נכתב במקור על ידי
Above And Beyond
ייטינגר פשוט STFU
עם כמה שאני אוהב אותך
STFU
אם לשחיפים בני שרמוטות ששוקלים כמו מוט אולימפי עם קוביות מותר להתלהב מהקוביות העקומות שלהם, לך מותר פי 20. כי לך יש ממה להתלהב.
נמאס לי מחבר'ה אסתטיים שמתביישים לצאת "חשים" בזמן שיש ילדי קוביות מזדיינים שמעלים סרטונים שלהם ליוטיוב ואף אחד לא פוצה פה.
זה מה שתעשה:
תעבור לוואטסאפ כמו שאמרת, אני משתמש בתירוץ הבא שעובד לי קבוע,
"אני יוצא, נדבר בוואטסאפ, מה המספר שלך"
היא מביאה מספר
וממשיכים תשיחה משם
אתה, יכול לצלם תמונה שלך בלי חולצה וככה תוך כדי השיחה לשלוח משו כמו שאמרת. אתה יכול לשאול איך הג'ינס או החגורה למשל...
או שאתה יכול להביא חבר צלם שיצלם אותך SHIRTLESS, תערכו את התמונות, תשלח לה תתמונה ותגיד "איך התמונה? לשים בפרופיל?"
אין בזה שומדבר פסול, אם לשחיפים בני זונות עם קוביות אי סימטריות מותר לעלות תמונות מסריחות שלהם בלי חולצה, גם לחבר'ה אסתטיים מותר.
קיצר עזוב שטויות ותעשה את זה..
אתה גם בטח לא מוריד חולצה במסיבות בזמן שיש שמנים ושחיפים שעושים את זה ואתה אסתטי מתבייש כי אתה חושב שתצא "חש"...
מהיום, אני רוצה אותך בלי חולצה 24/7. תוריד חולצה כל הזדמנות שיש לך. אם ישך רגליים אסתטיות לך לים בבוקסר. אני זוכר פעם מישי אמרה לי שהיא מתה על לראות גוף יפה בבוקסר צמוד, זה מחרמן לה תצורה. מהרגע הזה הבנתי "כשיהיה לי גוף אסתטי, אני הולך בבוקסר בכל הזדמנות שניתנת לי".
קיצר עזוב שטויות, תפסיק להיות ביישן ותתחיל טיפה יותר לחוש כי ישך ממה. אתה תקבל רק תגובות טובות.
האלה שלא יפרגנו לך לרוב יהיו מכוערות או שמנות בעצמן, הן לא שוות התייחסות.