נכתב במקור על ידי
eriK
שמע יש פה כל כך הרבה צדדים והיבטים שאני לא באמת חושב ש"הצעה" כלשהי יכולה לפתור הכל בבת אחת, אם כבר אז אולי "הצעות" ברבים.
בכל אופן, במצבים כאלה, בניגוד למה שמקובל לחשוב - הכל מתחיל מלמטה.
אני לא רוצה להשמע מתנשא, אבל עם כל הכבוד אני לא אמור לפתוח נושאי התייעצות של ההנהלה לעיני כל, בשביל זה יש לנו את הישיבות והפורומים שלנו שמה לעשות, סגורים לקהל הרחב. נכון שכל הזמן אומרים כאן "הנהלה" ומאישימים את ההנהלה והסיבה היחידה שהטענות האלה לא מקבלות יחס כי אין טעם לטחון מים. אני חושב שהסברתי את עצמי ואת הפעולות והשינויים שבוצעו באטרף לא פעם ולא פעמיים ואפילו לא שלוש, שזה משהו שלא בוצע כאן מעולם - מעולם ההנהלה לא נתנה דין וחשבון על ההחלטות שלה. אז אין לי שום עניין, רצון, זמן וכוח להכנס כאן לויכוחים עם אנשים למה הם טועים, או לחילופין למה זה נועד לשפר את אטרף ולא להרוס אותו- כי עשיתי את זה אינספור פעמים.
גם ההנהלה מוגבלת באמצעים שלה, ואף אחד מעולם לא אמר שלא מעורב כאן כסף מפרסומות, אבל בניגוד למה שנראה כאן לכולם, אטרף ממש לא מת, ועלות התחזוקה של השרת של אטרף די גבוהה, כך שהרווח כאן מזערי אם בכלל.
מעבר לכך, התקופה שונה, האנשים שונים. היום יש פייסבוק שרוב הנוער (והאנשים בכללי) תקועים בו ומקימים בו קבוצות וכד'. אי אפשר להאשים את ההנהלה כי זה לא שבאנו וסגרנו את האתר - האתר נשאר כמו שהוא, זה הקהל שהשתנה.
זה לא משנה מי ישב בראש, אני או כל אחד אחר - בסופו של דבר המקום הזה צריך להתנהל בלי שום קשר לרמה האישית והחלטות צריכות להתקבל - באופן טבעי שזה לא יהיה מקובל על כולם אבל מכאן ועד לבוא ולעשות מרד ולמשוך מכאן מנהלים במטרה לפתוח פורום מתחרה יוצר בעיה מאוד גדולה. וכן, אני מדבר על מקרים אמיתיים.
הפורום מת רק כשאתה הופך אותו לכזה, אז אם כל נושא שני שנפתח כאן "אטרף מת" לאיזה בדיוק תוכן איכותי אתה מצפה כאן? הרי מהותו של הפורום הוא תוכן שנוצר ע"י הגולשים.
בקיצר, שלא תבין אותי לא נכון, אם יש כאן הצעות כולנו נשמח לשמוע, אבל הטענות צריכות לבוא בפרופורציות.