותר מדי, ולא להשקיע יותר מדי בקשר מרחוק, כמו שהיא עושה. ואנחנו בס"ה חברים, ולקחת את זה בקלילות למרות שאני לא לוקח את זה בקלילות, לא להיפרד כי בתכלס גם אני נהנה מהקשר הזה, וטוב לי בו..
אבל חשבתי לקחת הפסקה כזאת, לא משהו שנדבר עליו. פשוט להפסיק להתקשר ולשלוח סמסים כמה ימים, ולראות כמה היא יוזמת שיחות וגם שנדבר לא להציע שניפגש, ולהראות שלא אכפת לי. אולי ככה היא תעריך אותי יותר? כי פשוט אני שונא משחקים כאלה של השגה, חשבתי שאנחנו אמורים להיות מעבר לזה, אבל אולי רק ככה היא תלמד להעריך אותי ..
פשוט למה שאני ישקיע יותר ממנה?
ולמה לא יכולתי סתם לזיין אותה וזהו בלי שאני ירגיש אחר כך כלום..? הייתי חייב להכניס רגש לסיפור
מה לעשות?

ציטוט ההודעה