תודה על הפירגן אבויה, מעריך את זה
בקשר אלייך...אתה פשוט נשמע כמו אחלה בחור שפשוט לא נותן לאחרים לשמוע את דעתו ואתה לא בן אדם שצוחק ומסתלבט עם אחרים...
תראה, בבצפר, כל העניין זה הצחוקים..לעשות שטויות, להנות עם חברים וכמה שיותר לזרוק זין...ככה זה עובד.
אם אתה תתחיל לשים דגש על להנות מהאנשים מסביבך ולצחוק עם עם חברים שלך (גם אלה שלא חברים שלך, אבל עדין לצחוק עם כולם) אתה תראה כמה מהר אתה פתאום תיהיה "חברמן" אתה תהפוך.
אנשים אוהבים הומור, חיבה, הנאה וצחוקים..זה הכל.
פשוט תיהיה בן אדם כייפי, תן לכולם לראות אותך ולהכיר את הצד הזה בך.
בקשר למראה...אתה כבר יודע מה לעשות-
תטפח את עצמך, תתאמן בחדר כושר (אם אין אפשרות אז SW במקום, או אומנות לחימה או מצידי לרוץ), ותדאג ללבוש בגדים שמתאימים לגוף שלך, לא סתם לזרוק על עצמך מותגים שעולים 200 שקל לחולצה וזה לא נותן כלום..לי יש כמה חולצות בארון שעלו 20 שקל לחולצה למשל (אמיתי לגמרי) וכל חולצה יושבת לי הגוף בן זונה.
העיקר זה שהחולצה תתאים לך.
בקשר למסיבות - אתה חייב פשוט להכיר אנשים חדשים, אין מה לעשות.
בקשר לסקס - אני עד גיל 18 הייתי בתול שפתיים, וכמה חודשים לפני הגיוס, הכרתי את האקסית הראשונה שלי, התנשקתי איתה וגם שכבתי איתה.
ככה שאין באמת משקל לגיל בסקס..זה הכל בולשיט. היום למשל...חברים שלי לפעמים לא רוצים להכיר לי ידידות של חברות שלהם כי הם מפחדים שאני יתחיל איתן\יזיין אותן ואז אני יעשה בעיות...אבל עזוב, אני זה לא דוגמא טובה