קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. המיקס של אטרף אשכול סופי!
    על ידי MaRoKaY בפורום Counter Strike
    תגובות: 17
    הודעה אחרונה: 16-09-2005, 23:26
  2. ראיתם את אתר המדריכים? של אטרף?
    על ידי HaZiLiBiLi בפורום דיבורים
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 13-09-2005, 19:37
  3. חברה!! ארתור שבר משדר ברדיו אטרף!
    על ידי ArMaGeDDoN בפורום דיבורים
    תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 02-09-2005, 20:17
  4. תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 19-06-2005, 06:03
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 21

מצילים את אטרף

ברירת מחדל הצילו! הספינה טובעת.

אני לא חושב שאני היחיד ששם לב לדעיכה של אטרף. עם הזמן הפורום מתפורר לנו בין הידיים. הפורומים מתרוקנים, השירות והתמיכה מתמוססים והמשתמשים זועקים בפורום משוב למנהלי האתר "הצילו! הספינה שלנו טובעת!". אני לא מחדש כלום באשכול הזה. המצב הזה קיים פה כבר יותר משנה והתגובה ממנהלי ובעלי האתר לא השתנתה, היא עדיין איננה. לאט לאט מתרוקנים להם המנהלים בפורומים ובחלקם אין אפילו מנהל אחד, התמיכה בפורומים וכמו אנשי צוות דועכת בקצב מחריד והשתיקה מכיוון הדרגים העליונים מחרישת אוזניים. לא יעבור זמן רב עד שנמצא את עצמינו מחפשים חלופות שכבר מזמן הבנו שלא תואמות את מבוקשינו, אחרת לא היינו טורחים לחזור לכאן.
    בפורום משוב מי שיכנס יוכל לראות כי אחת לכל חמש הודעות פחות או יותר מזכירה לנו את הודעות המשוב הישנות, כל השאר אלו ניסויים חוזרים ונשנים להעיר את הנהלת האתר למצב. אולי הם (המנהלים) וויתרו על האתר, אך הם לא מבינים כי וויתור על האתר משמעו וויתור גם על כל מי שנהג להשתמש בו.

לא יודע מה אתכם אבל כשאומרים לי פורום מה שעולה לי לראש זה "אטרף", אם אני רוצה לכתוב, להגיב, לעזור, לשאול או כל דבר אחר בפורום, המקום הראשון אליו אני מגיע זה לכאן, לאטרף. אם גם אתם כמוני וכמו שאר המשתמשים שזועקים להנהלה להתעורר, להתחיל לנהל, להעביר סמכויות, למכור, להשכיר, או לעשות כל דבר שיגרום לאתר להתחיל לחזור בהדרגה למה שהיה- הצטרפו אלינו!

שליחת ההודעות בפורום משוב והציפייה שההנהלה תעשה את העבודה כבר הוכיחה את עצמה כשיטה לא יעילה. אי אפשר לחכות שההנהלה תתפקד, עלינו לתפקד במקומה. אם כולנו יחד נביא הצעה יפה להנהלה, הצעה שלא תעלה להם בכסף או בזמן. זה אפשרי. אפשר בקלות, בלי מאמץ וללא השקעה כספית להחזיר את האתר למה שהיה. כל מה שצריך הוא להראות רצון. אם אנחנו עובדים בשיתוף פעולה אנחנו יכולים תוך זמן קצר להחזיר את הפורום לפעילות מלאה ולהחזיר את חווית הגלישה שהייתה פעם בפורום.

2. קישורים ממומנים

משתמש משקיע
    לייקים
    418
    נקודות
    706

מה?...

בלאי
    להתראות נעורים, שלום אהבה.
    האוואטר של Michael
    שם פרטי
    מיכאל
    לייקים
    1078
    נקודות
    418
    משפט מחץ
    וזה שבתי כנסת פתוחים בשבת זה פייר?

סחטיין על היוזמה. אני רק יכול להגיד שגם ההנהלה שמו לב וחושבים על איך אפשר להחזיר את המצב לקדמותו ושיהיה טוב יותר,מאמין שבקרוב השינוי יתחיל. הפורום עצמו לא ייסגר ולא ימות.
    מתוך: כלכליסט
    ניק קאר כתב ספר המסביר איך האינטרנט פוגע לנו במוח והופך אותנו לשטחיים. איש לא שמע על הספר עד שהוא "תורגם" לסרטון ביוטיוב והפך ללהיט ויראלי והוכיח בדיוק את מה שקאר טוען

משתמש משקיע האוואטר של Sex Devil
    לייקים
    1113
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    מה יש לי לחפש בגן עדן עם כל הכוסיות הולכות לגהנום?

ציטוט נכתב במקור על ידי Michael צפיה בהודעה
    סחטיין על היוזמה. אני רק יכול להגיד שגם ההנהלה שמו לב וחושבים על איך אפשר להחזיר את המצב לקדמותו ושיהיה טוב יותר,מאמין שבקרוב השינוי יתחיל. הפורום עצמו לא ייסגר ולא ימות.
    בטח לאא יסגר
    כל עוד הם מקבלים כסף מהפרסומות מה רע?
    "מלטפים חמור מקדימה,ולא מאחורה!"

ספוילר:

בלאי
    להתראות נעורים, שלום אהבה.
    האוואטר של Michael
    שם פרטי
    מיכאל
    לייקים
    1078
    נקודות
    418
    משפט מחץ
    וזה שבתי כנסת פתוחים בשבת זה פייר?

ציטוט נכתב במקור על ידי Sex Devil צפיה בהודעה
    בטח לאא יסגר
    בוא אני אחדש לך
    הרווח מהפורום של הבעלים הוא גרושים. להחזיק שרת לוקח נפח מאוד רחב מהכסף שאתה מקבל מפורום.
    מתוך: כלכליסט
    ניק קאר כתב ספר המסביר איך האינטרנט פוגע לנו במוח והופך אותנו לשטחיים. איש לא שמע על הספר עד שהוא "תורגם" לסרטון ביוטיוב והפך ללהיט ויראלי והוכיח בדיוק את מה שקאר טוען

משתמש כבוד האוואטר של פראגער
    שם פרטי
    אלי
    לייקים
    1999
    נקודות
    454

ציטוט נכתב במקור על ידי yotamlevy צפיה בהודעה
    ....
    אתה כותב דברים נכונים בצורה יפה מאוד,
    חשוב לשים את האצבע במקום - אם יהיה תוכן, יהיו משתמשים, יהיה אתר.
    בעל האתר לא מייצר תוכן, בפורומים צריכים כח אנושי שייצר תוכן - אתה מוזמן יותר מאי פעם לקדם את העניין.

"אהוב את הבקורת כי היא תעמידך על הגובה האמיתי"
    * * *
    מתוך הבנה הדדית, אשמח שלא תגיבו על הודעותי בשבתות וחגי ישראל.
    בכל עניין, אשמח לעזור בפורום תמיכה טכנית / יהדות
    גלישה נעימה ומטורפת :-)

משתמש ותיק האוואטר של PerfectBitch
    שם פרטי
    אורי
    לייקים
    766
    נקודות
    1,993
    משפט מחץ
    עם עולם דפוק כזה חייב לחיות על שאכטה

ציטוט נכתב במקור על ידי Sex Devil צפיה בהודעה
    בטח לאא יסגר
    אתה יודע אם לא יהיה משתמשים אז הם לא יקבלו כסף
    ותענה בסקייפ חיימשלי

*אני המקורי סתם לידע כללי

יו"ר האוואטר של eriK
    שם פרטי
    Ke1evra
    לייקים
    1179
    נקודות
    1,038
    משפט מחץ
    If your'e good at something, never do it for free

שמע יש פה כל כך הרבה צדדים והיבטים שאני לא באמת חושב ש"הצעה" כלשהי יכולה לפתור הכל בבת אחת, אם כבר אז אולי "הצעות" ברבים.
    בכל אופן, במצבים כאלה, בניגוד למה שמקובל לחשוב - הכל מתחיל מלמטה.

אני לא רוצה להשמע מתנשא, אבל עם כל הכבוד אני לא אמור לפתוח נושאי התייעצות של ההנהלה לעיני כל, בשביל זה יש לנו את הישיבות והפורומים שלנו שמה לעשות, סגורים לקהל הרחב. נכון שכל הזמן אומרים כאן "הנהלה" ומאישימים את ההנהלה והסיבה היחידה שהטענות האלה לא מקבלות יחס כי אין טעם לטחון מים. אני חושב שהסברתי את עצמי ואת הפעולות והשינויים שבוצעו באטרף לא פעם ולא פעמיים ואפילו לא שלוש, שזה משהו שלא בוצע כאן מעולם - מעולם ההנהלה לא נתנה דין וחשבון על ההחלטות שלה. אז אין לי שום עניין, רצון, זמן וכוח להכנס כאן לויכוחים עם אנשים למה הם טועים, או לחילופין למה זה נועד לשפר את אטרף ולא להרוס אותו- כי עשיתי את זה אינספור פעמים.
    גם ההנהלה מוגבלת באמצעים שלה, ואף אחד מעולם לא אמר שלא מעורב כאן כסף מפרסומות, אבל בניגוד למה שנראה כאן לכולם, אטרף ממש לא מת, ועלות התחזוקה של השרת של אטרף די גבוהה, כך שהרווח כאן מזערי אם בכלל.
    מעבר לכך, התקופה שונה, האנשים שונים. היום יש פייסבוק שרוב הנוער (והאנשים בכללי) תקועים בו ומקימים בו קבוצות וכד'. אי אפשר להאשים את ההנהלה כי זה לא שבאנו וסגרנו את האתר - האתר נשאר כמו שהוא, זה הקהל שהשתנה.
    זה לא משנה מי ישב בראש, אני או כל אחד אחר - בסופו של דבר המקום הזה צריך להתנהל בלי שום קשר לרמה האישית והחלטות צריכות להתקבל - באופן טבעי שזה לא יהיה מקובל על כולם אבל מכאן ועד לבוא ולעשות מרד ולמשוך מכאן מנהלים במטרה לפתוח פורום מתחרה יוצר בעיה מאוד גדולה. וכן, אני מדבר על מקרים אמיתיים.
    הפורום מת רק כשאתה הופך אותו לכזה, אז אם כל נושא שני שנפתח כאן "אטרף מת" לאיזה בדיוק תוכן איכותי אתה מצפה כאן? הרי מהותו של הפורום הוא תוכן שנוצר ע"י הגולשים.
    בקיצר, שלא תבין אותי לא נכון, אם יש כאן הצעות כולנו נשמח לשמוע, אבל הטענות צריכות לבוא בפרופורציות.

משתמט כבוד
    שם פרטי
    אוֹרי
    לייקים
    1421
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    "אלוהים ברא אותי אתאיסט, מי אתם שתטילו ספק בחכמתו."

ציטוט נכתב במקור על ידי eriK צפיה בהודעה
    שמע יש פה כל כך הרבה צדדים והיבטים שאני לא באמת חושב ש"הצעה" כלשהי יכולה לפתור הכל בבת אחת, אם כבר אז אולי "הצעות" ברבים.
    בכל אופן, במצבים כאלה, בניגוד למה שמקובל לחשוב - הכל מתחיל מלמטה.

אני לא רוצה להשמע מתנשא, אבל עם כל הכבוד אני לא אמור לפתוח נושאי התייעצות של ההנהלה לעיני כל, בשביל זה יש לנו את הישיבות והפורומים שלנו שמה לעשות, סגורים לקהל הרחב. נכון שכל הזמן אומרים כאן "הנהלה" ומאישימים את ההנהלה והסיבה היחידה שהטענות האלה לא מקבלות יחס כי אין טעם לטחון מים. אני חושב שהסברתי את עצמי ואת הפעולות והשינויים שבוצעו באטרף לא פעם ולא פעמיים ואפילו לא שלוש, שזה משהו שלא בוצע כאן מעולם - מעולם ההנהלה לא נתנה דין וחשבון על ההחלטות שלה. אז אין לי שום עניין, רצון, זמן וכוח להכנס כאן לויכוחים עם אנשים למה הם טועים, או לחילופין למה זה נועד לשפר את אטרף ולא להרוס אותו- כי עשיתי את זה אינספור פעמים.
    גם ההנהלה מוגבלת באמצעים שלה, ואף אחד מעולם לא אמר שלא מעורב כאן כסף מפרסומות, אבל בניגוד למה שנראה כאן לכולם, אטרף ממש לא מת, ועלות התחזוקה של השרת של אטרף די גבוהה, כך שהרווח כאן מזערי אם בכלל.
    מעבר לכך, התקופה שונה, האנשים שונים. היום יש פייסבוק שרוב הנוער (והאנשים בכללי) תקועים בו ומקימים בו קבוצות וכד'. אי אפשר להאשים את ההנהלה כי זה לא שבאנו וסגרנו את האתר - האתר נשאר כמו שהוא, זה הקהל שהשתנה.
    זה לא משנה מי ישב בראש, אני או כל אחד אחר - בסופו של דבר המקום הזה צריך להתנהל בלי שום קשר לרמה האישית והחלטות צריכות להתקבל - באופן טבעי שזה לא יהיה מקובל על כולם אבל מכאן ועד לבוא ולעשות מרד ולמשוך מכאן מנהלים במטרה לפתוח פורום מתחרה יוצר בעיה מאוד גדולה. וכן, אני מדבר על מקרים אמיתיים.
    הפורום מת רק כשאתה הופך אותו לכזה, אז אם כל נושא שני שנפתח כאן "אטרף מת" לאיזה בדיוק תוכן איכותי אתה מצפה כאן? הרי מהותו של הפורום הוא תוכן שנוצר ע"י הגולשים.
    בקיצר, שלא תבין אותי לא נכון, אם יש כאן הצעות כולנו נשמח לשמוע, אבל הטענות צריכות לבוא בפרופורציות.
    !listen to the man
    he speak the truth

אריק, קודם כל אני שמח מאוד לראות שיש מישהו שמקשיב שם למעלה.
    דבר ראשון אני יכול מיד כבר להבין שאתה באמת אחד מהמנהלים היותר אחראיים ואכפתיים בפורום. בנוגע לכך שהכל מתחיל מלמטה אני מאמין שאתה צודק מאוד ולכן למעשה פתחתי את האשכול הזה. אני מאמין שהרבה מהמצב תלוי במשתמשים דווקא ולא בהנהלה. כמו שאתה אומר יש גבול למה שההנהלה יכולה לעשות. בנוסף אני מסכים איתך גם על כך שאנו כמשתמשים אשר לא שותפים בישיבות פורומים ומשום כך גם לא מודעים לכל השיקולים המביאים להחלטות שונות.
    הייתי בעבר בעסקי האתרים והייתי במגעים זמן רב עם פורומים שונים לגבי שותפות (לצערי לא זכיתי בכניסה למשא ומתן רציני עמכם יחד עם כמה שהעדפתי לסגור עסקה עם הפורום הזה יותר מאשר כל פורום אחר). מעברי העסקי בתחום האינטרנט והפורומים אני מכיר את ההשפעה של הפייסבוק על הפורומים. אני מודע שהפורום יצר מהפכונת בתחום והביא מכה לא קטנה למערכות הפורומים. יחד עם זאת מכיוון שאני מכיר את העולם העסקי הזה אני יכול להגיד באופן חד, ברור וידיעה מלאה שלעולם לא אצטרך לחזור בי על כך שלא ניתן בשום פנים להאשים את הפייסבוק במצב הפורום הנוכחי.
    קידום הפורום, החזקתו והנפתו אינה כרוכה כלל וכלל בגורמים חיצוניים הדומים לפייסבוק. יש רעיונות רבים ומגוונים שניתן להכניס לפורום ושלעולם לא יהיו ניתנים למציאה בפייסבוק. האשמת הפייסבוק במצב הפורום היא טעות חמורה.

אני רוצה שכל מי שראה את הדיון באשכול ואת הודעתי הזו ישים לב לציטוט הזה של תגובתו של אריק לדבריי:
    "אי אפשר להאשים את ההנהלה [...] האתר נשאר כמו שהוא, זה הקהל שהשתנה"
    אם לא נתחיל לזוז, להתאחד ולחשוב ולפעול יחד- לא רק שנאבד את הפורום בין הידיים, אלא בסוף אנו אלו שיצאו האשמים מכך. הגיע הזמן לבצע איגוד משתמשים לאחזקת הפורום.

הרעיון הוא ליצור קבוצת סקייפ של משתמשים שאכפת להם ובה יעלו ההצעות גם שלי וגם שלכם להמשך הפעולה לקראת החזרת הפורום למצבו הישן והטוב.
    כך שכרגע יש לכם שתי אפשרויות:
    1) אם אתם מעוניינים לשבת בצד ולראות אותו נעלם- צאו מהאשכול ועברו לנושא הבא.
    2) אם אתם מעוניינים לקחת חלק פעיל בהנפת הפורום ובהחזרתו לפורום הטוב ביותר בישראל- שילחו לי את הסקייפ שלכם בפרטי.

תודה רבה.

משתמש כבוד האוואטר של פראגער
    שם פרטי
    אלי
    לייקים
    1999
    נקודות
    454

תעשה את זה פה, ככה גם יהיה לך תיעוד.
    אין שום עניין אמיתי בסקייפ כרגע.

"אהוב את הבקורת כי היא תעמידך על הגובה האמיתי"
    * * *
    מתוך הבנה הדדית, אשמח שלא תגיבו על הודעותי בשבתות וחגי ישראל.
    בכל עניין, אשמח לעזור בפורום תמיכה טכנית / יהדות
    גלישה נעימה ומטורפת :-)

Lightbulb מצילים את אטרף

בהנחה שאף אחד לא מתכחש לכך שבעקבות אירועים שונים וגורמים שונים, אשר ראוי לציין כי חלקם נבעו מתוך המערכת וחלקם מחוץ לה, חלה הידרדרות הן בכמות והן באיכות הפורום אני מעלה הצעה לוועדת משתמשים. את ההצעה אני מציע למשתמשי הפורום, אך באותה נשימה מבקש מההנהלה את ברכתה ואת תמיכתה.
    ההצעה היא הקמת וועדת משתמשים תומכת. אני מאמין שברגע שבקהילת אטרף תקום וועדה מטעם המשתמשים יקרו מספר דברים שיביאו כבר לשינוי חיובי משמעותי מאוד.
    להלן הסיבות העיקריות להקמת וועדת משתמשים.
    1) משתמשי הקהילה ירגישו בפעם הראשונה מאז הידרדרות הפורום כי הם לא נתונים רק לחסדיה של המערכת. ותתחיל להיווצר תחושת אופטימיות ומוטיבציה בהמשך פיתוח הפורום.
    2) אין מי שמכיר טוב יותר את בקשות קהל היעד של העסק כמו קהל היעד עצמו. כך יוכלו הלקוחות האמתיים של האתר להביע את הצעותיהם לשיפור וקידום הפורום בצורה מאוחדת ומאוגדת.
    3) הצעות שיועלו יוצגו בפני כל חברי הוועדה ויפתחו דיון שיעצב ויפתח את ההצעה כך שהצעות שיגיעו לדרג העליון יהיו כבר מנוסחות היטב ובעלות פוטנציאל מימוש אמיתי.
    4) ההצעות יועלו לדרג העליון אך ורק לאחר שהוועדה הסכימה ברוב כי הן אכן ישפרו ויקדמו את הפורום. בצורה זו יחסך זמן רב של עיסוק לדרג העליון בהצעות לא רלוונטיות או בעלות פוטנציאל מימוש נמוך מאוד. חיסכון זמן זה יאפשר לדרג העליון מתן מענה יעיל ומהיר יותר בהצעות שכן יועלו ובעקבות כך גם לקידום מהיר יותר של הצעות אלו. כמו-כן יוכלו בנוסף הדרגים העליונים לתת תשומת לב לכל פרטי הרעיון ומתן דעת מפורט אשר יעזור לוועדה להבין לעומק את סיבות הדחייה ואת השיקולים השונים הנדרשים לקבלת הצעות שונות.
    5) סדר וארגון בהצעות, רעיונות, מיזמים ופיתוחים.
    6) איגוד והתאחדות משתמשי הפורום לעידוד מהלכים שונים, ובמקרי הצורך גם במאבק כנגד מהלכים שונים. בכך העלאת מעורבות המשתמשים בקהילה לשינויים שנעשים, צעדים שננקטים והחלטות שנלקחות בפורום. כי אי אפשר לשכוח שבסופו של דבר מי שמושפע הכי הרבה מכל זה אלו אנחנו (המשתמשים).
    7) גיבוש הקהילה- רק מעצם הקמת הוועדה תיווצר תחושה של קהילה מאוד מאוד מגובשת אשר לא קיימת באף פורום אחר. כך שלמעשה רק בכך שאנו מקימים את הוועדה ניצור סיבה לעזוב את הפורומים השונים ולהגיע לאטרף. יותר משתמשים באטרף -> יותר תוכן -> עוד משתמשים, וחוזר חלילה.

אז הבנו שהקמת וועדה היא הצעד הטוב ביותר עבור כולם, כעת כיצד והיכן תיווצר הוועדה?
    אני מציע שהוועדה תקום בפייסבוק ממספר סיבות:
    1) אין צורך ברישום או בהורדה של תוכנה- רבים המשתמשים שיהיו מוכנים לוותר על נוכחותם בוועדה רק בגלל שהדבר ידרוש מהם להוריד תוכנה מסוימת או להירשם אליה.
    2) לכולם כבר יש פייסבוק- כנאמר למעלה אין צורך אפילו ברישום לאתר, לתוכנה או לגורם מסוים אחר.
    3) לכם אין ולנו יש- בפייסבוק כולם יכולים לראות את הקבוצות שאנו משויכים אליהם. בדרך זו נוכל לפרסם את וועדת המשתמשים של אטרף ולהגדיל את עיניהם של משתמשי הפורומים המתחרים.
    4) חיבור בכל מקום ובכל עת- היום עם הסמארטפונים אנו יכולים להגיע לפייסבוק בכל מקום ובכל עת. כך יוכלו להיות נוכחים בישיבות שונות גם חברי הוועדה אשר לא נמצאים בבתיהם בזמן הישיבה.

סיכום- כך בצורה יעילה ופשוטה נקים וועדת משתמשים בקהילת פורום אטרף שתהווה בראש ובראשונה את היתרון הגדול ביותר של אטרף על פורומים אחרים, יחד עם זאת תאפשר למשתמשי הפורום להיות מעורבים בפיתוח וקידום הפורום.
    נערך לאחרונה על ידי yotamlevy; 01-05-2013 בשעה 04:13.

אני לא חושב שפה (בפורום) זה יהיה נכון מכמה סיבות:
    1) השיחות יקוימו במתכונת פורום ולא במתכונת ישיבה. הרעיון הוא ששיחות הוועדה יקוימו במתכונת ישיבה שבה כל אחד נותן את דעתו על דבר האחר ולדעת שניהם מתווספת דעת השלישי וכן הלאה עד שמגיעים למספר הצעות או רעיונות הקשורים בנושא מסוים. הדבר מביא להתקדמות מהירה מאוד ויעילה מאוד.
    2) לא ניתן ליצור אשכול לכל הצעה או רעיון. הדבר יציף את הפורום. מצד שני אם נעשה הכל באשכול אחד הדבר ייצור בלאגן במידה ונרצה לפתוח נושא חדש לפני שסגרנו אחד ישן. הדרך היחידה היא ליצור פורום לוועדה ודבר כזה כבר סביר הרבה יותר, אך גם לו החסרונות שהזכרתי למעלה.
    3) חוסר סדר וארגון- התנהלות שיחות הוועדה בפורום מיוחד משלה יצור חוסר סדר וארגון בין נושאים שונים בקטגוריות שונות ובין תתי-נושאים בתוך אותם נושאים. הדבר יגרום ל"היכחדות" של נושאים שונים שאולי אפילו לא הסתיימו הדיונים עליהם וזאת רק משום שנפתחו יותר מדי דיונים חדשים והדיונים הקודמים הועברו לדף 10 ומעלה. כמו-כן סגירת דיון בנושא מסוים תוכל להימשך ימים עד שבועות בעוד סגירת נושא שהועלה לדיון בישיבה אינטרנטית בלייב יוכל להיסגר בתוך דקות עד שעות.

אני רוצה להזכיר לך שאנחנו מחפשים את הדרך היעילה ביותר שתביא לנו את התוצאות המהירות ביותר.
    לגבי הקמת הוועדה אני רוצה להגיד יתרון נוסף. יש כאן משתמשים רבים אחראיים שבאמת אכפת להם מהפורום ומוכנים לתרום רבות אך משיקולי זמן לא מוכנים להתחייב לתפקיד ניהולי כלשהו באתר. ופה הוועדה מביאה אלטרנטיבה לאותם משתמשים הנכנסים יחד תחת הגדרה זו. הוועדה תהיה סוג של מרכיב ניהולי בקהילה אבל עצם חברותך בוועדת המשתמשים אינה מחייבת אותך בהגעה לכל ישיבה או להשתתפות בכלל. להיפך- זכותך היא להיות חלק מהוועדה. אתה לא חייב. אתה בא והולך מתי שאתה רוצה. הישיבות יקוימו כך או כך.

אז בתגובה זו הבאתי את הסיבות לכך שאין להקים את הוועדה בפורום. אבל לא אמרתי דבר על המקום שבו לדעתי עלינו כן להקים אותה, שלא לדבר על פירוט דעתי זו. על השאלה איפה כן לדעתי עלינו להקים את הוועדה עניתי באשכול חדש שמדבר נטו על הקמת וועדת משתמשים. "מצילים את אטרף".
    נערך לאחרונה על ידי yotamlevy; 01-05-2013 בשעה 04:17.

משתמש מתקדם
    לייקים
    128
    נקודות
    69
    משפט מחץ
    When life hands you lemons – you make lemonade

אוקיי, אז מה הלאה? קבוצה כבר יש? אשמח להצטרף

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 23:20.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,498,070 | הודעות: 8,198,663 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect