קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. שיחה שעבדתי על חברה שלי D:
    על ידי Graf.E.T בפורום דיבורים
    תגובות: 50
    הודעה אחרונה: 14-05-2007, 17:10
  2. חברה שלי..היום אצלי
    על ידי בוני בפורום דיבורים
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 31-12-2005, 20:48
  3. מה אתם אומרים על חברה שלי?
    על ידי Perfection בפורום דיבורים
    תגובות: 21
    הודעה אחרונה: 08-12-2005, 23:19
  4. מה אתם אומרים על חברה שלי?
    על ידי Perfection בפורום חתימות וסמלים
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 08-12-2005, 15:11
  5. חברה שלי עזבה אותי...
    על ידי אור. בפורום דיבורים
    תגובות: 76
    הודעה אחרונה: 18-09-2005, 14:58
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12
מציג תוצאות 16 עד 29 מתוך 29

שיחה עם חברה שלי - עמוד 2

משתמש מתחיל האוואטר של matany001
    לייקים
    23
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    ברור שזה מה שקורה.

הייתה לי ידידה פצצה מהיחידה, מש"קית חינוך אחת...יפייפיה אמיתית!
    בהתחלה ניסיתי לעשות עלייה מוב והכל, התחלנו קצת להתקרב אחד לשני, קצת מגע פיזי מידי פעם בערב מחלקה ודברים כאלה...בחורה מדהימה...
    מפה לשם, פתאום שמעתי מכמה חברים מהיחידה שחלק מהם כבר עברו עלייה והבחורה דיי שרמוטה, היא הזדיינה בחדר שלה, בשירותים, בחדר אוכל ואפילו במשרד שלה...אין לך מושג כמה שירד לי ממנה איך ששמעתי את זה.
    מצד אחד אמרתי לעצמי בראש "פאקק...אז גם אני יכול לשבור לה תצורה" אבל מיד עלתה לי המחשבה בראש "מהה אבל בטח הכוס שלה כבר התרחב רצח מכל הזרגים שעברו שם" איככססס.... באלי להקיא מהמחשבות האלה.

עזוב גבר, פשוט תנסה לחשוב על דברים אחרים, לא יודע איך להסביר לך..
    זה פשוט מוזר לי שחשבתי על זה היום.
    שאני והיא הגענו למקומות הכי אינטימים שיש, והיינו הכי קרובים שאפשר, ופתאום אני מנסה לדמיין אותה מוצצת לגבר אחר ונהנת ואז מכירה אותי ומוצצת גם לי.. זה שובר אותי

2. קישורים ממומנים

משתמש משקיע האוואטר של Sex Devil
    לייקים
    1113
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    מה יש לי לחפש בגן עדן עם כל הכוסיות הולכות לגהנום?

שמע אני ידבר רק על החלק הראשון
    אתה לפני הקשר הזה עשיתה סקס עם בנות אחרות?
    "מלטפים חמור מקדימה,ולא מאחורה!"

ספוילר:

לייקים
    23
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי Sex Devil צפיה בהודעה
    שמע אני ידבר רק על החלק הראשון
    אתה לפני הקשר הזה עשיתה סקס עם בנות אחרות?
    לא ממש
    נערך לאחרונה על ידי matany001; 06-04-2013 בשעה 12:38.

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

שמע, אם יש לך חברה שנראית טוב כמו שאתה אומר, היית צריך לצפות לזה שיהיו לה הרבה אקסים או לפחות עבר במיטה לפני..
    הקטע שזה לא אמור באמת להיחרט לך בזכרון..אתה צריך פשוט להכיר בזה וזהו, לתת לזה לצאת לך מהראש.

לייקים
    23
    נקודות
    50

שמע, אם יש לך חברה שנראית טוב כמו שאתה אומר, היית צריך לצפות לזה שיהיו לה הרבה אקסים או לפחות עבר במיטה לפני..
    הקטע שזה לא אמור באמת להיחרט לך בזכרון..אתה צריך פשוט להכיר בזה וזהו, לתת לזה לצאת לך מהראש.
    אחי עכשיו אמרתי לה הכל הכל ברצף.. כל מה שמפריע לי מההתחלה ועד הסוף. בפירוט

היא אומרת שהכל מוביל לזה שהיא לא מסוגלת להתגעגע לאף אדם יותר, היא אטמה את הרגש הזה ברגע שהיא לא יכלה להתמודד עם הבעיות שהיו ויש לה.
    ובגלל שהרגש הזה אצלה אטום לכל אדם.. היא לא מתגעגעת אפילו לאמא ואבא שלה שנפטרו.. לא מתגעגעת לאנשים הכי קרובים שעכשיו לא איתה ולא מתגעגעת אלי. אבל לעומת זאת היא אומרת בכנות וודאות שהיא אוהבת אותי מכל הלב ואין לה ספק בזה, ושטוב לה איתי. ושהיא מאוד נמשכת אלי.. מאוד אבל.
    ובגלל שהיא לא מתגעגעת אלי, אין לה את ההתלהבות לראות אותי ולהיות איתי, והיא שמה את עצמה במקום שגם אם הקשר יתנתק עכשיו היא לא תשבר מזה, אלא תעבור הלאה מהר. כמו שהיא עושה עם כל הקשרים שהיו לה, ועם אנשים בכללי.

היא אומרת שככל שאני יכיר אותה יותר ככה אני יראה דברים רעים יותר.. אמרתי לה שאני מקבל אותה כמו שהיא ובלה בלה בלה..
    אמרתי לה בסוף "עזבי שטויות לא בא לי להתעסק בחרא ולא בא לי לסבך ולהקשות את הדברים, טוב לך איתי? אני עושה לך את זה? זה מה שחשוב.. עכשיו את יודעת מה מפריע לי בך וזהו, אני רק רוצה שתביני אותי ותנסי להשתפר כדי להקל עלי כמה שאת יכולה"

היא אמרה שהיא מבינה.. ושמהיום היא תבוא אלי כל פעם שאני משתחרר מהצבא כי בס"ה לי יש יום וחצי מזדיינים שאני בבית מתוך פאקינג שבועיים שפותחים לי תשושנה שם, והיא צריכה להתגמש לא אני.

וזהו.. נקווה שהכל יהיה יותר טוב מעכשיו כי מפה והלאה אני לא נכנס יותר לדיבורים האלה, לנסות לתקן אותה כל הזמן ולנסות לשפר את הדברים כי אני שונא לזיין תמוח בקשר.. אם דברים ידרדרו אני לוקח צעד אחורה..

ובכלל אני יודע מה הבעיה שלי אני יותר מדי לוקח את הקשר הזה בצורה רצינית מדי, אני צריך להבין שזה קשר שכנראה לא יוביל לחתונה (בטוח) זה סתם משהו בשביל ההנאה שלי כרגע, אני צריך להוריד התלהבות ולחשוב עליה הרבה פחות שהיא לא איתי.. להיות קליל יותר, ומתי שנפגש ניפגש כדי להינות בייחד ולעשות סקס מהבוקר עד הלילה.. כי עדיף את זה מאשר כלום. אני לא הולך להכיר מישהי בקרוב אם ניפרד.

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

צדקת שאמרת שאתה לוקח את הקשר ברציניות מידי, אבל לא צדקת בזה שאמרת שאם תפרד ממנה אתה לא תמצא בחורה חדשה בקרוב.

אתה יודע שברגע שגבר תפוס, הרבה יותר בנות רוצות אותו? ואז ברגע שהגבר פנוי, אבל לפחות בתחילת הדרך כשהוא פנוי, דווקא כן יש כמה בנות שמכרכרות סביבו ורצות אחריו, לפחות בהתחלה.
    זה חוק פשוט של זוגיות.

בחורה שיש לה חבר היא כאילו יותר מבוקשת מבחורה רווקה. למה? כי אם היא תפוסה זה כנראה בגלל שהיא שווה את זה. אם היא רווקה זה כנראה בגלל שהרבה גברים לא רואים אותה בתור פוטנציאל לזוגיות..זה הגיוני, לא?

אותו הדבר כלפי גבר.
    תראה, אני לא רוצה לשדל אותך ולשכנע אותך להפרד ממנה, אם אתה אוהב אותה אין לי שום אינטרס לפגוע בך, אבל אני רוצה שלך לא יהיה רע בחיים.
    ברגע שאתה מרגיש שאתה נותן לבחורה שלך הכל מהכל ובמיוחד נותן לה את הלב שלך, אתה מצפה לקבל דברים חזרה.
    ברגע שזה לא קורה, מתחילים פיצוצים בזוגיות עד שנפרדים. ככה זה עובד.
    אלה אם כן אתה הופך את זה למערכת יחסים פתוחה ואז אין כמעט (אם בכלל) פיצוצים במערכת יחסים הזאת כי אתה לא מתרגש משום דבר באופי של הבחורה..
    כל מה שאכפת לך זה שהכוס שלה יהיה מגולח ביום שאתם נפגשים ועדיפות גבוה לזה שהיא תלבש טייץ וחוטיני, זה הכל.
    כל השאר לא מעניין אותך.

אבל, אם הבחורה שלך, היא חברה שלך, זאת אומרת שהיא צריכה להשתפר על דברים שהיא לא אוהבת לעשות, אבל הבן זוג שלה כן אוהב לעשות, אין מה לעשות.
    אותו הדבר כלפיך.

בקשר לזה שהיא לא מתגעגעת, אני חושב שזה שקר.
    "אהבה - רק כשהיא חסרה, אתה יודע שהיא קיימת"
    ברגע שאתה תחסר לה, היא תדע להעריך אותך. רק ככה זה עובד.

אני יתן לך את הדוגמא הכי פשוטה, אם אתה והיא תפרדו, ואז אחרי יומיים של פרידה אתה תמצא מישהי חדשה, תתנשק איתה, תעלה תמונה לפייסבוק וחברה שלך תראה את זה, אתה באמת חושב שהיא לא תתגעגע להתנשק איתך והיא לא תקנא? אתה באמת חושב ככה?

חברה שלך מסתירה רגשות באופן מודע בתוך הלב שלה (ותאמת, נראה לי שאני מרגיש זהה איתה, אני מזדהה איתה), כנראה שבגלל העבר שלה קשה לה להפתח לאנשים והיא מפחדת להתגעגע לאנשים, אבל זה לא אומר שהיא באמת לא מתגעגעת לאף אחד, היא פשוט פוחדת לחשוף רגשות (כמוני).

איך אתה יכול לעזור לה לפתוח את זה? - פעם אחת במקום להפגש איתה ולזיין לה תצורה על השייש במטבח כמו שאתה רגיל לעשות אחרי שאתה חוזר הביתה (לא מאשים אותך, אני פעם אחת אפילו זיינתי את האקסית שלי בתוך המעלית עד שעלינו לקומה שלה...קומה 16 חחח)
    במקום להתקע על הסקס, תנסה לשבת איתה, אולי לשתות איזה משקה אלכוהולי קל (לא לשכר אותה), להתשחרר איתה קצת...ולנסות לדבר על הדברים האלה
    וכמובן שתנסה לא לנשק אותה או לערב מגע מיני כי זה ישבור את כל הקטע של השיחה...פשוט תדברו.

לייקים
    23
    נקודות
    50

צדקת שאמרת שאתה לוקח את הקשר ברציניות מידי, אבל לא צדקת בזה שאמרת שאם תפרד ממנה אתה לא תמצא בחורה חדשה בקרוב.

אתה יודע שברגע שגבר תפוס, הרבה יותר בנות רוצות אותו? ואז ברגע שהגבר פנוי, אבל לפחות בתחילת הדרך כשהוא פנוי, דווקא כן יש כמה בנות שמכרכרות סביבו ורצות אחריו, לפחות בהתחלה.
    זה חוק פשוט של זוגיות.

בחורה שיש לה חבר היא כאילו יותר מבוקשת מבחורה רווקה. למה? כי אם היא תפוסה זה כנראה בגלל שהיא שווה את זה. אם היא רווקה זה כנראה בגלל שהרבה גברים לא רואים אותה בתור פוטנציאל לזוגיות..זה הגיוני, לא?

אותו הדבר כלפי גבר.
    תראה, אני לא רוצה לשדל אותך ולשכנע אותך להפרד ממנה, אם אתה אוהב אותה אין לי שום אינטרס לפגוע בך, אבל אני רוצה שלך לא יהיה רע בחיים.
    ברגע שאתה מרגיש שאתה נותן לבחורה שלך הכל מהכל ובמיוחד נותן לה את הלב שלך, אתה מצפה לקבל דברים חזרה.
    ברגע שזה לא קורה, מתחילים פיצוצים בזוגיות עד שנפרדים. ככה זה עובד.
    אלה אם כן אתה הופך את זה למערכת יחסים פתוחה ואז אין כמעט (אם בכלל) פיצוצים במערכת יחסים הזאת כי אתה לא מתרגש משום דבר באופי של הבחורה..
    כל מה שאכפת לך זה שהכוס שלה יהיה מגולח ביום שאתם נפגשים ועדיפות גבוה לזה שהיא תלבש טייץ וחוטיני, זה הכל.
    כל השאר לא מעניין אותך.

אבל, אם הבחורה שלך, היא חברה שלך, זאת אומרת שהיא צריכה להשתפר על דברים שהיא לא אוהבת לעשות, אבל הבן זוג שלה כן אוהב לעשות, אין מה לעשות.
    אותו הדבר כלפיך.

בקשר לזה שהיא לא מתגעגעת, אני חושב שזה שקר.
    "אהבה - רק כשהיא חסרה, אתה יודע שהיא קיימת"
    ברגע שאתה תחסר לה, היא תדע להעריך אותך. רק ככה זה עובד.

אני יתן לך את הדוגמא הכי פשוטה, אם אתה והיא תפרדו, ואז אחרי יומיים של פרידה אתה תמצא מישהי חדשה, תתנשק איתה, תעלה תמונה לפייסבוק וחברה שלך תראה את זה, אתה באמת חושב שהיא לא תתגעגע להתנשק איתך והיא לא תקנא? אתה באמת חושב ככה?

חברה שלך מסתירה רגשות באופן מודע בתוך הלב שלה (ותאמת, נראה לי שאני מרגיש זהה איתה, אני מזדהה איתה), כנראה שבגלל העבר שלה קשה לה להפתח לאנשים והיא מפחדת להתגעגע לאנשים, אבל זה לא אומר שהיא באמת לא מתגעגעת לאף אחד, היא פשוט פוחדת לחשוף רגשות (כמוני).

איך אתה יכול לעזור לה לפתוח את זה? - פעם אחת במקום להפגש איתה ולזיין לה תצורה על השייש במטבח כמו שאתה רגיל לעשות אחרי שאתה חוזר הביתה (לא מאשים אותך, אני פעם אחת אפילו זיינתי את האקסית שלי בתוך המעלית עד שעלינו לקומה שלה...קומה 16 חחח)
    במקום להתקע על הסקס, תנסה לשבת איתה, אולי לשתות איזה משקה אלכוהולי קל (לא לשכר אותה), להתשחרר איתה קצת...ולנסות לדבר על הדברים האלה
    וכמובן שתנסה לא לנשק אותה או לערב מגע מיני כי זה ישבור את כל הקטע של השיחה...פשוט תדברו.
    בקשר לגעגועים היא תמיד אומרת לי "אני חושבת עליך כל היום, מדמיינת שאתה מלטף אותי ונמצא איתי, קשה לי בלעדיך" ובשיחה אחרת "אני לא מתגעגעת לאף אחד, אני אטומה" מבין? היא בדוק מתגעגעת אפילו אם זה רק לזין שלי.. אבל היא מתגעגעת..
    עד עכשיו לקחתי את הקשר ברצינות מדי.. יותר מדי השקעתי בה, נתתי מעצמי יותר מדי כי חשבתי שאני יקבל אותו דבר בחזרה ולא קיבלתי.
    כל דקה פנויה שהיה לי זמן בין פתיחות שעון במקום ללכת להשתין הייתי שולח לה סמס שאני מתגעגע.. מבזבז את הסעפ"ש שלי כדי לדבר איתה על דברים מפגרים, זה השעה היחידה ביום שלא פותחים אותי בכוס.. ואני מתקשר אליה במקום לנצל תזמן להתקשר לאמא.. או להתקלח 10 דקות יותר, ולשבת על סיגריה וקולה.
    ואני מרגיש מטומטם עכשיו כי הורדתי מעצמי יותר מדי בשבילה וויתרתי קצת על האגו והגבריות שלי בשבילה, והיא החזירה לי באותו יום "מצטערת אני לא יבוא שבת, אני צריכה להיות עם אחותי" אתה מבין?
    תקשיב שמתי לב שאני לא יכול להכנס איתה לשיחות עמוקות, היא עונה תשובות קצרות ומטומטמות בלי קשר.. פשוט נשמע שהיא לא חכמה. או שלא בא לה לדבר על כלום חוץ מענייני הסדר יום. אז אמרתי לה היום "בא לך שנדבר על איך מזיינים אותי בצבא, ואיך חרא לך בלימודים כל היום בלי לדבר על דברים משמעותיים? סבבה.. " אחי לשבת לדבר זה לא הצד החזק שלה.. אנחנו טובים בלהזדיין, ואנחנו טובים בלהעביר צחוקים, ולהינות.. היא פשוט לא טובה בזה ניסיתי.. או שאולי סתם לא בא לה להכנס לדברים רציניים.
    עד משהו שאמרתי לה היום שמפריע לי.. כל פעם שאני שופך תלב מספר לה משהו רציני פתאום היא תוקעת לי באמצע משפט "ואי איזה קוררר,אני סוגרת תחלון" או משהו בסגנון מבין? נראה כיאילו הדברים הרציניים שאני אומר לא מעניינים אותה.
    מצד אחד לא היו לנו שיחות עמוקות ודברים כאלה, מצד שני כל הנשיקות והזיונים שלנו גרמו לנו להתאהב אחד בשניה, ואני יודע לזהות מתי אני מאוהב תאמין לי.
    אין אסור לי לקחת את הקשר הזה ברצינות למה? כי יש לה יותר מדי פאקים שאין לי זמן ויכולת להתמודד איתם ולשפר אותה כדי שיהיה לנו טוב, אפילו היא מודה שהיא מתוסבכת.. כל ויכוח או ריב שלנו תמיד אבל תמיד מוביל אליה, תמיד הבעיה אצלה, ותמיד זה משהו דפוק אצלה שהורס לנו.. בחיים אני לא אצליח לשנות אותה, ולמרות שאני אוהב אותה אני יודע שהיא לא האשה שאני רוצה לחיים היא יותר מדי ילדותית.. החלטות מפגרות ולא הגיוניות, וזה שהיא לא פתוחה איתי בשיט.
    היא הייתה שבוע שעבר בדיכאון על החיים שלה ולא סיפרה לי, מה שכן היא יצאה עלי פעמיים ולא היה לי מושג למה מבין? היא אהבלה.. תדברי מה הבעיה שלך? היא לא מדברת על כלום..
    מצד שני שאני איתה זה גן עדן אחי. קודם כל היא פשוט פצצת מין ההורמונים שלי משתוללים הזרע שלי מחדש ת'צמו כל חצי שעה בשבילה נשבע לך..
    וגם אני מאוד מסתדר איתה אנחנו בחיים לא רבים על כלום, אני אוהב הכל אצלה.
    וכן אחי אני כרגע בצבא, ואם נפרד אני לא אמצא מישהי אחרת כמה חודשים אם לא יותר.. אני יודע את זה. לא יהיה לי זמן למצוא בחורה בשום מצב, מצד אחד אני נראה סבבה ואין לי בעיה בקטע הזה מצד שני אני לא חזק בכלל בכל הקטע של הפיקאפ, אז מה שיקרה זה שאני אשאר לבד..

אולי אני חייב להרגיע את הרגש שלי כלפיה, להפסיק להיות הדומיננטי בקשר, ופשוט להרפות.. ככה גם זה יתקרר קצת ואני ירגיש טוב ולא יאכל את עצמי בצבא בגעגועים אליה, ולא יסבול בזמן שהיא מעבירה תיום בכיף. אני אתקשר אליה פעם ביומיים, מדי פעם סמס, וזהו
    ופשוט ניפגש פעם באיזה שבועיים לשבת שלמה של סקס והנאה.. וגם סתם להיות בייחד.
    אם אני יפסיק להיות דומיננטי ואני יתרחק קצת זה בטוח ירגע אצלי.. כי כרגע אני לא נהנה מכלום בחיים מה שאני חושב עליו כל היום זה מתי היא תהיה איתי.
    נערך לאחרונה על ידי matany001; 06-04-2013 בשעה 17:44.

מנהל ראשי האוואטר של Old Lady
    שם פרטי
    Oshri
    לייקים
    1116
    נקודות
    550
    משפט מחץ
    Sometimes you have to serve to lead

מצטער שאני מתעלם ממה שנכתב כאן פשוט אין לי extra time.
    בוא נתייחס לפסקה פסקה למען הסדר הטוב.

שמע אני מכיר את הסריטה הזו שבחורה עשתה דברים אחרים לפניך אבל אין מה לעשות, לפניה אתה זיינת? ירדת למישהי? התנשקת עם מישהי? נגעת במישהי?
    היא לא שונה ממך, החברה שלנו מאוד מקובעת בקטע הזה, ברור שגם לי יכול להיות שזה היה מפריע אבל אתה צריך לקבל את זה בהבנה, אתם לא תתחתנו אתה לא האחרון שהיא תשכב איתו- קבל את זה למרות שזה קשה, נסה שלא לחשוב על זה, לפי דעתי הטעות שלך היא שאתה זה שחיפשת להשוות ולא היא, מה זה מעניין אותך מה היא עשתה איתו? כאילו ברור שזה מעניין, גם אותי ( לא ספציפית לקשר שלכם כן?) אבל היית צריך לקחת ריזיקה לפני שתשאל שאלה כזו שתתבאס.

שמע, סיימתי קשר עכשיו של 3 שנים ( בקרוב אעלה פוסט) רק בגלל הדברים האלה, של מי עושה יותר ומי עושה פחות, מנסיון שלי אם זה מתחיל ככה או יש את זה באמצע הקשר לא צפוי לכם המשך טוב, שניכם עוד ילדים( גם אני) אנחנו עדיין עסוקים במי עושה יותר ובמי עושה פחות, אין מה לעשות אנחנו בני האדם דפוקים, כשאנחנו רואים שמישהו יותר מדי כרוך סביבנו ואוהב אותנו יותר מדי זה מוריד לנו, וכשהבן\בת זוג מתרחק\ת קורה בדיוק ההפך.
    מה שכן אני נמצא באותה נקודה שלך, עד לפני הפוסט שלך הייתי בתסביכים על עצמי שאולי שזה אני שלא בסדר ומה יהיה לי בקשר הבא שלי, אולי אני אביא את הדברים הרעים מהקשר הישן לחדש ופה ושם אבל כרגע לא אני נושא הפוסט.
    אפשר לומר שזה סוג של ניחם אותי שזה לא רק אני כזה וזה קרה, קורה ויקרה אצל עוד בני זוג.
    זה באמת מעצבן לתת יותר ולקבל פחות, הייתי בשתי הסיטואציות, מהנסיון שלי עם הדברים האלה כמה פעמים שלא ניסיתי בעבר לעשות איתה שיחות ולהסביר לה על הדדיות זה אף פעם באמת לא יצא לפועל, אם כן זה היה לתקופה ממש קצרה,( אני יכול להניח שזה היה בגלל שעשינו את השיחות האלה מאוחר מדי והתחלנו את הקשר בגיל מאוד מוקדם)
    מה שאני מציע זה שעדיין לא הגיע השלב של לעשות לה שיחה של "יחסינו לאן"

מה שאני יכול באמת ככה לעזור לך אני אגיד לך באמת להוריד את הרגל מהדוושה אבל אל תהיה קיצוני כי זה סתם ייצור ריב או משהו.
    לצורך העניין אם נהגת להתקשר 4 פעמים ביום כשאתה בסיס תתקשר פעמיים, בטענה שיש לך דברים אחרים שהם כביכול יותר חשובים ממנה לעשות (אל תגיד לה את זה ככה) פחות SMS של מתגעגע פוצי מוצי וזה.
    מה שאני עוד יכול להמליץ לך שבמידה ותבחר בדרך הזאת אתה תצטרך סבלנות וראש של בחורה לא מתחיל לעבוד אחרי שעתיים שלוש,זה גם יכול לקחת לך יותר משבוע ואתה צריך להיות חזק, למרות שאני לא תומך בכלל בכל המהלך הזה כי זה סתם יחרבן את הקשר לפי דעתי.

תראה מה קורה בהמשך ותעדכן.

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

אושרי, אתה שפיץ.

מתן, שמע גבר...המערכת יחסים שלך נשמעת לי כמו יזיזות. ככה אני מתנהג כרגע עם היזיזה שלי.
    אני נפגש איתה פעם ב- (לפעמים פעמיים בשבוע, לפעמים יום אחרי יום, לפעמים פעמיים בחודש...משתנה) וכשאני נפגש איתה,אני לא מתלהב מהחוכמה של הבחורה ואני לא מנסה להכנס איתה לעומק כי זה לא מעניין אותי וזה לא מעניין אותה.
    אני לא מחפש איפה היא עושה טעויות וגם היא לא מחפשת אצלי...אותה מעניין שהביצים שלי יריחו טוב מהמקלחת, ואותי מעניין..אתה יודע מה.

אגב, בקשר לזה שאתה אומר שהיא אהבלה בזה שהיא לא מסוגלת לשבת ולדבר, זה כי אתה מוותר.
    אתה לוחם, לא? אז איפה האסרטיביות וכושר המנהיגות שלך כפרה?

שב איתה על הספה ותגיד לה "מאמי, יש מצב נשב 10 דקות לדבר כמו אנשים בוגרים? או שאין לך כוח ואני ידע כבר שלא כדאי?"
    ככה אתה בעצם מתגרה בה...היא תרצה לדבר איתך. ואז אם היא תתחיל לעשות שטויות או תחפש תירוצים ותחפש להחליף נושא, פשוט קום מהספה, תדליק טלוויזיה ושים ערוץ 55 תראה מכבי חיפה - מכבי תל אביב.
    אם היא תשתגע מזה תעשה לה "עכשיו את מרגישה מה זה שמתעלמים ממך?"
    תעשה לה קטע אחי...היא חברה שלך, היא צריכה להבין שאם לא תתנהג בהתאם היא תאבד אותך. לא רק אתה צריך להרגיש ככה.
    קאפיש?

לייקים
    23
    נקודות
    50

אושרי, אתה שפיץ.

מתן, שמע גבר...המערכת יחסים שלך נשמעת לי כמו יזיזות. ככה אני מתנהג כרגע עם היזיזה שלי.
    אני נפגש איתה פעם ב- (לפעמים פעמיים בשבוע, לפעמים יום אחרי יום, לפעמים פעמיים בחודש...משתנה) וכשאני נפגש איתה,אני לא מתלהב מהחוכמה של הבחורה ואני לא מנסה להכנס איתה לעומק כי זה לא מעניין אותי וזה לא מעניין אותה.
    אני לא מחפש איפה היא עושה טעויות וגם היא לא מחפשת אצלי...אותה מעניין שהביצים שלי יריחו טוב מהמקלחת, ואותי מעניין..אתה יודע מה.

אגב, בקשר לזה שאתה אומר שהיא אהבלה בזה שהיא לא מסוגלת לשבת ולדבר, זה כי אתה מוותר.
    אתה לוחם, לא? אז איפה האסרטיביות וכושר המנהיגות שלך כפרה?

שב איתה על הספה ותגיד לה "מאמי, יש מצב נשב 10 דקות לדבר כמו אנשים בוגרים? או שאין לך כוח ואני ידע כבר שלא כדאי?"
    ככה אתה בעצם מתגרה בה...היא תרצה לדבר איתך. ואז אם היא תתחיל לעשות שטויות או תחפש תירוצים ותחפש להחליף נושא, פשוט קום מהספה, תדליק טלוויזיה ושים ערוץ 55 תראה מכבי חיפה - מכבי תל אביב.
    אם היא תשתגע מזה תעשה לה "עכשיו את מרגישה מה זה שמתעלמים ממך?"
    תעשה לה קטע אחי...היא חברה שלך, היא צריכה להבין שאם לא תתנהג בהתאם היא תאבד אותך. לא רק אתה צריך להרגיש ככה.
    קאפיש?
    גם שאנחנו מדברים אחי על המערכת יחסים שלנו ודברים כאלה בחיים זה לא מוביל למקומות טובים, כי כבר אמרתי לך שכל הבעיות אצלנו מתרכזות רק בה נשבע לך.. והיא לא תשתנה ואין טעם לדבר על זה. שאנחנו בייחד אחי? זה נטו להיות בייחד זה כל העניין כי זה הזמן המאוד קצר שאני איתה ואנחנו רוצים לנצל את כולו בלי הרבה דיבורים. אני מדבר על השיחות שלנו בפלאפון שהיא לא אוהבת לדבר אחי עליה וזה, היא לא מדברת על עצמה אף פעם היא שונאת את זה.
    שמע העבודה שלה זה דוגמנות.. היא מדגמנת הלבשה תחתונה והיא תמיד נמנעת לדבר על זה, ביקשתי ממנה בפלאפון שתביא לי לראות חוברות שהיא מדגמנת בהם היא השתתקה כמה שניות ואמרה לי "נדבר על זה בארבע עניים, אני לא יודעת" ככה כל דבר.. אני יודע שהחיים שלך דפוקים אבל תדברי שאני ידע, שאני יכיר אותך יותר טוב.
    בכל מקרה אחי אני אפילו לא מתאמץ שאני מנסה לגרום לה לדבר.. אני תמיד מנסה לגרום לה להפתח ולספר לי דברים חדשים על עצמה.
    יוצא שהיא לא סיפרה לי כלום על עצמה (דברים חדשים) מאז ההיכרות הראשונה שלנו, בזמן שאני סיפרתי לה דברים על המשפחה שלי ועל החברים.. והיא מכירה כבר חלק מהחברים שלי ומכירה הרבה דברים.
    וכמו שאמרת השבוע ושבוע הבא אני יעשה לה קטע.. אני פשוט אגרום לה לרדוף אחרי קצת, יוריד פרופיל, שתבין שאני לא מובן מאליו שאני ככה משקיע וזה.

נשאיר תאשכול פתוח, נראה איך העניינים מתקדמים השבוע =] ותודה על העזרה..

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

בכבוד גבר.
    בקשר לזה שהיא לא משתפת, תלמד לקבל את זה.
    גמאני לא סובל לשתף ולדבר יותר מידי עם אנשים בטלפון וכאלה..לא יכול לסבול את זה.
    אבל אם זה קשור למערכת יחסים שלכם...היא צריכה לדעת להתפשר.

לייקים
    23
    נקודות
    50

בכבוד גבר.
    בקשר לזה שהיא לא משתפת, תלמד לקבל את זה.
    גמאני לא סובל לשתף ולדבר יותר מידי עם אנשים בטלפון וכאלה..לא יכול לסבול את זה.
    אבל אם זה קשור למערכת יחסים שלכם...היא צריכה לדעת להתפשר.
    אחי עשינו שיחה עכשיו בפלאפון איזה שעתיים
    קיבלתי את כל התשובות שהכי פחדתי מהם, היא דיברה ודיברה ואני הקשבתי
    היא אמרה "אתה רואה למה עדיף שלא תדע עלי דברים?" אז אמרתי לה שאני מקבל אותה כמו שהיא
    בקיצור זה הדברים שהיא הסתירה ממני עד עכשיו.
    גם דיברנו על הביתולין אז נראה לי שכבר פעם הבאה אנחנו נתקדם בקטע הזה כי היא אמרה שהיא רוצה לעשות את זה איתי אבל מפחדת פשוט..

בקיצור אחרי השיחה הזאת אני מבין איזה חיים קשים היו לה ומה היא הייתה חייבת לעשות.
    אני מקווה שזה לא ישפיע עלינו זה צריך?
    נערך לאחרונה על ידי matany001; 07-04-2013 בשעה 01:11.

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

פאקקק אחיי...יש דברים שעדיף לא לדעת על בן אדם.
    הסקרנות הרגה את החתול...
    אחי, אתה חייב להספיק לשאול שאלות מטומטמות כאלה..
    בסוף תגלה שהיא ירדה לערבי מגעיל עם פצעים על זין תמורת 3 אלף שקל...חלאס כפרה, תיהיה מאופק, אל תכנס למקומות הדוחים האלה.

חוץ מזה שהבחורה שלך נשמעתי לי קצת...מוזרה למען האמת.
    לא חושב שאני אישית הייתי נשאר עם בחורה כזאת אחרי דברים כאלה שאני הייתי שומע.

לייקים
    23
    נקודות
    50

פאקקק אחיי...יש דברים שעדיף לא לדעת על בן אדם.
    הסקרנות הרגה את החתול...
    אחי, אתה חייב להספיק לשאול שאלות מטומטמות כאלה..
    בסוף תגלה שהיא ירדה לערבי מגעיל עם פצעים על זין תמורת 3 אלף שקל...חלאס כפרה, תיהיה מאופק, אל תכנס למקומות הדוחים האלה.

חוץ מזה שהבחורה שלך נשמעתי לי קצת...מוזרה למען האמת.
    לא חושב שאני אישית הייתי נשאר עם בחורה כזאת אחרי דברים כאלה שאני הייתי שומע.
    לא כי זה סתם הפריע לנו לקשר שלא ידעתי כלום על העבר שלה
    אז פתחנו את הנושא פעם אחת וגם סגרנו אותו ככה שלא נדבר על זה יותר.. אבל זה דברים שאני חייב לדעת אחי
    ואי אפשר לשפוט אותה על כלום כי היא עברה דברים קשים ..וזה היה מזמן
    ותכלס לא כזה אכפת לי.. אכפת לי שכרגע אני אוהב אותה וכיף לנו ביחד וזהו..

ובקשר לכל הבעיות.. נראה מה יהיה.

+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 16:40.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,498,146 | הודעות: 8,198,739 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect