קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 26
    הודעה אחרונה: 10-07-2014, 17:30
  2. חייב עזרה מחירים לכרטיס מסך
    על ידי Orhan בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 03-09-2005, 20:02
  3. תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 03-09-2005, 17:28
  4. חדשות! 1.9
    על ידי Meshuggah בפורום רוק ומטאל
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 02-09-2005, 21:27
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 6 << ראשון 1234 ... אחרון >>
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 81

הגיעו חיילות חדשות לבסיס.. חייב לנצל תהזדמנות - עמוד 2

משתמט כבוד
    שם פרטי
    אוֹרי
    לייקים
    1421
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    "אלוהים ברא אותי אתאיסט, מי אתם שתטילו ספק בחכמתו."

ציטוט נכתב במקור על ידי polo321 new צפיה בהודעה
    למה אתה מתכוון שאתה אומר להיות בן אדם ??
    אתה רוצה להגיד שפשוט סתם לדבר עם בחורה כמו שאתה מדבר עם חבר בשביל להביא אותה ??
    אתה אומר שצריך להתנהג כמו בן אדם מין השורה שמבין ויודע סדרו של עולם...תסביר לי בבקשה למה אתה מתכוון בסדרו של עולם. ?
    מה היא הדרך שצריך להתנהג בה ?
    חחח אתה מחפש תבנית?
    איך אתה ביום יום?
    בן אדם מצחיק? חכם? שנון? כריזמטי? מנערף?
    איך שאתה ביום יום בהכי רגיל שלך זאת הצורה שצריך להנהג, אל תשנה פיפס ואל תנסה להיות דברים שאתה לא.
    אם אתה לא מצחיק אל תנסה להיות מצחיק, אם אתה לא שנון אל תנסה להיות שנון אם אתה לא.. אז אל תנסה להיות...

וכן זה מה שאני סוג של אומר תדבר עם בחורה בצורה הכי רגילה שאפשר, כמו שאתה מדבר לכל בן אנוש אחר.

2. קישורים ממומנים

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

לבוריס יש נקודה מאד מאד חשובה בכל העניין הזה שלהדליק בחורה.
    הוא צודק לחלוטין.

נשים מאד נמשכות לגבר כריזמטי, קשוח, כזה שלא מפחד משודבר, אבל שיש לו בפנים, עמוק בפנים, מאוחרי כל המעטפת של הקשיחות, איזה נקודה עמוקה שקשה להגיע אלייה, אבל ברגע שמגיעים אלייה מגלים כמה שהבן אדם זהב ורגיש ויודע להקשיב ולהבין.
    זה מה שיגרום לבחורה להתלהב מגבר.

בדרך כלל כשרואים שקמיסטים בבסיס, זה חבר'ס שעושים מה בזין שלהם, עם זקן מעוצב, שרשר על מדי א', חצי חולצה בחוץ ומאלבורו ביד.
    מצטער על ההכללה, אבל אחרי 3 שנים בצה"ל, זה התמונה שיש לי כשאני חושב על שקמיסט.
    אה ואת המשפט הזה "ניסו, זרוק לי קופסא של נקסט, כפרה עלייך!" חקוק לי במוח.

אז אם אחד כזה יבוא לבחורה חדשה בבסיס שמפחדת מהצל של עצמה כי היא רק הגיעה, ויתחיל איתה..היא תפחד קצת אבל תוחמא מעצם זה שאחד כזה מתחיל איתה..ואז אם תרמוז לה על זה שיש לך איזה שהוא נקודה בפנים...שאתה לא באמת כולך מעטפת של וואחש משכונת התקווה, אלה מסתתר איזה בן אדם אחר לגמרי בפנים..זה מה שימשוך אותה.

אגב אבויה, קוראים לזה היום "מסתוריות", ונשים מתות על זה...

משתמש מתקדם
    לייקים
    180
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי Ori צפיה בהודעה
    חחח אתה מחפש תבנית?
    איך אתה ביום יום?
    בן אדם מצחיק? חכם? שנון? כריזמטי? מנערף?
    איך שאתה ביום יום בהכי רגיל שלך זאת הצורה שצריך להנהג, אל תשנה פיפס ואל תנסה להיות דברים שאתה לא.
    אם אתה לא מצחיק אל תנסה להיות מצחיק, אם אתה לא שנון אל תנסה להיות שנון אם אתה לא.. אז אל תנסה להיות...

וכן זה מה שאני סוג של אומר תדבר עם בחורה בצורה הכי רגילה שאפשר, כמו שאתה מדבר לכל בן אנוש אחר.
    והבחור הזה :

ביומיום הוא מדבר על קלפי יוגי הו...ומשחק פוקימון בגיימבוי...
    תגיד לו להתנהג בצורה הזאת ליד בחורות ?? ככה הוא ישיג אותן ??

אתה חושב שהדרך שבה בנאדם מתנהג ביומיום היא האישיות האמיתית שלו ??
    אתה חושב שבנאדם שמגיל קטן לא אזר את האומץ לדבר עם החברים בכיתה, ואז כל החבר'ה הגדירה אותו כחנון, ובהגעתו לכיתה ט' הוא היה בטוח שהוא חנון
    ולא היה מסוגל לדבר עם אף אחד בכיתה שלו או בכללי, הוא נהיה מופנם, וכשהגיע ל-יב', הוא כל כך התרגל לזה שמה שהוא עושה ביומיום זה לשחק במחשב ולשחק קלפי יוגיהו עם השתי חברים שיש לו..
    אתה חושב שבן אדם כזה לא יירצה ללכת למסיבה ולהנהג כמו תותח ולרקוד עם בחורות ?? ובן אדם כזה לא יירצה ללכת לים ולשתות בירה שיושבות איתו 3 כוסיות ??
    אבל אם תשאל אותו סביר להניח שהוא יגיד שזה לא מעניין אותו...כי הוא הורגל לחשוב בצורה שהחברה קבעה לו...והוא מפחד להתמודד עם המציאות והמצב האמיתי שהוא נמצא בו..

והוא לא משהו מיוחד, גם אתה ככה..
    אני אישית לא מכיר אותך....אבל לפי התגובות שכתבת פה ולרודני אני יכול להגיד שאתה לא מזיין הרבה....זה כי אתה לא רוצה ?? זה כי זה לא מעניין אותך ?
    קשה לי להאמין....אתה מפחד מהתגובה של הבחורה שממולך, ו/או אתה חושב שאתה לא מספיק טוב בשביל בחורות מסויימות, כי החברה הציבה אותן במעמד כל כך גבוה ממך..
    אתה חושב שכשתבוא לבחורה כוסית שהולכת עם מכנסון קצרצר בנמל תל אביב ותרצה להתחיל איתה כשהיא עם חברות...אתה תוכל להיות אתה ??
    אתה חושב שתוכל לדבר איתה כמו שאתה מדבר עם אמא שלך ?? אתה חושב שתוכל לבוא אליה ולא לנסות לצאת מגניב ??

להיות עצמך זה לא ההתנהגות שלך ביומיום, וזה גם לא הדרך שאתה מדבר עם החברים שיש לך כי זה מה שהצלחת להשיג..,..
    סביר להניח שכל השמנים המכוערים שיש להם חברות מכוערות היו מעדיפים את הבחורה הכוסית בכיתה...אבל הם יגידו שהם אוהבים את חברה שלהם והם לא רוצים שום דבר אחר, וגם יגידו שלא מעניין אותם כוסיות וכדומה..
    ולעומת זאת כל הזיינים והחתיכים יגידו שהם רוצים רק את הכוסיות ושכן מעניין אותם להיות עם בחורות כוסיות ולזיין הרבה..
    סטטיסטית נראה לך הגיוני ?? שבאמת הבן אדם המכוער ירצה את המכוערת ב90% מהמקרים והחתיך/זיין את הכוסית ב90% מהמקרים ??
    תחשוב על זה..

משתמט כבוד
    שם פרטי
    אוֹרי
    לייקים
    1421
    נקודות
    0
    משפט מחץ

והבחור הזה :

ביומיום הוא מדבר על קלפי יוגי הו...ומשחק פוקימון בגיימבוי...
    תגיד לו להתנהג בצורה הזאת ליד בחורות ?? ככה הוא ישיג אותן ??

אתה חושב שהדרך שבה בנאדם מתנהג ביומיום היא האישיות האמיתית שלו ??
    אתה חושב שבנאדם שמגיל קטן לא אזר את האומץ לדבר עם החברים בכיתה, ואז כל החבר'ה הגדירה אותו כחנון, ובהגעתו לכיתה ט' הוא היה בטוח שהוא חנון
    ולא היה מסוגל לדבר עם אף אחד בכיתה שלו או בכללי, הוא נהיה מופנם, וכשהגיע ל-יב', הוא כל כך התרגל לזה שמה שהוא עושה ביומיום זה לשחק במחשב ולשחק קלפי יוגיהו עם השתי חברים שיש לו..
    אתה חושב שבן אדם כזה לא יירצה ללכת למסיבה ולהנהג כמו תותח ולרקוד עם בחורות ?? ובן אדם כזה לא יירצה ללכת לים ולשתות בירה שיושבות איתו 3 כוסיות ??
    אבל אם תשאל אותו סביר להניח שהוא יגיד שזה לא מעניין אותו...כי הוא הורגל לחשוב בצורה שהחברה קבעה לו...והוא מפחד להתמודד עם המציאות והמצב האמיתי שהוא נמצא בו..

והוא לא משהו מיוחד, גם אתה ככה..
    אני אישית לא מכיר אותך....אבל לפי התגובות שכתבת פה ולרודני אני יכול להגיד שאתה לא מזיין הרבה....זה כי אתה לא רוצה ?? זה כי זה לא מעניין אותך ?
    קשה לי להאמין....אתה מפחד מהתגובה של הבחורה שממולך, ו/או אתה חושב שאתה לא מספיק טוב בשביל בחורות מסויימות, כי החברה הציבה אותן במעמד כל כך גבוה ממך..
    אתה חושב שכשתבוא לבחורה כוסית שהולכת עם מכנסון קצרצר בנמל תל אביב ותרצה להתחיל איתה כשהיא עם חברות...אתה תוכל להיות אתה ??
    אתה חושב שתוכל לדבר איתה כמו שאתה מדבר עם אמא שלך ?? אתה חושב שתוכל לבוא אליה ולא לנסות לצאת מגניב ??

להיות עצמך זה לא ההתנהגות שלך ביומיום, וזה גם לא הדרך שאתה מדבר עם החברים שיש לך כי זה מה שהצלחת להשיג..,..
    סביר להניח שכל השמנים המכוערים שיש להם חברות מכוערות היו מעדיפים את הבחורה הכוסית בכיתה...אבל הם יגידו שהם אוהבים את חברה שלהם והם לא רוצים שום דבר אחר, וגם יגידו שלא מעניין אותם כוסיות וכדומה..
    ולעומת זאת כל הזיינים והחתיכים יגידו שהם רוצים רק את הכוסיות ושכן מעניין אותם להיות עם בחורות כוסיות ולזיין הרבה..
    סטטיסטית נראה לך הגיוני ?? שבאמת הבן אדם המכוער ירצה את המכוערת ב90% מהמקרים והחתיך/זיין את הכוסית ב90% מהמקרים ??
    תחשוב על זה..
    אני מוכרח להודות שגרמת לי לצחוק..

אתה באמת לא מכיר אותי וכל בן אדם שכן מכיר יכול להעיד איזה בן אדם אני בדיוק, החברה לא שמה שום בחורה מעלי ואני יכול מאוד בקלות להוכיח את זה בכל מקום כל סיטואציה לכל אחד.

אבל אני אגיד לך מה תכלס אין לי מה להוכיח אני יודע בדיוק מי אני ומה אני שווה והדבר האחרון שלי מפריע באופן אישי זה מה שאנשים אחרים חושבים עלי.
    אומנם אני לא מזיין בחורה שונה כל שני וחמישי (או לצרוך העיניין גם לא בחורה שונה כל חודש) אבל זה מבחירה אני בוחר שלא ללכת ולנסות לדפוק כל מה שזז.

מפריע לך תתמודד

שיהיה לך יום מקסים אישי הטוב

אה אגב הייתי ממליץ ללכת לבדוק את הבעיית עצבים הלא ברורה הזאת שיש לך שלא תגמור עם התקף לב לפני גיל 30.

ציטט אותי על כך הבנתי שכתבת משהו שפונה אלי.
    הסקת מסקנות.
    אני ממש לא עושה איתך תחרות, כדי שתהיה תחרות צריך שיהיה אינטרס מנוגד.
    לי אין שום אינטרס ובטח לא אחד שיתנגד לאינטרס שלך.

וזה מדהים אותי לחלוטין איך הסקת שאני חושב שיש צורך בהתאמה ביולוגית אני מטיף להפך בדיוק.
    אני אמור להבין שאתה בדומה לרבים פה זקוק לקורס ריענון בהבנת הניקרא (פה אולי תפסת אותי על אינטרס מנוגד סלח לי)?

אם היית באמת טורח לקרוא את התגובות שלי במקום להצהיר שקראת היית מבין זאת לבד.

יודע מה עזוב תגובות אחרות שלי השורה האחרונה בהודעה שציטטת, אין שום ספק מה דעתי רק לפי השורה הזאת.
    לא צריך שום טכניקות לא צריך להיות גורו ולא צריך להתאמן שנים על גבי שנים כדי להצליח כל מה שדרוש לך זה להיות בן אדם זה הכל.
    ותראה פלא נולדת כזה אז כל המאמץ האדיר שאתה צריך לעשות זה להתנהג כמו אחד.
    ההצלחה תגיע.

טוב אחרי קריאה של שתי התגובות שלך במלואן ניראה שדווקא גם בלי לקרוא ידעתי במה מדובר אומנם התגובה הראשונה אחרי השורה השלישית כבר לא פנתה אלי אבל היא כן נגעה בנקודות שאני העלתי באופן מקוצר.

אין דבר כזה "שבב שונה" זאת אמונה מגבילה צורת החשיבה הזאת.
    "שבב שונה" אומר בעצם היא לא כמוני לכן אני צריך לעשות התאמות קוד כדי לעמוד בסטנדרטים.
    אז לא היא לא "שבב שונה" היא גירסת תוכנה אחרת.
    השאיפות שלה באופן בסיסי הן אותן השאיפות כמו שלך הרצונות שלהן זהים.
    אז להתחיל להתפלפל על עשה כך כדי להצליח או עשה אחרת זה להוסיף שורות קוד מיותרות על תוכנית פשטנית שעובדת מעולה לבד.

אם אתה בן אדם פשוט מין השורה שמבין את סדרו של עולם ויודע להתנהג כאדם אז גירסאת הקוד שלך תתאים לכל גירסאת קוד אחרת..
    אני נוהג להיות ציני מידי פעם בתגובות שלי, אל תתייחס לעניין הביולוגיה ברצינות.

שוב אורי, קראת את התגובה שלי אבל היא לא הייתה מופנית אליך, מה הוויכוח כאן? אתה מנסה לצאת כאן צודק למרות שאין כאן צד כזה?
    אני שמח שאתה בעל ידע מספיק כדי להתנהג עם בחורות כמו "בן-אדם" אבל כאשר מגיע polo321@ לשאול אותך כיצד צריך להתנהג אין לך הסבר מדויק ואני בטוח שאני לא היחידי שמתקשה להבין מה זה אומר "תתנהג כמו בן-אדם".

לא דוגל בשיטות ולא בטריקים, רק בתרגילים שיכולים לסייע לך להכיר את עצמך ואת המין השני טוב יותר מבלי שתרגיש אבוד בנקודה מסוימת. קל להגיד "תתנהג כמו בנאדם" , "פשוט תזרום" זה גם מה שחיים השכן שלי מלמעלה, בתול בן 36 ששומר את עצמו לחתונה, אומר לי תמיד. אם לא נדע את ההגדרה של מושגים שאנחנו מוציאים, איך נדע להסביר אותם? או יותר גרוע לממש אותם בשטח? בגלל זה אני מנסה כמה שיותר להיות פשוט בדבריי, גם אם זה אומר להקדיש לך את השעה הקרובה. כי הראש שלי כרגע איתך, ואני בדיוק כמוך הייתי שמח לעזרה בזמן צרה.

לפי מה שאני מבין ממך, "להתנהג כמו בנאדם" זה בעצם להיות טבעי בלי ידע רב על המין השני. אז בוא תדמיין לך את הסיטואציה הבאה;
    רוב האנשים שנוהגים במכוניות כמעט ואין להם מושג איך המכונית נוסעת באמת. אך רק המכונאים, האנשים המקצועיים בעלי הידע, יבינו כיצד המכונית פועלת. במידה ואתה לא מכונאי, ולמכונית שלך יש תקלה אתה צריך לקרוא למומחה בתחום המכוניות כדי שיוכל לפתור את הבעיה שלך. מה אם אתה אכן מכונאי ונתקעת עם המכונית שלך, כל מה שאתה צריך לעשות הוא לעצור בצד, לבחון את המצב, ולתקן זאת.

אז כן, אני יודע... בחורות לא בקטע של מכוניות כל כך... אבל הדרך ללמוד אותן היא בדיוק אותה הדרך. אם תדע איך ל"תקן את המכונית שלך" - תדע לדעת למשוך אליך את בחורת לבך מבלי לוותר כשלא הולך לך, ולדעת לזהות מה הבעיה במידה ומשהו השתבש.

בוריס.

משתמש מתקדם
    לייקים
    180
    נקודות
    50

אני מוכרח להודות שגרמת לי לצחוק..

אתה באמת לא מכיר אותי וכל בן אדם שכן מכיר יכול להעיד איזה בן אדם אני בדיוק, החברה לא שמה שום בחורה מעלי ואני יכול מאוד בקלות להוכיח את זה בכל מקום כל סיטואציה לכל אחד.

אבל אני אגיד לך מה תכלס אין לי מה להוכיח אני יודע בדיוק מי אני ומה אני שווה והדבר האחרון שלי מפריע באופן אישי זה מה שאנשים אחרים חושבים עלי.
    אומנם אני לא מזיין בחורה שונה כל שני וחמישי (או לצרוך העיניין גם לא בחורה שונה כל חודש) אבל זה מבחירה אני בוחר שלא ללכת ולנסות לדפוק כל מה שזז.

מפריע לך תתמודד

שיהיה לך יום מקסים אישי הטוב

אה אגב הייתי ממליץ ללכת לבדוק את הבעיית עצבים הלא ברורה הזאת שיש לך שלא תגמור עם התקף לב לפני גיל 30.
    לא ניסיתי להוריד אותך ואם זה נראה ככה אז אני מצטער...באמת....ולא אמרתי את מה שאמרתי מתוך עצבים, לא הבנת אותי נכון.
    ניסיתי להבהיר נקודה ולהסביר משהו....גם שאני אומר משהו לאנשים אני אומר אותו רק בשביל שייראו את המצב כמו שהוא, שייראו את המצב הקיים, ולא בשביל לרדת על מישהו, ובשביל הנקודה גם לא בשביל להעלות מישהו...רק בשביל לגרום להם להתעורר....אז אם הבנת אותי לא נכון אני מצטער...

והחברה מציבה את הבחורה הכוסית מעלייך גם אם תראה וגם אם לא...וגם מעליי לצורך העניין...וגם מעל דוגמנים גברים אחרים...ככה זה.
    אתה בוחר שלהגיב לזה בעצבים ובכעס ולא לקבל את המצב האמיתי, לא אני...
    להגיד שאתה לא מזיין מבחירה ?!? אם להיות כנה ואמיתי, זה זיון שכל...אתה לא מזיין מבחירה ?? אז אתה גם לא דופק ביד כל השבוע ??
    למה אתה דופק ביד ?? כי אתה רוצה לזיין....למה אתה רוצה לזיין ?? כי זה צורך טבעי שיש לכל הגברים...תכיר בזה...תאמין בזה, ותתמודד עם זה.
    ועכשיו, כשאתה מודע לזה, תנסה להיות מודע לכל המצב שלך, לאיפה אתה נמצא, למה אתה עושה ולאן אתה רוצה להגיע...ותכיר במצב האמיתי שלך, לא משנה מה הוא.
    ומפה תנסה להתפתח ולהצליח עם בחורות (או באיזה תחום שיהיה לצורך העניין).

תלך ברחוב, ולידך תלך בחורה כוסית, זאת :

מי אתה חושב יקבל יותר כבוד ויחס ?? בלי להכיר את שניכם ?? על מי החברה תחשוב ששוה יותר ?? אתה או הכוסית שהולכת לידך..
    זה החברה שלנו, אנחנו שופטים את כולם על פי מראה (לפחות בהתחלה)...וגם אתה עושה את זה.

אם הוא נראה לך טיפש אז אתה שופט לפי מראה :

משתמט כבוד
    שם פרטי
    אוֹרי
    לייקים
    1421
    נקודות
    0
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי boris02 צפיה בהודעה
    אני נוהג להיות ציני מידי פעם בתגובות שלי, אל תתייחס לעניין הביולוגיה ברצינות.

שוב אורי, קראת את התגובה שלי אבל היא לא הייתה מופנית אליך, מה הוויכוח כאן? אתה מנסה לצאת כאן צודק למרות שאין כאן צד כזה?
    אני שמח שאתה בעל ידע מספיק כדי להתנהג עם בחורות כמו "בן-אדם" אבל כאשר מגיע polo321@ לשאול אותך כיצד צריך להתנהג אין לך הסבר מדויק ואני בטוח שאני לא היחידי שמתקשה להבין מה זה אומר "תתנהג כמו בן-אדם".

לא דוגל בשיטות ולא בטריקים, רק בתרגילים שיכולים לסייע לך להכיר את עצמך ואת המין השני טוב יותר מבלי שתרגיש אבוד בנקודה מסוימת. קל להגיד "תתנהג כמו בנאדם" , "פשוט תזרום" זה גם מה שחיים השכן שלי מלמעלה, בתול בן 36 ששומר את עצמו לחתונה, אומר לי תמיד. אם לא נדע את ההגדרה של מושגים שאנחנו מוציאים, איך נדע להסביר אותם? או יותר גרוע לממש אותם בשטח? בגלל זה אני מנסה כמה שיותר להיות פשוט בדבריי, גם אם זה אומר להקדיש לך את השעה הקרובה. כי הראש שלי כרגע איתך, ואני בדיוק כמוך הייתי שמח לעזרה בזמן צרה.

לפי מה שאני מבין ממך, "להתנהג כמו בנאדם" זה בעצם להיות טבעי בלי ידע רב על המין השני. אז בוא תדמיין לך את הסיטואציה הבאה;
    רוב האנשים שנוהגים במכוניות כמעט ואין להם מושג איך המכונית נוסעת באמת. אך רק המכונאים, האנשים המקצועיים בעלי הידע, יבינו כיצד המכונית פועלת. במידה ואתה לא מכונאי, ולמכונית שלך יש תקלה אתה צריך לקרוא למומחה בתחום המכוניות כדי שיוכל לפתור את הבעיה שלך. מה אם אתה אכן מכונאי ונתקעת עם המכונית שלך, כל מה שאתה צריך לעשות הוא לעצור בצד, לבחון את המצב, ולתקן זאת.

אז כן, אני יודע... בחורות לא בקטע של מכוניות כל כך... אבל הדרך ללמוד אותן היא בדיוק אותה הדרך. אם תדע איך ל"תקן את המכונית שלך" - תדע לדעת למשוך אליך את בחורת לבך מבלי לוותר כשלא הולך לך, ולדעת לזהות מה הבעיה במידה ומשהו השתבש.

בוריס.
    מוזר שלקחת את מה שהסברתי על האופי שאתה צריך להפגין והשלכת אותו על האופן שבו צריך להתנהג.
    שתי דברים שונים חברי הטוב

רוב השיטות ככולן פה גורסות שכדי שאדם יצליח עליו קודם לא להיות עצמו.
    זאת הבעיה שלי ותו לא!
    אני לא אומר שאין מקום להתפתחות אישית ואין אני אומר שאין מקום לתקן איפה שיש פגם.
    כל זאת במידה וזה מגיע בצורה טבעית מהבנתו של האדם שיש סיבה מהותית לתקן זאת.

כל פעם מחדש אתם מנסים להכתיב שנשים זאת חיה מוזרה בלי הגיון ומסובכות.
    זה פשוט לא נכון יותר מלא נכון זאת שטות גמורה.
    הן בנויות בדיוק כמוכם וברגע שאתה מבין את הנקודה הזאת אתה לא באמת צריך שום דבר מיוחד מספיק שהשלת מעצמך את האמונה הזאת שאתה צריך עכשיו לעבור מבוך רק כדי להתחיל עם מישהי ואפילו להצליח הדרך שלך היא די קלה וישרה.

אין כל הגיון להשוות בחורה למערכת רכב מורכבת (זאת די פרופגנדה לעשות זאת אם להודות על האמת) אומנם למתבונן תמים מהצד זה ניראה הגיוני אבל זאת שטות גמורה סלח לי.

אגב סתם בשלוש מילים על "תהיה טבעי" או "תהיה עצמך",
    זה די מתחבר באופן ישיר לכל מה שכבר כתבתי פה (ובעבר) בן אדם צריך להבין שהוא מספיק טוב לכל בחורה קיימת כלומר אין דבר כזה בחורות שהם לא בליגה שלך או בחורה שאתה לא תהיה מסוגל להשיג.
    אין חיה כזאת, אם לא הצלחת "להשיג" מישהי זה תוצר ישיר של האמונה שלך שהיא ליגה מעליך, מישהו אמר נבואה שמגשימה את עצמה?

שורה תחתונה בוריס, שוב אני בטוח שאתה בחור אינטלגנט אבל הצורך הזה להפוך דברים שבמהותם פשוטים למסובכים היא מה שיוצר את המכשול מלכתחילה.
    אז שחררו את הגז לשניה ואולי הנוף יתחוור לכם ותראו שאני לא כזה משוגע

יום טוב ידידי.

לא ניסיתי להוריד אותך ואם זה נראה ככה אז אני מצטער...באמת....ולא אמרתי את מה שאמרתי מתוך עצבים, לא הבנת אותי נכון.
    ניסיתי להבהיר נקודה ולהסביר משהו....גם שאני אומר משהו לאנשים אני אומר אותו רק בשביל שייראו את המצב כמו שהוא, שייראו את המצב הקיים, ולא בשביל לרדת על מישהו, ובשביל הנקודה גם לא בשביל להעלות מישהו...רק בשביל לגרום להם להתעורר....אז אם הבנת אותי לא נכון אני מצטער...

והחברה מציבה את הבחורה הכוסית מעלייך גם אם תראה וגם אם לא...וגם מעליי לצורך העניין...וגם מעל דוגמנים גברים אחרים...ככה זה.
    אתה בוחר שלהגיב לזה בעצבים ובכעס ולא לקבל את המצב האמיתי, לא אני...
    להגיד שאתה לא מזיין מבחירה ?!? אם להיות כנה ואמיתי, זה זיון שכל...אתה לא מזיין מבחירה ?? אז אתה גם לא דופק ביד כל השבוע ??
    למה אתה דופק ביד ?? כי אתה רוצה לזיין....למה אתה רוצה לזיין ?? כי זה צורך טבעי שיש לכל הגברים...תכיר בזה...תאמין בזה, ותתמודד עם זה.
    ועכשיו, כשאתה מודע לזה, תנסה להיות מודע לכל המצב שלך, לאיפה אתה נמצא, למה אתה עושה ולאן אתה רוצה להגיע...ותכיר במצב האמיתי שלך, לא משנה מה הוא.
    ומפה תנסה להתפתח ולהצליח עם בחורות (או באיזה תחום שיהיה לצורך העניין).

תלך ברחוב, ולידך תלך בחורה כוסית, זאת :

מי אתה חושב יקבל יותר כבוד ויחס ?? בלי להכיר את שניכם ?? על מי החברה תחשוב ששוה יותר ?? אתה או הכוסית שהולכת לידך..
    זה החברה שלנו, אנחנו שופטים את כולם על פי מראה (לפחות בהתחלה)...וגם אתה עושה את זה.

אם הוא נראה לך טיפש אז אתה שופט לפי מראה :
    חחח אני מגיב בכעס?
    חחח טוב לדעת.
    מעולם לא הגבתי לאף אחד פה בכעס האנשים היחידים הנבערים פה אלו אתם,
    אני מגיב לעיניין תמיד ונישאר כנה לדעה שלי בעוד שאתם כמו עלה שנידף אל הרוח משנים את דעתכם בכל פעם שפיפס משתנה אז חברי הטוב עשה לי טובה עשה בדק בית ואל תאשים אדם אחר במגבלות שלך עצמך.

כדי שיווצר בי כעס אתה צריך לומר דבר מה שיתכן ונכון לגבי אך בנתיים כל דבר שהעלת אל הכתב היה בגדר שטות גמורה.
    יתרה מזאת קיים הצורך של הרצינות אם אני לא מסוגל לקחת אותך ברצינות אז הדעה שלך גם אינה רצינית בעניי.
    אין לך מושג מה בתחום הנדון ואתה מצטט שטויות שהחדירו לך במשך תקופה, אתה לא מבין בנשים יותר ממה שאתה מבין בהנדסת טילים בליסטים.

אז סלח לי שאני ממש מבודר מדעתך הנבערת והמקובעת.
    נערך לאחרונה על ידי Ori; 10-04-2013 בשעה 15:55.

משתמש מתקדם
    לייקים
    180
    נקודות
    50

מוזר שלקחת את מה שהסברתי על האופי שאתה צריך להפגין והשלכת אותו על האופן שבו צריך להתנהג.
    שתי דברים שונים חברי הטוב

רוב השיטות ככולן פה גורסות שכדי שאדם יצליח עליו קודם לא להיות עצמו.
    זאת הבעיה שלי ותו לא!
    אני לא אומר שאין מקום להתפתחות אישית ואין אני אומר שאין מקום לתקן איפה שיש פגם.
    כל זאת במידה וזה מגיע בצורה טבעית מהבנתו של האדם שיש סיבה מהותית לתקן זאת.

כל פעם מחדש אתם מנסים להכתיב שנשים זאת חיה מוזרה בלי הגיון ומסובכות.
    זה פשוט לא נכון יותר מלא נכון זאת שטות גמורה.
    הן בנויות בדיוק כמוכם וברגע שאתה מבין את הנקודה הזאת אתה לא באמת צריך שום דבר מיוחד מספיק שהשלת מעצמך את האמונה הזאת שאתה צריך עכשיו לעבור מבוך רק כדי להתחיל עם מישהי ואפילו להצליח הדרך שלך היא די קלה וישרה.

אין כל הגיון להשוות בחורה למערכת רכב מורכבת (זאת די פרופגנדה לעשות זאת אם להודות על האמת) אומנם למתבונן תמים מהצד זה ניראה הגיוני אבל זאת שטות גמורה סלח לי.

אגב סתם בשלוש מילים על "תהיה טבעי" או "תהיה עצמך",
    זה די מתחבר באופן ישיר לכל מה שכבר כתבתי פה (ובעבר) בן אדם צריך להבין שהוא מספיק טוב לכל בחורה קיימת כלומר אין דבר כזה בחורות שהם לא בליגה שלך או בחורה שאתה לא תהיה מסוגל להשיג.
    אין חיה כזאת, אם לא הצלחת "להשיג" מישהי זה תוצר ישיר של האמונה שלך שהיא ליגה מעליך, מישהו אמר נבואה שמגשימה את עצמה?

שורה תחתונה בוריס, שוב אני בטוח שאתה בחור אינטלגנט אבל הצורך הזה להפוך דברים שבמהותם פשוטים למסובכים היא מה שיוצר את המכשול מלכתחילה.
    אז שחררו את הגז לשניה ואולי הנוף יתחוור לכם ותראו שאני לא כזה משוגע

יום טוב ידידי.

חחח אני מגיב בכעס?
    חחח טוב לדעת.
    מעולם לא הגבתי לאף אחד פה בכעס האנשים היחידים הנבערים פה אלו אתם,
    אני מגיב לעיניין תמיד ונישאר כנה לדעה שלי בעוד שאתם כמו עלה שנידף אל הרוח משנים את דעתכם בכל פעם שפיפס משתנה אז חברי הטוב עשה לי טובה עשה בדק בית ואל תאשים אדם אחר במגבלות שלך עצמך.

כדי שיווצר בי כעס אתה צריך לומר דבר מה שיתכן ונכון לגבי אך בנתיים כל דבר שהעלת אל הכתב היה בגדר שטות גמורה.
    יתרה מזאת קיים הצורך של הרצינות אם אני לא מסוגל לקחת אותך ברצינות אז הדעה שלך גם אינה רצינית בעניי.
    אין לך מושג מה בתחום הנדון ואתה מצטט שטויות שהחדירו לך במשך תקופה, אתה לא מבין בנשים יותר ממה שאתה מבין בהנדסת טילים בליסטים.

אז סלח לי שאני ממש מבודר מדעתך הנבערת והמקובעת.
    אתה לא עונה לעניין...זה לא הנושא, ואני לא מנסה לנצח אותך....אתה מנסה לנצח אותי באיזה מין קרב שאתה חושב שמתחולל פה "אני לא כועס את כועס"
    "אתה לא מבין בבחורות כמו שאתה מבין בהנדסת טליים" וכל שאר השטיות שיוצאות לך מהפה..

אני לא מבין בבחורות ??
    אין לך עשירית מהניסיון שיש לי....ואתה לא מודע למצב שלך אפילו, או שאתה מודע ואתה לא מודה בו.
    אתה לא מזיין לא מבחירה..לפחות לא מבחירה שלך, אלא מבחירה של הבחורות..תודה במצב ותרגיש יותר טוב עם עצמך עם הזמן.
    בקשר לזה שאני לא מבין בבחורות או לא מזיין, אני מזמין אותך שישי הקרוב להילטון בתל אביב (מסיבת היפהופ)...המון זמן לא הייתי במסיבת היפהופ וחברים שלי הזמינו אותי...אולי אני גם אסדר לך חינם...בכיף תבוא תראה אותי ותגיד לי כמה אני אפס אוקיי ?

בכל מקרה, בבקשה אל תגיב לי לא לעניין, לא מעניין אותי הקרב הזה של מי כועס ומי מנצח ומי יותר טוב...פשוט עניתי לשטויות שלך...אם אתה רוצה תגיב לי למה שאמרתי ולא מתוך החוסר ביטחון שלך, אלא בשביל הדיון ההגיוני...

משתמט כבוד
    שם פרטי
    אוֹרי
    לייקים
    1421
    נקודות
    0
    משפט מחץ

אתה לא עונה לעניין...זה לא הנושא, ואני לא מנסה לנצח אותך....אתה מנסה לנצח אותי באיזה מין קרב שאתה חושב שמתחולל פה "אני לא כועס את כועס"
    "אתה לא מבין בבחורות כמו שאתה מבין בהנדסת טליים" וכל שאר השטיות שיוצאות לך מהפה..

אני לא מבין בבחורות ??
    אין לך עשירית מהניסיון שיש לי....ואתה לא מודע למצב שלך אפילו, או שאתה מודע ואתה לא מודה בו.
    אתה לא מזיין לא מבחירה..לפחות לא מבחירה שלך, אלא מבחירה של הבחורות..תודה במצב ותרגיש יותר טוב עם עצמך עם הזמן.
    בקשר לזה שאני לא מבין בבחורות או לא מזיין, אני מזמין אותך שישי הקרוב להילטון בתל אביב (מסיבת היפהופ)...המון זמן לא הייתי במסיבת היפהופ וחברים שלי הזמינו אותי...אולי אני גם אסדר לך חינם...בכיף תבוא תראה אותי ותגיד לי כמה אני אפס אוקיי ?

בכל מקרה, בבקשה אל תגיב לי לא לעניין, לא מעניין אותי הקרב הזה של מי כועס ומי מנצח ומי יותר טוב...פשוט עניתי לשטויות שלך...אם אתה רוצה תגיב לי למה שאמרתי ולא מתוך החוסר ביטחון שלך, אלא בשביל הדיון ההגיוני...
    חח הנה זה שוב.
    סבבה יש לך יותר גדול ניצחת!

קרא בבקשה את התגובה שלך ואז את שלי שוב ותראה מי מנסה לנצח פה באיזה קרב.
    הדברים שכתבת על "השטויות" שלי לא רק שהיו לא לעיניין בכלל אלא גם היו בעצמם חסרי כל בסיס.

אתה יכול לחסוך ממני תגובה ארוכה כי אני סיימתי לנהל שיח חרשים עם בן אדם שמתעקש לסתום אוזניים כי הוא בטוח בצידקתו.

משתמש מתקדם
    לייקים
    180
    נקודות
    50

חח הנה זה שוב.
    סבבה יש לך יותר גדול ניצחת!

קרא בבקשה את התגובה שלך ואז את שלי שוב ותראה מי מנסה לנצח פה באיזה קרב.
    הדברים שכתבת על "השטויות" שלי לא רק שהיו לא לעיניין בכלל אלא גם היו בעצמם חסרי כל בסיס.

אתה יכול לחסוך ממני תגובה ארוכה כי אני סיימתי לנהל שיח חרשים עם בן אדם שמתעקש לסתום אוזניים כי הוא בטוח בצידקתו.
    אני אף פעם לא בטוח בצידקתי...אני מקבל את המצב איך שהוא.

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

אורי, זה השקר הכי גדול ששמעתי מהפה שלך.
    פשוט גרמת לי לצחוק...עלק לא מזיין מתוך בחירה...פחחח...
    יודע מה, אני יזרום איתך!
    לגבר שלא רוצה לזיין מתוך בחירה יש כמה סיבות-
    -יש לו קטן והוא מפחד להוריד את התחתונים כדי שהבחורה לא תצחק עליו ותפוצץ לו את בועת האגו.
    -הבחורה שרוצה שהוא יזיין אותה נראית מכוערת בצורה שבלתי משתמעת לשתי פנים, אחת שאפילו נרקומן-נקרופיל לא יהיה מסוגל לזיין אותה.
    -יש לבחורה איידס\מחלות או פיטריות וכל מיני דברים דוחים ברמות אחרות באיזור המיני שלה שם למטה.

אם כל אלה לא מדברים אלייך אורי, אז תפסיק להגיד דברים מגוחכים.
    פולו העלה תשובה מאד מאד הגיוניות- אתה מביד ביד במקום לזיין בתקופה הזאת, ואתה עושה את זה בגלל אחת הצרכים שלך, כי אתה גבר.
    אם אתה כל כך לא אוהב את הרגל השלישית שלך, תדבר עם דנה אנטרנשל (או איך שלא קוראים לה) ותשאל איך עושה שינוי מין.

תלמד לקבל את זה.
    נערך לאחרונה על ידי rodney1; 10-04-2013 בשעה 16:57.

משתמט כבוד
    שם פרטי
    אוֹרי
    לייקים
    1421
    נקודות
    0
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    אורי, זה השקר הכי גדול ששמעתי מהפה שלך.
    פשוט גרמת לי לצחוק...עלק לא מזיין מתוך בחירה...פחחח...
    יודע מה, אני יזרום איתך!
    לגבר שלא רוצה לזיין מתוך בחירה יש כמה סיבות-
    -יש לו קטן והוא מפחד להוריד את התחתונים כדי שהבחורה לא תצחק עליו ותפוצץ לו את בועת האגו.
    -הבחורה שרוצה שהוא יזיין אותה נראית מכוערת בצורה שבלתי משתמעת לשתי פנים, אחת שאפילו נרקומן-נקרופיל לא יהיה מסוגל לזיין אותה.
    -יש לבחורה איידס\מחלות או פיטריות וכל מיני דברים דוחים ברמות אחרות באיזור המיני שלה שם למטה.

אם כל אלה לא מדברים אלייך אורי, אז תפסיק להגיד דברים מגוחכים.
    פולו העלה תשובה מאד מאד הגיוניות- אתה מביד ביד במקום לזיין בתקופה הזאת, ואתה עושה את זה בגלל אחת הצרכים שלך, כי אתה גבר.
    אם אתה כל כך לא אוהב את הרגל השלישית שלך, תדבר עם דנה אנטרנשל (או איך שלא קוראים לה) ותשאל איך עושה שינוי מין.

תלמד לקבל את זה.
    חייבים להביא לפה מורה ללשון.
    ראיתם את המילה מבחירה נדלקתם חח
    "לא מזיין בחורה חדשה כל שני וחמישי (בדגש על חדשה) או לצרוך העיניין גם לא בחורה שונה כל חודש"
    הבנת הניקרא ידידי, התשובה שלו כשם ששלך הן לא לעניין המדובר.
    אני לא מחליף בחורות כמו גרביים אני בוחר שלא להתפס על סקס קל במטרה של למצוא משהו שהוא קצת יותר מתאים לי.
    אז זה אומנם אומר שאני מפסיד סקס קל אבל זה כן מבחירה.

אם אתה מזיין בגלל האגו, צערי איתך איש טוב..
    נערך לאחרונה על ידי Ori; 10-04-2013 בשעה 17:02.

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

תגיד לי אתה חושב שלא קיבלתי זוג עיניים יחד עם החבילה שקיבלתי?
    המשפט הזה:
    לא מזיין בחורה חדשה כל שני וחמישי (בדגש על חדשה)
    או לצרוך העיניין גם לא בחורה שונה כל חודש
    והמשפט הזה:
    הם לא אותם המשפטים. אז אל תגיד "הבנת הניקרא" ימצחיק. אני יודע לקרוא, אולי להבין דברים קשים כי מה לעשות, לא לכולם יש 140 IQ אבל לפחות אני יודע מה אני ומי אני כפרה שלי.

גבר, אתה נותן תשובות עקיפות שלא נותנות כלום. אתה כותב 15 מילים שבעצם אתה לא אומר מילה אחת, מה זה נותן לך? אתה מנסה להשמע חכם? כדי שתבדוק את זה.
    אנחנו אמרנו שאין כזה דבר "לא מזיין מתוך בחירה", ואתה כתשובה דיי מצחיקה, ענית שאתה לא מחליף בנות כמו גרביים...איך זה קשור ימצחיק?

אני לא מצליח להבין מה כל כך קשה לך להודות שאתה לא הגבר האולטימטבי שכל אישה מחפשת? מה מסובך?

אני למשל לא טיפוס של מערכות זוגיות.
    או כמו שSEXYBEER אמרה עליי, אני לא ריליישנשיפ מטריאל, אני יותר סקס מטריאל, מה אתה חושב? שזה מפריע לי? לא! ממש לא! זה לא פוגע וזה לא מזיז לי!
    לא כל אחד מתאים לזה ולא כל כך מסוגל להכנס למערכות יחסיים כאלה. אולי לא כרגע אבל אולי בהמשך חיי.

ולא, אני לא מזיין בגלל האגו, אני מזיין כי אני אוהב כוס, כי אני אוהב נשים, אני נמשך לנשים סקסיות, כיף לי לשכב איתן.
    מה רע בזה? או שיותר נכון להגיד...למה נראלך שאיכפת לי אם אתה חושב שזה רע?

משתמט כבוד
    שם פרטי
    אוֹרי
    לייקים
    1421
    נקודות
    0
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    תגיד לי אתה חושב שלא קיבלתי זוג עיניים יחד עם החבילה שקיבלתי?
    המשפט הזה:

והמשפט הזה:

הם לא אותם המשפטים. אז אל תגיד "הבנת הניקרא" ימצחיק. אני יודע לקרוא, אולי להבין דברים קשים כי מה לעשות, לא לכולם יש 140 IQ אבל לפחות אני יודע מה אני ומי אני כפרה שלי.

גבר, אתה נותן תשובות עקיפות שלא נותנות כלום. אתה כותב 15 מילים שבעצם אתה לא אומר מילה אחת, מה זה נותן לך? אתה מנסה להשמע חכם? כדי שתבדוק את זה.
    אנחנו אמרנו שאין כזה דבר "לא מזיין מתוך בחירה", ואתה כתשובה דיי מצחיקה, ענית שאתה לא מחליף בנות כמו גרביים...איך זה קשור ימצחיק?

אני לא מצליח להבין מה כל כך קשה לך להודות שאתה לא הגבר האולטימטבי שכל אישה מחפשת? מה מסובך?

אני למשל לא טיפוס של מערכות זוגיות.
    או כמו שSEXYBEER אמרה עליי, אני לא ריליישנשיפ מטריאל, אני יותר סקס מטריאל, מה אתה חושב? שזה מפריע לי? לא! ממש לא! זה לא פוגע וזה לא מזיז לי!
    לא כל אחד מתאים לזה ולא כל כך מסוגל להכנס למערכות יחסיים כאלה. אולי לא כרגע אבל אולי בהמשך חיי.

ולא, אני לא מזיין בגלל האגו, אני מזיין כי אני אוהב כוס, כי אני אוהב נשים, אני נמשך לנשים סקסיות, כיף לי לשכב איתן.
    מה רע בזה? או שיותר נכון להגיד...למה נראלך שאיכפת לי אם אתה חושב שזה רע?
    חח טריק חמוד
    אני אנסה את זה פעם.
    בבקשה תכניס לי עוד מילים לפה.

אגב שני המשפטים זהים מלבד הסוף ששונה (שהסוף בראשון מסכם את מה שנכתב לפניו כך שהמשפטים זהים).
    ושוב אמרתי כבר 400 פעם ואני אגיד שוב לא אכפת לי, אני אישית פשוט חושב שזה פטתי זה הכל לא מפריע לך זה מעולה.

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

איזה טריק? על מה אתה מדבר?

ולא אכפת לי שאתה חושב שזה פטתי.
    פשוט אתה אומר שאתה מזיין מתוך בחירה וזה פשוט שקר.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 19:55.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,501,043 | הודעות: 8,201,636 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect