קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [יעוץ] חבר שלי צריך עזרה
    על ידי JustJey בפורום פיקאפ ושיפור עצמי
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 25-11-2009, 19:49
  2. [עזרה/יעוץ] אני צריך עזרה.. כנסו..
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 23-01-2009, 19:14
  3. [יעוץ] צריך עזרה לגבי מכשיר מסויים
    על ידי -Raz- בפורום סלולרי וטאבלטים כללי
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 17-09-2008, 22:21
  4. צריך עזרה קטנה יותר נכון יעוץ
    על ידי black tear בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 08-09-2006, 16:53
  5. צריך עזרה...
    על ידי BiG pApA בפורום מזרחית ודיכאון להורדה
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 02-09-2005, 20:00
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 13 מתוך 13

[יעוץ] צריך עזרה וביקורת על מצבי

משתמש מתחיל
    לייקים
    2
    נקודות
    0

ברירת מחדל [יעוץ] צריך עזרה וביקורת על מצבי

אהלן אני חדש פה , וזה המצב שלי :

אני בן 20 טרי, בקרוב מאוד מתגייס, תאכלס אני אגיד,

בחבורה שאני יוצא איתם קבוע, משולבים שם גם חנונים שהם חברים של חלק מהחבורה ככה שאין בנות בכלל איתם יעני, שזה סוג של אסון אבל עדיין סבבה לי איתם כי זה צחוקים והכל.

היתה לי עוד חבורה של עוד 2 חבר'ה שהם מביאים קצת בנות אבל הם סחים ואחד מהם ממש מעצבן ומנסה להוריד אחרים כי אין לו ביטחון אמיתי , הייתי יוצא איתם מלא עד שהחלטתי שנמאס לי לאכול תחרא הזה.

יש לי עוד הרבה חברים שהם לא ממש קשורים אחד לשני (רובם חברי חרטא יעני רק פעם ב רואה אותם) אבל זה לא חבורה שאפשר להביא בנות.

אין לי בנות שאני יכול להביא לישיבות ואני לא מכיר בנות חדשות (נשבר הזין מלהתחיל בפייסבוק בסוף כל האיזור שלי ידע שאני המוסיף אם עכשיו הוא לא יודע כבר).

אני נראה סבבה, נמוך אבל סבבה.
    מבחינת סטטוס, יש כאלה שרואים אותי בתור מלך, יש כאלה שרואים אותי בתור פחות, תלוי מי ומה הוא תפס ממני.

אני כרגע יוצא עם מישהי בת 17 אבל אני לא רוצה להיכנס איתה לקשר רציני למה היא בתולונת והגוף שלה לא מושך אותי אבל יש לה אופי מקסים אבל על מי אני בא לעבוד? אני רוצה לזיין, אני מתגייס עוד חודשיים ואני לא מתכוון להוציא כסף על מישהי שאני לא סגור עליה.

אני נפגש פה ושם עם בנות עם סטטוס נמוך סתם כדי לנסות לזיין.. עם רובם התחלתי בפייסבוק

אני מתחיל חופשי במועדונים פעם הולך פעם לא (לרוב לא.. חח)

יש עוד קטע מעצבן שאני לא יכול להביא בנות הביתה... יש לי הורים חפרנים שלא מבינים אותי ולא מבינים מה זה סטוץ יתחילו לזיין לי תשכל יחשבו שהיא חברה שלי והכל ובנוסף אני חולק חדר עם אחי.

יש לי רישיון אבל רק לעיתים רחוקות יש לי אוטו.. ורק שרמוטה אמיתית תזדיין באוטו כך שכנראה אני צריך לחכות לחברה רצינית כדי לזיין..

מת לחיות תחיים ולהיות עם חברים שאני אוהב ועם בנות והכל אבל מעצבן אותי שאני לא רואה את זה קורה עכשיו עם המצב החברתי שלי כרגע.

עיצות?
    נערך לאחרונה על ידי A&Pitch; 23-04-2013 בשעה 22:27.

2. קישורים ממומנים

נתחיל בזה שהמילה "אני" חוזרת פה 22 פעם. זה כבר מדאיג.

דבר שני, חשבת אולי להיפגש עם בחורות לא בשביל לזיין אלא סתם בשביל להכיר? אם ייצא משהו אז יצא... אתה לא אמור להכיר בחורות וישר לחשוב איך להוציא זיון איתן. כי תמיד יוצא ההפך ממה שאתה חושב, חוק מרפי.

בוריס.

משתמש משקיע האוואטר של BIKER STYLE new
    שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    And on the seventh day God ended his work which he had made; and he rested on the seventh day from all his work which he had made.

ציטוט נכתב במקור על ידי boris02 צפיה בהודעה

דבר שני, חשבת אולי להיפגש עם בחורות לא בשביל לזיין אלא סתם בשביל להכיר? אם ייצא משהו אז יצא... אתה לא אמור להכיר בחורות וישר לחשוב איך להוציא זיון איתן. כי תמיד יוצא ההפך ממה שאתה חושב, חוק מרפי.

בוריס.
    זאת העצה הכי טובה ששמעתי בפורום הזה בשנה האחרונה.
    YOU WILL NEVER SEE THE LIGHT

BOUND TO ALWAYS LIVE BY LIES

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

אנשים נכנסים לפורום הזה, כל מה שהם רואים זה "עזוב פיקאפ" , "עזוב נשים" , "אל תתחיל עם נשים" , "ידידות זה דבר טוב" , "תיפגש עם בנות בשביל לדבר ולא לזיין"

ואז אתה רואה בודקים שוב ושוב שזה פורום פיקאפ.

משתמש משקיע האוואטר של OverPowered
    שם פרטי
    ניק
    לייקים
    691
    נקודות
    6
    משפט מחץ
    You know what your problem is... I'm too good looking

ציטוט נכתב במקור על ידי boris02 צפיה בהודעה

בוריס.
    למה זה מדאיג שהמילה אני חוזרת?

שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    And on the seventh day God ended his work which he had made; and he rested on the seventh day from all his work which he had made.

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    אנשים נכנסים לפורום הזה, כל מה שהם רואים זה "עזוב פיקאפ" , "עזוב נשים" , "אל תתחיל עם נשים" , "ידידות זה דבר טוב" , "תיפגש עם בנות בשביל לדבר ולא לזיין"

ואז אתה רואה בודקים שוב ושוב שזה פורום פיקאפ.
    חח מצחיק אבל נכון
    רק בתולים אומרים שידידות זה זה דבר רע ושצריך להפגש עם בנות רק בשביל לזיין וצריך להתחיל עם כל מה שזז...
    לא ראיתי מישו שמביא בנות באמת ונותן עצות כאלה...

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

להגיד לך ראסמי?
    לא רואים כמעט בכלל אנשים שבאמת באמת באמת תותחים עם נשים, בפורומים.
    They are too busy livin' life.

שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ

לא דיברתי על פורומים...

והם לא כזה BUSY LIVING LIFE כמו שאתה חושב, אני חי עם אחד כזה והוא המון על המחשב
    גם ZYZZ היה מטריל איזה 5++ שעות ביום לפחות ומגיב בMISC קבוע

זה סתם בולשיט שחנונים שהיו מכורים למשחקים המציאו..."אם הוא הרבה על המחשב אז הוא חסר חיים כמוני"..חרטא עצבנית

בתור אחד שבתיכון היה ילד רחוב (הייתי לפעמים שבוע שלם בחוץ) זה לא שינה לי כלום ולא הביא לי "זיונים" מהשמיים...אני יותר נהנה מלהטריל בימי חול ולצאת בסופשים מאשר לחיות סגנון חיים של ילד מפגר שישן כל יום בעיר אחרת ולפעמים אפילו במקלטים איפה לא ישנתי...
    נערך לאחרונה על ידי BIKER STYLE new; 25-04-2013 בשעה 22:24.

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

מה?

אני מדבר על זה שהם אנשים שחיים. עבודה, נשים, כסף, ספורט..אין זמן למחשב.

שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ

מי שאני גר איתו לומד וגם ZYZZ היה מתאמן הרבה ולמד לתואר בכלכלה אם אנלא טועה
    והם עדיין הרבה על המחשב....

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

תנסה אתה גם לעבוד 12 שעות ביום וגם ללמוד איזה משהו, וגם לצאת עם חברים, וגם להתאמן בחדר כושר, וגם לאכול, וגםםםםםםםםםם לשבת על המחשב.
    זה נשמע לך הגיוני כפרה?

משתמש משקיע האוואטר של ShinTen
    לייקים
    1032
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    סניה ALERT

זה חארטה של ילדי***

חוץ מזה אין יותר מדי מה לעשות בחוץ.. אל תהיו כובעים שחושבים שהAA יחזור להם אם הם לא יצאו מהבית יום אחד.
    לחופש יש תאריך: 20/3/2017

ציטוט נכתב במקור על ידי OverPowered צפיה בהודעה
    למה זה מדאיג שהמילה אני חוזרת?
    חשיבה היא בדרך כלל שילוב של משפטים, מילים, תמונות והרגשות מנטליות. המחשבות שלנו הן כמו מבקרים, שמגיעים לבקר במרכז ראשנו. הם מגיעים, נשאר לזמן מה, ולאחר מכן נעלמים, ומפנים מקום למחשבות אחרות. חלק מן המחשבות הללו, נשארות זמן רב יותר, צוברות כוח, ומשפיעות על חיי האדם בעל מחשבות אלו.

רוב האנשים נותנים למחשבות שלהן להתמלא בתחושות של דאגה, בפחד, בכעס, או דיכאון שמשתלטים על מחשבותיהם. הם חושבים קדימה, אבל מטילים ספק בפעולות שיבצעו עקב המחשבות השליליות שהזכרתי. הספק שהם מטילים במאוחר או המוקדם ישפיע עליהם באופן תת-מודעתי, להבא הוא ייקח ברצינות רבה יותר את הספק שמוטל, וייתן לספק הזה - כוח רב יותר ממה שהוא. בסך הכל מדובר על דיאלוג עצמי שמדרדר למחשבות שליליות, ולא לצד שאנחנו היינו רוצים לראות, החיובי.

צריך להיזהר מהמחשבות שרצות לנו בתת המודע. מכיוון שמילים שחוזרות הרבה פעמים בראשנו ובכתיבה, הן בדרך כלל אלו שמתחזקות ומתמלאות בכוח רב. הן שוקעות פנימה לתוכנו, ומהוות השפעה ענקית על איך האדם יתנהג, יחשוב, יגיב, ויבצע את הפעולות שלו.

התת מודע שלנו רואה במילים השקועות האלו תיאור אמיתי לסיטואציות שלו, הוא נשען עליהן הרבה פעמים, אך האדם אינו יודע כי אלו המילים והמחשבות שמשקפות את חייו האמתיות. זה הופך להיות אמיתי, כל מה שהאדם חושב ואומר בסוף משדר מה שהוא בשטח בחיי היום יום שלו.

כלומר אם אתה אומר באופן קבוע לעצמך "זה בלתי אפשרי להשיג כסף" / "זה קשה להשיג כסף". עם הזמן התת-מודע שלך יקבל זאת והוא יציב בפני דרכך מכשולים. אך אם תאמר לעצמך "אני אדם עשיר", הוא ימצא ויחפש לך את ההזדמנויות שתוכל להתעשר מהן, וידחוף אותך למטרה זו, מה שייתן לך יתרון משמעותי בהזדמנויות שייפלו לידיך לעומת אנשים אחרים שלא רואים את הדבר כמוך.

המילים שאתה מביע את עצמך משקפות את חייך האמיתיות. לרוב זה נעשה שלא במודע, כאשר ישנם אנשים הבודקים את מחשבותיהם ואת המילים שהם משתמשים בזמן שהם חושבים, ובו זמנית גם נותנים לתוצאות והנסיבות שייווצרו להשפיע על מה שהם חושבים באמת. במקרה כזה, אין לנו מספיק חופש ביטוי. העולם החיצוני משפיע על העולם הפנימי שלנו.

אם תמיד במודע תבחר להביע את עצמך דרך המחשבות, המשפטים, המילים שעולות לך - תהיה יותר מודע לעצמך; החיים שלך יתחילו להשתנות. תיכנס לסיטואציות חדשות ומצבים שנמנעת מהם.

זה לא אומר שכל מילה שתאמר ישר תתקבל בתוך התת מודע שלך ותישקע פנימה לתוכך, ותקבל כוח אצלך. זה תלוי מאוד איך אתה אומר אותה. על מנת לגרות את התת מודע שלך אתה חייב לחזור עליך מספר פעמים רבות עם תשומת לב רבה, עם כוונה אמיתית, ועם רגשות.

על מנת לקבל תוצאות חיוביות גם המילים צריכות להיכנס בצורת משפט חיובי לתוכך. שים לב לשני המשפטים הבאים:

1. אני כבר לא חלש עוד.

2. אני חזק ובעל כוח.

למרות ששני המשפטים מביעים את אותו הרעיון, המילים שהשתמשתי כאן שונות לגמרי. המשפט הראשון הוא משפט שלילי, הוא מצייר בראשונו תמונה מנטלית של חולשה. זוהי לא דרך להעביר מילים לתוכנו. המשפט השני הוא משפט חיובי שמצייר בראשנו תמונה מנטלית של איתנות/כוח/חוזק

זה לא מספיק לומר מספר פעמים את המילים הללו ולצפות שחייך ישתנו. חשוב מאוד שזה יבוא ממקום של תשומת לב, תשוקה, התמדה, ואמונה. לא חשוב פחות, הוא לבחור את הצירוף הנכון למשפטים שלך על מנת לתאר סיטואציה ספציפית. זה חשוב מאוד עבור אנשים שמתקשים לחזות או לתאר דברים. במקרה כזה הם צריכים לעבוד על המילים שהם מביעים את עצמם כדי לשמש תחליף לחוסר בהדמיה היצירתית שלהם.

במקום לחזור על מילה כלשהי כל כך הרבה פעמים, שברוב הפעמים היא דבר שלילי. אפשר לבחור מילים אחרות ומגוונות, לשנות את מבנה המשפטים, לנסות ולבנות דרך שונה של המשפט. למצוא דרכים אחרות כדי לא להשתמש באותה מילה אחרת. כך החיים שלך יכולים להשתנות בממדים שאין לך מושג עד כמה, תוכל לדעת מה בדיוק אתה רוצה בכל סיטואציה בחיים גם כן, כאשר אתה בוחר בתבונה את המחשבות והמילים שאתה משתמש אתה תוכל לשלוט בחיים שלך טוב ביותר.

בתחום הפסיכולוגיה מציירים פרופיל של בנאדם לפי התגובות שלו, המצב הנוכחי שלו, וכיצד הוא מתנהג. כמובן שהמילים שהוא בוחר להשתמש הן דרך נוספת לראות חולשה ודברים שליליים של בנאדם. לא ארשום פה מה הפרופיל שאני רואה לגבי פותח האשכול, אבל לבטח שהוא אדם נפלא שפשוט צריך לראות דברים אחרים חוץ מ-"אני".

בוריס.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 09:38.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,504,993 | הודעות: 8,205,586 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect