קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. קרה לכם שנדלקתם על משהי סתם ככה?
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 16
    הודעה אחרונה: 05-02-2008, 12:47
  2. [עזרה] קיבלת באן בTD סתם ככה..
    על ידי elixvx בפורום שיתוף קבצים
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 21-11-2007, 15:34
  3. נמחק האשכול שלי סתם ככה
    על ידי imtnt בפורום משוב
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 20-08-2007, 03:16
  4. [בעיה] איסיקיו מתנתק בלי סיבה .. סתם ככה...
    על ידי zvovon בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 02-11-2006, 21:51
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12
מציג תוצאות 16 עד 26 מתוך 26

להתקשר לבחורה סתם ככה - עמוד 2

משתמש מכור
    לייקים
    210
    נקודות
    25

ציטוט נכתב במקור על ידי blancos צפיה בהודעה
    האמת חשבתי להתחיל עם בנות סתם ככה בפייסבוק.. איך עושים את זה יש טיפים?!
    אני שונא לדבר לא פנים מול פנים, בעיקר כי אני לא יודע..
    נראה לי שהמצב שלך על הפנים אחשלי...
    ..Everyone Loves You When You're Dead..

2. קישורים ממומנים

משתמש מכור
    שם פרטי
    אודו
    לייקים
    650
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    הוא לא מספיק מוחץ אז עדיף שלא

ציטוט נכתב במקור על ידי Above And Beyond צפיה בהודעה
    ייטינגר פשוט STFU
    עם כמה שאני אוהב אותך
    STFU

אם לשחיפים בני שרמוטות ששוקלים כמו מוט אולימפי עם קוביות מותר להתלהב מהקוביות העקומות שלהם, לך מותר פי 20. כי לך יש ממה להתלהב.

נמאס לי מחבר'ה אסתטיים שמתביישים לצאת "חשים" בזמן שיש ילדי קוביות מזדיינים שמעלים סרטונים שלהם ליוטיוב ואף אחד לא פוצה פה.

זה מה שתעשה:

תעבור לוואטסאפ כמו שאמרת, אני משתמש בתירוץ הבא שעובד לי קבוע,

"אני יוצא, נדבר בוואטסאפ, מה המספר שלך"
    היא מביאה מספר
    וממשיכים תשיחה משם

אתה, יכול לצלם תמונה שלך בלי חולצה וככה תוך כדי השיחה לשלוח משו כמו שאמרת. אתה יכול לשאול איך הג'ינס או החגורה למשל...
    או שאתה יכול להביא חבר צלם שיצלם אותך SHIRTLESS, תערכו את התמונות, תשלח לה תתמונה ותגיד "איך התמונה? לשים בפרופיל?"

אין בזה שומדבר פסול, אם לשחיפים בני זונות עם קוביות אי סימטריות מותר לעלות תמונות מסריחות שלהם בלי חולצה, גם לחבר'ה אסתטיים מותר.

קיצר עזוב שטויות ותעשה את זה..

אתה גם בטח לא מוריד חולצה במסיבות בזמן שיש שמנים ושחיפים שעושים את זה ואתה אסתטי מתבייש כי אתה חושב שתצא "חש"...

מהיום, אני רוצה אותך בלי חולצה 24/7. תוריד חולצה כל הזדמנות שיש לך. אם ישך רגליים אסתטיות לך לים בבוקסר. אני זוכר פעם מישי אמרה לי שהיא מתה על לראות גוף יפה בבוקסר צמוד, זה מחרמן לה תצורה. מהרגע הזה הבנתי "כשיהיה לי גוף אסתטי, אני הולך בבוקסר בכל הזדמנות שניתנת לי".

קיצר עזוב שטויות, תפסיק להיות ביישן ותתחיל טיפה יותר לחוש כי ישך ממה. אתה תקבל רק תגובות טובות.
    האלה שלא יפרגנו לך לרוב יהיו מכוערות או שמנות בעצמן, הן לא שוות התייחסות.
    thanks for helping me unlearn that "shactzanut" is bad brah. i needed this.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    DashBerlin
    לייקים
    168
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

yeah brah be a phucking sick cunt u are a ripped kunt brah

look at these phuckin phaggots

if they can take off their shirt and get away with it, imagine what a ripped shredded cunt like u can do brah
    u have a legit reason to be a sickcunt

before i lifted i looked like a pro BB near these phaggots and i was 125 lb phaggot
    נערך לאחרונה על ידי Above And Beyond; 07-04-2013 בשעה 01:01.

Get LMS, let the haters hate and phuck the bitches. This is how we phucking roll.

משתמש מכור
    שם פרטי
    אודו
    לייקים
    650
    נקודות
    50
    משפט מחץ

yeah brah be a phucking sick cunt u are a ripped kunt brah

look at these phuckin phaggots

if they can take off their shirt and get away with it, imagine what a ripped shredded cunt like u can do brah
    u have a legit reason to be a sickcunt

before i lifted i looked like a pro BB near these phaggots and i was 125 lb phaggot
    you are my man! why you dont have a whatsapp? i have to text you when im in sadcunt moments so you will get me out of them and show me my potential to be s true sickcunt.

ייטינגר פשוט STFU
    עם כמה שאני אוהב אותך
    STFU

אם לשחיפים בני שרמוטות ששוקלים כמו מוט אולימפי עם קוביות מותר להתלהב מהקוביות העקומות שלהם, לך מותר פי 20. כי לך יש ממה להתלהב.

נמאס לי מחבר'ה אסתטיים שמתביישים לצאת "חשים" בזמן שיש ילדי קוביות מזדיינים שמעלים סרטונים שלהם ליוטיוב ואף אחד לא פוצה פה.

זה מה שתעשה:

תעבור לוואטסאפ כמו שאמרת, אני משתמש בתירוץ הבא שעובד לי קבוע,

"אני יוצא, נדבר בוואטסאפ, מה המספר שלך"
    היא מביאה מספר
    וממשיכים תשיחה משם

אתה, יכול לצלם תמונה שלך בלי חולצה וככה תוך כדי השיחה לשלוח משו כמו שאמרת. אתה יכול לשאול איך הג'ינס או החגורה למשל...
    או שאתה יכול להביא חבר צלם שיצלם אותך SHIRTLESS, תערכו את התמונות, תשלח לה תתמונה ותגיד "איך התמונה? לשים בפרופיל?"

אין בזה שומדבר פסול, אם לשחיפים בני זונות עם קוביות אי סימטריות מותר לעלות תמונות מסריחות שלהם בלי חולצה, גם לחבר'ה אסתטיים מותר.

קיצר עזוב שטויות ותעשה את זה..

אתה גם בטח לא מוריד חולצה במסיבות בזמן שיש שמנים ושחיפים שעושים את זה ואתה אסתטי מתבייש כי אתה חושב שתצא "חש"...

מהיום, אני רוצה אותך בלי חולצה 24/7. תוריד חולצה כל הזדמנות שיש לך. אם ישך רגליים אסתטיות לך לים בבוקסר. אני זוכר פעם מישי אמרה לי שהיא מתה על לראות גוף יפה בבוקסר צמוד, זה מחרמן לה תצורה. מהרגע הזה הבנתי "כשיהיה לי גוף אסתטי, אני הולך בבוקסר בכל הזדמנות שניתנת לי".

קיצר עזוב שטויות, תפסיק להיות ביישן ותתחיל טיפה יותר לחוש כי ישך ממה. אתה תקבל רק תגובות טובות.
    האלה שלא יפרגנו לך לרוב יהיו מכוערות או שמנות בעצמן, הן לא שוות התייחסות.
    תדע לך שיש הרבה בחורים שגם אם היו נראים כמו JEFF SEID / ZYZZ וכל מי שתרצה עם גוף פצצה, עדיין היו מתביישים או לא בטוחים עם הגוף שלהם בסביבת אנשים זרים. זה טבע של בנאדם ואיך שהוא גדל. לבוא למישהו ולומר לו Y U SO SHY? זה די מעליב.

כמו שבלול, הוא חוזר לקונכייה שלו.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    DashBerlin
    לייקים
    168
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

זה מאוד מוזר. יש כאלה שיש להם בעיות נפשיות אמיתיות כמו BIGOREXIA אבל הם אולי 1%....זה לא בעיה כזו נפוצה..

כל מה שצריך כדי שיעלה לך בטחון עצמי להתלהב מהגוף שלך זה מחמאות שאתה מקבל על הגוף שלך. זה למה יש ילדי קוביות, כי כל מיני קטינות בנות 14 מחמיאות להם על הקוביות העקומות שלהם אז הם חוטפים בטחון עצמי ומתחילים להציף תפייס שלהם עם תמונות שלהם בלי חולצה.

ייטינגר קיבל מספיק מחמאות על הגוף שלו (אמרו לבנאדם שהוא דומה לZYZZ ולמייקל לואיס), אם אין לו בפייס תמונה אחת בלי חולצה אז הוא אידיוט. למרות שאני מאמין שיש לו.

אם ישך פנים יפות וגוף יפה, ומחמיאים לך על שניהם, הדרך שלך להיות נרקיסיסט סלולה בשושנים...זה משו שאי אפשר למנוע פשוט. אני רואה את עצמי עוד פחות משנתיים מנשק את עצמי במראה חצי שעה לפני יציאה תוך כדי שאני מחליק תשיער.

Get LMS, let the haters hate and phuck the bitches. This is how we phucking roll.

אני מתאר לעצמי אותך יושב על המחשב / צופה בטלוויזיה כשאתה מחזיק מראה קטנה מולך בכל הזמן הזה ומידי פעם זורק מבט לעצמך: U MAD BRO?

נרקיסיסטיות לשמה. ממש כמו הכוכב שלך, טום קרוז ששם קסדה נגד התקרחות וצואת זמירים נגד הזדקנות ועוד כל מיני דברים שהתגלו לתקשורת קרא עוד בכתבה הזאת (ספור 7 תמונות מתחילת הכתבה, זאת הפסקה)

משתמש מתחיל
    לייקים
    13
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי L E M O N צפיה בהודעה
    נראה לי שהמצב שלך על הפנים אחשלי...
    למה ככה אחשלי?

משתמש מתקדם האוואטר של SexyBeer.
    לייקים
    155
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    Can I get all tinky-winky in your dipsy?

חמוד, מי שמנסה להרשים לא מרשים אפחד. אתה חתיך. אתה יודע את זה, היא יודעת את זה, כולם יודעים את זה! Chillax
    אם אתה בקטע של להיפגש עם בנות ולהזרים את זה לאן שצריך תאמין לי שכשהיא תראה אותך עם חולצה צמודה היא תתחרמן.. לא צריך לעשות סרטונים של עצמך מקפיץ ת'ישבן וכאלה

Some laugh, some weep, some dance for joy.
    My mind craves nectar day and night..

משתמש מכור
    שם פרטי
    אודו
    לייקים
    650
    נקודות
    50
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי SexyBeer. צפיה בהודעה
    חמוד, מי שמנסה להרשים לא מרשים אפחד. אתה חתיך. אתה יודע את זה, היא יודעת את זה, כולם יודעים את זה! Chillax
    אם אתה בקטע של להיפגש עם בנות ולהזרים את זה לאן שצריך תאמין לי שכשהיא תראה אותך עם חולצה צמודה היא תתחרמן.. לא צריך לעשות סרטונים של עצמך מקפיץ ת'ישבן וכאלה
    זה נותן קצת אפקט, אבל לצערי לא רואים קוביות והפרדות בחזה דרך חולצה צמודה.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    DashBerlin
    לייקים
    168
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

ציטוט נכתב במקור על ידי SexyBeer. צפיה בהודעה
    כששחיפים ששוקלים כמו מוט אולימפי עם קוביות עקומות מעלים תמונות שלהם בלי חולצה, אתן מגיבות להם 1000 תגובות של "איזה גוףףףףףףףף" שהוא נראה כמו תחת בתכלס, אבל כשמישו אסתטי וחתיך כמו ייטינגר מציג את הגוף שלו אחרי שנים של עבודה קשה ואכילה מוקפדת, גוף באמת יפה ולא של שחיף עם קוביות, אתן מיד אנטי?

עוד הוכחה שנשים זה עם מוזר.
    disregard females acquire LMS/aesthetics

+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 09:39.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,504,993 | הודעות: 8,205,586 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect