קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 12
    הודעה אחרונה: 10-11-2007, 00:16
  2. השאלה שלי היא האם אנשים באמת יכולים להשתנות?
    על ידי Mosko121 בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 20
    הודעה אחרונה: 17-10-2007, 17:10
  3. [דיון] האם אתם באמת צריכים מחשב כ"כ חזק?
    על ידי artanix בפורום מפרטי מחשב
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 08-10-2007, 12:36
  4. [סקר] האם אתם באמת מכורים לFM
    על ידי L.K בפורום Football Manager
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 09-07-2007, 22:51
  5. תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 10-03-2006, 18:40
+ תגובה לנושא
עמוד 4 מתוך 5 << ראשון ... 2345 אחרון >>
מציג תוצאות 46 עד 60 מתוך 72

האם מראה באמת משנה? (Simple Pickup) - עמוד 4

משתמש מתקדם
    לייקים
    180
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי BIKER STYLE new צפיה בהודעה
    אגב אין דבר כזה אופי טוב.

יש דבר כזה אופי חרא.

משמע אם אתה לא אספרגר, לא מתנהג כמו מקלווין מחרמן על הזמן, לא ביישן או שקט, או איזה בטא לקקן שמתלהב מכל אחת אתה תהיה בסדר...לא צריך מעבר לזה באמת שלא. רוב האנשים שיש להם חברה כוסית ובאמת כוסית לא העקומות שאתם מביאים פה שראיתי (גם אם הם לא הכי יפים, יש להם סטטוס שמכפר על זה) הם לא "זכרי אלפא רועשים" או בולשיט אחר שלימדו אתכם. הם חבר'ה סבבה, לא אספרגרים או כובעים, ועם סטטוס גבוה מהממוצע (נדרג אותו כ7).

או
    בהנחה שישך מראה 7+ לפחות וישך סטטוס סביר שאתה מרחיב אותו ואת המעגלים החברתיים שלך ולא מסתובב עם חבורה של בנים ומתחיל עם כל מה שזז בצ'ין צ'ין ורוקד את ריקוד האקדח.

באמת שזה לא איזה משו מורכב ואני בשוק איך יש אנשים שלא מסכימים עם זה, אני מרגיש שאני מדבר עם אנשים שחיו מתחת לאבן כל החיים
    אבל אתה בעצמך לא מבין בזה...
    אתה כל יומיים מחדש מתפלא איך אנשים מזיינים ואתה לא..
    כמו השמן הזה שפרסמת עם הכוסית, וכל השוטיות שלך...
    אין אופי טוב ואין אופי חרא...יש אופי אמיתי וכנה עם המחשבות...ויש אופי מזוייף וחסר ביטחון....שאני דיי בטוח שיש לך את זה. אבל זה לא הדיון.

2. קישורים ממומנים

משתמש מכור
    לייקים
    210
    נקודות
    25

עזוב טיילור...תרפה... האמת היא אחת.
    מראה זה לא הדבר היחיד שבנות מחפשות בגבר

כשאני רוצה להתחיל עם בחורה, נכון, אני בוחר עם מי להתחיל לפי מי כוסית ומי לא. אני כנה, בדוגרי זה ככה. זו הסלקציה.
    אבל אם היא חרא של בנאדם? אם היא ביישנית? אם היא כבדה? אם היא בכללי לא מתאימה לי בכל שאר הדברים?

מקווה שהבנת.
    ..Everyone Loves You When You're Dead..

משתמש משקיע האוואטר של BIKER STYLE new
    שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    And on the seventh day God ended his work which he had made; and he rested on the seventh day from all his work which he had made.

ציטוט נכתב במקור על ידי polo321 new צפיה בהודעה
    אבל אתה בעצמך לא מבין בזה...
    אתה כל יומיים מחדש מתפלא איך אנשים מזיינים ואתה לא..
    כמו השמן הזה שפרסמת עם הכוסית, וכל השוטיות שלך...
    אין אופי טוב ואין אופי חרא...יש אופי אמיתי וכנה עם המחשבות...ויש אופי מזוייף וחסר ביטחון....שאני דיי בטוח שיש לך את זה. אבל זה לא הדיון.
    זיינתי בסופש הקודם, U MAD BRO?
    ולאחרונה אני מקבל תשומת לב טובה מבנות כמו שהייתי מקבל בישראל בדברים שאני מפרסם אבל אתה והקנאים כמובן אומרים שאני מזיין תשכל HATERS GONNA HATE POTATOES GONNA POTATE

כל מה שאני צריך כדי לזיין זה חשיפה למספיק בנות משמע סטטוס מינימלי. ואני יוכיח לכם את זה עוד הקיץ

אין לי חוסר בטחון צא מהסרט, אם אתה חושב שמיש שמתנהג כמוני הוא חסר בטחון לא ראית חסרי בטחון.
    מה שכן יש לי המון בעיות נפשיות אחרות שגורמות לי להתנהג כמו אספרגר אבל זה לא קשור לחוסר בטחון עצמי..אני לא 100% ולא צריך להיות גאון כדי לראות את זה
    YOU WILL NEVER SEE THE LIGHT

BOUND TO ALWAYS LIVE BY LIES

משתמש מתקדם
    לייקים
    180
    נקודות
    50

זיינתי בסופש הקודם, U MAD BRO?
    ולאחרונה אני מקבל תשומת לב טובה מבנות כמו שהייתי מקבל בישראל בדברים שאני מפרסם אבל אתה והקנאים כמובן אומרים שאני מזיין תשכל HATERS GONNA HATE POTATOES GONNA POTATE

כל מה שאני צריך כדי לזיין זה חשיפה למספיק בנות משמע סטטוס מינימלי. ואני יוכיח לכם את זה עוד הקיץ

אין לי חוסר בטחון צא מהסרט, אם אתה חושב שמיש שמתנהג כמוני הוא חסר בטחון לא ראית חסרי בטחון.
    מה שכן יש לי המון בעיות נפשיות אחרות שגורמות לי להתנהג כמו אספרגר אבל זה לא קשור לחוסר בטחון עצמי..אני לא 100% ולא צריך להיות גאון כדי לראות את זה
    אתה לא מבין מזה חוסר ביטחון עצמי..
    חוסר ביטחון זה לא רק לשבת בצד ולשתוק כל הזמן.
    חוסר ביטחון זה גם ללכת למסיבה ולרקוד כמו משוגע ולהשתולל ליד בחורות כמו "סיקאנט"..
    לרקוד יפה ליד בחורה, ולמשוך אותה ולהרקיד אותה...ולהתחיל עם בחורה ביומיום בצורה לא משתוללת (שזה סתם השתטות ובריחה מהמציאות), בשביל זה צריך ביטחון.
    אולי כן יש לך ביטחון ואני טועה..

אבל גם להגיד "אני לא 100%" זה לוותר לעצמך ולא להתמודד, תראה מה הבעיה שלך ותתמודד איתה...אתה סתם אומר אני לא 100% כי אתה לא מצליח לדבר עם בחורה ביומיום....שמיליארד גברים לפניך נתקלו בבעיה הזאת.

משתמש משקיע האוואטר של OverPowered
    שם פרטי
    ניק
    לייקים
    691
    נקודות
    6
    משפט מחץ
    You know what your problem is... I'm too good looking

ציטוט נכתב במקור על ידי L E M O N צפיה בהודעה
    אתה צודק. אבל מה שניסיתי להגיד זה שאם אין לך שום דבר חוץ מיופי הבחורה לא תרצה להמשיך להיות איתך.
    אם אתה בנאדם לא מעניין, לא חכם. אם לא כיף להיות לידך, אם אתה לא מתנהג כמו גבר, אם אתה לא גורם לה להרגיש כמו שהיא רוצה שתגרום לה, אם אין לך עמוד שדרה, אם אתה לא יודע לקחת צעדים, אם אתה לא יודע לתפקד ועוד ועוד ועוד...אתה לא תצליח עם בחורות מעבר לזיון חד פעמי.

אם מראה היה הכל, בשביל מה צריך את כל הפיקאפ? בשביל מה צריך את כל המאמרים והשיטות? לכו להתאמן ולקבוע תור לניתוח פלסטי.
    זה מה שאנשים עושים!!!!!!!!!!!!!! תסתכל על העולם???????
    בראד פיט? טום קרוז? ג'וני דפ? תסתכל על הOLD SCHOOL על ג'ורג' קלוני, על אלן דלון. מישהו מהם פעם ידע מהזה פיאקפ שיט?
    פיקאפ = המצאה של מכוערים שנועדה כדי לתת להם תקווה שהם:
    א. סוג עליון של אנשים = "הפרס". ושאין כמוהם בעולם. אם בר רפאלי לא תדבר איתם, זה הפסד שלה . היא לא תמצא מישהו כזה בחיים.
    ב. יזיינו מתישהו. "לא זיינת כי עוד לא יצאת ל500 סארג'ים" "לא הצלחת להשיג את המספר כי שילבת ידיים בזמן שדיברת איתה".

אלה הכל תקוות שווא.

כמו שאמרתי, תסתכל על בראד פיט או אפילו אל תלך רחוק. סתכל על אנשים מהסביבה הקרובה שלך שאתה מכיר ומעריץ. איש מהיחידה שך, מהעבודה, מהכיתה. מישהו פופולארי. אתה באמת חושב שהוא כל הזמן מחשב בראש "שנייה אז לשים ידיים בכיסים או לא?" "להגיד לה שהיא יפה או לא?" "לתת לה נג או לא?".

אנחנו פשוט באים, נותנים חיוך, אומרים "היי" מקבלים חיוך בחזרה > יש עתיד.
    לא מקבלים > בי.

אצל פיקאפרים זה:
    "היי" > מקבלים דחיה "יש לי חבר" / "ביי" > ממשיכים להטריד "למה את כזאת קרה? נו אז מה שיש לך חבר? לי יש דג זהב זה לא מפריע." > וואלה, טוב אני עסוקה בי > קשה להשגה אה? עם הפרצוף הזה לא הייתי משחק אותה כזה קשה להשגה? > בונא תתנדף מפה יצור > קיצר אני פה עם חברים לא נעים, תביאי את המספר שלך אני בדיוק זז .

זה לא חי בסרט? ואגב זה אמיתי, זה לקוח מאחד דיווחי הפיקאפ בFX P שאחד הכובעים שם פרסם שהוא הטריד בחורות בקניון וזה היה אחד ה"סטים" שלו. ואנשים אשכרה כתבו לו "ביקשת מספר מוקדם מידי!" "עקצת מוקדם מידי!"
    חחחחחחחחחחחחח

PLEASE PICKUPERS KILLYOURSELF

משתמש מתקדם
    לייקים
    180
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי OverPowered צפיה בהודעה
    זה מה שאנשים עושים!!!!!!!!!!!!!! תסתכל על העולם???????
    בראד פיט? טום קרוז? ג'וני דפ? תסתכל על הOLD SCHOOL על ג'ורג' קלוני, על אלן דלון. מישהו מהם פעם ידע מהזה פיאקפ שיט?
    פיקאפ = המצאה של מכוערים שנועדה כדי לתת להם תקווה שהם:
    א. סוג עליון של אנשים = "הפרס". ושאין כמוהם בעולם. אם בר רפאלי לא תדבר איתם, זה הפסד שלה . היא לא תמצא מישהו כזה בחיים.
    ב. יזיינו מתישהו. "לא זיינת כי עוד לא יצאת ל500 סארג'ים" "לא הצלחת להשיג את המספר כי שילבת ידיים בזמן שדיברת איתה".

אלה הכל תקוות שווא.

כמו שאמרתי, תסתכל על בראד פיט או אפילו אל תלך רחוק. סתכל על אנשים מהסביבה הקרובה שלך שאתה מכיר ומעריץ. איש מהיחידה שך, מהעבודה, מהכיתה. מישהו פופולארי. אתה באמת חושב שהוא כל הזמן מחשב בראש "שנייה אז לשים ידיים בכיסים או לא?" "להגיד לה שהיא יפה או לא?" "לתת לה נג או לא?".

אנחנו פשוט באים, נותנים חיוך, אומרים "היי" מקבלים חיוך בחזרה > יש עתיד.
    לא מקבלים > בי.

אצל פיקאפרים זה:
    "היי" > מקבלים דחיה "יש לי חבר" / "ביי" > ממשיכים להטריד "למה את כזאת קרה? נו אז מה שיש לך חבר? לי יש דג זהב זה לא מפריע." > וואלה, טוב אני עסוקה בי > קשה להשגה אה? עם הפרצוף הזה לא הייתי משחק אותה כזה קשה להשגה? > בונא תתנדף מפה יצור > קיצר אני פה עם חברים לא נעים, תביאי את המספר שלך אני בדיוק זז .

זה לא חי בסרט? ואגב זה אמיתי, זה לקוח מאחד דיווחי הפיקאפ בFX P שאחד הכובעים שם פרסם שהוא הטריד בחורות בקניון וזה היה אחד ה"סטים" שלו. ואנשים אשכרה כתבו לו "ביקשת מספר מוקדם מידי!" "עקצת מוקדם מידי!"
    חחחחחחחחחחחחח

PLEASE PICKUPERS KILLYOURSELF
    נוו צודק..
    אבל זה לא מה שאומרים פה....F X P זה F X P זה לא פה..

שם פרטי
    ניק
    לייקים
    691
    נקודות
    6
    משפט מחץ

אתה לא מבין מזה חוסר ביטחון עצמי..
    חוסר ביטחון זה לא רק לשבת בצד ולשתוק כל הזמן.
    חוסר ביטחון זה גם ללכת למסיבה ולרקוד כמו משוגע ולהשתולל ליד בחורות כמו "סיקאנט"..
    לרקוד יפה ליד בחורה, ולמשוך אותה ולהרקיד אותה...ולהתחיל עם בחורה ביומיום בצורה לא משתוללת (שזה סתם השתטות ובריחה מהמציאות), בשביל זה צריך ביטחון.
    אולי כן יש לך ביטחון ואני טועה..

אבל גם להגיד "אני לא 100%" זה לוותר לעצמך ולא להתמודד, תראה מה הבעיה שלך ותתמודד איתה...אתה סתם אומר אני לא 100% כי אתה לא מצליח לדבר עם בחורה ביומיום....שמיליארד גברים לפניך נתקלו בבעיה הזאת.
    אז לי ישר חוסר ביטחון. אני בדיוק מה שתיארת. מנסה לברוח מהמציאות, מנסה לעשות שטויות, מנסה לזרום לשבור ת'ראש על אלכוהול לרקוד כמו דפוק כל מה שתיארת.
    ואתה צודק, זה באמת חוסר ביטחון. לא פעם קרה שמישהי רצתה לדבר איתי ברצינות ואני כמו ילד קטן חסר טקאט מעריץ סניה מתחיל לעשות שטויות ואומר "לא עכשיו לא עכשיו".

אבל מה זה משנה חוסר ביטחון כזה ? הוא לא משודר החוצה, הוא מאיים על גברים אחרים, "אחי אתה יכול לתת לי לנסות לדבר עם זאתי אני חושב שהיא ממש חמודה ואתה פשוט רוקד איתה כל הזמן".

שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    And on the seventh day God ended his work which he had made; and he rested on the seventh day from all his work which he had made.

אני יודע על איזה סוג אתה מדבר, אני לא אחד מהם אלא אם כן אני ממש ממש שמח באותו יום ככה שזה נראה יותר "אמיתי"...מה שלצערי לא קורה הרבה כי קשה לשמח אותי

אני באמת לא 100% ולא אני קבעתי את זה אלא בחורות שהיו איתי. אפילו כאלה שהתלהבו ממני והראו אותי לכל החברות שלהן והלכו איתי בגאווה לכל מקום (אני זוכר פעם אחת אפילו חברה שלי אמרה לי "תאסוף אותי מבצפר") והיא עשתה את זה כי רצתה להראות לכל השכבה שלה איך "חבר שלה נראה"...ושלא תגיד קטינה, אני בעצמי הייתי בבצפר אז.

אבל בתכלס היא אמרה לי גם משו שהולך ככה - "אי אפשר לסבול אותך ולשבת איתך שעה בלי לריב, יש לך המון בעיות, אתה כל הזמן מתעסק בעצמך, אתה נרקיסיסט, אכפת לך רק מעצמך ופעם אחת אתה הכי מושלם שיש פעם אחרת אתה חתיכת זבל"

והיא ממש לא היחידה שאמרה לי דברים כאלה, יש לי המון אבל המון בעיות שלא קשורות לשומדבר של "מיליוני גברים" כי אם לכולם היו תבעיות שיש לי כולם היו נשארים בתולים. באמת שאי אפשר לסבול אותי לפעמים ואם הייתי גר עם עצמי הייתי מוריד לעצמי מכות.

משתמש מתקדם
    לייקים
    180
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי OverPowered צפיה בהודעה
    אז לי ישר חוסר ביטחון. אני בדיוק מה שתיארת. מנסה לברוח מהמציאות, מנסה לעשות שטויות, מנסה לזרום לשבור ת'ראש על אלכוהול לרקוד כמו דפוק כל מה שתיארת.
    ואתה צודק, זה באמת חוסר ביטחון. לא פעם קרה שמישהי רצתה לדבר איתי ברצינות ואני כמו ילד קטן חסר טקאט מעריץ סניה מתחיל לעשות שטויות ואומר "לא עכשיו לא עכשיו".

אבל מה זה משנה חוסר ביטחון כזה ? הוא לא משודר החוצה, הוא מאיים על גברים אחרים, "אחי אתה יכול לתת לי לנסות לדבר עם זאתי אני חושב שהיא ממש חמודה ואתה פשוט רוקד איתה כל הזמן".
    WTF לא ממש הבנתי...
    אבל שיהיה...לא אמרתי שלהיות אנרגטי ומטורף ולהשתולל ולרקוד זה חוסר ביטחון (או לפחות לא התכוונתי לזה), אלא חוסר ביטחון זה בנאדם שבורח מהאופי האמיתי שלו,
    נגיד שהולכים למסיבה אז הוא ישתה מלא, וינסה להיות מגניב וירקוד בהיסחפות וישתולל בהיסחפות.
    ובעצם הוא דוחה את כולם, ובנות מעיפות אותו, וחברים שלו אומרים שהוא דפוק.
    כל אלה שאומרים (וראיתי מללאלאא כאלה פה בפורום), "חברים שלי לא זורמים, יצאנו ואני עשיתי שטויות וצעקתי לבחורות "מה המצב", והם אמרו לי "אל תעשה פאדיחות בוא בוא" " .....זה חוסר ביטחון, כי אתה סתם משתולל ומנסה לצאת גבר..
    כשיש לך ביטחון אמיתי, אז זה לא באמת מפריע לך מה אומרים, כי אתה פשוט אתה, אתה לא עושה פוזות, ולא מנסה להרשים או להראות משהו אחר.
    כשאתה מתנהג עם ביטחון, אז החברים החסרי ביטחון שלך לא יגידו לך "בוא אתה עושה פאדיחות" אלא יעמדו בצד כמו גלמים ויתביישו לדבר.
    שוב, לא אומר שזה אתה , אני רק מבהיר נקודה.

שם פרטי
    ניק
    לייקים
    691
    נקודות
    6
    משפט מחץ

אני יודע על איזה סוג אתה מדבר, אני לא אחד מהם אלא אם כן אני ממש ממש שמח באותו יום ככה שזה נראה יותר "אמיתי"...מה שלצערי לא קורה הרבה כי קשה לשמח אותי

אני באמת לא 100% ולא אני קבעתי את זה אלא בחורות שהיו איתי. אפילו כאלה שהתלהבו ממני והראו אותי לכל החברות שלהן והלכו איתי בגאווה לכל מקום (אני זוכר פעם אחת אפילו חברה שלי אמרה לי "תאסוף אותי מבצפר") והיא עשתה את זה כי רצתה להראות לכל השכבה שלה איך "חבר שלה נראה"...ושלא תגיד קטינה, אני בעצמי הייתי בבצפר אז.

אבל בתכלס היא אמרה לי גם משו שהולך ככה - "אי אפשר לסבול אותך ולשבת איתך שעה בלי לריב, יש לך המון בעיות, אתה כל הזמן מתעסק בעצמך, אתה נרקיסיסט, אכפת לך רק מעצמך ופעם אחת אתה הכי מושלם שיש פעם אחרת אתה חתיכת זבל"

והיא ממש לא היחידה שאמרה לי דברים כאלה, יש לי המון אבל המון בעיות שלא קשורות לשומדבר של "מיליוני גברים" כי אם לכולם היו תבעיות שיש לי כולם היו נשארים בתולים. באמת שאי אפשר לסבול אותי לפעמים ואם הייתי גר עם עצמי הייתי מוריד לעצמי מכות.
    כן אשכרה הגעתי למצב שבנות אמרו לי "תוריד את המסיכה כבר" אחרי שכבר כמה פעמים דיברתי איתן ברצינות ואז חוזר להיות שטותניק "איפה הצד החמוד שהיה בך לפני כמה דקות?" "אוף עוד פעם חזרת להיות טד" [אבל זה אנשים שמכירים אותי לא אנשים חדשים].
    אז לקחתי את העצה של טיילר. לזרוק את האנשים שמושכים אותך למטה ולחפש MIRERS חדשים בMYSPACE

DONT BE JELLY WE ALL GONNA MAKE IT BRAHS

שם פרטי
    ניק
    לייקים
    691
    נקודות
    6
    משפט מחץ

WTF לא ממש הבנתי...
    אבל שיהיה...לא אמרתי שלהיות אנרגטי ומטורף ולהשתולל ולרקוד זה חוסר ביטחון (או לפחות לא התכוונתי לזה), אלא חוסר ביטחון זה בנאדם שבורח מהאופי האמיתי שלו,
    נגיד שהולכים למסיבה אז הוא ישתה מלא, וינסה להיות מגניב וירקוד בהיסחפות וישתולל בהיסחפות.
    כל אלה שאומרים (וראיתי מללאלאא כאלה פה בפורום), "חברים שלי לא זורמים, יצאנו ואני עשיתי שטויות וצעקתי לבחורות "מה המצב", והם אמרו לי "אל תעשה פאדיחות בוא בוא" " .....זה חוסר ביטחון, כי אתה סתם משתולל ומנסה לצאת גבר..
    כשיש לך ביטחון אמיתי, אז זה לא באמת מפריע לך מה אומרים, כי אתה פשוט אתה, אתה לא עושה פוזות, ולא מנסה להרשים או להראות משהו אחר.
    כשאתה מתנהג עם ביטחון, אז החברים החסרי ביטחון שלך לא יגידו לך "בוא אתה עושה פאדיחות" אלא יעמדו בצד כמו גלמים ויתביישו לדבר.
    צודק ב100% מסכים עם כל מילה
    קרה לי גם ממה שכתבת בחלק א' וגם ממה שכתבת בחלק ב'. בזמן האחרון לא קרה לי בכלל חלק א' כי נהייתי יותר מודע לעצמי ולמי שאני ולהפסיק לשחק אותה וחסר טאקט..

שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ

WTF לא ממש הבנתי...
    לי אף אחד לא אמר את זה.

פעם אחת הייתי מסטול מת וכן אמרו לי, אבל זה משו שלא חזר על עצמו מאז והיה יותר התלהבות של הפעם הראשונה של...

משתמש מתקדם
    לייקים
    180
    נקודות
    50

לי אף אחד לא אמר את זה.

פעם אחת הייתי מסטול מת וכן אמרו לי, אבל זה משו שלא חזר על עצמו מאז והיה יותר התלהבות של הפעם הראשונה של...
    בסדר, אני לא מתכוון אז אלייך או אל מישהו פה..
    אבל יש בפורום הזה הרבה כאלה מפגרים שחושבים שאם הם ישתגעו אז יש להם ביטחון..
    אתה מבין מה אני מנסה להסביר ?

שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ

כן...לרוב אלה כאלה שהיו ביישנים מתים ומיד רוצים לקפוץ להיות סטיפלר מאמריקן פאי וזה לא הולך ככה...
    זה דווקא יותר משו שראיתי אצל כובעים ולא אצל חבר'ה שמתעסקים בLMS כי מי שמתעסק בLMS יודע שלהשתגע כמו אספרגר לא יתן לו כלום בלי LMS

משתמש מכור
    לייקים
    293
    נקודות
    50

סוף סוף מישו מביא מחקר מבין כל הזייני שכל האלה
    מה אתה צריך מחקרים יש לך את שלי יחימוביץ' המכוערת שבחיים לא תהיה ראש ממשלה רק בגלל פני הבדחה שלה
    עיתונאים אומרים עליה "לא עוברת מסך"
    זה אומר הכל...

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 21:51.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,503,523 | הודעות: 8,204,116 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect