קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. Nיקס עם חברי הפורום?
    על ידי gal_gal בפורום Counter Strike
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 11-11-2006, 08:41
  2. תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 20-08-2006, 23:27
  3. [שאלה] לכל חברי הפורום שגולשים פה
    על ידי mеidan בפורום היאבקות/WWE
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 01-02-2006, 20:23
  4. תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 04-11-2005, 20:23
  5. תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 06-10-2005, 17:50
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 4 123 ... אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 47

ההסתכלות המוטעית של חברי הפורום (LMS כובעים וכו....)

משתמש מתקדם
    לייקים
    180
    נקודות
    50

ברירת מחדל ההסתכלות המוטעית של חברי הפורום (LMS כובעים וכו....)

יש פה בפורום צורת מחשבה עקומה (לחלק מהאנשים), והצורה הזאת הולכת ככה,
    " אם אתה לא מאמין בLMS אתה מאמין בלהיות כובע".
    והרבה אנשים פה מפחדים מסיבה כלשהי שיקשרו אותם או שיתקרבו בצורה מסויימת לקבוצה הזאת של אומני הפיתוי סטייל סניה וחבריו.
    הם חושבים שזה יגיד להם משהו על עצמם, או שפשוט יחשוף את חוסר הביטחון שלהם ברבים.
    ניסיתם פעם לחשוב שיש עוד דברים חוץ מLMS ואומנות הפיתוי בעולם הזה ? הרי אם תחשבו שניה עם עצמכם, אתם מכירים הרבה חברים שלכם או סתם ילדים מהבצפר שיוצאים עם כל הכוסיות ומזיינים, והם לא נראים כמו דוגמני תחתונים סטייל פרסומי טיילר, והם לא משתמשים באומנות הפיתוי.

אני לא רוצה לחפור יותר מדיי באשכול אחד, אז אני אפתח מתישהו עוד אשכול עם הסבר איך באמת מצליחים ולמה ?
    איך אתם נהיים התותחים האלה, שלא שמים זין ונהנים מכל דבר, ומזיינים המון ומבלים המון כבוד.

בואו נבחן שניה את הLMS,

Looks - אחד הדברים שאני באמת מאמין בו הוא המראה. תירצו או לא, כשבחורה רואה אתכם בפעם הראשונה, אין לה על מה להסתכל חוץ מהמראה, ולפעמים גם אם תהיו ממש הטעם שלה, היא יכולה לא להמשך אליכם ופשוט לא תרצה אתכם.
    חוץ מזה, למרות שזה נושא בפני עצמו ויש עליו המון מחקרים פסיכולוגים, מראה קובע את ההתנהגות שלכם.
    מזאת אומרת ? בגלל שהחברה שלנו עוד מגיל קטן מעודדת את היפים, היא מורידה את המכוערים.
    ככה שאם אתה לא נראה כמו שהחברה רוצה שתראה, אתה תכניס לעצמך מחשבות מיותרות לראש של "אני מכוער ונראה ביישן ומופנם"
    ותתנהג בהתאם.
    ניתן לכם דוגמא,
    קרה לכם שיצאתם מהבית פעם נניח לאיזה פאב או מועדון, והתארגנתם ונראיתם ממש יפה, והסתכלתם על עצכם במראה עם הערכה והתלהבות ? ופתאום כל הערב התנהגתם כמו איזה חתיך תותח כזה ? איזה הרגשה כיפית זאת נכון ?
    אמנם זאת רק הרגשה, אבל בגלל החוסר ביטחון, וחוסר הסינכרון בין הרצון להתנהגות, אז אתם בוחרים להתנהג בהתאם למראה שלכם.
    אז כן מראה מוסיף לכם המון כבוד, ומשיכה, מבנים ומבנות.

Money - החרטא הכי גדולה שקיימת בעולם הזה. יש לי חבר יחצן מוכר (אני בטוח שאם אתם מהמרכז אתם תכירו את השם שלו),
    אבל אנשים לא יודעים שאין לו ולמשפחה שלו שקל, הם חיים על אוכל מוגבל, והוא ישן עם 2 אחים שלו בחדר (הוא בן 20).
    והוא בנאדם מדהים, הוא נראה טוב, ומוכר בגלל שהוא עובד טוב, והוא יוצא עם המון כוסיות, ויש לו המון אהבה וכבוד מאנשים אחרים.
    ולמרות זאת הוא לא רוצה להביא בנות אליו הביתה, כדי שלא ייראו את המצב שלו.
    אז נכון שאתם יכולים להראות לי תמונות של יו הפנר שמזיין שפנפנות כל היום, וכן הן איתו בגלל הכסף.
    אבל זאת השאיפה שלכם ? להיות מסכן עלוב מבוגר עם מיליונים, שבנות יהיו איתו מרחמים וציפייה למוות שלו, ויגעלו מכל מגע שלו ?
    אם כן תהנו.
    ואני ירוצה להוסיף לכם משהו, מארק זוקרברג, אחד האנשים העשרים בעולם, והתחתן עם מכוערת...למה, כי הוא גדל חנון ולמה להאמין שהערך שלו הוא לא ברמה של דוגמניות אלא, של מישהי מכוערת שיכולה להתאים לו ברמה, זה לא אומר שהוא לא נמשך לדוגמניות ודופק עליהן ביד, אבל הוא בטוח שהוא לא יכול להשיג אותן.
    עכשיו, שלא תחשבו שאני לא מעודד להשיג כסף, וברור שכסף ישפר לכם את החיים בכל צורה שהיא, אם זה מבחינת הביגוד שלכם, הבית, והמקומות שתצאו אליהם....אבל תפסיקו לחשוב שבגלל שהיום אין לכם כסף, אומר שתצטרכו לחכות עוד 5 שנים שתעשו המון כסף בשביל בחורות.

Status -
    אני לא חושב שצריך להרחיב על זה יותר מדיי, סטטוס זה מאווד חשוב.
    פתחו את הפייסבוק שלכם, ותראו כמה מכוערים שיש להם 400 לייקים על סטטוס, וכמה ביישנים חתיכים שמקבלים 2 לייקים על תמונה ואחד מהם זה מאימא.
    איך בונים סטטוס טוב ? זה מה שאני רוצה להסביר אחד כך, זאת הסיבה האמיתית לשיפור והצלחה.

על אומנות הפיתוי אני לא רוצה לדבר בכלל, אבל אני אגיד על משהו בקצרה.
    זה אנשים שהרגישו כל כך לא טוב עם עצמם והיו כל כך חסרי ביטחון שהיו צריכים לפתח דמויות מזוייפות ושיטות שהולכות לפי הספר כי הם פחדו להתמודד עם הבחורה, ושלא בטעות הבחורה תגיד להם משהו שיגרום להם להסתכל על עצמם ולראות מי הם באמת, חסרי ביטחון שלא יכולים להביא בחורה מסכנה בלי לקרוא בספר איך לעשות את זה.
    אני כן מאמין שזה עובד על בחורות מסויימות במקומות מסויימים....כי עובדה, אחרת זה לא היה כזה גדול.
    אבל במצב של היום בישראל, תלכו לאיזה מסיבת טבע או מועדון או ים, זה חסר תועלת אומנות הפיתוי.
    ובנוסף זה מפתח לך אמונה והחזקה באישיות מזוייפת, דבר שגורם לדיכאון כרוני, וחוסר חיות.
    תראו את כל אומני הפיתוי האלה, איזה אנשים מסכנים הם, בודדים עצובים ומעוררי רחמים.

תחשבו על זה שנייה, אתם באמת חושבים שאם עכשיו בשנייה הזאת הייתי עושה קסם והופך אתכם לעשירים עם סטטוס של בעל מועדון ומראה טוב, פתאום הייתם מפסיקים להיות מי שהייתם עד עכשיו ? הייתם פתאום עם בטחון בשמיים ? הייתם מצליחים להתמודד עם המעמד שנתתי לכם ? או שהייתם הורסים אותו אחרי שבוע ?
    טיילר היקר אהב לחפור על LMS, ושהדרך השנייה(כובעיות) לא עובדת.
    אבל הנה לכם דוגמא, טיילר לא מזיין בכלל (לפי מה שהוא אמר) והוא אפילו לא מצליח לדבר עם בחורות בלי שאחרי שתי דקות הוא ישעמם אותו והן ילכו.
    אז חייב להיות פה עוד מרכיב נכון ?

המרכיב הזה הוא אישיות - Personality - או יותר יפה - LMPS.
    Looks
    Money
    Personality
    Status
    (הסדר אקראי )

אתם צריכים להיות עצמכם.
    אין לי כח להרחיב על זה עכשיו זה ארוך מאוד,
    אבל להיות עצמכם לא אומר להיות הדמות שהחברה קבעה לכם מגיל קטן, אלא להיות עצמכם בצורה הטהורה ביותר.
    הרבה ממכם שכח איך זה מרגיש מרוב שלא התנהג בצורה הזאת שנים.
    להיות עצמכם אומר, לדעת מי אתם, בדיוק, בלי לחשוב בכלל, אלא לדעת את זה, ואת האישיות הזאת לפתח.
    לא אישיות מזוייפת שגורמת לדיכאון ובריחה מהמציאות.
    קחו מצב שבו אתם חתיכים עם סטטוס וכוסיות מתחילות איתכם במועדון, בלי שעשיתם כלום,
    דבר ראשון, איך לא תהרסו את זה ? דבר שני, אתם חושבים שעם בחורות יקפצו לכם על הזין זה יעשה אתכם מאושרים ?
    אתם צריכים להרגיש חיים ומאושרים ולהיות נוכחים ברגע בשביל להנות מהמצב הזה, ובשביל זה אתם צריכים להיות כנים עם עצמכם ולהיות אתם.
    עוד דוגמא קטנה,
    זרקתי אותכם עכשיו לאמצע הרחבה של הטומורולנד, תהיו מצידי בגוף של דוגמן, אתם חושבים שזה מה שיעשה לכם את ההנאה ?
    זה מה שיעשה אתכם מאושרים? וזה מה שיעשה אתכם חיים ומושכים לבחורות ? שאם תשבו שגוף של הדוגמן בצד ולא תעשה כלום ?

2. קישורים ממומנים

משתמש משקיע האוואטר של ShinTen
    לייקים
    1032
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    סניה ALERT

לא הבנתי איך חתיך מקבל 2 לייקים אלא אם כן הוא גר במקום נידח.
    לחופש יש תאריך: 20/3/2017

מארק זוקרברג, אחד האנשים העשרים בעולם, והתחתן עם מכוערת...למה, כי הוא גדל חנון ולמה להאמין שהערך שלו הוא לא ברמה של דוגמניות אלא, של מישהי מכוערת שיכולה להתאים לו ברמה, זה לא אומר שהוא לא נמשך לדוגמניות ודופק עליהן ביד, אבל הוא בטוח שהוא לא יכול להשיג אותן.
    לא הבנתי, הוא בחר במישהי שלא נראית בשמיים כי הוא "חנון" למרות שיש לו הרבה כסף והוא יכול להשיג מישהי יפה הרבה יותר?

כן כי הוא לא מאמין שהוא יכול להשיג משהו יותר טוב... דווקא הגיוני אבל אני עם כל הכסף שלו הייתי משפר גם את המראה אחושרמוטה... עם כל הכסף שלו אם אני והוא ניגשים לבחורה והיא לא יודעת מי הוא... אני כמעט בטוח שהיא תבחר בי, אין תחרות עם אנשים כאלה אבל זה כבר בעיה שלו שהוא בוחר להיות FAIL.

הבנאדם נמצא מעל ל-7 שנים במערכת יחסים איתה לפני ואחרי ההצלחה שלו עם הפייסבוק, ואתה קורא לו FAIL? הלוואי עליך זוגיות כזאת.

דיי גבר, בפורום הזה לא מדברים ברצינות..

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח

משתמש מתחיל
    לייקים
    40
    נקודות
    0

כן, אם היית זורק אותי עם LMS עכשיו הייתי מסתדר ולא הורס את זה.

זה כמו שתגיד לי .. מה אם אני אביא לך 5 מיליון שקל תיקנה ווילה? כן !! אני אקנה ווילה.

סך הכל צריך להיות נורמלי עם אינטילגנציה בין אישית.. ברור שיהיו את האלה שבמצב ממש גרוע שאין להם אומץ לדבר אבל הנורמלים אם תיתן להם את האוצר הזה הם יסתדרו איתו טוב מאוד.

ואם אתה מגיע למצב שבחורות כוסיות קופצות לך על הזין לעיתים קרובות אז החיים שלך רוב הסיכויים מאושרים כי כדי שהן יקפצו לך על הזין יש לזה סיבה והסיבה היא שאתה בחור עם חיים טובים מעניינים ומושכים.

Maccabi Haifa F.C

לייקים
    547
    נקודות
    77

יאפ. תמיד אמרתי את זה, אני כל כך מסכים איתך.
    אין ספק שאופי זהדבר חשוב, כמו שהוא חשוב אצל בחורה, ככה (לפחות) הוא חשוב אצל גבר.
    אופי בכלליות וביטחון עצמי ספציפית, זה הבסיס של הבסיס. והוא חשוב מאוד.

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

אגב, אני חייב להגיד משהו בקשר לסטטוס.
    אני מאד לא מסכים עם על הקטע של הסטטוס המפגר הזה...
    יש לי אינספור חברים עם מעל ל1000 חברים בפייסבוק ומלא לייקים על כל תמונה וכשאני רואה אותם במציאות הם מתנהגים שונה לגמרי...הם אחרים.

פשוט ברשת הם מוחצנים יותר ודואגים שכל תמונה שלהם תראה טוב..לא צריך להיות פרופסור כדי להבין את זה.
    אני אישית למשל יש לי 500 חברים בפייסבוק ואומנם מעבר ל15 לייקים על כל תמונה שאני מפרסם, אבל זה הקטע..שאני כמעט ואף פעם לא מפרסם תמונות. זה לא מעניין אותי.

ואתם יכולים לנחש כבר איזה "סטטוס" יש לי כשאני בחוץ עם חברים..

סטטוס זה בולשיט. קשרים זה כבר משהו אחר לגמרי.

Maccabi Haifa F.C

לייקים
    547
    נקודות
    77

סטטוס זה חשוב... סטטוס במחשב זה לא סטטוס.
    סטטוס זה במציאות.

משתמש משקיע האוואטר של BIKER STYLE new
    שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    And on the seventh day God ended his work which he had made; and he rested on the seventh day from all his work which he had made.

לא קראתי כי זה ארוך מדי, אבל אתה לא הזה שנרשם לפורום כדי לרדת על טיילר?
    מי שנרשם לפורומים כדי לרדת על משתמש מסויים הוא טרול גמור. אני יוצא מנקודת הנחה שגם עכשיו אתה מטריל.

בנוגע לאופי שכולם כל כך אוהבים םה לחפור עליו:
    האופי היחידי שצריך להיות לך זה להיות זורם ולעשן גאנג'ה ולא להיות כובע. לא משו מורכב של :כובעים" נוסח זכר אלפא ובולשיט של מיסטרי (שגר במרתף של אמא שלו עד שהתפרסם בעזרת סטייל). כל עוד אתה לא ביישן או כובע ואתה נורמלי וזורם ולא מביא אף אחת, אופי זאת לא הבעיה שלך. LMS כן. ותפסיקו לעוות את זה, זה LMS, השילוש הקדוש, לא הבולשיט של סניה והכובעים.

גמאני ראיתי שמנים מביאים כוסיות (אחד מהם היה יזיז של מישי שאם אני אגיד את השם שלה ייטינגר בטוח ידע מי זאת), אבל זה כי היה לו סטטוס גבוה. וסטטוס זה לא פייסבוק, זה המציאות.

אלה ה2 סנט שלי בנוגע ל"אופי". ול"סטטוס" שאף אחד פה לא מבין מה זה סטטוס באמת. פייסבוק זה אפילו לא 1/10 ממה שסטטוס באמת. זה חשוב מאוד, אבל זה לא הכל.

בתור אחד שמכיר את טיילר יותר טוב מכל אחד פה, לבן אדם יש את כל האופי שבעולם. הוא חתיכת בנזונה פסיכי שמתנהג כמו Chris Miles מסקינס (ממליץ על התוכנית אגב, ככה חוגגים בחו''ל בזמן שאתם בשביזות יום א'
    אבל הסטטוס שלו כרגע לא גבוה מדי. ממה שהוא סיפר לי, הוא הביא את המעט בעזרת המראה שלו והזרימה שלו, אבל אם היה לו סטטוס כמו שהיה לו פעם, הוא היה סטיפלר הבא.
    YOU WILL NEVER SEE THE LIGHT

BOUND TO ALWAYS LIVE BY LIES

משתמש מתקדם
    לייקים
    180
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי BIKER STYLE new צפיה בהודעה
    לא קראתי כי זה ארוך מדי, אבל אתה לא הזה שנרשם לפורום כדי לרדת על טיילר?
    מי שנרשם לפורומים כדי לרדת על משתמש מסויים הוא טרול גמור. אני יוצא מנקודת הנחה שגם עכשיו אתה מטריל.

האופי היחידי שצריך להיות לך זה להיות זורם ולעשן גאנג'ה ולא להיות כובע. לא משו מורכב של :כובעים" נוסח זכר אלפא ובולשיט של מיסטרי (שגר במרתף של אמא שלו עד שהתפרסם בעזרת סטייל). כל עוד אתה לא ביישן או כובע ואתה נורמלי וזורם ולא מביא אף אחת, אופי זאת לא הבעיה שלך. LMS כן. ותפסיקו לעוות את זה, זה LMS, השילוש הקדוש, לא הבולשיט של סניה והכובעים.

גמאני ראיתי שמנים מביאים כוסיות (אחד מהם היה יזיז של מישי שאם אני אגיד את השם שלה ייטינגר בטוח ידע מי זאת), אבל זה כי היה לו סטטוס גבוה. וסטטוס זה לא פייסבוק, זה המציאות.

אלה ה2 סנט שלי בנוגע ל"אופי". ול"סטטוס" שאף אחד פה לא מבין מה זה סטטוס באמת. פייסבוק זה אפילו לא 1/10 ממה שסטטוס באמת. זה חשוב מאוד, אבל זה לא הכל.

בתור אחד שמכיר את טיילר יותר טוב מכל אחד פה, לבן אדם יש את כל האופי שבעולם. הוא חתיכת בנזונה פסיכי שמתנהג כמו Chris Miles מסקינס (ממליץ על התוכנית אגב, ככה חוגגים בחו''ל בזמן שאתם בשביזות יום א'
    אבל הסטטוס שלו כרגע לא גבוה מדי. ממה שהוא סיפר לי, הוא הביא את המעט בעזרת המראה שלו והזרימה שלו, אבל אם היה לו סטטוס כמו שהיה לו פעם, הוא היה סטיפלר הבא.
    לא קראתי זה ארוך...וכן נרשמתי כדיי לרדת על טיילר. במיוחד בשביל זה..
    עשה טוב לך תעשה ביד לטיילר.

משתמש מתקדם
    לייקים
    180
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי PickUpGoro צפיה בהודעה
    כן, אם היית זורק אותי עם LMS עכשיו הייתי מסתדר ולא הורס את זה.

זה כמו שתגיד לי .. מה אם אני אביא לך 5 מיליון שקל תיקנה ווילה? כן !! אני אקנה ווילה.

סך הכל צריך להיות נורמלי עם אינטילגנציה בין אישית.. ברור שיהיו את האלה שבמצב ממש גרוע שאין להם אומץ לדבר אבל הנורמלים אם תיתן להם את האוצר הזה הם יסתדרו איתו טוב מאוד.

ואם אתה מגיע למצב שבחורות כוסיות קופצות לך על הזין לעיתים קרובות אז החיים שלך רוב הסיכויים מאושרים כי כדי שהן יקפצו לך על הזין יש לזה סיבה והסיבה היא שאתה בחור עם חיים טובים מעניינים ומושכים.
    מהסיבה היחידה שאין לך סטטוס כרגע, אז היית הורס סטטוס אחר.

משתמש מתקדם האוואטר של SexyBeer.
    לייקים
    155
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    Can I get all tinky-winky in your dipsy?

LOOKS – זה עניין של טיפוח.

MONEY – אתה אומר את זה כי אתה רק בן 20. לנשים אין ציפיות מגברים לפרנסה בגיל הזה. תגיע לגיל 30+ אתה תתחיל לראות כמה GOLD DIGGERS יש בארץ. זה שחבר מתבייש במצב שלו זה ממש מעציב אותי... אם אתה חושב שכסף לא ימשוך אלייך בחורות, אתה טועה. כמובן רובן יהיו שטחיות אז אני מעודדת בך לזיין להן ת'צורה ולהעיף אותן חחח D;

בכל מקרה בנוגע להערה שלך על יו הפנר. כן, יש הרבה במה שאתה אומר אבל בתור אחת שראתה ת'תוכנית שלו (חובבת ערוץ E מה אני אעשה....) אני רוצה לציין שהוא בנאדם מדהים ותאמין לי שהבנות שנמצאות איתו אולי לא העפרון הכי חד בקלמר או לצורך העניין 'מאוהבות' בו אבל הוא תמיד שם בשבילן, דואג להן, מפנק אותן. הן בראש סדר העדיפויות שלו. הוא מתנהג כמו הגבר המושלם. רק עם קמטים.

ובנוגע למה שאמרת על מארק צוקרברג.. חמוד שלי, ברגע שתהיה במערכת יחסים עם מישהי 9 שנים, שסיימה את לימודי הרפואה שלה והכרתם בכלל באוניברסיטת הארוורד... זה לא משנה כמה כסף יש לו. אם אתה חושב שהוא לא מאמין שהוא יכול להשיג 'כוסיות'... אתה חיי בסרט. הסיבה היחידה שהוא התחתן עם "המכוערת" הזאת זה כי היא הייתה איתו בלב ובנפש דרך כל הדרך הקשה שהם עשו באחת האוניברסיטיאות הכי נחשבות בעולם. אז היית מחליף אהבת אמת בקצת BOOTY פתאום כשיש לך כסף? פחחח... שלא לדבר בכלל על רמת האינטלגינציה שלה ואף כוסית מהרחוב בכלל לא תשתווה לה בנושא. קיצר חמוד, צא מהסרט שהוא לא מאמין שהוא לא יכול להשיג. הוא פשוט לא רוצה. לא הכל זה עניין של כוסיות.... בלי להעליב זה טיפה חשיבה של ילד קטן.

STATUS – WTF ? מה אנחנו באנגליה האימפריאליסטית ??? למה להתעסק בכלל ב"סטטוס"? כל הקטע זה להנות מהחיים, לחיות אותם לפי העקרונות והערכים שלך, לדעת שאתה נאמן לעצמך ותוך כדי לפגוש את האנשים שיעשו לך טוב. למי אכפת מה סטטוס שלך... כאילו אתה בא לבנאדם ואומר "היי, קוראים לי פנחס ויש לי סטטוס X ".
    its all about giving love and getting it back.
    להיות בנאדם טוב – הסטטוס הכי טוב שאפשר לזכות בו. ככה לפחות אני רואה את זה.

PERSONALITY – אתה צודק. יש פשוט אנשים שזה לא יזרום איתם לא משנה מה... לא כולם אוהבים אותו דבר וזה כל היופי בעולם

ציטוט נכתב במקור על ידי BIKER STYLE new צפיה בהודעה

אופי מורכב מכל הרבה יותר דברים מ"זורם" ו"מעשן גאנג'ה". ולא.. לפעמים גאנג'ה זה פשוט לא הפתרון! סטלנים זה לא העם הכי סקסי בארץ

לא.... אם הוא היה פחות פסיכי אולי הוא היה מביא בנות. ואם אתה חושב ש'סטיפלר' מביא בנות... אוח. למה אנשים תמיד חושבים שסרטים זאת המציאות??? זה כמו שאני אחיה בקומדיה רומנטית כל חיי. זה שהוא זיין בסרט לאו דווקא אומר שהוא יהיה כזה במציאות גאד דאמט. GET REAL MAN GET REAL !
    עד כאן החפירה שלי

Some laugh, some weep, some dance for joy.
    My mind craves nectar day and night..

משתמש מתקדם
    לייקים
    180
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי SexyBeer. צפיה בהודעה
    LOOKS – זה עניין של טיפוח.

MONEY – אתה אומר את זה כי אתה רק בן 20. לנשים אין ציפיות מגברים לפרנסה בגיל הזה. תגיע לגיל 30+ אתה תתחיל לראות כמה GOLD DIGGERS יש בארץ. זה שחבר מתבייש במצב שלו זה ממש מעציב אותי... אם אתה חושב שכסף לא ימשוך אלייך בחורות, אתה טועה. כמובן רובן יהיו שטחיות אז אני מעודדת בך לזיין להן ת'צורה ולהעיף אותן חחח D;

בכל מקרה בנוגע להערה שלך על יו הפנר. כן, יש הרבה במה שאתה אומר אבל בתור אחת שראתה ת'תוכנית שלו (חובבת ערוץ E מה אני אעשה....) אני רוצה לציין שהוא בנאדם מדהים ותאמין לי שהבנות שנמצאות איתו אולי לא העפרון הכי חד בקלמר או לצורך העניין 'מאוהבות' בו אבל הוא תמיד שם בשבילן, דואג להן, מפנק אותן. הן בראש סדר העדיפויות שלו. הוא מתנהג כמו הגבר המושלם. רק עם קמטים.

ובנוגע למה שאמרת על מארק צוקרברג.. חמוד שלי, ברגע שתהיה במערכת יחסים עם מישהי 9 שנים, שסיימה את לימודי הרפואה שלה והכרתם בכלל באוניברסיטת הארוורד... זה לא משנה כמה כסף יש לו. אם אתה חושב שהוא לא מאמין שהוא יכול להשיג 'כוסיות'... אתה חיי בסרט. הסיבה היחידה שהוא התחתן עם "המכוערת" הזאת זה כי היא הייתה איתו בלב ובנפש דרך כל הדרך הקשה שהם עשו באחת האוניברסיטיאות הכי נחשבות בעולם. אז היית מחליף אהבת אמת בקצת BOOTY פתאום כשיש לך כסף? פחחח... שלא לדבר בכלל על רמת האינטלגינציה שלה ואף כוסית מהרחוב בכלל לא תשתווה לה בנושא. קיצר חמוד, צא מהסרט שהוא לא מאמין שהוא לא יכול להשיג. הוא פשוט לא רוצה. לא הכל זה עניין של כוסיות.... בלי להעליב זה טיפה חשיבה של ילד קטן.

STATUS – WTF ? מה אנחנו באנגליה האימפריאליסטית ??? למה להתעסק בכלל ב"סטטוס"? כל הקטע זה להנות מהחיים, לחיות אותם לפי העקרונות והערכים שלך, לדעת שאתה נאמן לעצמך ותוך כדי לפגוש את האנשים שיעשו לך טוב. למי אכפת מה סטטוס שלך... כאילו אתה בא לבנאדם ואומר "היי, קוראים לי פנחס ויש לי סטטוס X ".
    its all about giving love and getting it back.
    להיות בנאדם טוב – הסטטוס הכי טוב שאפשר לזכות בו. ככה לפחות אני רואה את זה.

PERSONALITY – אתה צודק. יש פשוט אנשים שזה לא יזרום איתם לא משנה מה... לא כולם אוהבים אותו דבר וזה כל היופי בעולם

עד כאן החפירה שלי
    אז את טועה....סטטוס הרבה יותר חשוב מכסף..
    רק קמתי עכשיו אז אין לי כוח לחפור אני אכתוב אחר כךך.

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 4 123 ... אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 11:41.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,002 | הודעות: 8,205,595 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect