יש פה בפורום צורת מחשבה עקומה (לחלק מהאנשים), והצורה הזאת הולכת ככה,
" אם אתה לא מאמין בLMS אתה מאמין בלהיות כובע".
והרבה אנשים פה מפחדים מסיבה כלשהי שיקשרו אותם או שיתקרבו בצורה מסויימת לקבוצה הזאת של אומני הפיתוי סטייל סניה וחבריו.
הם חושבים שזה יגיד להם משהו על עצמם, או שפשוט יחשוף את חוסר הביטחון שלהם ברבים.
ניסיתם פעם לחשוב שיש עוד דברים חוץ מLMS ואומנות הפיתוי בעולם הזה ? הרי אם תחשבו שניה עם עצמכם, אתם מכירים הרבה חברים שלכם או סתם ילדים מהבצפר שיוצאים עם כל הכוסיות ומזיינים, והם לא נראים כמו דוגמני תחתונים סטייל פרסומי טיילר, והם לא משתמשים באומנות הפיתוי.
אני לא רוצה לחפור יותר מדיי באשכול אחד, אז אני אפתח מתישהו עוד אשכול עם הסבר איך באמת מצליחים ולמה ?
איך אתם נהיים התותחים האלה, שלא שמים זין ונהנים מכל דבר, ומזיינים המון ומבלים המון כבוד.
בואו נבחן שניה את הLMS,
Looks - אחד הדברים שאני באמת מאמין בו הוא המראה. תירצו או לא, כשבחורה רואה אתכם בפעם הראשונה, אין לה על מה להסתכל חוץ מהמראה, ולפעמים גם אם תהיו ממש הטעם שלה, היא יכולה לא להמשך אליכם ופשוט לא תרצה אתכם.
חוץ מזה, למרות שזה נושא בפני עצמו ויש עליו המון מחקרים פסיכולוגים, מראה קובע את ההתנהגות שלכם.
מזאת אומרת ? בגלל שהחברה שלנו עוד מגיל קטן מעודדת את היפים, היא מורידה את המכוערים.
ככה שאם אתה לא נראה כמו שהחברה רוצה שתראה, אתה תכניס לעצמך מחשבות מיותרות לראש של "אני מכוער ונראה ביישן ומופנם"
ותתנהג בהתאם.
ניתן לכם דוגמא,
קרה לכם שיצאתם מהבית פעם נניח לאיזה פאב או מועדון, והתארגנתם ונראיתם ממש יפה, והסתכלתם על עצכם במראה עם הערכה והתלהבות ? ופתאום כל הערב התנהגתם כמו איזה חתיך תותח כזה ? איזה הרגשה כיפית זאת נכון ?
אמנם זאת רק הרגשה, אבל בגלל החוסר ביטחון, וחוסר הסינכרון בין הרצון להתנהגות, אז אתם בוחרים להתנהג בהתאם למראה שלכם.
אז כן מראה מוסיף לכם המון כבוד, ומשיכה, מבנים ומבנות.
Money - החרטא הכי גדולה שקיימת בעולם הזה. יש לי חבר יחצן מוכר (אני בטוח שאם אתם מהמרכז אתם תכירו את השם שלו),
אבל אנשים לא יודעים שאין לו ולמשפחה שלו שקל, הם חיים על אוכל מוגבל, והוא ישן עם 2 אחים שלו בחדר (הוא בן 20).
והוא בנאדם מדהים, הוא נראה טוב, ומוכר בגלל שהוא עובד טוב, והוא יוצא עם המון כוסיות, ויש לו המון אהבה וכבוד מאנשים אחרים.
ולמרות זאת הוא לא רוצה להביא בנות אליו הביתה, כדי שלא ייראו את המצב שלו.
אז נכון שאתם יכולים להראות לי תמונות של יו הפנר שמזיין שפנפנות כל היום, וכן הן איתו בגלל הכסף.
אבל זאת השאיפה שלכם ? להיות מסכן עלוב מבוגר עם מיליונים, שבנות יהיו איתו מרחמים וציפייה למוות שלו, ויגעלו מכל מגע שלו ?
אם כן תהנו.
ואני ירוצה להוסיף לכם משהו, מארק זוקרברג, אחד האנשים העשרים בעולם, והתחתן עם מכוערת...למה, כי הוא גדל חנון ולמה להאמין שהערך שלו הוא לא ברמה של דוגמניות אלא, של מישהי מכוערת שיכולה להתאים לו ברמה, זה לא אומר שהוא לא נמשך לדוגמניות ודופק עליהן ביד, אבל הוא בטוח שהוא לא יכול להשיג אותן.
עכשיו, שלא תחשבו שאני לא מעודד להשיג כסף, וברור שכסף ישפר לכם את החיים בכל צורה שהיא, אם זה מבחינת הביגוד שלכם, הבית, והמקומות שתצאו אליהם....אבל תפסיקו לחשוב שבגלל שהיום אין לכם כסף, אומר שתצטרכו לחכות עוד 5 שנים שתעשו המון כסף בשביל בחורות.
Status -
אני לא חושב שצריך להרחיב על זה יותר מדיי, סטטוס זה מאווד חשוב.
פתחו את הפייסבוק שלכם, ותראו כמה מכוערים שיש להם 400 לייקים על סטטוס, וכמה ביישנים חתיכים שמקבלים 2 לייקים על תמונה ואחד מהם זה מאימא.
איך בונים סטטוס טוב ? זה מה שאני רוצה להסביר אחד כך, זאת הסיבה האמיתית לשיפור והצלחה.
על אומנות הפיתוי אני לא רוצה לדבר בכלל, אבל אני אגיד על משהו בקצרה.
זה אנשים שהרגישו כל כך לא טוב עם עצמם והיו כל כך חסרי ביטחון שהיו צריכים לפתח דמויות מזוייפות ושיטות שהולכות לפי הספר כי הם פחדו להתמודד עם הבחורה, ושלא בטעות הבחורה תגיד להם משהו שיגרום להם להסתכל על עצמם ולראות מי הם באמת, חסרי ביטחון שלא יכולים להביא בחורה מסכנה בלי לקרוא בספר איך לעשות את זה.
אני כן מאמין שזה עובד על בחורות מסויימות במקומות מסויימים....כי עובדה, אחרת זה לא היה כזה גדול.
אבל במצב של היום בישראל, תלכו לאיזה מסיבת טבע או מועדון או ים, זה חסר תועלת אומנות הפיתוי.
ובנוסף זה מפתח לך אמונה והחזקה באישיות מזוייפת, דבר שגורם לדיכאון כרוני, וחוסר חיות.
תראו את כל אומני הפיתוי האלה, איזה אנשים מסכנים הם, בודדים עצובים ומעוררי רחמים.
תחשבו על זה שנייה, אתם באמת חושבים שאם עכשיו בשנייה הזאת הייתי עושה קסם והופך אתכם לעשירים עם סטטוס של בעל מועדון ומראה טוב, פתאום הייתם מפסיקים להיות מי שהייתם עד עכשיו ? הייתם פתאום עם בטחון בשמיים ? הייתם מצליחים להתמודד עם המעמד שנתתי לכם ? או שהייתם הורסים אותו אחרי שבוע ?
טיילר היקר אהב לחפור על LMS, ושהדרך השנייה(כובעיות) לא עובדת.
אבל הנה לכם דוגמא, טיילר לא מזיין בכלל (לפי מה שהוא אמר) והוא אפילו לא מצליח לדבר עם בחורות בלי שאחרי שתי דקות הוא ישעמם אותו והן ילכו.
אז חייב להיות פה עוד מרכיב נכון ?
המרכיב הזה הוא אישיות - Personality - או יותר יפה - LMPS.
Looks
Money
Personality
Status
(הסדר אקראי)
אתם צריכים להיות עצמכם.
אין לי כח להרחיב על זה עכשיו זה ארוך מאוד,
אבל להיות עצמכם לא אומר להיות הדמות שהחברה קבעה לכם מגיל קטן, אלא להיות עצמכם בצורה הטהורה ביותר.
הרבה ממכם שכח איך זה מרגיש מרוב שלא התנהג בצורה הזאת שנים.
להיות עצמכם אומר, לדעת מי אתם, בדיוק, בלי לחשוב בכלל, אלא לדעת את זה, ואת האישיות הזאת לפתח.
לא אישיות מזוייפת שגורמת לדיכאון ובריחה מהמציאות.
קחו מצב שבו אתם חתיכים עם סטטוס וכוסיות מתחילות איתכם במועדון, בלי שעשיתם כלום,
דבר ראשון, איך לא תהרסו את זה ? דבר שני, אתם חושבים שעם בחורות יקפצו לכם על הזין זה יעשה אתכם מאושרים ?
אתם צריכים להרגיש חיים ומאושרים ולהיות נוכחים ברגע בשביל להנות מהמצב הזה, ובשביל זה אתם צריכים להיות כנים עם עצמכם ולהיות אתם.
עוד דוגמא קטנה,
זרקתי אותכם עכשיו לאמצע הרחבה של הטומורולנד, תהיו מצידי בגוף של דוגמן, אתם חושבים שזה מה שיעשה לכם את ההנאה ?
זה מה שיעשה אתכם מאושרים? וזה מה שיעשה אתכם חיים ומושכים לבחורות ? שאם תשבו שגוף של הדוגמן בצד ולא תעשה כלום ?

)
ציטוט ההודעה