קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [יעוץ] [יעוץ] יש איזה ילדה שאוהבת אותי וגם אני קצת אותה וזה דיי מסובך תכנסו ותעזרו לי (15)
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 06-07-2011, 18:20
  2. [עשינו עסק-נפתר] ילדה\ילד ששונא אותי הוריד לי מוניטין סתם ככה
    על ידי Parlmnta בפורום תלונות
    תגובות: 12
    הודעה אחרונה: 21-04-2011, 13:33
  3. [בעיה]ילדה שאלה אותי משהוא(13.5)
    על ידי gal9050 בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 16
    הודעה אחרונה: 27-04-2009, 23:45
  4. [התיעצות] לא יודע מה לעשות ילדה שפעם אהבה אותי
    תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 04-02-2009, 23:41
  5. עזרה|ילדה משגעת אותי !!!
    תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 14-12-2007, 01:18
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 4 << ראשון 1234 אחרון >>
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 47

ילדה שהורסת אותי... 16.5 - עמוד 2

משתמש משקיע האוואטר של Sex Devil
    לייקים
    1113
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    מה יש לי לחפש בגן עדן עם כל הכוסיות הולכות לגהנום?

ציטוט נכתב במקור על ידי משתמש אנונימי צפיה בהודעה
    הנשיקה הראשונה שלי היתה ככה- הלכתי עם בחורה לטיול בעיר שלה
    הגענו ליד בית ספר ביום שבת שלא היה אף אחד והחלטנו להתייבש על המדרכה (חח כמו הומלסים)
    דיברנו דיברנו קצת לחטוף פלאפונים ושטויות
    אני נשכבתי על הגב
    היא שמה את הראש עלי ולאט לאט במהלך שיחה איזה 5 דקות הגיע למצב שהיינו ממש אף לאף
    חצי שניה של שתיקה ובום נשיקה

אגב בגיל הזה, היא חושבת כמוך לגבי ברגע שנשיקה = חברים
    והיא כבר תיזום את זה (כלומר אחרי הנשיקה אני בטוח שהיא תתחיל לקרוא לכם זוג)
    הרעיון הוא להיות לבד, לזרום ושנשיקה תהיה לך בראש (תחפש הזדמנויות)
    לא תמיד נשיקה אומרת שזהו אתם חברים ,אני אישית לא מאמין בדבר הזה " חתום בנשיקה"
    שמע, לפי מה שהבנתי אתה ידיד טוב שלה נכון
    קשה מאוד למישהי לצאת עם ידיד שלה,במחשבה שאם תיפרדו אז הקשר יפסק
    לפי דעתי, הדבר הכי טוב שאתה יכול לעשות... לך אותה לטיול קטן,תדברו שנייכם ותנסה ליזום משהו
    וכמובן לבד כן
    ורק שתדע,שחבר זה לא קיר,אז מה אם יש לה חבר? זה לא אומר שהייתה צריך לוותר עליה
    "מלטפים חמור מקדימה,ולא מאחורה!"

ספוילר:

2. קישורים ממומנים

הנשיקה הראשונה שלי היתה ככה- הלכתי עם בחורה לטיול בעיר שלה
    הגענו ליד בית ספר ביום שבת שלא היה אף אחד והחלטנו להתייבש על המדרכה (חח כמו הומלסים)
    דיברנו דיברנו קצת לחטוף פלאפונים ושטויות
    אני נשכבתי על הגב
    היא שמה את הראש עלי ולאט לאט במהלך שיחה איזה 5 דקות הגיע למצב שהיינו ממש אף לאף
    חצי שניה של שתיקה ובום נשיקה

אגב בגיל הזה, היא חושבת כמוך לגבי ברגע שנשיקה = חברים
    והיא כבר תיזום את זה (כלומר אחרי הנשיקה אני בטוח שהיא תתחיל לקרוא לכם זוג)
    הרעיון הוא להיות לבד, לזרום ושנשיקה תהיה לך בראש (תחפש הזדמנויות)
    כמו? על מה לדבר לפני זה? זה משנה בכלל? זה משנה אם זה קורה בעמידה או שאנחנו יושבים איפושהו?
    ציטוט נכתב במקור על ידי Sex Devil צפיה בהודעה
    לא תמיד נשיקה אומרת שזהו אתם חברים ,אני אישית לא מאמין בדבר הזה " חתום בנשיקה"
    שמע, לפי מה שהבנתי אתה ידיד טוב שלה נכון
    קשה מאוד למישהי לצאת עם ידיד שלה,במחשבה שאם תיפרדו אז הקשר יפסק
    לפי דעתי, הדבר הכי טוב שאתה יכול לעשות... לך אותה לטיול קטן,תדברו שנייכם ותנסה ליזום משהו
    וכמובן לבד כן
    איך ליזום משהו תוך כדי סיבוב/טיול?

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

ציטוט נכתב במקור על ידי Sex Devil צפיה בהודעה
    זאת מחשבה מגעילה ולא בריאה בעליל.

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    זאת מחשבה מגעילה ולא בריאה בעליל.
    עזוב נו.. בגלל זה לא התייחסתי לשורה הזו.

מה אתה אומר? זה בסדר לנסות להסתובב אליה תוך כדי הליכה?
    אולי לנסות לנשק אותה בעמידה? שאנחנו יושבים זה יותר טוב? אחד ליד השני למשל בספסל או משהו..
    זה משנה על מה אנחנו מדברים? אם כן על מה לדבר לפני זה? איך 'להכניס אותה לאווירה'? איך לדעת אם זה נמצא בכלל בראש שלה? שאני לא יעשה את זה באופן לא קשור בכלל...

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

תוך כדי הליכה שממש הולכים ועושים צעדים, ממש לא, זה לא מתאים אלה אם כן אתם זוג ואז אפשר להתנשק בהליכה.

בעמידה זה בסדר גמור, ככה אני מנשק לרוב בנות במועדון..
    בישיבה זה יותר נוח ויש לך אפשרות לגעת לה בגוף בזמן הנשיקה (בכתף, בזרוע, במותניים, ברגליים קצת)
    בקשר לדיבור..אתה לא יכול להגיד לה למשל "מה את אומרת על הערבים הבני זונות שירו עלינו טילים אתמול?" ואז לדפוק לה נשיקה.
    אבל אתה גם לא חייב ממש להכין את ה"בסיס" לפני הנשיקה כמו "תגידי..התנשקת פעם עם מישהו פה..? זה ממש איזור רומנטי" או כל מיני דברים קיטשיים כאלה שאתה כאילו "מכין" אותה באמצעות מילים לנשיקה..זה לא חייב.
    ואי אפשר לדעת אם אתה בראש שלה.
    אבל יש סימנים שיכולים לרמוז לך שהיא מסוקרנת לגביך והיא כאילו שואלת "מעניין איך הוא מנשק..." כמו מבטים לשפתיים בזמן שמדברים וכאלה.

אגב, כמו שאמרתי..אין ממש זמנים נכונים..אתה יכול להמציא דברים.
    אני למשל זוכר פעם שהתחלתי עם מישהי במסיבה, היה לה אודם אדום בהוק אז עשיתי לה "תגידי, האודם שלך טעים..? באיזה טעם הוא?"
    אז היא עשתה לי "האמת שאני לא בטוחה.." אז עשיתי לה "תביאי נטעם אותך " ופשוט שלחתי יד ללחי שלה בעדינות ומשכתי אותה לנשיקה.

אתה מבין לאן אני חותר?
    אני יודע שזה דברים שנשמעים מפחידים לעשות וצריך לזה אומץ..אני יודע, אבל זה בדיוק מה שנשים רוצות בגברים, זה מה שהן מחפשות.
    תיהיה כזה.

בלאי
    להתראות נעורים, שלום אהבה.
    האוואטר של Michael
    שם פרטי
    מיכאל
    לייקים
    1078
    נקודות
    418
    משפט מחץ
    וזה שבתי כנסת פתוחים בשבת זה פייר?

תקשיב זה הכי מלחיץ בעולם, אין ספק. אין ממש חוקים בחרא הזה שאם אתה הולך לפי זה זה הולך לך פיקס, זה באסה אבל גם אפשר לראות בזה יתרון. כמו שרודני אמר, אנחנו אלה שקיבלנו זוג ביצים כדי שנעשה דברים מלחיצים יותר, כמו למשל להתחיל עם בחורות ולנחש מתי זה הרגע הנכון לחבק אותה, לצחוק איתה, לעקוץ אותה ולנשק אותה. תחשוב על זה ככה - אתה בן 16.5 אז אני מאמין שאתה בכיתה י"א, לא נשאר לך יותר מדי זמן ללמוד בפנימייה וכל יום שאתה מבזבז זה יום אחד פחות שאתה יכול להיות איתה. לא חבל על הזמן? עדיף שתנסה ומקסימום תצליח מאשר שלא תנסה בכלל.

אני לא ממש אוהב ומשתמש בביטוי אבל אני פשוט אגיד אותו - yolo#
    מתוך: כלכליסט
    ניק קאר כתב ספר המסביר איך האינטרנט פוגע לנו במוח והופך אותנו לשטחיים. איש לא שמע על הספר עד שהוא "תורגם" לסרטון ביוטיוב והפך ללהיט ויראלי והוכיח בדיוק את מה שקאר טוען

תוך כדי הליכה שממש הולכים ועושים צעדים, ממש לא, זה לא מתאים אלה אם כן אתם זוג ואז אפשר להתנשק בהליכה.

בישיבה זה יותר נוח ויש לך אפשרות לגעת לה בגוף בזמן הנשיקה (בכתף, בזרוע, במותניים, ברגליים קצת)
    בקשר לדיבור..אתה לא יכול להגיד לה למשל "מה את אומרת על הערבים הבני זונות שירו עלינו טילים אתמול?" ואז לדפוק לה נשיקה.
    אבל אתה גם לא חייב ממש להכין את ה"בסיס" לפני הנשיקה כמו "תגידי..התנשקת פעם עם מישהו פה..? זה ממש איזור רומנטי" או כל מיני דברים קיטשיים כאלה שאתה כאילו "מכין" אותה באמצעות מילים לנשיקה..זה לא חייב.
    אבל יש סימנים שיכולים לרמוז לך שהיא מסוקרנת לגביך והיא כאילו שואלת "מעניין איך הוא מנשק..." כמו מבטים לשפתיים בזמן שמדברים וכאלה.

אני למשל זוכר פעם שהתחלתי עם מישהי במסיבה, היה לה אודם אדום בהוק אז עשיתי לה "תגידי, האודם שלך טעים..? באיזה טעם הוא?"
    אז היא עשתה לי "האמת שאני לא בטוחה.." אז עשיתי לה "תביאי נטעם אותך " ופשוט שלחתי יד ללחי שלה בעדינות ומשכתי אותה לנשיקה.

אתה מבין לאן אני חותר?
    אני יודע שזה דברים שנשמעים מפחידים לעשות וצריך לזה אומץ..אני יודע, אבל זה בדיוק מה שנשים רוצות בגברים, זה מה שהן מחפשות.
    תיהיה כזה.
    חח הבנתי אבל שמע.. אתה נותן לי דוגמאות ממועדונים זה מקום אחר, זה אווירה אחרת...לא נראה לי שתוך כדי ישיבה בשקט בערב ושיחה רגועה כזאת זה טוב משהו 'נועז' כזה כמו מה שעשית... אין לך יומן מסע מאיזה משהו רלוונטי לאווירה כמו שתיארתי למשל? משהו דומה... שישבת בשקט באיזה שיחה רגועה עם בחורה ו... את ההמשך אתה תגיד אני מקווה... אני פשוט ממש בלחץ ומרגיש דפוק עם זה..
    ציטוט נכתב במקור על ידי Michael צפיה בהודעה
    תקשיב זה הכי מלחיץ בעולם, אין ספק. אין ממש חוקים בחרא הזה שאם אתה הולך לפי זה זה הולך לך פיקס, זה באסה אבל גם אפשר לראות בזה יתרון. כמו שרודני אמר, אנחנו אלה שקיבלנו זוג ביצים כדי שנעשה דברים מלחיצים יותר, כמו למשל להתחיל עם בחורות ולנחש מתי זה הרגע הנכון לחבק אותה, לצחוק איתה, לעקוץ אותה ולנשק אותה. תחשוב על זה ככה - אתה בן 16.5 אז אני מאמין שאתה בכיתה י"א, לא נשאר לך יותר מדי זמן ללמוד בפנימייה וכל יום שאתה מבזבז זה יום אחד פחות שאתה יכול להיות איתה. לא חבל על הזמן? עדיף שתנסה ומקסימום תצליח מאשר שלא תנסה בכלל.

אני גם שונא אותו אבל חושב ככה..מצד שני למה לעשות דברים כמו מפגר? (ככה אני חושב.. בלי בטחון בעניין הזה)
    אני רוצה לעשות את זה כמו שצריך.. ניסיון ראשון שלי לנשק בחורה ונגיד זה לא יצליח... אני מדמיין שזה יוריד את הבטחון שלי לקרשים.. אני בטח לא ירצה לנסות יותר בחיים...

אתה מבין לאן אני חותר?
    תיהיה כזה.
    ציטוט נכתב במקור על ידי Michael צפיה בהודעה

נגיד ונכנסתי לפרנדזון...לפי מה שהיא אמרה ליד מישהו ויש מצב שזה נכון ויש מצב שסתם, מה עושים?

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

נגיד ונכנסתי לפרנדזון...לפי מה שהיא אמרה ליד מישהו ויש מצב שזה נכון ויש מצב שסתם, מה עושים?
    כשבחורה אומרת לי (למרות שעוד לא קרה לי בחיים) "נכנסת לי לפרנדזון" אני פשוט עושה לה "מה את אומרתתתת...??" תופס לה את הפנים עם שני הידיים ומדביק לה בוסה של הלייף.

כשבחורה אומרת לי (למרות שעוד לא קרה לי בחיים) "נכנסת לי לפרנדזון" אני פשוט עושה לה "מה את אומרתתתת...??" תופס לה את הפנים עם שני הידיים ומדביק לה בוסה של הלייף.
    זה לא היה ככה.

מישהו סיפר לי שהם ישבו עם עוד מישהו ולמדו...ואז מישהו ראה שסימסתי לה ואמר ''אהה את והוא זה חחח'' נראה לי בצחוק...והיא אמרה ''לא.. אל תהרוס תידידות בינינו''

אתה מבין? זה לא כמו שאתה מתאר.. ועכשיו רציני חח..מה עושים?

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

שמע, אתה אוכל סרטים יותר מילד עם בעיות נפשיות.
    תפסיק לחשוב כל כך הרבה ותפסיק לנתח כל דבר קטן.

מה עושים? קח את הפלאפון שלך, תשלח לה סמס "מתאים לך שנסע בערב אני ואת לראות סרט?" וזהו.
    אל תחשוב כל כך הרבה..פשוט שלח וזהו.

מה עושים? קח את הפלאפון שלך, תשלח לה סמס "מתאים לך שנסע בערב אני ואת לראות סרט?" וזהו.
    נגיד וכן... זה לא יפריע שהערים שלנו רחוקות אחת מהשנייה?

או אולי זה יהיה לא במקום...לא קשור כזה, כאילו מאיפה באתי חחח

ואני יודע שאני אוכל יותר מידי סרטים בעניין זה חח אין מה לעשות אני חדש בחרא הזה.

נגיד וכן... זה לא יפריע שהערים שלנו רחוקות אחת מהשנייה?

ואני יודע שאני אוכל יותר מידי סרטים בעניין זה חח אין מה לעשות אני חדש בחרא הזה.

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

כמה זה רחוק אחד מהשני? 20-30 דקות נסיעה? זה חארטה.
    אם זה מרחק נסיעה של שעה ומשהו זה כבר שונה.

בולשיט. זה תירוץ שאתה ממציא לעצמך כדי לתת סיבה "טובה" למה לא להציע לה,כשיש מנגד 29438295 סיבות למה כן להציע לה.

גבר, יש כאלה שמתחילים עם בנות בפייסבוק מבלי להכיר את הבחורות..זה לא "מאיפה באתי.." ? זה כן, אבל זה לא מעניין אף אחד.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 00:42.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,251 | הודעות: 8,173,838 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect