נכתב במקור על ידי
OverPowered
עד לפני שבועיים חייתי במחשבה של אין כזה דבר עני עם עשיר, מכוער עם יפה וכו'.
כל הכובעים פה זיינו ת'שכל שאם ישך מספיק ביטחון ואופי אתה תוכל גם להשיג בחורה יפה גם אם אתה מכוער. ברור שאמרתי שאין מצב ושמתי זין.
ועכשיו, סיפור אמיתי -
מה מסתבר? שגיליתי שיש כזה דבר כוסיות עם מכוערים. רק לפני שבוע גיליתי שאחת שאני מכיר [אחת השרמוטות באיזור אבל כוסית על] פתאום השיגה חבר, ואיך נראה חבר שלה? כמו מחבל ערבי. גמד, שעיר, דבר אחד לטבותו - לא שמן.
ואז הבנתי שאולי יש דברים כאלה.. אבל בסוף כמו שאמרת זה מקרים קיצוניים. שרמוטות שמחפשות מערכת יחסים יציבה וצומי אמיתי ולא רק סקס, אנשים עשירים וכו'. ברור שתוכל למצוא יוצאי דופן כוסיות עם מכוערים או דוגמנים עם מכוערות , אבל זה 1 לאלף .
אפילו תראה את מארק צוקברג, יכל להשיג כל אחת והתפשר על אסייתית שטוחה ומכוערת. אני לא היה שטחי ואגיד "הוא יכל ללכת עם שפנפנות פלייבוי" אבל אני גם לא יתפשר ויגיד "העיקר שיש לה אופי טוב".. בחיית? אסייתית? שטוחה? מכוערת?
אבל הוא גם מכוער לא קטן אז מה אפשר לעשות..
בקיצור אתה חי במדינה הקטנה שלנו אתה רואה שבקושי אפשר למצוא פה מכוערות עם חתיכים ומכוערים עם כוסיות..
אין מה לעשות, אני פעם אחת יצאתי עם בחורה הרבה זמן שהייתה מתחת לרמה שלי בלפחות 2 נק' שזה המון, וגם חברים שלי התפלאו וירדו עלי אבל לא נכנעתי כי אשכרה אהבתי אותה. מאז לא אהבתי אף אחת, ובגלל זה אין לי סיבה להסתובב עם בנות מכוערות או כאלה שמתחת לרמה שלי. גם באופי וגם ביופי.
מה שכן אם אני אראה מישהי ממוצעת שחמודה לאללה אני לא אגיד לעצמי "היא לא ברמה שלי" ברור שאני אלך איתה.
בקיצור ................................................................................ .....................................
אין כזה דבר הפכים נמשכים. כוסית לא תצא עם מכוער.