קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. שאלה, כנסו חבר'ה :]
    על ידי Bar בפורום דיבורים
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 19-09-2007, 17:17
  2. כנסו חבר'ה אני חייב עזרה דחופה =[
    על ידי Bar בפורום דיבורים
    תגובות: 35
    הודעה אחרונה: 11-06-2007, 08:34
  3. כנסו חבר'ה אני צריך עזרה!!
    על ידי daniel2008 בפורום חתימות וסמלים
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 09-04-2007, 13:26
  4. שאלה .. כנסו חבר'ה..
    על ידי nizan777 בפורום כושר ופיתוח גוף
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 05-10-2006, 20:34
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 3 123 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 32

כנסו חבר'ה (16)

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    ג'ון
    לייקים
    3
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    LIFE IS GOOD

ברירת מחדל כנסו חבר'ה (16)

מה קורה חבר'ה,

אני מתעניין בנושא הפיקאפ כבר חצי שנה, אני קורא מאמרים תגובות שאלות תשובות בזמן האחרון אני צוחק הרבה בגלל הבחור האמרקאי הזה ששונא שחיפים ורושם הודעות כמו מבחן בהסטוריה..
    אז קודם כל לפני שאני מתחיל את הסיפור רוצה להגיד לרודני שהוא תותח! ולעוד כמה אני לא זוכר שמות

אז רציתי לדבר איתכם ולהתייעץ ולשאול נחוי איך אני משנה את המצב שלי, אני עוד מעט בן 16 והמצב החברתי שלי בתחת יש לי חבר טוב אחד(​והוא לא אוהב לרקוד, מסיבות וזה תכף תבינו) ואין לי ידידות טובות או משהו רק בבצפר.
    אני נראה טוב!(הערה קטנה לבחור האמרקאי ההואכןןן!! אני שחיף)(כנראה החודש אני נרשם לחדר כושר נעשה משהו עם עצמי)
    עכשיו להתחיל עם בנות אין לי בעיה אבל אין לי אפשרות! נגיד א
    ני לא יוצא למסיבות או משהו [אני ממש ממש רוצה ואני אוהב מסיבות,ולצאת לשבת לשתות לצחוק אבל אין עם מי ואין איפה] אני גר במרכז יש איפה אין עם מי ללכת הכוונה
    עכשיו לא שאני ילד שמשחק קונטר כל היום ואוכל כל היום ממתקים ולא מטפח את עצמי וכל היום במחשב אני לא עושה משהו מיוחד שומע שירים כל היום חח <3 EDM
    ועוד כמה פרטים יש לי פייסבוק אבל "הסטטוס שלי ממש לא טוב" בפרופיל יש לי איזה 20לייקים וחצי משפחה ... וכמו שאמרתי אני נראה טוב
    ואני לא חרא ילד בכלל אני לא רב סתם עם ילדים לא מקלל לא עארס ההפך ולא SLAPBOY
    אה אה ואני בתול - ולא היית לי אףפעם חברה.. (ואני רוצה פשוט לא מוצא))
    -
    -
    -
    -
    -
    תקראו לי ג'ון

וקראתי את כל המאמרים בליקנייה אפילו אלה שלא קשורים אליי (כמעט את כולם)
    נערך לאחרונה על ידי SLI; 14-04-2013 בשעה 23:56.

2. קישורים ממומנים

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

תודה על הפירגן אבויה, מעריך את זה

בקשר אלייך...אתה פשוט נשמע כמו אחלה בחור שפשוט לא נותן לאחרים לשמוע את דעתו ואתה לא בן אדם שצוחק ומסתלבט עם אחרים...
    תראה, בבצפר, כל העניין זה הצחוקים..לעשות שטויות, להנות עם חברים וכמה שיותר לזרוק זין...ככה זה עובד.

אם אתה תתחיל לשים דגש על להנות מהאנשים מסביבך ולצחוק עם עם חברים שלך (גם אלה שלא חברים שלך, אבל עדין לצחוק עם כולם) אתה תראה כמה מהר אתה פתאום תיהיה "חברמן" אתה תהפוך.
    אנשים אוהבים הומור, חיבה, הנאה וצחוקים..זה הכל.
    פשוט תיהיה בן אדם כייפי, תן לכולם לראות אותך ולהכיר את הצד הזה בך.

בקשר למראה...אתה כבר יודע מה לעשות-
    תטפח את עצמך, תתאמן בחדר כושר (אם אין אפשרות אז SW במקום, או אומנות לחימה או מצידי לרוץ), ותדאג ללבוש בגדים שמתאימים לגוף שלך, לא סתם לזרוק על עצמך מותגים שעולים 200 שקל לחולצה וזה לא נותן כלום..לי יש כמה חולצות בארון שעלו 20 שקל לחולצה למשל (אמיתי לגמרי) וכל חולצה יושבת לי הגוף בן זונה.
    העיקר זה שהחולצה תתאים לך.

בקשר למסיבות - אתה חייב פשוט להכיר אנשים חדשים, אין מה לעשות.

בקשר לסקס - אני עד גיל 18 הייתי בתול שפתיים, וכמה חודשים לפני הגיוס, הכרתי את האקסית הראשונה שלי, התנשקתי איתה וגם שכבתי איתה.
    ככה שאין באמת משקל לגיל בסקס..זה הכל בולשיט. היום למשל...חברים שלי לפעמים לא רוצים להכיר לי ידידות של חברות שלהם כי הם מפחדים שאני יתחיל איתן\יזיין אותן ואז אני יעשה בעיות...אבל עזוב, אני זה לא דוגמא טובה

משתמש מכור
    לייקים
    293
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    תודה על הפירגן אבויה, מעריך את זה

בקשר אלייך...אתה פשוט נשמע כמו אחלה בחור שפשוט לא נותן לאחרים לשמוע את דעתו ואתה לא בן אדם שצוחק ומסתלבט עם אחרים...
    תראה, בבצפר, כל העניין זה הצחוקים..לעשות שטויות, להנות עם חברים וכמה שיותר לזרוק זין...ככה זה עובד.

אם אתה תתחיל לשים דגש על להנות מהאנשים מסביבך ולצחוק עם עם חברים שלך (גם אלה שלא חברים שלך, אבל עדין לצחוק עם כולם) אתה תראה כמה מהר אתה פתאום תיהיה "חברמן" אתה תהפוך.
    אנשים אוהבים הומור, חיבה, הנאה וצחוקים..זה הכל.
    פשוט תיהיה בן אדם כייפי, תן לכולם לראות אותך ולהכיר את הצד הזה בך.

בקשר למראה...אתה כבר יודע מה לעשות-
    תטפח את עצמך, תתאמן בחדר כושר (אם אין אפשרות אז SW במקום, או אומנות לחימה או מצידי לרוץ), ותדאג ללבוש בגדים שמתאימים לגוף שלך, לא סתם לזרוק על עצמך מותגים שעולים 200 שקל לחולצה וזה לא נותן כלום..לי יש כמה חולצות בארון שעלו 20 שקל לחולצה למשל (אמיתי לגמרי) וכל חולצה יושבת לי הגוף בן זונה.
    העיקר זה שהחולצה תתאים לך.

בקשר למסיבות - אתה חייב פשוט להכיר אנשים חדשים, אין מה לעשות.

בקשר לסקס - אני עד גיל 18 הייתי בתול שפתיים, וכמה חודשים לפני הגיוס, הכרתי את האקסית הראשונה שלי, התנשקתי איתה וגם שכבתי איתה.
    ככה שאין באמת משקל לגיל בסקס..זה הכל בולשיט. היום למשל...חברים שלי לפעמים לא רוצים להכיר לי ידידות של חברות שלהם כי הם מפחדים שאני יתחיל איתן\יזיין אותן ואז אני יעשה בעיות...אבל עזוב, אני זה לא דוגמא טובה
    אמרת שאתה אקטו מאיפה אתה מביא בגדים עם גזרה טובה שיושבים טוב (ולא מותגים)?

משתמש מתקדם
    לייקים
    180
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי tryhxy צפיה בהודעה
    אמרת שאתה אקטו מאיפה אתה מביא בגדים עם גזרה טובה שיושבים טוב (ולא מותגים)?
    מזה אקטו<?

אקטומורף-מבנה גוף ארוך ורזה קיצר שחיף חחח אבל לא כל שחיף זה אקטומורף.

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

אני מזרו-אקטרו.
    מטר 78 זה לא גבוה, ויש לי גוף שרירי עוד לפני שנכנסתי לחדר כושר בגלל הצבא ובגלל אומנות לחימה שהייתי עושה בעבר.
    פשוט קשה לי לעלות במשקל לא כמו המבנה הגוף השלישי ההוא שנורא קל..

בגדים טובים זה לא מסובך. לי אישית משתלב נורא נורא יפה חולצות V כי יש לי חזה דיי מפותח וזה פשוט יושב פרפקט עליי, חוץ מזה שיש כל מיני סוגי שרוולים (לא רק שרוול קצר וארוך) אז אני אוהב שרוול קצר שמסתיים קצת יותר למעלה וזה גם יושב עליי בול.

מכופתרות זה גם עניין דיי מעצבן, יש מכופתרות שהם SLIM באיזור של הבטן ויותר מרווחות בחזה (כמו שהגוף שלי בנוי, חזה וכתפיים רחבים, בטן דקה) אז זה יושב עליי בול.

שמע אקטומורף קיצוני זה איזה 1.80-1.90 שהוא שחיף רצח ויש לו מבנה ארוך... אתה לא חייב להיות גבוה בשביל להיות ארוך... נגיד יש אנשים שהם הרבה פחות "ארוכים" ממני והם בגובה שלי פחות או יותר וזה נותן אשליה תמיד שאני גבוה יותר...
    בקצרה אקטומורף זה שחיף, מזומורף זה שרירי, אנדומורף זה שמן.. רוב האנשים הם שילובים שלהם אני נגיד אקטומורף מתת וכשאני מפסיק להתאמן ישר כולם מתחילים עם "איזה רזה מה קרה" חח אבל שיחכו טוב מאוד למה שהולך לצאת ממני בקרוב.. UNLEASH THE BEAST הגעתי למסקנה שאני רוצה להגיע לאיזה 87-90 קילו על אחוז שומן נמוך (אני 1.83) ואני מאמין שיקח זמן ומאמץ אבל אני חייב.

משתמש משקיע האוואטר של BIKER STYLE new
    שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    And on the seventh day God ended his work which he had made; and he rested on the seventh day from all his work which he had made.

ITI ראית תמונה של הגוף שלי

ואמרת שיש לי גוף רחב..כנראה בגלל שיש לי גם פנים רחבות ולא ארוכות כמו של רוב האכלוסיה וזה מבנה העצמות שלי בעצם...מה שכן יש לי WRISTS של ילדה בת 5 אלוהים יודע למה, זה נראה כזה תקוע על הגוף שלי ולא קשור

ולא קשה לי לעלות במשקל, עכשיו אני שוקל כמעט 69 (נשקלתי השבוע) בלי נעליים ואין שומנים בכלל אני חטוב רצח..והאמת אנלא אוכל כזה הרבה, ביום ממוצע יש לי 5-6 ארוחות, אני אוכל יותר מהבנאדם הממוצע אבל יחסית למה שאחרים בתחום הזה אוכלים..אני אוכל כמו כוסית...כולה 3000 קלוריות אם לא פחות...ואני עולה מזה יפה.
    אני מטר 80

מה אני?

אני יודע שאני שחיף ואני צריך לאכול אבל אל תדאגו פעם שקלתי 57 בלחץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץ ץץץץץ
    YOU WILL NEVER SEE THE LIGHT

BOUND TO ALWAYS LIVE BY LIES

משתמש משקיע האוואטר של BIKER STYLE new
    שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    And on the seventh day God ended his work which he had made; and he rested on the seventh day from all his work which he had made.

אה וב80 קילו+ אני יפרסם תמונה בפומבי. אני כנראה יעלה נקי עד 85 ויחטב בשביל ריבועים עד 80-75 תלוי בהרבה דברים
    תמונה של 65-63 קילו של לפני (סורי אין לי של 57, בואו נגיד את זה ככה זה שינוי משמעותי)

ושל 80

פשוט ראיתי מישו שפירסם תמונה שלו ב80 קילו בפורום אחר (בחו''ל) וזה היה נראה מזעזע. אין V TAPER, בטן שומנית (עזבו ריבועים, היא אפילו לא שטוחה), חזה שומני, מותן באותו יחס עם הכתפיים (שזה גועל נפש ואם הייתה לי מותן רחבה הייתי מתאבד, מותן גדולה=אפס אסתטיקה) ....

בינתיים בקושי עולה בשומנים טפו טפו טפו (בדקתי גם בבדיקת אחוזי שומן ולפי המכשיר עליתי רק ב1% ומשו מאז ה57 קילו). יש גם נוזלים אבל עדיין.

MIRERS BE MIRIN. לפי דעתי יש לי גנטיקה טובה. אני עדיין שחיף אבל יש לי פוטנציאל ממה שחברים סוסים שלי אמרו לי
    YOU WILL NEVER SEE THE LIGHT

BOUND TO ALWAYS LIVE BY LIES

משתמש משקיע האוואטר של ShinTen
    לייקים
    1032
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    סניה ALERT

גם לך יש פנים רחבות טיילר? שלי רחבות אחושרמוטה, גם על 18 (או יותר לא יודע כמה שמן אני) אחוז שומן רואים את הCHEEKBONES.
    לחופש יש תאריך: 20/3/2017

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

חלאס אנשים, תענו לפותח האשכול, או שלא תענו בכלל.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    ג'ון
    לייקים
    3
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    LIFE IS GOOD

חחח איך הגענו שוב לשרירים ^ ^

שמע טיילר תאמת לא חושב שזה קשור... הגוף שלך רחב מהבחינה שהכתפיים יחסית רחבות למותניים... לי יש גם פנים קצת ארוכות ואני שונא את זה אבל זה סיפור אחר חחח (כנראה בגלל המצח)
    וואי ושמע כמעט 69 פשש זה שינוי אחושרמוטה פעם קודמת אמרת 65... אחלה התקדמות בכל מקרה עדיין אקטומורף לפי המבנה גוף אין מה לעשות...חח גם לי הייתה תקופה שעליתי איזה 5 קילו בחודשיים... היה איזה חודש שפשוט כל שבוע עליתי קילו וכל פעם שהייתי מספר לחברים שלי הם לא האמינו עד שהם באו למכון וראו (אמנם היו טיפה שומנים אבל גם מסת שריר סבירה)...
    שאני יגיע בסוף למטרה שלי אני מוכן לפרסם פה תמונות שלי גם את ההכי התחלתיות (אלה שראית על 69 קילו חחח) גם את ה73 קילו המסריחים שאני נמצא בהם עכשיו גם את ה79 שהייתי בהם ואמן גם את ה85-90 שאני יהיה בעתיד.

עריכה:סורי רודני לא שמתי לב להודעה שלך חח.
    נערך לאחרונה על ידי Iti10; 15-04-2013 בשעה 12:23.

אהלן ג'ון, זה בסדר לגמרי להיות בתול בגיל 16... אף אחד לא נולד זיין. תזיין גם בגיל 20 זה לא משנה הרבה לאף אחד. סתם לידע כללי, מחקרים מראים שאנשים שאיבדו את הבתולים שלהם כבר בגיל צעיר, ההתחלה שלהם לחיים הייתה קשה ואיטית יותר. לעומת אנשים שאיבדו את הבתולים שלהם בגיל מאוחר יותר לאחר גיל 18 ההתחלה לחיים הייתה טובה יותר, והם היו יותר מחושבים לעתידם.

תאמין לי לא צריך להיכנס ללחץ, תגיע לסיטואציה הזאת מתישהו רק תצטרך להתחיל בתהליך. ובכל תהליך יש נקודת התחלה, וכנראה שכאן נקודת ההתחלה שלך מתחילה, מפה אתה יכול להשתפר ולהגיע לרמה שתאהב את עצמך ותהיה שלם עם מה שאתה. אחרת אם לא תאהב קודם כל את עצמך, איך תרצה שאחרים יאהבו אותך?

בטח זה מרגיש לך שכולם יודעים שאתה בתול ובחיים לא היית עם בחורה, זה מגיע מחוסר ביטחון שאתה משדר לסביבה שלך. והאמת היא שלכולם יש את ההרגשה הזאת ואפילו יותר גרוע ממך.

אתה לא שונה מאנשים אחרים בגילך ואפילו מעליך, אל תיתן לזה להטריד אותך. בוא תראה איך אני מציע לך להתמודד בזה:

1) תחליט בעצמך שאתה הולך להגיע לסיטואציה אינטימית עם בחורה. זה אולי נשמע מוזר, אבל כן אתה חייב להיות סגור בעצמך שאתה רוצה להגיע לגשר ולחצות אותו ולא להסס כשתגיע אליו. זה חשוב מאוד וזה מוביל לנקודה הבאה.

2) תאמר לעצמך שאתה יכול גם להגיע למיטה עם הבחורה. כן, לא כל אחד בבר או במסיבה יודע מתי לעשות את זה ואם זה בכלל בסדר. יש מצבים שבחורות ממש זורמות איתך ואתה לא יודע איך לומר את זה אז אתה פשוט סוגר פייסבוק או פלאפון ועוזב כאילו השגת פה הישג משמעותי. אולי כן ואולי לא. כדאי שתהיה מוכן לזה בכל מקרה.
    צא לסופר פארם ותקנה קונדומים, זה חשוב מאוד תמיד לקחת איתך קונדומים. תתחיל להתנסות איתם וללבוש אחד כדי שתבין מה זה. כשתהיה עם בחורה אתה לא רוצה להסתבך עם זה הרבה זמן.

ככה שפעם הבאה שתכיר בחורה, הפסיכולוגיה של הראש שלך תהיה מוכנה כשהבחורה תראה סימנים פיזיים מיניים לעברך. לא תעצור אחרי השלב של הנשיקה, כי הרי בראש שלך תאמר "קניתי קונדומים, כדאי שאשתמש בהם..." ברגע שלא תפחד להגיע לשלב של הנשיקה, לא תפחד גם לעבור איתה למערכה הבאה. זה פסיכולוגי.

3) תאמר לעצמך "כן אני הולך לדבר איתה", "כן הולך לצאת לי משהו מזה", "כן אני אצליח" אל תפחד לגשת לבחורות. הן לא נושכות, כל כך חזק. שכח כל מה שלמדת עד עכשיו, תתמקד בשלוש הדברים האלה. ככה תעבור את המכשולים המנטליים שעומדים בפניך שמונעים ממך להגיע לאיזושהי אינטראקציה. לא רק עם בחורות, דבר עם בנים. תיצור אינטראקציה עם כל אחד, עם המנקה, עם השרת, עם המורה המחליפה, עם המזכירה, עם השכנים. תתחיל להתאמן בדיבור שלך עם אנשים, תפנה לכל בנאדם שנראה לך מעניין לדבר איתו. סתם ככה, על מזג האוויר, על אירועים אחרונים שקרו, או שאלה פשוטה שדורשת את דעתה.

אם אתה רוצה לעשות את בשלבים, אז אני ממליץ לך לדבר בהתחלה עם זקנים וזקנות ברחוב או בפארק.
    מהם אתה עובר לאנשים מבוגרים כמו המוכרת במכולת, בחנות הנעליים, חנות הבגדים, המאבטח בקניון
    מהם אתה עובר לאנשים יותר צעירים, זה יכול להיות גם צעירות שבמקרה שלך יש לך כאלה הרבה בביצפר. אז בהתחלה אל תדבר עם ההכי יפים ומקובלים, תתחיל מהאאוטסיידרים ולאט לאט תעבור לאנשים היותר מקובלים.

תאמין לי שברגע שתתחיל לדבר, אנשים יתחילו להקשיב לך. והם ירצו גם לדבר, זה בסדר, ככה הולכת שיחה. פעם אתה מדבר והצד השני מקשיב, ופעם הצד השני מדבר ואתה מקשיב. חשוב מאוד גם להגיב תשובות ענייניות לשיחה ולא להנהן עם הראש כמו בובת דשבורד לאוטו. אם אין לך מה להגיד הכי טוב לומר "ואוו, יפה" או "איזה מגניב" כל מידי פידבקים שיראו שאתה בעניין השיחה.

אם היה מישהו כמו רודני שהיה נותן לי סטירת לחי אבל חזקה בזמן שלי בתיכון, הייתי אומר לו תודה ומנשק אותו אפילו. לא בקטע גיי אלא רק כאות תודה שפקח לי את העיניים. אז טוב מאוד שאתה בגיל הזה פוקח את העיניים ורואה איך הדברים מתנהלים.
    זה לא ממש כמו שלימדו אותנו וחינכו אותנו, ואפילו קצת נוגד את הערכים שלנו.

מקווה שהמידע שלי עזר לך.

בוריס.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    ג'ון
    לייקים
    3
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    LIFE IS GOOD

וואי בוריס עזרת לי מאוד! וכן אתה גם מהרשימה של החבר'ה התותחים פה שקראתי והבנתי כמה שאתם אחלה אנשים!

לגבי הקונדמים אני קצת מתבייש ללכת ולקנות :| ואין לי איזה אח גדול שאני יכל לבקש ממנו
    לגבי לדבר עם אנשים אני מסתדר ממש טוב אני יכל לגשת לאישה, מוכרת ילדה סתם ככה ולדבר אין לי בעיה אני לא חושש לא מאיך שאני נראה ולא איך שאני מדבר, רק בבצפר זה שונה :| אני ממש לא יודע איך להסביר זה כאילו אני חי בשני עולמות שונים שאני ברחוב ושאני בבצפר

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 3 123 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 11:40.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,002 | הודעות: 8,205,595 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect