קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. אני צריך עזרה בקשר לפאבים
    על ידי Sprint בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 12-10-2005, 14:41
  2. אנשים צריך עזרה בקשר לנגן: - iRiver H340 40GB
    על ידי Niv-S בפורום סלולרי וטאבלטים כללי
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 25-09-2005, 23:38
  3. צריך עזרה בקשר לסרטון ליום הולדת...
    על ידי 8L4(k p1|24+3 בפורום דיבורים
    תגובות: 19
    הודעה אחרונה: 17-09-2005, 17:23
  4. כנסו אני צריך עזרה בקשר לסקילים
    על ידי MaRoKaY בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 17-09-2005, 16:29
  5. [FABLE] צריך עזרה בקשר לתצוגה
    על ידי Satan בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 03-09-2005, 15:01
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 3 << ראשון 123 אחרון >>
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 39

צריך עזרה בקשר למכון כושר - עמוד 2

משתמש מתקדם האוואטר של NoyCohen111
    שם פרטי
    נוי
    לייקים
    11
    נקודות
    390
    משפט מחץ
    " תן חיוך יא בחבח "

ציטוט נכתב במקור על ידי ShinTen צפיה בהודעה
    אני משתמש בפוסי פד אבל עם3 פלטות.. זה בסדר?
    אם אתה רוצה להראות כמו מתרומם ולדפוק את הגב, אז כן.

שים מגבת, הפוסי פד גורם למשקל של המוט להתרכז במקום אחד במקום להתחלק באופן שווה על הגב
    בברכה, נוי כהן.

קרדיט ל Larry Bird !

^^^ לשעבר ! ^^^

2. קישורים ממומנים

משתמש משקיע האוואטר של OverPowered
    שם פרטי
    ניק
    לייקים
    691
    נקודות
    6
    משפט מחץ
    You know what your problem is... I'm too good looking

ציטוט נכתב במקור על ידי BIKER STYLE new צפיה בהודעה
    פותח ההאשכול לא שוקל 100 קילו, תחלק את זה ב2 ותוסיף עוד כמה קילו, ראיתי תמונה שלו והוא שחיף מת, יותר שחיף ממני בהרבה. ולי אין בנצ' של 70 (ל8 חזרות כן?) ועם כמה שיש לי ידיים ארוכות יחסית לגובה שלי שזה תוקע אותי בבנצ' יחסית לשאר התרגילים, יש גבול למציאות. יכול להיות שהוא נמוך, וואלה לאדע כי אנלא זוכר אותו גבוה, אבל נמוך ככל שיהיה, בתור שחיף (והוא שחיף) על היום הראשון בנצ' פרס של 70 לפאקינג 8 חזרות? יש אנשים שיש להם 200 קילו דדליפט (שזה משקל שאף אחד לא מרים בשנה הראשונה ובטח שלא ביום הראשון) והבנצ' שלהם לא עובר ת100 קילו והם גם לא גבוהים במיוחד. חלאס לחרטט כבר באינטרנט, כל פעם אני רואה את האנשים שעושים "200 קילו סקוואט" ובמציאות אתה קולט אותם עושים חזרה של רבע סקוואט עם פוסי פאד ודופקים 100 נודים באמצע....אתם רק עובדים על עצמם. המוט לעולם לא משקר.

בחיים לא אמרתי שאני עושה 200 קילו סקוואט אני לא מתקרב לזה וגם לא ל100 קילו בנץ'. אני על 75 קילו בנץ' ומתקדם לאט לאט ואני שמח וזה משקל מטורף בשבילי וזה שגמדים עם מסה ו20% שומן אומרים לי "מה זה אחי אני הרמתי 75 בחודש הראשון שלי כאן" אני דופק חיוך וממשיך לעבוד

מה שאמרתי זה שכן יש אנשים שעל האימונים הראשונים שלהם דופקים 60-70 קילו בנץ' וזה בשבילם משקל נוצה, כנל 80.
    זה אותם אנשים עם כמות שומן מטורפת ומסה מטורפת ועם כמות שריר ממוצעת וכל הגורמים ביחד נותנים להם את היכולת להרים 100 קילו בנץ' במקום 70 כמו בן אדם ממוצע לזמן שהם מתאמנים

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

טיילר ביום הראשון שלי היה קשה לי להרים 5 קילו מכל צד של המוט

הפעם האחרונה שהלכתי היה לפניי אתמול והצלחתי להרים 25 קילו מכל צד של המוט (זאת הייתה הפעם השביעית שלי במכון נראלי) הצלחתי להרים את זה בערך 8 פעמים ואז דפקתי לעצמי את היידים לא היה לי כוח יותר בידיים

תודה לכולם על העצות במיוחד ל OVERPOWER

ויש לי שתי שאלות אחרונות

יש מצב שאני מתאמץ יותר מדי ובגלל זה מתחיל לכאוב לי הראש?אני שותה ואוכל הרבה ביום ואני בא באנרגיות למכון אבל כשאני מתחיל ממש להתאמץ חזק,מתחיל אצלי כאב ראש לא נורמאלי

ולא עניתם לי על השאלה,כמה שרירים צריך לאמן ביום?אמרו לי יותר משתיים זה לא טוב כי אחרת השרירים לא גודלים

אני עדיין עם טיילר PICS OR NEGS חחח איך זה... אתה בכלל יודע מה זה 25 קילו בכל צד? זה פאקינג 70 קילו בנץ' צריך להיות די חיה בשביל זה זה לא צחוק...

למשל סתם דוגמא אם אתה 1.80 ואתה עושה כזה בנץ' 90 אחוז שאתה אמור לשקול בין 75-80 לפחות! ובגלל שגם אני כמו טיילר זוכר את התמונה שלך קצת קשה לי לעכל את זה, בכל אופן NO HATER אם באמת זה ככה אז יש לך פוטנציאל אחושרמוטה או שהטכניקה לא טובה... כי רציני אני כשהגעתי ל80 קילו על 1.83 הייתי עושה בנץ' של איזה 60 קילו... אמנם ל10 חזרות אבל עדיין

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

ציטוט נכתב במקור על ידי Iti10 צפיה בהודעה
    אני עדיין עם טיילר PICS OR NEGS חחח איך זה... אתה בכלל יודע מה זה 25 קילו בכל צד? זה פאקינג 70 קילו בנץ' צריך להיות די חיה בשביל זה זה לא צחוק...

למשל סתם דוגמא אם אתה 1.80 ואתה עושה כזה בנץ' 90 אחוז שאתה אמור לשקול בין 75-80 לפחות! ובגלל שגם אני כמו טיילר זוכר את התמונה שלך קצת קשה לי לעכל את זה, בכל אופן NO HATER אם באמת זה ככה אז יש לך פוטנציאל אחושרמוטה או שהטכניקה לא טובה... כי רציני אני כשהגעתי ל80 קילו על 1.83 הייתי עושה בנץ' של איזה 60 קילו... אמנם ל10 חזרות אבל עדיין
    אני 100% מתבלבל כנראה או שלא הסברתי את עצמי נכון אבל לא משנה אני יברר אחר כך
    הקטע שטיילר אמר לי שאני מסתבך רק עם המוט,אני לא,אני יכול להרים את המקל עם משקל

ואני עדיין צריך תשובה ללמה אני חוטף כאבי ראש רצחניים כשאני מתחיל להתאמץ במכון,זה מוריד לי כל הכיף והמוטיבציה כוסאמק

משתמש משקיע האוואטר של BIKER STYLE new
    שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    And on the seventh day God ended his work which he had made; and he rested on the seventh day from all his work which he had made.

תן לי להבין...בהתחלה בקושי הרמת 30 קילו...שזה המצב שאני התחלתי ממנו פחות או יותר...ואחרי שבועיים שלוש....הרמת 70 קילו ל8 חזרות....SMELLS LIKE BULLSHIT. גם אם אתה על חומרים. או שעשית רבע חזרה שזה הגיוני, כי אמרת שדפקת לעצמך תידיים שזה תופעת לוואי של טכניקה לקויה וחיפוף בשביל "להרשים". אני אומר תתמקד בטכניקה שלך ומצידי תעשה את זה עם מוט ריק, בלי טכניקה אתה תהיה נכה וסתם תידפק...אנשים שלא משאירים תאגו שלהם בדלת של המכון לעולם לא יגיעו לתוצאות. NO HATER. אתה יודע מה זה 70 קילו בנצ' עם טכניקה טובה ולא רבעי חזרות? יש אנשים גדולים ממני שלא עושים את זה...יעני חבר'ה של 80-75 קילו...לא אגיד שזה מה שצריך להיות אבל רק לידע כללי...גמאני יכול לעשות עכשיו 100+ קילו דדליפט עם טכניקה מסריחה או 200 קילו סקוואט עם פוסי פאד ורבע סקוואט...כמו הילדי פורומים שרושמים מספרים אסטרונומיים ואתה רואה איזה שחיפון שנראה כאילו מורידים אותו בכאפה...עזוב אותך אני אומר את זה רק בשבילך...אל תחפש להרשים...יש לך המון אגו...תוותר עליו. והכאבי ראש זה כנראה גם בגלל חרא טכניקה או בגלל שאתה לא שותה...תשתה המון מים..4-5 ליטר...לפחות 3..תפסיק עם הקולה וד''ר פפר ואני בעצמי הייתי מכור לחרא הזה פעם אבל DEDICATION BRO זה מה שחשוב..
    נערך לאחרונה על ידי BIKER STYLE new; 10-05-2013 בשעה 14:58.
    YOU WILL NEVER SEE THE LIGHT

BOUND TO ALWAYS LIVE BY LIES

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    ארז
    לייקים
    33
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    you mirin BRAH ?

בונא כל מי שפה ממש אפס גמור , זה מה שקורה שאנשים מתאמנים בגלל שאומרים להם שזה יביא להם בחורות ולא בגלל שהם אוהבים את זה

כמה שטויות אחריי איזה 4 תגובות הפסקתי לקרוא

שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    And on the seventh day God ended his work which he had made; and he rested on the seventh day from all his work which he had made.

אם הייתי מתאמן בשביל בחורות הייתי עושה חיטוב על המשקל שלי. בשביל בחורות 60 קילו עם קוביות זה נחשב "שרירי". סתום תפה ואל תכליל, אני מתאמן בשביל אסתטיקה, בשביל כבוד, בשביל בטחון עצמי (שאגב עלה לי ברמות מאז שעליתי למשקל נורמלי מתת משקל), בשביל כוח לחיי היומיום כמו להרים חפצים כבדים, בשביל לעבוד במשו שתמיד חלמתי לעבוד בו, בשביל לעלות לעצמי את הטסטוסטרון. מי שמתאמן בשביל להרשים בנות לעולם לא יהיה לו גוף יפה, מקסימום 65 קילו עם קוביות...

משתמש משקיע האוואטר של ShinTen
    לייקים
    1032
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    סניה ALERT

אם הייתי מתאמן בשביל בחורות הייתי עושה חיטוב על המשקל שלי. בשביל בחורות 60 קילו עם קוביות זה נחשב "שרירי". סתום תפה ואל תכליל, אני מתאמן בשביל אסתטיקה, בשביל כבוד, בשביל בטחון עצמי (שאגב עלה לי ברמות מאז שעליתי למשקל נורמלי מתת משקל), בשביל כוח לחיי היומיום כמו להרים חפצים כבדים, בשביל לעבוד במשו שתמיד חלמתי לעבוד בו, בשביל לעלות לעצמי את הטסטוסטרון. מי שמתאמן בשביל להרשים בנות לעולם לא יהיה לו גוף יפה, מקסימום 65 קילו עם קוביות...
    המאמן במכון אמר שסקוואט מוריד טסטוסטרון.. מאז אני עושה LEG PRESS .
    לחופש יש תאריך: 20/3/2017

Maccabi Haifa F.C

לייקים
    547
    נקודות
    77

אני התחלתי בנצ' 35-40 קילו לא בדיוק זוכר, והתקדמתי עד 50 אם אני לא טועה, אבל אני כבר חודשיים לא יכול להתאמן בגלל שנפצעתי ביד.

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

תן לי להבין...בהתחלה בקושי הרמת 30 קילו...שזה המצב שאני התחלתי ממנו פחות או יותר...ואחרי שבועיים שלוש....הרמת 70 קילו ל8 חזרות....SMELLS LIKE BULLSHIT. גם אם אתה על חומרים. או שעשית רבע חזרה שזה הגיוני, כי אמרת שדפקת לעצמך תידיים שזה תופעת לוואי של טכניקה לקויה וחיפוף בשביל "להרשים". אני אומר תתמקד בטכניקה שלך ומצידי תעשה את זה עם מוט ריק, בלי טכניקה אתה תהיה נכה וסתם תידפק...אנשים שלא משאירים תאגו שלהם בדלת של המכון לעולם לא יגיעו לתוצאות. NO HATER. אתה יודע מה זה 70 קילו בנצ' עם טכניקה טובה ולא רבעי חזרות? יש אנשים גדולים ממני שלא עושים את זה...יעני חבר'ה של 80-75 קילו...לא אגיד שזה מה שצריך להיות אבל רק לידע כללי...גמאני יכול לעשות עכשיו 100+ קילו דדליפט עם טכניקה מסריחה או 200 קילו סקוואט עם פוסי פאד ורבע סקוואט...כמו הילדי פורומים שרושמים מספרים אסטרונומיים ואתה רואה איזה שחיפון שנראה כאילו מורידים אותו בכאפה...עזוב אותך אני אומר את זה רק בשבילך...אל תחפש להרשים...יש לך המון אגו...תוותר עליו. והכאבי ראש זה כנראה גם בגלל חרא טכניקה או בגלל שאתה לא שותה...תשתה המון מים..4-5 ליטר...לפחות 3..תפסיק עם הקולה וד''ר פפר ואני בעצמי הייתי מכור לחרא הזה פעם אבל DEDICATION BRO זה מה שחשוב..
    אחי תרגע עם הפסיכולוגיה שלך חחחחח אמרתי לך שאני כנראה מתבלבל או לא הסברתי את עצמי נכון

אני לא מבין אפילו למה כולכם יצאתם עליי חחחח אני לא מבין כמעט כלום בזה אני לא יודע ממה אני אמור להתלהב

מה המספרים שנחשבים להרבה ומה פחות

כנראה שאני מתבלבל במשהו ואני ממש לא חייה,התחלתי לפני איזה שבועיים שלוש וכנראה שלרוב הייתה התחלה יותר טובה משלי במכון

ממש בלבלתם אותי ואני כבר לא בטוח מה אני מרים אבל כתוב 25 אז מאיפה ליי חחח

קיצר אני אברר עם חבר לגבי זה

ומישהו יכול לענות לי על השאלות?

משתמש משקיע
    לייקים
    418
    נקודות
    706

מה המשקלים שלך במכון ובן כמה אתה?

שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ

בקנדה זה ליברות?

משתמש מכור
    לייקים
    293
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי Awake1 צפיה בהודעה
    אני 100% מתבלבל כנראה או שלא הסברתי את עצמי נכון אבל לא משנה אני יברר אחר כך
    הקטע שטיילר אמר לי שאני מסתבך רק עם המוט,אני לא,אני יכול להרים את המקל עם משקל

ואני עדיין צריך תשובה ללמה אני חוטף כאבי ראש רצחניים כשאני מתחיל להתאמץ במכון,זה מוריד לי כל הכיף והמוטיבציה כוסאמק
    תתרגל נשימות טוב
    במאמץ תנשוף
    במנוחה תשאף

ושתה הרבה אחרי כול שתי סטים בערך הגרון שלי מתייבש ואני שותה

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

בקנדה זה ליברות?
    כן ליברות

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 17:19.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,472,392 | הודעות: 8,172,979 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect