קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [יעוץ] [יעוץ] יש איזה ילדה שאוהבת אותי וגם אני קצת אותה וזה דיי מסובך תכנסו ותעזרו לי (15)
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 06-07-2011, 18:20
  2. [עשינו עסק-נפתר] ילדה\ילד ששונא אותי הוריד לי מוניטין סתם ככה
    על ידי Parlmnta בפורום תלונות
    תגובות: 12
    הודעה אחרונה: 21-04-2011, 13:33
  3. [בעיה]ילדה שאלה אותי משהוא(13.5)
    על ידי gal9050 בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 16
    הודעה אחרונה: 27-04-2009, 23:45
  4. [התיעצות] לא יודע מה לעשות ילדה שפעם אהבה אותי
    תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 04-02-2009, 23:41
  5. עזרה|ילדה משגעת אותי !!!
    תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 14-12-2007, 01:18
+ תגובה לנושא
עמוד 3 מתוך 4 << ראשון 1234 אחרון >>
מציג תוצאות 31 עד 45 מתוך 47

ילדה שהורסת אותי... 16.5 - עמוד 3

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    כמה זה רחוק אחד מהשני? 20-30 דקות נסיעה? זה חארטה.
    אם זה מרחק נסיעה של שעה ומשהו זה כבר שונה.

בולשיט. זה תירוץ שאתה ממציא לעצמך כדי לתת סיבה "טובה" למה לא להציע לה,כשיש מנגד 29438295 סיבות למה כן להציע לה.

גבר, יש כאלה שמתחילים עם בנות בפייסבוק מבלי להכיר את הבחורות..זה לא "מאיפה באתי.." ? זה כן, אבל זה לא מעניין אף אחד.
    היא גרה ממש רחוק ממני...יותר משעה תהיה בטוח...מה ואיפה אני כבר יכול להציע לה?

2. קישורים ממומנים

משתמש מתקדם האוואטר של galit_e
    שם פרטי
    גלית
    לייקים
    88
    נקודות
    252
    משפט מחץ
    I'm not the girl next door, I'm the Bitch down the street...

רוצה שאני יחדש לך משהו?
    אתה יודע למה נשים לא יוזמות אף פעם? כי הן מפחדות בדיוק כמוך מדחייה.
    אבל תגיד לי, למי האל נתן זוג ביצים? לנו או להן?

נשים הרבה יותר רגישות.
    אם אישה תנסה לנשק גבר והוא ידחה אותה, היא תיפגע הרבה הרבה יותר מאשר גבר. גבר פשוט התבאס על החיים שלו למשך שעה-שבוע (כמה שצריך) וזה יעבור לו.
    לאישה זה יפגע בבטחון העצמי, היא תבכה, היא תתחיל להשמין בגלל שזה גורם לה לדכאון, היא לא תרצה לצאת מהבית...(זה לא שקר, זה עובדה) וכל מיני סרטים שהן אוכלות.

בגלל זה גברים הם אלה שעושים את זה.
    למרות שתאמת כבר כמה פעמים שבחורות נישקו אותי ראשונות ולא אני אותן.. אבל כנראה שיש נשים עם עודף בטחון עצמי.

בכל מקרה, הבולשיט שאתה מריץ לעצמך בראש (כל ה- "יש משהו שאני צריך לעשות שאני לא עושה?"), זה סתם ברקסים שאתה נותן לעצמך במקום פשוט לנסות.
    פשוט לנסות לנשק אותה.
    פשוט לנסות ולטעות.

אם תנסה, ותטעה, היא תדחה אותך, מה יקרה? אתה תגיד לה "קרה משהו.." היא תגיד לך "לא..זה פשוט לא מתאים" וזהו..תעברו הלאה וזהו.

אבל אם תנסה לנשק אותה והיא תזרום (מה שרוב הסיכויים יקרה, אם אתה נראה טוב כמוה, ואתה מצחיק ואתה אחלה גבר) אז הרווחת!!

מה יקרה אם לא תנסה ולא תצליח ולא כלום? גבר אחר יבוא וינסה.
    אתה מעדיף את זה?
    חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
    הרגת.
    נכון נשים מפחדות מדחייה בידיוק כמו הגברים.. הקטע הוא כזה הנשים מצפות שהגברים ייזמו כי ככה זה נהיה מקובל בימינו
    עכשיו הקטע של הרגישות? זה חארטהה אישה לא תיפגע אלא אם כן יש לה רגשות לאותו הגבר אם אין לה רגשות אליו זה יזיז לה בידיוק לחמש דקות עד שהיא תצא עם הבחור הבא(אלא אם כן היא חסרת ביטחון בברמות וכמעט ולא יוצאת עם גברים)

חחח ממש הצחקת אותי נראה לך שאנחנו משמינות בגללכם? אם כבר אנחנו מרזות בגללכם
    לי באופן אישי יש ביטחון ממש גבוהה נדיר שגבר פוגע לי בביטחון העצמי... למרות שאנחנו כן מחפשות את החיזוקים ממכם על המראה.. כי זה מחמיא זה נחמד זה גורם לך להרגיש סקסית וכו'.

דרך אגבב שאמרת שהיו נשים שנישקו אותך ראשונות.. למרות שלא יצא לי לעשות אתזה חח זה נראה לי סקסי אישה שבטוחה בעצמה ומנשקת ראשונה..

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

ציטוט נכתב במקור על ידי galit_e צפיה בהודעה
    חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
    הרגת.
    נכון נשים מפחדות מדחייה בידיוק כמו הגברים.. הקטע הוא כזה הנשים מצפות שהגברים ייזמו כי ככה זה נהיה מקובל בימינו
    עכשיו הקטע של הרגישות? זה חארטהה אישה לא תיפגע אלא אם כן יש לה רגשות לאותו הגבר אם אין לה רגשות אליו זה יזיז לה בידיוק לחמש דקות עד שהיא תצא עם הבחור הבא(אלא אם כן היא חסרת ביטחון בברמות וכמעט ולא יוצאת עם גברים)

לי באופן אישי יש ביטחון ממש גבוהה נדיר שגבר פוגע לי בביטחון העצמי... למרות שאנחנו כן מחפשות את החיזוקים ממכם על המראה.. כי זה מחמיא זה נחמד זה גורם לך להרגיש סקסית וכו'.

דרך אגבב שאמרת שהיו נשים שנישקו אותך ראשונות.. למרות שלא יצא לי לעשות אתזה חח זה נראה לי סקסי אישה שבטוחה בעצמה ומנשקת ראשונה..
    לכן, לנשים, הרבה יותר חשוב מה אחרים יחשבו עליכן, הרבה מאשר לגברים.
    אם גבר ידחה אותך מנשיקה זה יפריע לך רק בגלל שאת תפחדי שחברות שלך יגלו על זה או ידידים שלך ויצחקו עלייך ויצא לך שם כזה וכזה.
    לגברים (או יותר נכון לי ספציפית..אני לא מכליל) זה עניין אחר לגמרי. לא מעניין אותי עם הבחורה תדחה אותי. להפך, זה ההפסד כולו שלה..אני ינשק את חברה שלה שעומדת לידה במקומה..לא משנה לי.

בקשר לרגישות, אני לא מאמין לך.
    אם תצאי לדייט ראשון עם גבר, הכל יראה לך נכון ובמקום..הדייט ילך נחמד, תשבו שניכם איפה שהוא ותנסי לנשק אותו כמו בסרטים והוא פשוט ידחה אותך (לא משנה באיזה דרך) את מאד מאד מאד תפגעי מזה באותו הרגע, ויש סיכוי טוב שאת תרגישי "לא נעים" ופשוט תרצי לקום ללכת.
    "לא נעים" זה תירוץ של נשים. זה תירוץ במקום להגיד "אני מרגישה מושפלת ושהבטחון שלי ירד לתחתונים עכשיו.."

בקשר לזה שנשים משמינות, זה גם לא נכון.
    לא סתם מראים בכל הסרטים שכשאישה עוברת פרידה עם גבר היא הולכת למקרר ומתחילה לאכול כל דבר שמגיעה לה ליד ומתחילה לבכות ולזיין תמוח לחברות שלה בטלפון..זה אמיתי לגמרי.
    חוץ מזה שידידות שלי גם אמרו לי שזה נכון.

בקשר לזה שיש בנות שנישקו אותי ראשונות..בעיניי זה לא סקסי חח
    זה כאילו שהבחורה תופסת לי את הביצים ביד אחת ואומרת לי "תזיין אותי או שאני יזיין אותך מכות" זה מוציא לי את כל הגבריות בבת אחת.

אני תמיד מעדיף לעשות את הצעד הזה..זה מרגיש לי נכון וזה מרגיש לי צעד של בטחון כזה..

משתמש מתקדם האוואטר של galit_e
    שם פרטי
    גלית
    לייקים
    88
    נקודות
    252
    משפט מחץ
    I'm not the girl next door, I'm the Bitch down the street...

לכן, לנשים, הרבה יותר חשוב מה אחרים יחשבו עליכן, הרבה מאשר לגברים.
    אם גבר ידחה אותך מנשיקה זה יפריע לך רק בגלל שאת תפחדי שחברות שלך יגלו על זה או ידידים שלך ויצחקו עלייך ויצא לך שם כזה וכזה.
    לגברים (או יותר נכון לי ספציפית..אני לא מכליל) זה עניין אחר לגמרי. לא מעניין אותי עם הבחורה תדחה אותי. להפך, זה ההפסד כולו שלה..אני ינשק את חברה שלה שעומדת לידה במקומה..לא משנה לי.

בקשר לרגישות, אני לא מאמין לך.
    אם תצאי לדייט ראשון עם גבר, הכל יראה לך נכון ובמקום..הדייט ילך נחמד, תשבו שניכם איפה שהוא ותנסי לנשק אותו כמו בסרטים והוא פשוט ידחה אותך (לא משנה באיזה דרך) את מאד מאד מאד תפגעי מזה באותו הרגע, ויש סיכוי טוב שאת תרגישי "לא נעים" ופשוט תרצי לקום ללכת.
    "לא נעים" זה תירוץ של נשים. זה תירוץ במקום להגיד "אני מרגישה מושפלת ושהבטחון שלי ירד לתחתונים עכשיו.."

בקשר לזה שנשים משמינות, זה גם לא נכון.
    לא סתם מראים בכל הסרטים שכשאישה עוברת פרידה עם גבר היא הולכת למקרר ומתחילה לאכול כל דבר שמגיעה לה ליד ומתחילה לבכות ולזיין תמוח לחברות שלה בטלפון..זה אמיתי לגמרי.
    חוץ מזה שידידות שלי גם אמרו לי שזה נכון.

בקשר לזה שיש בנות שנישקו אותי ראשונות..בעיניי זה לא סקסי חח
    זה כאילו שהבחורה תופסת לי את הביצים ביד אחת ואומרת לי "תזיין אותי או שאני יזיין אותך מכות" זה מוציא לי את כל הגבריות בבת אחת.

אני תמיד מעדיף לעשות את הצעד הזה..זה מרגיש לי נכון וזה מרגיש לי צעד של בטחון כזה..
    וואי מה זה לא. ברור שאני אתבאס אם בחור ידחה אותי אבל בחייאת למה יצא לי שם כזה? כולה דייט מאמי כאילו ברצינות תחשוב על זה איזה שם כבר יכול לצאת לי .. תאמין לי שאני שמה זין וזה מעניין לי תתחת וכל עוד אתה לא מרגיש דחוי גם אנשים אחים לא יחשבו את זה עלייך זה הכל בראש..
    וכמו שאמרת ההפסד כולו שלו חחח
    ושוב בנוגע למה שרשמת על הדייט כל אחד ירגיש לא נעים ושלא בא לו להישאר חח אבל אחרי זה? על הזין יש מיליון בחורים שרוצים אותי...
    נראה לך שאכפת לי מאידיוט אחד שלא מבין מה אני שווה? קרה לי לפני חודש וחצי יצאתי עם בחור הלך אחלה הוא נישק אותי בסוף ואחרי זה לא התקשר
    היה אכפת לי מזה כמה ימים... עד שיצאתי עם מישהו אחר ואמרתי שעל הזין שלי אני לא אחכה שאיזה אידיט יתקשר שמישהו מוצא חן בעיני ומציע לי לצאת.

ולא שמעת שמה שמראים בסרטים לא תמיד נכון? חחחח אני באופן אישי אחרי פרידה קשה רק רוצה להסתגר בחדר ולהיות במיטה.. מי חושב על אוכל ביכלל
    זה מתחלק לשני הסוגים האלה זה לא רק הסוג הזה של הבנות שמשמינות חח
    אם אנחנו בוכות כשאנחנו נפגעות? כן. מתקשרות לחברות? כן. אבל תאכלס מי רוצה לאכול תוך כדי שהיא בוכה? חחח

משתמש מתקדם
    לייקים
    128
    נקודות
    69
    משפט מחץ
    When life hands you lemons – you make lemonade

את אומרת את זה כאילו שלהרזות בגלל גבר זה טוב חח
    אבל בתכלס אני מסכים איתך בכל שאר הדברים שכתבת חח זה פשוט הצחיק אותי

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

ושוב בנוגע למה שרשמת על הדייט כל אחד ירגיש לא נעים ושלא בא לו להישאר חח אבל אחרי זה? על הזין יש מיליון בחורים שרוצים אותי...
    נראה לך שאכפת לי מאידיוט אחד שלא מבין מה אני שווה? קרה לי לפני חודש וחצי יצאתי עם בחור הלך אחלה הוא נישק אותי בסוף ואחרי זה לא התקשר
    היה אכפת לי מזה כמה ימים... עד שיצאתי עם מישהו אחר ואמרתי שעל הזין שלי אני לא אחכה שאיזה אידיט יתקשר שמישהו מוצא חן בעיני ומציע לי לצאת.

ולא שמעת שמה שמראים בסרטים לא תמיד נכון? חחחח אני באופן אישי אחרי פרידה קשה רק רוצה להסתגר בחדר ולהיות במיטה.. מי חושב על אוכל ביכלל
    זה מתחלק לשני הסוגים האלה זה לא רק הסוג הזה של הבנות שמשמינות חח
    אם אנחנו בוכות כשאנחנו נפגעות? כן. מתקשרות לחברות? כן. אבל תאכלס מי רוצה לאכול תוך כדי שהיא בוכה? חחח
    לי יצא פעם אחת בחיים שניסית לנשק בחורה והיא הזיזה את הראש אחורה..ולא הלכתי, לא קמתי ולא כלום..נשארתי באותו המקום ופשוט צחקתי על זה.
    עשיתי לה "חח מנייאקית אחת.." ואחרי כמה דקות ניסיתי שוב והיא הסכימה. זה קטע מטומטם של נשים שהן חושבות שאם הן ידחו גבר ורק אחרי זה הן יסכימו הגבר יחשוב שהיא "קשה להשגה" וזה פשוט שטות גמורה. זאת התנהגות של ילד מפגר.
    ברור שגם אחרי זה אני לא התקשרתי אלייה ולא כלום..כי היא ילדה מפגרת.

בקשר לפרידה, זה כמו שחשבתי.
    לגבר שעובר פרידה קשה בדרך כלל חברים שלו באים אליו ומפעילים עליו לחץ ישיר של "נווו יא הומו מסריח!!! תפסיק להסתגר בבית כמו כוסית ולאונן כל היום על התמונות של האקסית" ופשוט לוקחים אותו איתם בכוח לצאת וזהו..זה עובר דיי מהר.
    לנשים זה יותר קשה..אתן צריכות לחפור עמוק ולחשוב פעמיים מה גרם לזה ואיך זה קרה ולדבר עם חברות שעות על גבי שעות על השטויות שעברתן בגלל זה..חארטה רצינית בקיצור.

אגב, אני אישית עד לזה שידידה כוסיתתתת שלי נפרדה מחבר שלה ואחרי שבועיים היא נראית פתאום כמו קבב..היו לה צדדים כאלה..עד שבאיזה שהוא שלב התחלתי לשחק לה במותניים בצדדים שלה והיא הבינה לבד שהיא השמינה כמו לאדע מה והחליטה לחזור לכושר ולהפסיק לאכול מתוך אובססיה.

....
    אז....היא גרה רחוק אחושילינג...איזה עוד רעיונות יש לך? איך לקרב אותה אלי?

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

אם היא גרה מרחק נסיעה של יותר משעה..אני אישית אומר לך לוותר כי אתה יכול למצוא בחורות יותר אכותיות ממנה שגרות קרוב..פשוט תן לזמן לעשות את שלו.

אם היא גרה מרחק נסיעה של יותר משעה..אני אישית אומר לך לוותר כי אתה יכול למצוא בחורות יותר אכותיות ממנה שגרות קרוב..פשוט תן לזמן לעשות את שלו.
    לא לא לא...

אנחנו בפנימייה אז אנחנו הרבה ביחד חחח זה יסתדר, פשוט ביציאות אחרי זה אולי לא תמיד.

סיפר לי מישהו, וגם היא (בהודעה) שיש לה מישהו..מחוץ לפנימייה...לא יודע מה היה בינינו..היא שואלת למה תפסתי מרחק...למרות שהיא נותנת תחושה לא טובה לדבר איתה...לא כמו לפני זה.
    אני שבור.....אני מרגיש שלא בא לי לנסות יותר מישהי בחיים. המקרה הזה העצים לי את התחושה שבחיים לא יצליח לי עם בנות..שאני לא יודע לעשות את זה...

סיפר לי מישהו, וגם היא (בהודעה) שיש לה מישהו..מחוץ לפנימייה...לא יודע מה היה בינינו..היא שואלת למה תפסתי מרחק...למרות שהיא נותנת תחושה לא טובה לדבר איתה...לא כמו לפני זה.
    אני שבור.....אני מרגיש שלא בא לי לנסות יותר מישהי בחיים. המקרה הזה העצים לי את התחושה שבחיים לא יצליח לי עם בנות..שאני לא יודע לעשות את זה...

אני עדיין כל הזמן חושב עליה...חולם וכל זה...אני לא יודע מה כדאי לי לעשות..אני מנסה לשכוח ממנה אבל זה לא מרפה ממני.

פשוט לחכות עם זה? יש בינינו מין סכסוך מטומטם משהו דפוק אבל עדיין זה לא מפריע...מה אני עושה עם החרא הזה? לחכות לשנה הבאה ולנסות מישהי אחרת?
    מה אתם חושבים שעלי לעשות מעכשיו?

אני עדיין כל הזמן חושב עליה...חולם וכל זה...אני לא יודע מה כדאי לי לעשות..אני מנסה לשכוח ממנה אבל זה לא מרפה ממני.

פשוט לחכות עם זה? יש בינינו מין סכסוך מטומטם משהו דפוק אבל עדיין זה לא מפריע...מה אני עושה עם החרא הזה? לחכות לשנה הבאה ולנסות מישהי אחרת?
    מה אתם חושבים שעלי לעשות מעכשיו?

מורחקים
    לייקים
    0
    נקודות
    0

תנשק אותה! אל תפחד תראה אומץ והכל יהיה בסדר

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 23:56.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,567 | הודעות: 8,174,154 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect