קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. שיחה שעבדתי על חברה שלי D:
    על ידי Graf.E.T בפורום דיבורים
    תגובות: 50
    הודעה אחרונה: 14-05-2007, 17:10
  2. חברה שלי..היום אצלי
    על ידי בוני בפורום דיבורים
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 31-12-2005, 20:48
  3. מה אתם אומרים על חברה שלי?
    על ידי Perfection בפורום דיבורים
    תגובות: 21
    הודעה אחרונה: 08-12-2005, 23:19
  4. מה אתם אומרים על חברה שלי?
    על ידי Perfection בפורום חתימות וסמלים
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 08-12-2005, 15:11
  5. חברה שלי עזבה אותי...
    על ידי אור. בפורום דיבורים
    תגובות: 76
    הודעה אחרונה: 18-09-2005, 14:58
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 29

שיחה עם חברה שלי

משתמש מתחיל האוואטר של matany001
    לייקים
    23
    נקודות
    50

ברירת מחדל שיחה עם חברה שלי

סתם היום דיברנו הרבה עד דברים לא כל כך טובים וזה העלה לי הרגשות גם לא טובות.

דבר ראשון שהגענו אליו מהשיחה שאלתי אותה "כל מה שעשית איתי מבחינה מינית עשית גם עם האקס שלך?" היא ענתה שכן.. הכל.. באותו רגע מה זה התבאסתי, למרות שאני יודע שהיא בסדר גמור היא לא עשתה משהו לא בסדר, אבל ממש מרגיש לי רע עכשיו שאני יודע את זה, שהיא עשתה מין אוראלי כבר בעבר, ועשתה עוד הרבה דברים מהסוג הזה, וזה לא פעם ראשונה שלה, והיא בטח תמיד משווה בינינו איפה היה לה יותר כיף, ודברים כאלה..
    וכל הקטע שהיא בתולה בכלל, היא הייתה איתו שנה וחצי והם כל היום עשו מין אוראלי, והיא לא נתנה לו ובסוף הוא בגד בה והם נפרדו זה היה הסיפור, למרות שאיתי זה היה אחרת, שניסיתי לזיין אותה היא נתנה לי, אמנם חששה אבל נתנה לי, למרות שלא הצלחנו כי היא הייתה קטנה מדי והכל כאב לה שניסיתי, אבל ראיתי שהיא רוצה גם. אני יודע שזה נשמע מטומטם, אבל עכשיו שאני מאוהב בה ושהיא סיפרה לי את זה ואני מדמיין איך היא מוצצת לו ואיך הם עושים דברים, זה ממש מציק לי, יותר מזה זה ממש מוריד לי ממנה, שאיך ראבק את מסוגלת למצוץ לכל אחד? שמישהו אחר היה איתה חוץ ממני בקטע הזה.. למה זה?

עוד דבר שהיא אמרה לי שהיא אטומה (את זה היא אמרה לי מזמן) וסתם שאלתי אם היא מתגעגעת אלי היא אמרה "אני לא מתגעגעת לאף אחד, ואף פעם לא התגעגתי" אז שאלתי "אז מה את מרגישה שאני לא נמצא איתך?" היא ענתה "שאני רוצה פשוט להיות איתך, אבל גם שאני לא איתך אני סבבה לגמרי, וזה לא מפריע לי, כי אני יודעת שבסוף אני יראה אותך" ואצלי זה מה זה לא ככה, אני תמיד רוצה להיות איתה, וזה תמיד מפריע לי. ואפילו יותר מזה, קשה לי להתרכז שאני בצבא, כי אני תמיד טרוד בגללה ומתגעגע, זה ממש מציק לי שלא ניפגש 3 שבועות עכשיו ואותה לא :\ אם היא אמרה את זה אולי היא באמת אטומה.. למרות שהיא אוהבת אותי שזה משהו אחר.
    בקיצור אני מבולבל עכשיו מאוד, ומבואס על התשובות הנאחסיות שלה על כל דבר.
    ורק בגלל שאני מאוהב בה זה מציק לי כל כך.

יותר פשוט, אני יגיד לכם מה אני מרגיש בקשר הזה. אני מרגיש ששנינו אוהבים אחד את השני באותה מידה, אבל אני יותר אובססיבי, ויותר משקיע, ויותר מדבר על דברים, ויותר פתוח איתה, ואצלה זה לא ככה, אני יכול ביום לשלוח לה 4 סמסים, ולהתקשר איזה פעמיים שלוש, כי אני מתגעגע אליה. היא מבחינתה לא ליזום דברים כאלה, מדי פעם סמס שהיא יוזמת, ממש מדי פעם שהיא יוזמת שיחה בפלאפון, ומה שבחיים לא קרה, אם פעם היא לא יזמה או הציעה שניפגש, תמיד אני חופר לה "מתי נפגשים?" והיא צריכה לבדוק בלו"ז שלה אם זה מתאים, או שאין לה משהו יותר חשוב.
    אמנם שאנחנו נפגשים שנינו מתלהבים, ואפילו היא יותר נמרחת עלי כל שניה מאשר אני עליה, והיא יותר יוזמת דברים. אבל שזה קשר מרחוק לא אכפת לה כלום.
    אם אני לא יציע עכשיו שניפגש היא גם לא תציע. זה כל כך מבאס.
    ואפילו השיחות שלנו בפלאפון, תמיד אני שואל ורוצה לדעת יותר דברים, וכיאילו מנסה יותר להיכנס והיא לא ממש אכפת לה כזה :\ למרות שהיא ממש אוהבת אותי.

מה שאני חושב לעשות, הדבר הכי נכון זה לקחת צעד אחד אחורה, להוריד התלהבות ולהרפות, לא לחשוב עליה יותר מדי, ולא להשקיע יותר מדי בקשר מרחוק, כמו שהיא עושה. ואנחנו בס"ה חברים, ולקחת את זה בקלילות למרות שאני לא לוקח את זה בקלילות, לא להיפרד כי בתכלס גם אני נהנה מהקשר הזה, וטוב לי בו..
    אבל חשבתי לקחת הפסקה כזאת, לא משהו שנדבר עליו. פשוט להפסיק להתקשר ולשלוח סמסים כמה ימים, ולראות כמה היא יוזמת שיחות וגם שנדבר לא להציע שניפגש, ולהראות שלא אכפת לי. אולי ככה היא תעריך אותי יותר? כי פשוט אני שונא משחקים כאלה של השגה, חשבתי שאנחנו אמורים להיות מעבר לזה, אבל אולי רק ככה היא תלמד להעריך אותי ..

פשוט למה שאני ישקיע יותר ממנה?
    ולמה לא יכולתי סתם לזיין אותה וזהו בלי שאני ירגיש אחר כך כלום..? הייתי חייב להכניס רגש לסיפור

מה לעשות?
    נערך לאחרונה על ידי matany001; 05-04-2013 בשעה 17:37.

2. קישורים ממומנים

משתמט כבוד
    שם פרטי
    אוֹרי
    לייקים
    1421
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    "אלוהים ברא אותי אתאיסט, מי אתם שתטילו ספק בחכמתו."

זה נישמע כאילו אתה יוצא עם רואת חשבון /=
    שמע, תכלס אני מכיר את הסוג הזה של הקשרים שאתה הדינמי והיא פשוט נמצאת שם כדרך אגב.
    אבל שאתם אחד ליד השניה אש ותמרות עשן.

עסק מוזר, מוזר מאוד עד היום לא ממש מצאתי דרך להסביר את זה.
    כי מה שבטוח זה לא שאתה לא עושה משהו כמו שצריך זה איזה חוסר תקשורת כזה.
    יש איזה משהו שחסר שם כדי שהיא תהיה דלוקה ולהוטה לראות אותך בכל שניה.

אתה צריך לגלות מה זה הדבר הזה, אולי תשאל אותה מה היא מרגישה שחסר.
    למה היא לא מרגישה געגוע, כי להגיד אני אטומה זה סתם להתחמק.

לייקים
    23
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי Ori צפיה בהודעה
    זה נישמע כאילו אתה יוצא עם רואת חשבון /=
    שמע, תכלס אני מכיר את הסוג הזה של הקשרים שאתה הדינמי והיא פשוט נמצאת שם כדרך אגב.
    אבל שאתם אחד ליד השניה אש ותמרות עשן.

עסק מוזר, מוזר מאוד עד היום לא ממש מצאתי דרך להסביר את זה.
    כי מה שבטוח זה לא שאתה לא עושה משהו כמו שצריך זה איזה חוסר תקשורת כזה.
    יש איזה משהו שחסר שם כדי שהיא תהיה דלוקה ולהוטה לראות אותך בכל שניה.

אתה צריך לגלות מה זה הדבר הזה, אולי תשאל אותה מה היא מרגישה שחסר.
    למה היא לא מרגישה געגוע, כי להגיד אני אטומה זה סתם להתחמק.
    מה שאמרת אחי, זה בול מה שאני מרגיש.
    ועכשיו אני מרגיש חרא שנתתי לעצמי להתאהב, כי שזה קורה קשה לי להתנתק ואני נקשר, ויהיה לי קשה לחיות עם זה אם נפרד, שהיא אגב אמרה לי היום "גם אם ניפרד אני לא יבכה יותר משבוע" שאלתי "מה סתם ככה זה יעבור לך? הרי את ממש אוהבת אותי" היא אמרה "לא יודעת אני די אטומה"
    שמע מההתחלה אפילו לפני שנפגשנו היא אמרה לי כל שניה "אני אטומה, אני לא מרגישה דברים" לא התייחסתי כל כך, אחרי שהתאהבנו (שאגב היא יזמה גם תנשיקה, וגם מעבר לזה) ראיתי שהיא ממש אוהבת אותי, אבל ממש. כל שניה אומרת לי שאני חתיך, כל שניה אומרת לי דברים. ואיך שהיא הולכת, זהו כיאילו כלום לעוד שבועיים שלוש, כמו שאמרת היא נמצאת שם כדרך אגב, ואני הדומיננטי.

ואחי, שאלתי אותה ניסיתי היא תמיד חוזרת על עצמה, תמיד! "אני רוצה להיות איתך" אבל היא לא יכולה להוציא מהפה את המילים "אני מתגעגעת אליך" היא בחיים לא התגעגעה למישהו, היא אומרת שהיא רוצה לראות אותי מאוד, אבל גם שהיא לא רואה הכל בסדר והיא חיה כרגיל, כי היא יודעת שבסוף נתראה.

לא רוצה להיות דומיננטי, ונמאס לי לנסות לחקור אותה ולגלות מי היא בכח, ונמאס לי שרק אני יוזם.
    אולי כמו שאמרתי אני יקח צעד אחורה, לשבוע שבועיים, וגם שנדבר אני לא יראה התלהבות וגעגועים אליה בכלום! אולי ככה היא תתחיל להעריך :\
    מה אתה אומר כדי לעשות?
    נערך לאחרונה על ידי matany001; 05-04-2013 בשעה 17:34.

משתמש ותיק האוואטר של Frenzy
    שם פרטי
    שפיץ
    לייקים
    35
    נקודות
    1,483

למדת לקח לא לשאול יותר דברים כאלה אף פעם, אף היא תתחיל לדבר על זה תגיד לה שזה לא מתאים ושזה לא נעים
    לכל אחד יש את העבר שלו ואתה צריך לפתור את זה איתה לא משנה למי היא ירדה או איך וכמה היא הזדיינה, אותו דבר היא יכולה לחשוב לגביך
    פשוט מעתה והלאה דבר איתה רק כשזה באמת נחוץ, ואולי היא תבין שהיא צריכה להזיז קצת את התחת שלה.
    אני ממש מזדהה איתך, וקרה לי אותו דבר לא פעם ולא פעמיים...מנסיון אישי זה נגמר מהר.

מעצב גראפי לכל מטרה.

משתמט כבוד
    שם פרטי
    אוֹרי
    לייקים
    1421
    נקודות
    0
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי matany001 צפיה בהודעה
    מה שאמרת אחי, זה בול מה שאני מרגיש.
    ועכשיו אני מרגיש חרא שנתתי לעצמי להתאהב, כי שזה קורה קשה לי להתנתק ואני נקשר, ויהיה לי קשה לחיות עם זה אם נפרד, שהיא אגב אמרה לי היום "גם אם ניפרד אני לא יבכה יותר משבוע" שאלתי "מה סתם ככה זה יעבור לך? הרי את ממש אוהבת אותי" היא אמרה "לא יודעת אני די אטומה"
    שמע מההתחלה אפילו לפני שנפגשנו היא אמרה לי כל שניה "אני אטומה, אני לא מרגישה דברים" לא התייחסתי כל כך, אחרי שהתאהבנו (שאגב היא יזמה גם תנשיקה, וגם מעבר לזה) ראיתי שהיא ממש אוהבת אותי, אבל ממש. כל שניה אומרת לי שאני חתיך, כל שניה אומרת לי דברים. ואיך שהיא הולכת, זהו כיאילו כלום לעוד שבועיים שלוש, כמו שאמרת היא נמצאת שם כדרך אגב, ואני הדומיננטי.

ואחי, שאלתי אותה ניסיתי היא תמיד חוזרת על עצמה, תמיד! "אני רוצה להיות איתך" אבל היא לא יכולה להוציא מהפה את המילים "אני מתגעגעת אליך" היא בחיים לא התגעגעה למישהו, היא אומרת שהיא רוצה לראות אותי מאוד, אבל גם שהיא לא רואה הכל בסדר והיא חיה כרגיל, כי היא יודעת שבסוף נתראה.

לא רוצה להיות דומיננטי, ונמאס לי לנסות לחקור אותה ולגלות מי היא בכח, ונמאס לי שרק אני יוזם.
    אולי כמו שאמרתי אני יקח צעד אחורה, לשבוע שבועיים, וגם שנדבר אני לא יראה התלהבות וגעגועים אליה בכלום! אולי ככה היא תתחיל להעריך :\
    מה אתה אומר כדי לעשות?
    שמע תכלס אני לא רוצה להגיד לך לעשות ככה או ככה כי זה עסק די עדין ויכול להיות שמה שאני מבין זה בכלל הדבר השגוי.

אבל אני אביע דעה ותראה אם אתה מתחבר לזה.
    באופן כללי במצבים כאלו אני פשוט מוריד הילוך, נותן לדברים לקרות מעצמם לא מפתח ציפיות ולא מתעסק במה יכולה להיות הבעיה פה.
    פשוט נרגע קצת ובוחן בשקט מהצד.

האמת שזה לא ממש עזר לי עד היום כי זה תמיד הוביל לקירור של היחסים שהובילו כמובן לסוף המבאס של הפרידה.
    אבל אני לא מוצא משהו טוב יותר לעשות אז אני דבק בשיטה הזאת.

לגביה, יכולות להיות לזה סיבות הגיוניות כאלו ואחרות החל וחרדת נטישה, כלומר היא לא מתמסרת עד הסוף מתוך חשש שתעזוב אותה בסוף וזה נורא יפגע בה.
    סיבה אחרת יכולה להיות שפשוט מה שרחוק לה מהעין מתרחק לה מהלב ופה אפשר להגיד שהיא אולי קצת בן אדם קר.

תקנה לה משהו אישי שהיא צריכה לטפל בו, משהו כמו עציץ או דגי זהב אולי זה יעזור לה לזכור אותך.
    נערך לאחרונה על ידי Ori; 05-04-2013 בשעה 17:44.

לייקים
    23
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי Ori צפיה בהודעה
    שמע תכלס אני לא רוצה להגיד לך לעשות ככה או ככה כי זה עסק די עדין ויכול להיות שמה שאני מבין זה בכלל הדבר השגוי.

אבל אני אביע דעה ותראה אם אתה מתחבר לזה.
    באופן כללי במצבים כאלו אני פשוט מוריד הילוך, נותן לדברים לקרות מעצמם לא מפתח ציפיות ולא מתעסק במה יכולה להיות הבעיה פה.
    פשוט נרגע קצת ובוחן בשקט מהצד.

האמת שזה לא ממש עזר לי עד היום כי זה תמיד הוביל לקירור של היחסים שהובילו כמובן לסוף המבאס של הפרידה.
    אבל אני לא מוצא משהו טוב יותר לעשות אז אני דבק בשיטה הזאת.

לגביה, יכולות להיות לזה סיבות הגיוניות כאלו ואחרות החל וחרדת נטישה, כלומר היא לא מתמסרת עד הסוף מתוך חשש שתעזוב אותה בסוף וזה נורא יפגע בה.
    סיבה אחרת יכולה להיות שפשוט מה שרחוק לה מהעין מתרחק לה מהלב ופה אפשר להגיד שהיא אולי קצת בן אדם קר.

תקנה לה משהו אישי שהיא צריכה לטפל בו, משהו כמו עציץ או דגי זהב אולי זה יעזור לה לזכור אותך.
    קניתי לה שרשרת ב150 שקל, וקניתי לה ים דברים, והשקעתי בה הרבה כספים גם והיא יודעת את זה. יש לה איך לזכור אותי
    אני פשוט מרגיש רע שהיא נותנת לי ליזום תמיד, הייי אני זה שבצבא קורע תתחת שבועיים ברצף, לא מגיע לי שתבואי אלי יום אחד לראות אותי? לא היא אומרת "אין מצב שאני משאירה את אחותי הגדולה לבד בבית" :\

אני פשוט לא מצליח להגיד לה תדברים האלה, אין לי כח שנריב וזה ידרדר תיחסים. אין לי כח פשוט.
    אני חושב שאני יכתוב לה מכתב בפייסבוק, סתם יגיד לה איך אני רואה את הדברים בצורה עדינה, יפתח הכל. ולא בטלפון שאני לא מצליח אף פעם להגיד את מה שאני מרגיש.
    נערך לאחרונה על ידי matany001; 05-04-2013 בשעה 18:18.

משתמט כבוד
    שם פרטי
    אוֹרי
    לייקים
    1421
    נקודות
    0
    משפט מחץ

אני מתכוון שתקנה לה משהו שהיא צריכה לטפל בו באופן יום יומי לא סתם מתנה יפה..
    בכל מקרה מה זאת אומרת אין מצב עוזבת את אחותה הגדולה לבד?
    למה שתהיה לאחותה הגדולה בעיה להישאר לבד?
    נערך לאחרונה על ידי Ori; 05-04-2013 בשעה 18:24.

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

הבחורה שסיפרתי לך עלייה? זאת שעשת לי קטע בדיוק כמו שעשתה לך? שכל פעם מחדש המציאה תירוצים למה היא לא יכולה להפגש ובסוף העפתי אותה?
    היא, הייתה בדיוק כמו שאתה מתאר.
    וזה נובע מזה שהיא לא אוהבת אותך והיא לא מאוהבת בך, פשוט ככה. זה כואב לשמוע, אבל אתה צריך ללמוד לא לפתח רגשות מהר מידי לכל בן אדם..למרות שזה קשה להגיד דבר כזה.

אם אתה זה שכל הזמן יוזם, עם זה סמסים, טלפונים, פגישות, סקס והכל...זה חד צדדי יענו, אז היא לא מרגישה כלפיך אותו הדבר.

יש לך 2 אופציות כמו שאני רואה את זה:
    - להתנהג אלייה באותו המטבע אפילו שזה קשה...פשוט לא לדבר איתה בכלל עד שהיא תזום שיחה ופשוט להתנהג באדישות (למרות שזה לא אמור לקרות..כי אתם פאקינג חברים).
    - אופציה שנייה..כמו שאני הייתי עושה כי אין לי כוח למשחקים...לחכות לסופ"ש להיפגש איתה, לדבר איתה ולהיפרד. יש כמוה עוד אלפים..למה לסבול.

זה נקודת המבט שלי, אתה מוזמן לעשות מה שבאלך בנידון.

לייקים
    23
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    הבחורה שסיפרתי לך עלייה? זאת שעשת לי קטע בדיוק כמו שעשתה לך? שכל פעם מחדש המציאה תירוצים למה היא לא יכולה להפגש ובסוף העפתי אותה?
    היא, הייתה בדיוק כמו שאתה מתאר.
    וזה נובע מזה שהיא לא אוהבת אותך והיא לא מאוהבת בך, פשוט ככה. זה כואב לשמוע, אבל אתה צריך ללמוד לא לפתח רגשות מהר מידי לכל בן אדם..למרות שזה קשה להגיד דבר כזה.

אם אתה זה שכל הזמן יוזם, עם זה סמסים, טלפונים, פגישות, סקס והכל...זה חד צדדי יענו, אז היא לא מרגישה כלפיך אותו הדבר.

יש לך 2 אופציות כמו שאני רואה את זה:
    - להתנהג אלייה באותו המטבע אפילו שזה קשה...פשוט לא לדבר איתה בכלל עד שהיא תזום שיחה ופשוט להתנהג באדישות (למרות שזה לא אמור לקרות..כי אתם פאקינג חברים).
    - אופציה שנייה..כמו שאני הייתי עושה כי אין לי כוח למשחקים...לחכות לסופ"ש להיפגש איתה, לדבר איתה ולהיפרד. יש כמוה עוד אלפים..למה לסבול.

זה נקודת המבט שלי, אתה מוזמן לעשות מה שבאלך בנידון.
    הקטע הוא שאני לא יכול לשלוט על הרגשות שלי אם להתאהב בבן אדם או לא. זה פשוט קורה
    אני חושב שהיא כן אוהבת, אבל זה לא כזה משנה אני נמצא בעמדת חולשה תמיד. כי לי יהיה קשה אם ניפרד באמת שיהיה לי קשה, זה המצב כרגע אחרי מה שעברנו אני ירגיש חרא מאוד אם נפרד.
    אבל שמע אם זה ימשך ככה אני פשוט יפרד ממנה, ואני יודע שיש מצב גם שאני אשאר לבד הרבה זמן בלי שום בחורה אבל לא אכפת לי.. אני מעדיף ככה מאשר המצב עכשיו.

שמע מה שעשיתי בנידון זה כתבתי לה מכתב ארוך, כל מה שאמרתי פה במילים עדינות, כתבתי לה והסברתי את כל העניין כמו שצריך, ומה מפריע לי והכל.
    שהיא תתחבר אני אשלח לה את המכתב הזה, אני יתן לה סיכוי להבין בדיוק מה אני מרגיש לגבינו. אם בכל זאת היא תמשיך ככה אני יקח צעד אחורה ויתן לדברים לקרות מעצמם.

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

מה מכתב כפרה עלייך? לאיפה נעלמו הביצים שלך?
    קבע איתה..תפגשו, תדברו, שפןך הכל...וזהו.

לייקים
    23
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    מה מכתב כפרה עלייך? לאיפה נעלמו הביצים שלך?
    קבע איתה..תפגשו, תדברו, שפןך הכל...וזהו.
    לא קשור לביצים אחי.. באמת שאין לי בעיה להגיד לה תדברים בפנים ואני תמיד אומר גם!
    פשוט תמיד משהו מפריע, ותמיד אנחנו לא יורדים לשורש השיחה כי אין רצף ואני לא יכול לדבר על כל הדברים שמפריעים לי בלי שזה הופך לויכוח
    זה שיחה ארוכה שלא מתאימה לפלאפון, ורק עוד שבועיים קבענו להפגש (תנחש בגלל מי)
    בקיצור זה הפתרון הכי טוב ..

אגב לא התייחסת למה שאמרתי בקטע המיני.. אני יודע שזה מפגר שיורד לי ממנה בגלל זה. אבל פשוט מגעיל אותי לחשוב שהיא עשתה את זה לפני וזה בא לה בטבעי כיאילו.. איך אני יוצא מזה..
    נערך לאחרונה על ידי matany001; 05-04-2013 בשעה 19:53.

משתמט כבוד
    שם פרטי
    אוֹרי
    לייקים
    1421
    נקודות
    0
    משפט מחץ

לא קשור לביצים אחי.. באמת שאין לי בעיה להגיד לה תדברים בפנים ואני תמיד אומר גם!
    פשוט תמיד משהו מפריע, ותמיד אנחנו לא יורדים לשורש השיחה כי אין רצף ואני לא יכול לדבר על כל הדברים שמפריעים לי בלי שזה הופך לויכוח
    זה שיחה ארוכה שלא מתאימה לפלאפון, ורק עוד שבועיים קבענו להפגש (תנחש בגלל מי)
    בקיצור זה הפתרון הכי טוב ..

אגב לא התייחסת למה שאמרתי בקטע המיני.. אני יודע שזה מפגר שיורד לי ממנה בגלל זה. אבל פשוט מגעיל אותי לחשוב שהיא עשתה את זה לפני וזה בא לה בטבעי כיאילו.. איך אני יוצא מזה..
    בקטע המיני כולם ככה.
    אתה ממש לא היחיד, זאת בדיוק הסיבה שלא שואלים חברה שלך על התנסויות מין אחרות שהיו לה.
    זה סתם מכניס באסה אתה ישר חושב לעצמך מה היא חושבת ואם היא משווה אותי לאקס.

מיותר תהיה הכי טוב שאתה יכול במיטה תדע לפנק ואל תדאיג את עצמך עם מה היה לה קודם

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

בקשר למיטה, פשוט לא שואלים את הדברים הדוחים האלה את חברה שלך.
    כולם נגעלים לדעת שהפה של הבחורה שלך עבר על עוד זרגים חוץ משלך...בגלל זה עדיף לא להכנס לפרטים האלה פשוט.

בקשר לשיחה, ברור שיהיה ויכוח כי גם לה יש דעות בעניין, אבל אם היא אוהבת אותך כמו שאתה חושב, היא תדע להתפשר ולהבין אותך, אם היא לא אוהבת אותך, היא תציב לך גבולות ותתווכח איתך על כל דבר קטן, ואם זה ככה..
    אתה אמור באיזה שהוא שלב באמצע השיחה להגיד לה "טוב, נשמתי...אני אוהב אותך, ובדיוק בגלל זה אני מעדיף לעשות את הצעד הזה...אני לא חושב שזה יכול להמשיך ככה יותר, את חושבת אחרת ממני ואת לא מוכנה להתפשר לכיוון שלי כמו שאני מתפשר לכיוון שלך אז...סלמאת!"

לייקים
    23
    נקודות
    50

סתם הגענו לנושא הזה, ויצא ששאלתי כזה דרך אגב.. והיא ענתה.. ואיך שהיא ענתה התהפך לי הבטן מיד.. על המקום ירד לי ממנה.

בגלל שאני אוהב אותה וכל מה שעברנו.. רק המחשבה שהיא הייתה איתו בקטע הזה ואני מדמיין אותה עושה את זה עושה לי חלחלה..
    אוף.. למה שאלתי..

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

סתם הגענו לנושא הזה, ויצא ששאלתי כזה דרך אגב.. והיא ענתה.. ואיך שהיא ענתה התהפך לי הבטן מיד.. על המקום ירד לי ממנה.

בגלל שאני אוהב אותה וכל מה שעברנו.. רק המחשבה שהיא הייתה איתו בקטע הזה ואני מדמיין אותה עושה את זה עושה לי חלחלה..
    אוף.. למה שאלתי..
    ברור שזה מה שקורה.

הייתה לי ידידה פצצה מהיחידה, מש"קית חינוך אחת...יפייפיה אמיתית!
    בהתחלה ניסיתי לעשות עלייה מוב והכל, התחלנו קצת להתקרב אחד לשני, קצת מגע פיזי מידי פעם בערב מחלקה ודברים כאלה...בחורה מדהימה...
    מפה לשם, פתאום שמעתי מכמה חברים מהיחידה שחלק מהם כבר עברו עלייה והבחורה דיי שרמוטה, היא הזדיינה בחדר שלה, בשירותים, בחדר אוכל ואפילו במשרד שלה...אין לך מושג כמה שירד לי ממנה איך ששמעתי את זה.
    מצד אחד אמרתי לעצמי בראש "פאקק...אז גם אני יכול לשבור לה תצורה" אבל מיד עלתה לי המחשבה בראש "מהה אבל בטח הכוס שלה כבר התרחב רצח מכל הזרגים שעברו שם" איככססס.... באלי להקיא מהמחשבות האלה.

עזוב גבר, פשוט תנסה לחשוב על דברים אחרים, לא יודע איך להסביר לך..

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 15:33.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,498,133 | הודעות: 8,198,726 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect