בזמן האחרון עלתה לי שאלה .. אם אלכוהול עוזר להתחיל עם נשים או לא?
מה דעתכם ?
בזמן האחרון עלתה לי שאלה .. אם אלכוהול עוזר להתחיל עם נשים או לא?
מה דעתכם ?
|
|
עושה אותך מסטול...לא טוב עם נשים.
אמנם יש לך יותר ביטחון מזוייף, ואתה עלול לקבל איזה הצלחה עם איזה בחורה....שסביר להניח שהיא לא ברמה..אבל זהו זה.
את הבחורה הכוסית שיש לך בבצפר ואתה לא מסוגל לדבר איתה, אתה לא תזיין בגלל אלכוהול.
כן, ברור.
אין פה שאלה.
יש לי חבר ביישן, שתקן כזה, מופנם, כשידידות שלי באות להגיד לי שלום, הוא עומד בצד, מחייך חיוך של תמים כזה, וזהו.
כשהוא שותה אלכוהול, הוא נהיה בן אדם אחר לגמרי.
הבעיה הגדולה, כשברגע שאין לו אלכוהול..הוא חוזר להיות אותו הבן אדם מן הסתם.
זה לא עוזר אם אתה שיכור מת ובא אליה מסטול "מה קורה כפרהההההההה"
זה עלוב בעיניי בנות.
אם אתה שותה קצת ולא עד המוות, זה רק משחרר אותך יותר. גורם לגוף שלך להשתחרר, לפה שלך להשתחרר..
אתה פחות לחוץ. אתה קופץ למים.
..Everyone Loves You When You're Dead..
עוזר בהחלט למרות שיש כאלה שלא חייבים ויש כאלה שכן אבל בכללי לא שותים רק בשביל ביטחון שותים בשביל הכיף בשביל הצחוקים וכל השאר זה בונוס
עוזר אבל זה לא משהו שצריך להסתמך עליו
WHAT HE SAID ^^^^^
אתה מושך מכל סיבה שהיא...זה לא קשור לאלכוהול :/..
אם היא היתה חושבת שאתה חנון בלי האלכוהול, אז האלכוהול משמ לא היה מוסיף לך, אלא עושה אותך חנון מסטול בעיניה.
כנראה שהיא חושבת שאתה נראה טוב, או שאתה מנראה מגניב או משהו, או שבנות אחרות נמשכות אליך והיא רוצה גם, או שאתה שווה מכל סיבה שהיא....אני לא יכול לדעת כי אני לא שם, אבל כנראה אתה נראית שווה מסיבה כלשהי, וזה לא קשור ליכולות שלך להתחיל עם בחורות.
סיפרתי פה גם שבגיל 16-17 או משהו כזה, איזה כוסית אחת שממש לא ניסתי להתחיל איתה, כי לא הייתי ממש טוב בלדבר עם בחורות, חשבה שאני חתיך וחמוד וזה.. ואמרה לחברה שלה שהיא רוצה שנצא ביחד היא וחברה שלה וחבר שלה, כי היא מתביישת לדבר איתי לבד...הייתי דיי בשוק, אבל ...
YOU WILL NEVER SEE THE LIGHT
BOUND TO ALWAYS LIVE BY LIES
אלכהול הורס את הגיים אחיאל תשתה רק חסרי ביטחון שותים כי זה מבטל להם AA
הכובעים יגידו שזה גיים מזוייף ולא טבעי... הגברים יגידו וואלה אחי אלכוהול זה פצצה עם נשים. לא הבאתי בחורה במסיבה בחיים, רק פעם אחת ובפעם הזאת הייתי שיכור. אז אין ספק שאלכוהול עוזר להצלחה עם נשים.
לחופש יש תאריך:
23.10.15
התשובה מאוד פשוטה.
אם אתה מחפש סטוץ, יעזור לך. תצא תשתה ופשוט תזרום...
(אל תשתה יותר מדי זה יכול לגרום לבעיות זיקפה ושינה)
ם אתה מחפש בחורה רצינית תשתה משהו כמו בירה או שוט אחד רק בשביל לקבל טיפה ביטחון עצמי מזויף להתחיל איתה... אם היא תשים לב שאתה טיפה שתוי הלך עליך...
בעיקרון, אם אתה רוצה להפוך לאחד שיכול להזרים בחורות אל תשתה אפעם תזרים אותם בזכות האדם שאתה. בנות לא אוהבות חברה שחשים מעצמם משו רק כשהם תשויים וכל שאר היום הם בדאון... ובכללי גם אף בחורה רצינית לא תיתפס לזה...
וואללה למי אכפת... מי ששותה בשביל שיהיה לו יותר קל אפס של החיים
שותים כי זה סטלה ומצחיק...למי אכפת מה ההשפעה של זה על בחורות?