קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. דיווח שטח | מאתמול לא משהו
    על ידי The-Legend בפורום דיווחי שטח - פיקאפ
    תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 30-05-2010, 09:39
  2. בוא תנו רעיונות
    על ידי Haim בפורום דיבורים
    תגובות: 17
    הודעה אחרונה: 06-10-2005, 23:11
  3. חדשה לאתגר תנו רעיונות להוסיף
    על ידי BizON בפורום חתימות וסמלים
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 29-09-2005, 07:19
  4. תנו רעיונות למדריכים
    על ידי SinteL בפורום דיבורים
    תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 17-09-2005, 23:09
נושא נעול
עמוד 3 מתוך 5 << ראשון 12345 אחרון >>
מציג תוצאות 31 עד 45 מתוך 69

בהקשר לדיווח שטח מאתמול - רעיונות לאיך לסנן את הבחורה? - עמוד 3

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

זה אש בשביל החברה וזה מוציא אותך הכי גבר בארץ אבל במטוטה אל תנסה לערבב בלנדר.
    לא הבנתי את המשפט הזה גיבור.
    בקשר לבנות, אני טיפוס בעייתי. מאד. ממש אבל.
    אני לא שומר על קשר עם חברים שלי (לפחות אני לא עושה את הצעדים), לא המשפחה ולא עם ידידות שלי. למה? כי אני שוכח\ אין לי רצון.
    אין לי כוח לזה. פשוט ככה.

זה לא אומר שאני בן אדם רע. כשאני נפגש עם חברים שלי, אני הבן האדם הכי מורגש באותו הערב\איזור\אירוע\חבר'ס . כל הזמן אני שומע "רודני, בוא רגע!"
    או ידידות שלי קוראות לי, או שני בחורות חדשות שהגיעו רוצות שאני יצטלם איתן, או שחברים שלי רוצים שאני יבוא לעשן איתם בחוץ או שלאדע...אלף סיבות.

אבל מעבר לזה, אני לא סובל פוצי מוצי ושמירת קשר. זה מחרפן אותי!
    אני לא עושה את זה מתוך רוע לב או מתוך להתנקם במישהו, חס וחלילה, כשאני עם חברים כמו שאמרתי, אני נהנה מכל רגע, אבל כשאני לא איתם...עזבו אותי באמאשלכם...אני רוצה שירדו לי מהצוואר ויעזבו אותי.

ופה בדיוק נכנס הקטע הבעייתי עם קשר רציני עם נשים.
    כל קשר בריא וזוגויות כולל תקשורת בריאה (וזה הגיוני), טלפונים פעם ביום, סמסים, עיניינים וכל זה....הבעיה שאני לא מסוגל לזה! אני משתגע! אני מתעצבן מזה!

בגלל זה אני מעדיף עד היום יזיזות על פני קשר רציני, בגלל שביזיזות אתה לא צריך להשקיע בבחורה והיא לא צריכה להשקיע בך...כל מה שצריך זה שמתי לאחד מהזוג בא על השני, הוא צריך לקוות שהשני פנוי לכמה שעות הקרובות..זה הכל.

וזה הבעיה שלי עם נשים וחברה רצינית. ברגע שאני מרגיש טיפ-טיפה נידיות מהבחורה או שאני מתחיל להרגיש מממש מממש נגיעה של רדיפה מהבחורה כלפיי, אני מאבד את כל המשיכה של האופי שלי כלפייה, הכל בבת אחת. כבר אין לי חשק לשמוע אותה.

2. קישורים ממומנים

תאמת שאני עם רודני! קרה לי כבר מקרה וגם פרסמתי פה אשכול על זה שנפגשתי עם מישהי ועל הפעם הראשונה יצא לי מזה משהו והיא רשמה לי ישר שהיא לא בקטע של סטוצים... והתגובה שלי הייתה "מה הקשר מי דיבר על זה בלה בלה בלה" שזאת טכניקה טובה אגב... אתה לא אומר לה בשום אופן שאתה רוצה להיות חבר שלה אבל אתה גם לא אומר לה שזה סטוץ... ואז אתם נפגשים שוב פעם יושבים צוחקים מדברים יכול להיות שלא יהיה כלום... (אפילו אפשר בכוונה לגרום לזה לא לקרות שזה חכם ופשוט להיות פאסיבי רצח) פעם אחרי זה שוב פעם יושבים צוחקים מדברים ואז מדברים על איזה תירוץ שכואב הגב הולכים למיטה ומשמה קורה מה שקורה... בסוף נוצר מצב שאתם מזדיינים מתנשקים נמשכים אחד לשני צוחקים ביחד... הכל טוב רק מה.. אתם פשוט לא תחת ההגדרה של "חברים" ואין לכם דבר כזה שנקרא "מחויבות".... זה הכל (רודני I KNOW YOU GONNA LIKE THAT COMMENT BABY חחחח)

תכלס אבל להודות אני טיפ טיפה פרנואידי בקטע הזה ואני לא יילך להגיד לי שזיינתי מישהי אחרת או נישקתי מישהי אחרת אבל לא יפריע לי לעשות את זה... פשוט אני לא ידבר על זה זה הכל חחח אבל מה שכן אני לא ישקר עם רוב הבנות זה קשה להגיע למצב הזה רובן באמת מעדיפות קשר אבל אם תבהיר מספיק טוב מה אתה רוצה ותעשה את זה עם טאקט וכמו גבר בדרך טובה אז אין סיבה שלא ילך (אבל שוב לא עם כולן).

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    לא הבנתי את המשפט הזה גיבור.
    בקשר לבנות, אני טיפוס בעייתי. מאד. ממש אבל.
    אני לא שומר על קשר עם חברים שלי (לפחות אני לא עושה את הצעדים), לא המשפחה ולא עם ידידות שלי. למה? כי אני שוכח\ אין לי רצון.
    אין לי כוח לזה. פשוט ככה.

זה לא אומר שאני בן אדם רע. כשאני נפגש עם חברים שלי, אני הבן האדם הכי מורגש באותו הערב\איזור\אירוע\חבר'ס . כל הזמן אני שומע "רודני, בוא רגע!"
    או ידידות שלי קוראות לי, או שני בחורות חדשות שהגיעו רוצות שאני יצטלם איתן, או שחברים שלי רוצים שאני יבוא לעשן איתם בחוץ או שלאדע...אלף סיבות.

אבל מעבר לזה, אני לא סובל פוצי מוצי ושמירת קשר. זה מחרפן אותי!
    אני לא עושה את זה מתוך רוע לב או מתוך להתנקם במישהו, חס וחלילה, כשאני עם חברים כמו שאמרתי, אני נהנה מכל רגע, אבל כשאני לא איתם...עזבו אותי באמאשלכם...אני רוצה שירדו לי מהצוואר ויעזבו אותי.

ופה בדיוק נכנס הקטע הבעייתי עם קשר רציני עם נשים.
    כל קשר בריא וזוגויות כולל תקשורת בריאה (וזה הגיוני), טלפונים פעם ביום, סמסים, עיניינים וכל זה....הבעיה שאני לא מסוגל לזה! אני משתגע! אני מתעצבן מזה!

בגלל זה אני מעדיף עד היום יזיזות על פני קשר רציני, בגלל שביזיזות אתה לא צריך להשקיע בבחורה והיא לא צריכה להשקיע בך...כל מה שצריך זה שמתי לאחד מהזוג בא על השני, הוא צריך לקוות שהשני פנוי לכמה שעות הקרובות..זה הכל.

וזה הבעיה שלי עם נשים וחברה רצינית. ברגע שאני מרגיש טיפ-טיפה נידיות מהבחורה או שאני מתחיל להרגיש מממש מממש נגיעה של רדיפה מהבחורה כלפיי, אני מאבד את כל המשיכה של האופי שלי כלפייה, הכל בבת אחת. כבר אין לי חשק לשמוע אותה.
    נשמע כאילו היית מעדיף להישאר איש צבא שחוזר פעם בשבועיים לראות את האישה וחוזר לבסיס.

מה זאת אומרת נידיות מהבחורה? אם אתה בורח לה, היא תתאים את עצמה אליך ותרדוף אחריך. אתה מפנה גב, היא תשאר בציפייה שתסובב את הגב בחזרה אליה כי היא בעניין שלך.

תן צ'אנס, לך תדע לאן זה התגלגל. אנחנו משתפרים כשאנחנו מפתיעים את עצמנו ועושים דברים שלא היו מצפים מאיתנו. החברים יודעים שאתה בחור לא רציני עם בחורות? תן להם לראות שהם טועים ואתה כן יכול להיות מאהב מקסים לאישה אחת.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    DashBerlin
    לייקים
    168
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

רודני אתה בטא רצח.

אתה חושב שלה היה אכפת מהחנון המכוער שהתחיל איתה והיא דחתה אותו?
    אתה חושב שלה היה אכפת מהידיד הגיי שלה (שתכלס סטרייט) שמאוהב בה שנים והיא מחרבנת עליו?

בתור אחד שאמנם לא היה פעם ידיד גיי כי זה לא האופי שלי להיות בטא, אבל היה חנון מכוער שאף אחת לא רצתה אפילו לדבר איתו, אני יודע כמה שבנות זה עם שטחי, רדוד, מגעיל. כל מה שאכפת להן זה מאיך שאתה נראה, או מהמעמד החברתי שלך. אם אין לך לא את זה ולא את זה אתה בלתי נראה בשבילן.

אז להן מותר לדחות תחנונים המכוערים ולנו אסור לדחות אותן? למה? תסביר לי למה?
    הפמניזם עד כדי כך שטף לכם תמוח?

בגללכם לאישה יש את כל הכוח בעולם המערבי. רק בגללכם.
    אני מחכה ליום שההיספנים ישלטו בארה''ב והמוסלמים באירופה. 2 התרבויות הן מאצ'ו רצח והם נגד פמניזם והתנהגות של בטא סיסי. אולי ככה הפמניזם יקרוס אחת לתמיד, עד אז, העולם המערבי יראה כמו חרא - האישה יכולה לגרום למישו להתאבד וכולם יעריצו אותה על זה, אבל אם גבר דוחה מישי הוא אוטומטית נחשב כמניאק.

מזכיר לי שנפרדתי פעם מאיזה אובססיבית מגעילה, המפגרת הזאת לא רק שהייתה איתי רק בגלל איך שאני נראה (אם הייתי מכוער היא לא הייתה שמה עלי, היא כל הזמן צחקה על מכוערים שמתחילים איתה והסתלבטה עליהם ראיתי תחרא הזה בלייב)
    אז כשנפרדתי ממנה פתאום כל העולם התחיל לשנוא אותי וכל הידידים הגייז שלה התחילו לדבר מאחורי הגב (כי לא היה להם ביצים לפנים מול פנים) והם מיד "הוא לא שווה מישי מדהימה כמוך לא מגיע לו תאהבה שלך" אהבה עלק איזו אהבה? אהבה של "איזה חתיך חבר שלי"? זה אהבה? אני לא איזה בראד פיט אמנם אבל אני רחוק מהישראלי הממוצע שהיא תמיד צחקה עליהם.

אז לה מותר לדחות את כולם ולי אסור להפרד ממנה כי נמאס לי מהאובססיביות שלה?

ואני בטוח שאני ממש לא היחיד שזה קרה לו. רודני תפסיק להיות בטא ושים זין, לנשים אין רחמים לגברים מתחת לרמה שלהן. הן אפילו לא רואות בהם בתור בני אדם. ובתור אחד שהיה כזה בחטיבה, אני כל פעם מרגיש תכאב שלהם. כל פעם.

Get LMS, let the haters hate and phuck the bitches. This is how we phucking roll.

משתמט כבוד
    שם פרטי
    אוֹרי
    לייקים
    1421
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    "אלוהים ברא אותי אתאיסט, מי אתם שתטילו ספק בחכמתו."

אההההה אני מרגיש שאני מדבר לקיר באמא שלי!
    נשמה רודני תעצור שניה את הברברת בשכל שלך ותקרא טוב מה אני כותב.

אתה מדבר מתוך גישה של על הזין שלי רציני אני רוצה לזיין,
    סבבה גבר אין בעיה רוצה לזיין אז אל תזיין את השכל שאתה רוצה משהו רציני.

רוצה רציני תהיה רציני.
    אתה כאילו משחק חם קר פה משחק אותה אדיש ועושה מלא רוח עשיתי את ההיא ועכשיו היא כזה רוצה את הזין שלי על שרשרת מה עושים כדי לברוח.
    בחייך!
    אמיתי אני רוצה להרביץ לך, באמת חשק כבד כזה של אם אני רואה את הבחור הזה בחיים האמיתיים אני פשוט מפרק לו את הצורה.
    ולא כי אני שונא אותך סתם כי אתה מתעקש להתנהג כמו טיפש, תשחרר כבר ת'גישה המחורבנת הזאת שהעולם זה ארגז חול ואתה משתין איפה שבא לך.

תלמד להיות בן אדם למען השם.

ואולי אז תצליח למצוא את הבחורה הזאת שאתה כל כך מתעקש שאתה מנסה למצוא.

משתמש מתחיל
    לייקים
    50
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    NOWWWWWWWWWWWWWWWW

ציטוט נכתב במקור על ידי Above And Beyond צפיה בהודעה
    אני יודע כמה שבנות זה עם שטחי, רדוד, מגעיל. כל מה שאכפת להן זה מאיך שאתה נראה, או מהמעמד החברתי שלך. אם אין לך לא את זה ולא את זה אתה בלתי נראה בשבילן.
    גם לגברים אכפת רק מהמראה החיצוני וזה אפילו יותר קיצוני

double standard

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    DashBerlin
    לייקים
    168
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

ציטוט נכתב במקור על ידי diqnus צפיה בהודעה
    גם לגברים אכפת רק מהמראה החיצוני וזה אפילו יותר קיצוני

double standard
    ממש לא...אני לא ישקר ויגיד שלי כן אכפת אבל אני במצב שאני יכול להרשות לעצמי לסנן

אבל בוא נגיד את זה ככה...בחורה שמנה יכולה להשיג כמעט כל אחד...
    גבר שמן הוא אינסל4לייף

למה גבר שמן הוא אינסל4לייף ועל כל בחורה שמנה יש 10 גברים שרוקדים סביבה במועדון?!?!

יש לי איזו שמנה בפייסבוק שתופסים ממנה סמל סקס...בזמן שמישו שמן נחשב בתור סמל חרא..

Get LMS, let the haters hate and phuck the bitches. This is how we phucking roll.

משתמש מתחיל
    לייקים
    50
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    NOWWWWWWWWWWWWWWWW

ממש לא...אני לא ישקר ויגיד שלי כן אכפת אבל אני במצב שאני יכול להרשות לעצמי לסנן

אבל בוא נגיד את זה ככה...בחורה שמנה יכולה להשיג כמעט כל אחד...
    גבר שמן הוא אינסל4לייף

למה גבר שמן הוא אינסל4לייף ועל כל בחורה שמנה יש 10 גברים שרוקדים סביבה במועדון?!?!

יש לי איזו שמנה בפייסבוק שתופסים ממנה סמל סקס...בזמן שמישו שמן נחשב בתור סמל חרא..
    בחורה שמנה יכולה להשיג כל אחד? אולי לסקס בלי מחויבות וזה ברוב המקרים לא מה שהיא רוצה
    היא לא יכולה להשיג גבר עם LMS מעל הממוצע בתור בן זוג ובטח שלא גבר נחשב כמו עשיר או ממעמד גבוה
    לגבר שמן לפחות יש את האופציה להיות עשיר או עם סטטוס ולצאת עם דוגמניות בכיף
    לבחורה מכוערת בחיים לא תהיה את האופציה אלא אם היא ממש עשירה או עם סטטוס כמו מדונה

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    DashBerlin
    לייקים
    168
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

ואיזה אחוז מהגברים כבר באמת עשירים ועם סטטוס? 10%? 5%?
    בחיית דינק...לבחורה שמנה יש יותר אופציות מלגבר הממוצע וכולם יודעים את זה...כמובן שגבר שנראה מעל הממוצע לא סופר אותה, אבל עדיין...זה לא תחרות..התחרות האמיתית פה היא גבר שמן...שגם אם יהיה עשיר...אישתו תמיד תבגוד בו עם איזה דוגמן חתיך ואסתטי...זה הטבע של האישה זה לא משו שאתה יכול לשנות...

אני אפילו ראיתי מכות בלייב על איזו שמנה שאני מכיר..מכות של רצח משו מפחיד..ולא על מישי שווה שלא תבין אותי לא נכון..על שמנה...אני ילך מכות ככה אולי על מליון דולר... בנות ילכו מכות רק על מישו חתיך. הן יעדיפו ללכת מכות בשביל החרא שלי ולא בשביל גבר ממוצע ובטח שלא בשביל גבר שמן.

מזכיר לי שפעם ZYZZ נסע עם חבר שלו באוטו...ולידם עצר אוטו של איזה הודי מכוער מקריח עם מישי כוסית...הוא היה עשיר והיה אפשר להבין מהאוטו...
    קיצר ZYZZ שם איזה שיר שהולך ככה "SHES STEALIN ALL MY MONEY" ושם תשורה הזאת בלופים וההודי כולו היה עצבני כי הוא ידע שזה נכון..והבחורה לא הפסיקה להסתכל על ZYZZ

ככה זה.
    נערך לאחרונה על ידי Above And Beyond; 07-04-2013 בשעה 23:59.

משתמש משקיע האוואטר של ShinTen
    לייקים
    1032
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    סניה ALERT

אני אפילו ראיתי מכות בלייב על איזו שמנה שאני מכיר..מכות של רצח משו מפחיד..ולא על מישי שווה שלא תבין אותי לא נכון..על שמנה...אני ילך מכות ככה אולי על מליון דולר... בנות ילכו מכות רק על מישו חתיך. הן יעדיפו ללכת מכות בשביל החרא שלי ולא בשביל גבר ממוצע ובטח שלא בשביל גבר שמן.
    לחופש יש תאריך: 20/3/2017

משתמש מתחיל
    לייקים
    50
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    NOWWWWWWWWWWWWWWWW

אחי אני איתך בקטע הזה שבחורה שנראית פחות מהממוצע יכולה להשיג סקס כמעט עם כל אחד כולל סלבס ולא יודע מי
    אבל מישהיא כזאת לא יכולה להשיג בן זוג מעל הממוצע ואני לא מדבר על משהו מטורף. נגיד גבר שנראה טוב מעל 1.80 ומרוויח מעל 10 נטו
    רוצה שאני אראה לך את הסטטוסים של בנות בפייסבוק שמחכות לצלצול אחרי דייט
    גבר שמן ועשיר לא צריך אפילו להתחתן הוא יכול לצאת עם דוגמניות לפי תור ויש סיכוי הרבה יותר גדול שהוא יבגוד באשתו מזה שהיא תבגוד בו כי יש לה הרבה יותר מה להפסיד

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

ציטוט נכתב במקור על ידי boris02 צפיה בהודעה
    נשמע כאילו היית מעדיף להישאר איש צבא שחוזר פעם בשבועיים לראות את האישה וחוזר לבסיס.

מה זאת אומרת נידיות מהבחורה? אם אתה בורח לה, היא תתאים את עצמה אליך ותרדוף אחריך. אתה מפנה גב, היא תשאר בציפייה שתסובב את הגב בחזרה אליה כי היא בעניין שלך.

תן צ'אנס, לך תדע לאן זה התגלגל. אנחנו משתפרים כשאנחנו מפתיעים את עצמנו ועושים דברים שלא היו מצפים מאיתנו. החברים יודעים שאתה בחור לא רציני עם בחורות? תן להם לראות שהם טועים ואתה כן יכול להיות מאהב מקסים לאישה אחת.
    לא הייתי מעדיף להיות איש צבא ולחזור הבית פעם בשבועיים, אני מתכוון לעשות את זה. לא צבא ספציפי אבל אני מחכה לראיון לימ"מ.
    אני לא בן אדם שאוהב לשמור על קשרים.
    אבל אני לא רוצה להיות מאהב מקסים לאישה אחת, אני רוצה להנות מכמה, למה להשאר עם אחת שיש כל כך הרבה אפשרויות?
    ולמה לגרום לחבר'ה שלי לטעות אם זה נכון? לא אכפת לי שזה ההגדרה שלהם עליי, זה לא מעניין אותי.
    ממזמן כבר לא אכפת לי מה אנשים חושבים עליי...זה גם חלק מהסיבה שאני לא אוהב לשמור על קשר.

אז לה מותר לדחות את כולם ולי אסור להפרד ממנה כי נמאס לי מהאובססיביות שלה?

ואני בטוח שאני ממש לא היחיד שזה קרה לו. רודני תפסיק להיות בטא ושים זין, לנשים אין רחמים לגברים מתחת לרמה שלהן. הן אפילו לא רואות בהם בתור בני אדם. ובתור אחד שהיה כזה בחטיבה, אני כל פעם מרגיש תכאב שלהם. כל פעם.
    לא הבנתי לאן ניסית לחתור גבר.
    אני לא רציתי לפגוע בה כי אני יודע שאם אני יפגע בה, היא תפסול אותי מבחינת פוטנציאל לסקס וגם זה יפגע לי ביציאות עם חברים שלי שאנחנו נהיה ביחד..
    היא שווה...למה שאני ידפוק לעצמי את זה?

ציטוט נכתב במקור על ידי Ori צפיה בהודעה
    אההההה אני מרגיש שאני מדבר לקיר באמא שלי!
    נשמה רודני תעצור שניה את הברברת בשכל שלך ותקרא טוב מה אני כותב.

אתה מדבר מתוך גישה של על הזין שלי רציני אני רוצה לזיין,
    סבבה גבר אין בעיה רוצה לזיין אז אל תזיין את השכל שאתה רוצה משהו רציני.

רוצה רציני תהיה רציני.
    אתה כאילו משחק חם קר פה משחק אותה אדיש ועושה מלא רוח עשיתי את ההיא ועכשיו היא כזה רוצה את הזין שלי על שרשרת מה עושים כדי לברוח.
    בחייך!
    אמיתי אני רוצה להרביץ לך, באמת חשק כבד כזה של אם אני רואה את הבחור הזה בחיים האמיתיים אני פשוט מפרק לו את הצורה.
    ולא כי אני שונא אותך סתם כי אתה מתעקש להתנהג כמו טיפש, תשחרר כבר ת'גישה המחורבנת הזאת שהעולם זה ארגז חול ואתה משתין איפה שבא לך.

תלמד להיות בן אדם למען השם.

ואולי אז תצליח למצוא את הבחורה הזאת שאתה כל כך מתעקש שאתה מנסה למצוא.
    לא מבין למה אתה אומר שאני מתנהג כמו טיפש?
    וכן אני מרגיש שהעולם זה ארגז חול ענק שאני יכול להשתין איפה באלי (ואני עושה את זה)
    אני משתדל שלא לפגוע באנשים בדרך שאני עושה את זה, ואלה שאני פוגע בהם אני מסביר להם את הצד שלי..

אני מחפש בחורה מסויימת, זה בעיה למצוא אבל אין לי לחץ נשמה...עד אז? למה שאני לא יעבור על כמה שיותר בנות?
    בסוף אני ימצא את האחת...או כמה

משתמט כבוד
    שם פרטי
    אוֹרי
    לייקים
    1421
    נקודות
    0
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    לא מבין למה אתה אומר שאני מתנהג כמו טיפש?
    וכן אני מרגיש שהעולם זה ארגז חול ענק שאני יכול להשתין איפה באלי (ואני עושה את זה)
    אני משתדל שלא לפגוע באנשים בדרך שאני עושה את זה, ואלה שאני פוגע בהם אני מסביר להם את הצד שלי..

אני מחפש בחורה מסויימת, זה בעיה למצוא אבל אין לי לחץ נשמה...עד אז? למה שאני לא יעבור על כמה שיותר בנות?
    בסוף אני ימצא את האחת...או כמה
    i give up
    dude you just made me feel like i don't really have someone to talk to you just don't wanna listen!

it really feels like we don't speak the same language or something
    i mean, seems to me you see my words and can read them but you fucking don't understand a word.

so what can i say fuck away as much as you like seriously i hope you will grow up someday and understand that you were an idiot and a fool.

Peace out.
    נערך לאחרונה על ידי Ori; 08-04-2013 בשעה 05:22.

משתמש מתקדם האוואטר של SexyBeer.
    לייקים
    155
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    Can I get all tinky-winky in your dipsy?

ציטוט נכתב במקור על ידי Ori צפיה בהודעה
    חחח אה?
    את מדברת איתי או אלי?
    גם וגם
    הצחקוק על הציטוט והבחורצ'יק זה אתה חחח

Some laugh, some weep, some dance for joy.
    My mind craves nectar day and night..

משתמט כבוד
    שם פרטי
    אוֹרי
    לייקים
    1421
    נקודות
    0
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי SexyBeer. צפיה בהודעה
    גם וגם
    הצחקוק על הציטוט והבחורצ'יק זה אתה חחח
    חחח רק כדי שיהיה ברור כי יש לאנשים בפורום הזה נטיה לא להיות ברורים.
    את מסכימה עם מה שציטטת?

כי אם כן אני שמח שמישהו פה לפחות מבין אותי.

נושא נעול

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 12:04.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,002 | הודעות: 8,205,595 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect