קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. דיווח שטח | מאתמול לא משהו
    על ידי The-Legend בפורום דיווחי שטח - פיקאפ
    תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 30-05-2010, 09:39
  2. בוא תנו רעיונות
    על ידי Haim בפורום דיבורים
    תגובות: 17
    הודעה אחרונה: 06-10-2005, 23:11
  3. חדשה לאתגר תנו רעיונות להוסיף
    על ידי BizON בפורום חתימות וסמלים
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 29-09-2005, 07:19
  4. תנו רעיונות למדריכים
    על ידי SinteL בפורום דיבורים
    תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 17-09-2005, 23:09
נושא נעול
עמוד 5 מתוך 5 << ראשון ... 345
מציג תוצאות 61 עד 69 מתוך 69

בהקשר לדיווח שטח מאתמול - רעיונות לאיך לסנן את הבחורה? - עמוד 5

ציטוט נכתב במקור על ידי Ori צפיה בהודעה
    חחח בבקשה אני מניח (על המחמאה)

שמעי אמת לא פגשתי מעודי בחורה שנהנית מסתם סקס ללא מחוייבות, אז סלחי לי שאני לא מכיר בקיום החייה הזאת.
    אני יכול להבין שאת מעדיפה את זה על האלטרנטיבה של להיכנס ידיים וראש לתוך משהו שמפחיד אותך.

זה אני בהחלט יכול להבין אבל במטוטה ממך (אני הולך לשחזר פה בדיחה עימך הסליחה) אל תערבבי בלנדר
    לא קיימת חייה כזאת סקס ללא קשרים ולמרות שסקס זאת ההנאה שמדורגת במקום המכובד השני בסולם ההנאות הגדולות ביותר של האדם.
    לסקס יש אפקט כימי (תרצי או לא תרצי) שמקשר באופן ביולוגי בין הפרטנרים.
    זה למה אחרי סקס לרוב מרגישים אהבה לא מובנת כלפי הפרטנר וזאת הרגשה שממשיכה כמה שעות טובות.

אז אם הגוף שלך אומר לך היי השמוק הזה שנכנס לפה לפי רגע בלי לדפוק אפילו ניראה לי דווקא חמוד את צריכה להרגיש משיכה אליו כניראה שהגוף שלך לא משקר (הכימיה בגוף שלך אמרה לא אני!)
    ואולי בבוקר שאחרי ההשפעה פגה אבל נישאר זיכרון מוטמע שלו אצלך אז במפגש הבא (לא חייב להיות מיני) אותו זיכרון הורמונלי יציף אותך ואת תרגישי צורך פיזי לאהוב אותו.

אז שוב בבקשה אולי המנטרה הזאת של זה רק סקס לא שום דבר אחר מעבר מצליחה לעזור לך לעבור עוד מפגש מיני מסעיר בלי להיקשר
    אבל בפועל את משקרת לגוף שלך לא לי
    מה בדיוק הדבר הרע לשכב עם כמה נשים בו זמנית או לצאת עם כמה נשים בו זמנית? בהנחה שסיפרת להן והן מסכימות לזה.
    אני בטוח שאם לא עברת את גיל 30 תרצה גם כן להנות מכל העולמות ולהתנסות בכל מיני דברים חדשים, אם כך אתה לא שונה ממני ומאחרים כאן שאתה מצטט.

אני לא אכנס איתך לפסיכולוגיה שמסתתרת מאחורי "למה נשים מסכימות לשכב עם גברים..." כי על זה יש ספרים שלמים שכתובים בהם אתה יכול לרפרף ולהבין מהי הטעות בחשיבה שלך, כי זה אומנם נכון בתחום הכימיה אבל בריאליטי הדברים שונים לגמרי וכן החשיבה של הנשים והגברים.

2. קישורים ממומנים

משתמט כבוד
    שם פרטי
    אוֹרי
    לייקים
    1421
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    "אלוהים ברא אותי אתאיסט, מי אתם שתטילו ספק בחכמתו."

ציטוט נכתב במקור על ידי SexyBeer. צפיה בהודעה
    חחחחחחח אין לי מה להרחיב אני מסכימה איתך ב100% אבל נשארת עם איך שאני רואה את העולם. בניגוד לרודני אני לא אומרת שאני לא מסוגלת להתחייב. אני אומרת שברגע שיבוא הבחור שירצה אותי לקשר רציני ואני ארצה אותו אני אהיה יותר ממאושרת להיפרד מהרווקות אבל עד אז אני לא רואה שום סיבה לדחות גברים שכיף לי איתם במובן שטחי יותר.
    אולי קיבלת את הרושם שאני שוכבת עם כל גבר שמציע את עצמו אבל בתכלס אני בוחרת עם מי לעשות מה וגם לי יש דברים שמדליקים אותי ודברים שלא כל כך.
    פגישה לא נראלי שתהיה חחחח אבל הרעיון מצחיק

אורי, אל תקח את זה כזה קשה... כולנו אנשים. בין עם פחדים ובין עם לא... יאללה באלגן )
    חחח אולי קיבלת את הרושם שאני לוקח קשה.
    זה פשוט בלהט הרגע
    זה קטע כזה שלי אני פרפקציוניסט.

וכן די קיבלת רושם כזה.
    מה לעשות זה מה שאת מוכרת פה די בשמחה.

תעשי מה שעושה לך טוב, עדין אני לא שליט העולם ככה שאני לא יכול למנוע ממך.

משתמש מתקדם האוואטר של SexyBeer.
    לייקים
    155
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    Can I get all tinky-winky in your dipsy?

וואו חמוד אז קיבלת רושם ממש לא נכון. אמרתי גברים לצורך הבהרת הנקודה.

Some laugh, some weep, some dance for joy.
    My mind craves nectar day and night..

משתמש מכור
    לייקים
    293
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי Ori צפיה בהודעה
    חחח בבקשה אני מניח (על המחמאה)

שמעי אמת לא פגשתי מעודי בחורה שנהנית מסתם סקס ללא מחוייבות, אז סלחי לי שאני לא מכיר בקיום החייה הזאת.
    אני יכול להבין שאת מעדיפה את זה על האלטרנטיבה של להיכנס ידיים וראש לתוך משהו שמפחיד אותך.

זה אני בהחלט יכול להבין אבל במטוטה ממך (אני הולך לשחזר פה בדיחה עימך הסליחה) אל תערבבי בלנדר
    לא קיימת חייה כזאת סקס ללא קשרים ולמרות שסקס זאת ההנאה שמדורגת במקום המכובד השני בסולם ההנאות הגדולות ביותר של האדם.
    לסקס יש אפקט כימי (תרצי או לא תרצי) שמקשר באופן ביולוגי בין הפרטנרים.
    זה למה אחרי סקס לרוב מרגישים אהבה לא מובנת כלפי הפרטנר וזאת הרגשה שממשיכה כמה שעות טובות.

אז אם הגוף שלך אומר לך היי השמוק הזה שנכנס לפה לפי רגע בלי לדפוק אפילו ניראה לי דווקא חמוד את צריכה להרגיש משיכה אליו כניראה שהגוף שלך לא משקר (הכימיה בגוף שלך אמרה לא אני!)
    ואולי בבוקר שאחרי ההשפעה פגה אבל נישאר זיכרון מוטמע שלו אצלך אז במפגש הבא (לא חייב להיות מיני) אותו זיכרון הורמונלי יציף אותך ואת תרגישי צורך פיזי לאהוב אותו.

אז שוב בבקשה אולי המנטרה הזאת של זה רק סקס לא שום דבר אחר מעבר מצליחה לעזור לך לעבור עוד מפגש מיני מסעיר בלי להיקשר
    אבל בפועל את משקרת לגוף שלך לא לי
    מה הראשון?
    ורודני אתה בעולם חדש אין כזה דבר מחוייבות אנחנו נהיה כמו הקופים הגמדיים נזדיין עם כולם בעולם אותופי ומושלם שבו נהיה כולנו מאושרים (כן כולם טיילר יזדיין עם גברים אסטתיים)

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

הלוואי שככה העולם יהיה ואנשים סוף סוף יכניסו לעצמם לראש שזה אפשרי וזה הכל בולשיט אחד גדול.

עובדה שברגע שאני מסביר לבחורה שאם שנינו נמשכים אחד לשני ולשנינו כיף ונוח אחד אם השני, זה לא אומר שאנחנו חייבים להיות "שיייכים" אחד לשני..אבל גם להנות, וגם להתנסות עם אחרים, בסוף הבחורה מבינה אותי וזה באמת עובד ככה.

אגב, אני מסכים לגמרי עם SEXYBBER, אני מאד מאד מקווה שיום אחד אני יפגוש בחורה אחת שתשנה לי את הגישה ואני כן יתאהב בה ואני ירצה ששנינו נהיה בזוגיות נורמלית ואמיתית..אבל עד אז...למה לא להנות?

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    DashBerlin
    לייקים
    168
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

ציטוט נכתב במקור על ידי tryhxy צפיה בהודעה
    מה הראשון?
    ורודני אתה בעולם חדש אין כזה דבר מחוייבות אנחנו נהיה כמו הקופים הגמדיים נזדיין עם כולם בעולם אותופי ומושלם שבו נהיה כולנו מאושרים (כן כולם טיילר יזדיין עם גברים אסטתיים)
    כל עוד הפמניזם קיים, המונוגמיה תמשיך לחיות.

פמניסטיות צריכות להיות במחנות השמדה ולהיות שפחות מין, וכל הזכרי בטא שתומכים בהן צריכים להיות מרוססים לתוך בורות

והמוסלמים וההיספנים צריכים לשלוט בעולם עם התרבויות המאצ'ו שלהם..
    ככה העולם המערבי יראה טוב...לא יהיה מונוגמיה...לא פמניזם...

למזלי מה שאני אומר יקרה ביום מן הימים...המוסלמים וההיספנים מתרבים לא רע....ככה נחזור לימים שהגבר היה גבר והאישה ידעה תמקום שלה ולא פתחה תפה מחוץ למיטה.
    נערך לאחרונה על ידי Above And Beyond; 08-04-2013 בשעה 21:47.

Get LMS, let the haters hate and phuck the bitches. This is how we phucking roll.

משתמש משקיע
    לייקים
    418
    נקודות
    706

ציטוט נכתב במקור על ידי Above And Beyond צפיה בהודעה
    כל עוד הפמניזם קיים, המונוגמיה תמשיך לחיות.

פמניסטיות צריכות להיות במחנות השמדה ולהיות שפחות מין, וכל הזכרי בטא שתומכים בהן צריכים להיות מרוססים לתוך בורות

והמוסלמים וההיספנים צריכים לשלוט בעולם עם התרבויות המאצ'ו שלהם..
    ככה העולם המערבי יראה טוב...לא יהיה מונוגמיה...לא פמניזם...

למזלי מה שאני אומר יקרה ביום מן הימים...המוסלמים וההיספנים מתרבים לא רע....ככה נחזור לימים שהגבר היה גבר והאישה ידעה תמקום שלה ולא פתחה תפה מחוץ למיטה.
    פעם פרסמת פה איזה אשכול עם לסתות והראת אותו :

תגיד יש מצב אתה יודע איך קוראים לו?
    תצטט ד"א

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    DashBerlin
    לייקים
    168
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

ציטוט נכתב במקור על ידי Bentley צפיה בהודעה
    פעם פרסמת פה איזה אשכול עם לסתות והראת אותו :

תגיד יש מצב אתה יודע איך קוראים לו?
    תצטט ד"א
    יש לו תלסת הכי חזקה שראיתי...כמות הטסטוסטרון שלו גורמת ללסת שלי להראות כמו RECESSED JAW ויש לי לסת חזקה.

בכל מקרה זה PAT TILLMAN
    הוא היה שחקן פוטבול אמריקאי ובצבא ארה''ב והוא מת (לא זוכר איך)..הבנאדם היה דומיננטי רצח וסיק קאנט רציני

זה הסוג שאגב מזיין הכי הרבה פה בארה''ב..BITCHES LOVE MASCULINE FOOTBALL PLAYERS

Get LMS, let the haters hate and phuck the bitches. This is how we phucking roll.

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

טיילר אני לא מאמין שאמרת את הדברים האלה

גועל נפש.
    עוד דיון ננעל כי נמאס לי מהחרטות האלה.

נושא נעול
עמוד 5 מתוך 5 << ראשון ... 345

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 08:23.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,504,943 | הודעות: 8,205,536 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect