|
|
בחיים לא אמרתי שאני עושה 200 קילו סקוואט אני לא מתקרב לזה וגם לא ל100 קילו בנץ'. אני על 75 קילו בנץ' ומתקדם לאט לאט ואני שמח וזה משקל מטורף בשבילי וזה שגמדים עם מסה ו20% שומן אומרים לי "מה זה אחי אני הרמתי 75 בחודש הראשון שלי כאן" אני דופק חיוך וממשיך לעבוד
מה שאמרתי זה שכן יש אנשים שעל האימונים הראשונים שלהם דופקים 60-70 קילו בנץ' וזה בשבילם משקל נוצה, כנל 80.
זה אותם אנשים עם כמות שומן מטורפת ומסה מטורפת ועם כמות שריר ממוצעת וכל הגורמים ביחד נותנים להם את היכולת להרים 100 קילו בנץ' במקום 70 כמו בן אדם ממוצע לזמן שהם מתאמנים
טיילר ביום הראשון שלי היה קשה לי להרים 5 קילו מכל צד של המוט
הפעם האחרונה שהלכתי היה לפניי אתמול והצלחתי להרים 25 קילו מכל צד של המוט (זאת הייתה הפעם השביעית שלי במכון נראלי) הצלחתי להרים את זה בערך 8 פעמים ואז דפקתי לעצמי את היידים לא היה לי כוח יותר בידיים
תודה לכולם על העצות במיוחד ל OVERPOWER
ויש לי שתי שאלות אחרונות
יש מצב שאני מתאמץ יותר מדי ובגלל זה מתחיל לכאוב לי הראש?אני שותה ואוכל הרבה ביום ואני בא באנרגיות למכון אבל כשאני מתחיל ממש להתאמץ חזק,מתחיל אצלי כאב ראש לא נורמאלי
ולא עניתם לי על השאלה,כמה שרירים צריך לאמן ביום?אמרו לי יותר משתיים זה לא טוב כי אחרת השרירים לא גודלים
אני עדיין עם טיילר PICS OR NEGS חחח איך זה... אתה בכלל יודע מה זה 25 קילו בכל צד? זה פאקינג 70 קילו בנץ' צריך להיות די חיה בשביל זה זה לא צחוק...
למשל סתם דוגמא אם אתה 1.80 ואתה עושה כזה בנץ' 90 אחוז שאתה אמור לשקול בין 75-80 לפחות! ובגלל שגם אני כמו טיילר זוכר את התמונה שלך קצת קשה לי לעכל את זה, בכל אופן NO HATER אם באמת זה ככה אז יש לך פוטנציאל אחושרמוטה או שהטכניקה לא טובה... כי רציני אני כשהגעתי ל80 קילו על 1.83 הייתי עושה בנץ' של איזה 60 קילו... אמנם ל10 חזרות אבל עדיין
תן לי להבין...בהתחלה בקושי הרמת 30 קילו...שזה המצב שאני התחלתי ממנו פחות או יותר...ואחרי שבועיים שלוש....הרמת 70 קילו ל8 חזרות....SMELLS LIKE BULLSHIT. גם אם אתה על חומרים. או שעשית רבע חזרה שזה הגיוני, כי אמרת שדפקת לעצמך תידיים שזה תופעת לוואי של טכניקה לקויה וחיפוף בשביל "להרשים". אני אומר תתמקד בטכניקה שלך ומצידי תעשה את זה עם מוט ריק, בלי טכניקה אתה תהיה נכה וסתם תידפק...אנשים שלא משאירים תאגו שלהם בדלת של המכון לעולם לא יגיעו לתוצאות. NO HATER. אתה יודע מה זה 70 קילו בנצ' עם טכניקה טובה ולא רבעי חזרות? יש אנשים גדולים ממני שלא עושים את זה...יעני חבר'ה של 80-75 קילו...לא אגיד שזה מה שצריך להיות אבל רק לידע כללי...גמאני יכול לעשות עכשיו 100+ קילו דדליפט עם טכניקה מסריחה או 200 קילו סקוואט עם פוסי פאד ורבע סקוואט...כמו הילדי פורומים שרושמים מספרים אסטרונומיים ואתה רואה איזה שחיפון שנראה כאילו מורידים אותו בכאפה...עזוב אותך אני אומר את זה רק בשבילך...אל תחפש להרשים...יש לך המון אגו...תוותר עליו. והכאבי ראש זה כנראה גם בגלל חרא טכניקה או בגלל שאתה לא שותה...תשתה המון מים..4-5 ליטר...לפחות 3..תפסיק עם הקולה וד''ר פפר ואני בעצמי הייתי מכור לחרא הזה פעם אבל DEDICATION BRO זה מה שחשוב..
נערך לאחרונה על ידי BIKER STYLE new; 10-05-2013 בשעה 14:58.
YOU WILL NEVER SEE THE LIGHT
BOUND TO ALWAYS LIVE BY LIES
בונא כל מי שפה ממש אפס גמור , זה מה שקורה שאנשים מתאמנים בגלל שאומרים להם שזה יביא להם בחורות ולא בגלל שהם אוהבים את זה
כמה שטויות אחריי איזה 4 תגובות הפסקתי לקרוא![]()
אם הייתי מתאמן בשביל בחורות הייתי עושה חיטוב על המשקל שלי. בשביל בחורות 60 קילו עם קוביות זה נחשב "שרירי". סתום תפה ואל תכליל, אני מתאמן בשביל אסתטיקה, בשביל כבוד, בשביל בטחון עצמי (שאגב עלה לי ברמות מאז שעליתי למשקל נורמלי מתת משקל), בשביל כוח לחיי היומיום כמו להרים חפצים כבדים, בשביל לעבוד במשו שתמיד חלמתי לעבוד בו, בשביל לעלות לעצמי את הטסטוסטרון. מי שמתאמן בשביל להרשים בנות לעולם לא יהיה לו גוף יפה, מקסימום 65 קילו עם קוביות...
אני התחלתי בנצ' 35-40 קילו לא בדיוק זוכר, והתקדמתי עד 50 אם אני לא טועה, אבל אני כבר חודשיים לא יכול להתאמן בגלל שנפצעתי ביד.
אחי תרגע עם הפסיכולוגיה שלך חחחחח אמרתי לך שאני כנראה מתבלבל או לא הסברתי את עצמי נכון
אני לא מבין אפילו למה כולכם יצאתם עליי חחחח אני לא מבין כמעט כלום בזה אני לא יודע ממה אני אמור להתלהב
מה המספרים שנחשבים להרבה ומה פחות
כנראה שאני מתבלבל במשהו ואני ממש לא חייה,התחלתי לפני איזה שבועיים שלוש וכנראה שלרוב הייתה התחלה יותר טובה משלי במכון
ממש בלבלתם אותי ואני כבר לא בטוח מה אני מרים אבל כתוב 25 אז מאיפה ליי חחח
קיצר אני אברר עם חבר לגבי זה
ומישהו יכול לענות לי על השאלות?
בקנדה זה ליברות?