אהלן אני חדש פה , וזה המצב שלי :
אני בן 20 טרי, בקרוב מאוד מתגייס, תאכלס אני אגיד,
בחבורה שאני יוצא איתם קבוע, משולבים שם גם חנונים שהם חברים של חלק מהחבורה ככה שאין בנות בכלל איתם יעני, שזה סוג של אסון אבל עדיין סבבה לי איתם כי זה צחוקים והכל.
היתה לי עוד חבורה של עוד 2 חבר'ה שהם מביאים קצת בנות אבל הם סחים ואחד מהם ממש מעצבן ומנסה להוריד אחרים כי אין לו ביטחון אמיתי , הייתי יוצא איתם מלא עד שהחלטתי שנמאס לי לאכול תחרא הזה.
יש לי עוד הרבה חברים שהם לא ממש קשורים אחד לשני (רובם חברי חרטא יעני רק פעם ב רואה אותם) אבל זה לא חבורה שאפשר להביא בנות.
אין לי בנות שאני יכול להביא לישיבות ואני לא מכיר בנות חדשות (נשבר הזין מלהתחיל בפייסבוק בסוף כל האיזור שלי ידע שאני המוסיף אם עכשיו הוא לא יודע כבר).
אני נראה סבבה, נמוך אבל סבבה.
מבחינת סטטוס, יש כאלה שרואים אותי בתור מלך, יש כאלה שרואים אותי בתור פחות, תלוי מי ומה הוא תפס ממני.
אני כרגע יוצא עם מישהי בת 17 אבל אני לא רוצה להיכנס איתה לקשר רציני למה היא בתולונת והגוף שלה לא מושך אותי אבל יש לה אופי מקסים אבל על מי אני בא לעבוד? אני רוצה לזיין, אני מתגייס עוד חודשיים ואני לא מתכוון להוציא כסף על מישהי שאני לא סגור עליה.
אני נפגש פה ושם עם בנות עם סטטוס נמוך סתם כדי לנסות לזיין.. עם רובם התחלתי בפייסבוק
אני מתחיל חופשי במועדונים פעם הולך פעם לא (לרוב לא.. חח)
יש עוד קטע מעצבן שאני לא יכול להביא בנות הביתה... יש לי הורים חפרנים שלא מבינים אותי ולא מבינים מה זה סטוץ יתחילו לזיין לי תשכל יחשבו שהיא חברה שלי והכל ובנוסף אני חולק חדר עם אחי.
יש לי רישיון אבל רק לעיתים רחוקות יש לי אוטו.. ורק שרמוטה אמיתית תזדיין באוטו כך שכנראה אני צריך לחכות לחברה רצינית כדי לזיין..
מת לחיות תחיים ולהיות עם חברים שאני אוהב ועם בנות והכל אבל מעצבן אותי שאני לא רואה את זה קורה עכשיו עם המצב החברתי שלי כרגע.
עיצות?

ציטוט ההודעה