|
|
אני חולק עלייך בכמה דברים קטנים.
1. נכון שמראה קובע אבל נגיד עם איזה "יצור" כמו שאתה אומר מתחיל עם בחורה יפה , היא לא תגיד "איזה יצור מתחיל איתי לחברות שלה" , זה רק אולי בחורות פרחות תתי רמה מגעילות יגידו דברים כאלה, בחורה נורמאלית פשוט תגיד לו "זה לא מתאים לי מעבר לידיד" ותתייג אותו לידיד "הומו " , אני ראיתי אחד שדומה לקוף
אבל מה זה דומה לקוף אוזניים של פרופילור לא כזה ממש אבל עדיין בקיצור אני רואה אותו מצטלם עם אחד בלונדינת מקובלת ממש אבל ממש מקובלת , בקיצור אמרתי אני חייב לדעת מה יש לה ממנו , מה שעשיתי שלחתי לה בקשת חברות דיברתי איתה היא אמרה לי בכמה מילים " הוא חיים שלי אני חולה עליו" מה שאומר שהיא עשתה אותו הידיד הומו שלה לא מעבר לזה שבמילים פשוטות זה ידיד פלוטני עדיין אין מצב שהיא אומרת לחברות שלה איזה ייצור והוא לא עף ממנה.
נכון אתה צודק בזה שאתה אומר שמראה זה חשוב.
מראה בהחלט חשוב אבל מאוד חשוב בשביל ליצור משיכה אבל עדיין בשביל להיות ידיד של מישהי יפה לא צריך להיות יפה או ממוצע כי כול אחד יכול להיות לפה
כבר נכנס התנהגות.
2. כול החיים שלי שאני חיי עוד לא ראיתי שמישהי יפה או ממוצעת+ יוצאת עם מכוער בחיים שלי לא ראיתי כזה דבר, חוץ מפעם אחד בקטנה שבוא אני חולק עלייך
ראיתי מישהו רזה מאוד והוא נראה בקטנה חנון וילד כאפות בקיצור אני רואה אותו עם אחת בלונדינת יפה עם ציצים גדולים פנים יפות , רוסייה, בקיצור אני רואה אותו תופס אותה בכתף ונותן לה צרפתית ממש , אז אם הוא לא נראה טוב ויש לו חברה כזאת? אז מה תגיד על זה?