היי.
אני מקבל 24\7 את השאלה הבאה במייל -
איך להצליח עם נשים ?
תעצרו רגע , למה אתם לא פיקאפרים מציליחם ?
האם זה בגלל שונאיכם ?
אתם עוצרים את עצמכם. אתם מגבילים את עצמכם. אתם, הורסים לעצמכם. תעצרו רגע לחשוב על זה. זה עצוב.
אני יושב שעות וכותב לכם. קורא בעצמי, כדי להתפתח עוד יותר, רק כדי שתהיה לי אפשרות להעשיר את הידע שלכם. לעזור לכם.
איך יכול להיות, שאתם כאלה כפויי טובה, ואתם עוצרים את עצמכם?!
חברים. תפסיקו לפחד, בבקשה. כל פעם כשאתם עומדים לפתוח, וה"אתם" המגביל שלכם, קופץ לכם בראש, תנו לו כאפה טובה, שיחזור לישון.
תפתחו.
אתם יודעים מה האתגר הכי גדול? האתגר הכי גדול, הוא לא ללכת ולהכשל בפיקאפ.
האתגר הגדול, הוא להצליח. כי אתם תבואו, תריצו גיים! תסגרו מספר ! (ואו יש לי צמרמורת ) ואזזזז מה יקרה ?! אתם תגידו "רגע רגע רגע ! זה באמת עובד?!
לא יכול להיות…זה היה פוקס…זה רק מזל…" תנו לי לומר לכם משהו
זה עובד! הכל עובד ! צאו, תשתפרו, אל תכנעו לעצמכם. דיי עם הבנוניות המגעילה הזאת. אני שונא בינוניות. היא דוחה אותי. אני מסתכל לה כל היום בעיניים, ויורק לה בפרצוף.
אחד המשפטים החזקים ביותר שכתב מיסטרי (אריק ואן מרקוביק, זה שמו, ד"א) אי פעם הוא :
If you'll always do, what you've always done, you'll always get, what you've always gotten.
אני לא הולך לתרגם לעברית. זה מוריד מהעוצמה של המשפט הזה. פשוט כך.
חברים.
אתם לא כאן לעד. תתעוררו בבקשה!!! מי יודע מה יקרה מחר?!? אתם יכולים חס וחלילה לעבור בכביש ופתאום יעלה עליכם איזה אפס עם ג'יפ!
אתם יכולים להכנס למעלית, ופתאום היא תיפול ותתרסקו. אתם יכולים לעבור בשכונה, ופתאום לקבל ירייה שלא יועדה אליכם!
אז מה עושים ? נכנסים לדיכאון כי החיים יכולים להגמר ברגע?!
ממש לא! מתחילים לפעול. מתחילים לעשות. מתחילים, לחיות.
כמה פעמים אמרתם לעצמכם " זהו, מחר אני מתחיל איתה " , "זהו, עוד שעה אני מתקשר "
איןןןן מחרר!! אין עוד שעהה ! עכשיו !! עכשיו אתם מתחילים לפעול!
מקווה שתקשיבו ותתחילו לעשות.
שלכם,
Xan -