|
|
למה לסארג' בחוץ ולהציק לבחורות זה יותר טוב?
אתה גם מוריד לעצמך את הסטטוס כשאתה עושה את זה,אנשים יחשבו שאתה מוזר והכל ידפק לך
במקום לדפוק לעצמך פאדיחות ברחוב תעשה לעצמך פאדיחות במכון כבר זה ישתלם לך יותר
פאדיחות בהתחלה במכון=בסוף התוצאות ידברו בשבילך
פאדיחות עם סארג'ים,תוצאות:אפס חברים,אתה מוזר,ואפס בנות במקרה הטוב אולי איזה כונפה שתסארג' איתך ביחד
להציק?...
לא יודע מה לגבי האחרים, אבל אני לא מציק לבחורות. כשאני רואה מישהי שמוצאת חן בעיניי, אני בא ומדבר איתה. פשוט מאוד.
אם היא נמשכת אליי והיא מעוניינת להמשיך - איך בדיוק אני מציק?
אם היא דוחה אותי אני הולך ושנינו ממשיכים בחיים שלנו. אני לא רואה מה רע בזה.
בנאדם עם סטטוס, כסף ואסתטיקה טובה לא מתחיל עם בחורות? אז הן פשוט באות אליו לבד?
..Everyone Loves You When You're Dead..
כמו שלך קשה להאמין למה בנאדם יעשה שתלים בלסת כדי לכבוש בנות לי קשה להאמין שיש יצורים שחיפים מגעילים שנראים כמו חרא שיוצאים מהבית שלהם פעם בשבוע רק כדי להטריד בחורות וקובעים את הלוז שלהם לפי הפיקאפ.. "שומע אחי אז מחר ב7 נצא נפתח 4-5 סטים לחימום, ואז בסביבות 9 כשיש הרבה בנות נעשה את הסארג' הראשי שלנו" , זה לא פחות הזוי.
ויודע מה? סבבה.
בוא נלך על הדוגמא שלך.
מישהו מכוער שהולך כל יום מטריד בחורות בקניון ומציק להן לעומת מישהו אסטטי עשיר עם מעגלים חברתיים מטורפים שלא יודע לדבר עם בנות.
בוא נשלח את שניהם למועדון.
המכוער - נכנס לבד, מקסימום עםד 1-2 חברים מכוערים כמוהו, מתחיל להצמד לבחורות ונדחה. ואל תגיד אין כזה דבר אני מספיק ראיתי ורואה את זה קורה..
עד שהוא אולי בפוקס סוגר איזה שיחה נחמד עם מכוערת שאומרת לו "הפלאפון שלי לא עובד" או אפילו מביאה לו מספר ואז הוא לא מצליח להרדם מרוב אושר שהוא כאילו זיין היום 2 תאומות שבדיות..
האסטטי - נכנס ישר לחבר'ה שלו, יש לו סטטוס אמרת. נכנס אומר שלום לכולם, כולם מכירים אותו מזמינים לו שתייה הוא צוחק מעביר צחוקים עם כולם. קונה ומפנק את עצמו ואת החברים שלו [יש כסף], לאט לאט בנות שהוא בכלל לא מכיר שלא לדבר על ידידות וחברות של ידידות שלו, מתחילות לקלוט מישהו בולט שיושב עם הרבה אנשים או רוקד ומזמין דברים, כמה זמן אתה חושב ייקח עד שאחת תבוא ותמרח לו על הצורה?
לפעמים אני חושב שאתה לא חי באותו עולם כמוני....... ואתה עוד ממשיך וממשיך להתווכח נו באמת מי צריך להתווכח? צא לרחוב / למועדון / לבר ותראה איך העולם עובד..
אז לפי מה שאתה אומר - אם אתה שחיף ולא נראה מי יודע מה, אל תלך אל תעשה ואל תנסה לעשות שום דבר עד שאתה מתאמן כמה שנים ועושה ניתוח פלסטי.
COOL STORY BRO
..Everyone Loves You When You're Dead..