קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. בעיה חברתית בבצפר והכל [אני בכוונה לא באנונימי]
    על ידי MuGi בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 15
    הודעה אחרונה: 14-11-2005, 18:48
  2. אצל מי יש בזק אם נטויז'ן?
    על ידי Marik_Rabayev בפורום דיבורים
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 28-10-2005, 11:45
  3. תגובות: 33
    הודעה אחרונה: 06-10-2005, 16:16
  4. תגובות: 15
    הודעה אחרונה: 04-10-2005, 02:07
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 20

נורמה חברתית אצל זוגות

משתמש מכור האוואטר של rachel64
    לייקים
    44
    נקודות
    12,587
    משפט מחץ
    "לפעמים בדרך לחלום הולכים לאיבוד ומוצאים אחד טוב יותר"

Post נורמה חברתית אצל זוגות

אני יודע שיש איזשהו נורמה חברתית יעני
    יפה לך תלך עם מכוער
    ויפה לא ילך עם מכוערת
    או שיפה תלך עם יפה
    או מכוער ילך רק עם מכוערת
    וממוצע ילך או אם יפה או עם מכוערת.

רציתי לשואל אם זה נכון הנורמה הזאת?
    ואני לא מדבר על מקרים קיצוניים שיש להם כסף (למכוערים) ונשים יפות הולכות איתם
    אני מדבר בכללי.
    כ תאכלס אף אחד לא יראה ברחוב מכוער הולך עם יפה
    או ההפך.

2. קישורים ממומנים

משתמש מתקדם
    לייקים
    180
    נקודות
    50

זה דיי נדיר..
    כי כל בנאדם בעולם , יפה או מכוער רוצה להיות עם כוסית, פשוט היפים יכולים להשיג אותן...זה לא שהמכוערים לא היו הולכים על הכוסיות אם היו יכולים.
    בגלל זה אומרים לשפר את עצמך לרמה כמה שיותר גבוה מכל הבחינות כדי שתוכל למשוך כוסיות..

משתמש משקיע האוואטר של OverPowered
    שם פרטי
    ניק
    לייקים
    691
    נקודות
    6
    משפט מחץ
    You know what your problem is... I'm too good looking

עד לפני שבועיים חייתי במחשבה של אין כזה דבר עני עם עשיר, מכוער עם יפה וכו'.
    כל הכובעים פה זיינו ת'שכל שאם ישך מספיק ביטחון ואופי אתה תוכל גם להשיג בחורה יפה גם אם אתה מכוער. ברור שאמרתי שאין מצב ושמתי זין.

ועכשיו, סיפור אמיתי -
    מה מסתבר? שגיליתי שיש כזה דבר כוסיות עם מכוערים. רק לפני שבוע גיליתי שאחת שאני מכיר [אחת השרמוטות באיזור אבל כוסית על] פתאום השיגה חבר, ואיך נראה חבר שלה? כמו מחבל ערבי. גמד, שעיר, דבר אחד לטבותו - לא שמן.

ואז הבנתי שאולי יש דברים כאלה.. אבל בסוף כמו שאמרת זה מקרים קיצוניים. שרמוטות שמחפשות מערכת יחסים יציבה וצומי אמיתי ולא רק סקס, אנשים עשירים וכו'. ברור שתוכל למצוא יוצאי דופן כוסיות עם מכוערים או דוגמנים עם מכוערות , אבל זה 1 לאלף .
    אפילו תראה את מארק צוקברג, יכל להשיג כל אחת והתפשר על אסייתית שטוחה ומכוערת. אני לא היה שטחי ואגיד "הוא יכל ללכת עם שפנפנות פלייבוי" אבל אני גם לא יתפשר ויגיד "העיקר שיש לה אופי טוב".. בחיית? אסייתית? שטוחה? מכוערת?
    אבל הוא גם מכוער לא קטן אז מה אפשר לעשות..

בקיצור אתה חי במדינה הקטנה שלנו אתה רואה שבקושי אפשר למצוא פה מכוערות עם חתיכים ומכוערים עם כוסיות..

אין מה לעשות, אני פעם אחת יצאתי עם בחורה הרבה זמן שהייתה מתחת לרמה שלי בלפחות 2 נק' שזה המון, וגם חברים שלי התפלאו וירדו עלי אבל לא נכנעתי כי אשכרה אהבתי אותה. מאז לא אהבתי אף אחת, ובגלל זה אין לי סיבה להסתובב עם בנות מכוערות או כאלה שמתחת לרמה שלי. גם באופי וגם ביופי.
    מה שכן אם אני אראה מישהי ממוצעת שחמודה לאללה אני לא אגיד לעצמי "היא לא ברמה שלי" ברור שאני אלך איתה.

בקיצור ................................................................................ .....................................
    אין כזה דבר הפכים נמשכים. כוסית לא תצא עם מכוער.

לייקים
    44
    נקודות
    12,587
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי polo321 new צפיה בהודעה
    זה דיי נדיר..
    כי כל בנאדם בעולם , יפה או מכוער רוצה להיות עם כוסית, פשוט היפים יכולים להשיג אותן...זה לא שהמכוערים לא היו הולכים על הכוסיות אם היו יכולים.
    בגלל זה אומרים לשפר את עצמך לרמה כמה שיותר גבוה מכל הבחינות כדי שתוכל למשוך כוסיות..
    לא יודע הייתה לי ישהי בכיתה שהיא יפה אבל אפשר להחשיב אותה לממוצעת (זאת שספרת לך עלייה בפרטי)
    בקיצור היה לה איזה חבר אחד ממוצע ואז שאר החברים שלה במשך הזמן שהיא גדלה היו ממוצעים+
    כאילו היה לה אחד ערס כבד שאתה רואה אותו רואים שהוא נראה טוב לגילו (אני לא יודע באמת אם הוא כזה אבל אני משאר על פי מה שראיתי)
    בקיצור ראיתי את זה וזה הטריף לי תמוח.

למה אני לא הוא כן...
    נערך לאחרונה על ידי rachel64; 16-05-2013 בשעה 16:28.

משתמש מתקדם
    לייקים
    180
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי OverPowered צפיה בהודעה
    עד לפני שבועיים חייתי במחשבה של אין כזה דבר עני עם עשיר, מכוער עם יפה וכו'.
    כל הכובעים פה זיינו ת'שכל שאם ישך מספיק ביטחון ואופי אתה תוכל גם להשיג בחורה יפה גם אם אתה מכוער. ברור שאמרתי שאין מצב ושמתי זין.

ועכשיו, סיפור אמיתי -
    מה מסתבר? שגיליתי שיש כזה דבר כוסיות עם מכוערים. רק לפני שבוע גיליתי שאחת שאני מכיר [אחת השרמוטות באיזור אבל כוסית על] פתאום השיגה חבר, ואיך נראה חבר שלה? כמו מחבל ערבי. גמד, שעיר, דבר אחד לטבותו - לא שמן.

ואז הבנתי שאולי יש דברים כאלה.. אבל בסוף כמו שאמרת זה מקרים קיצוניים. שרמוטות שמחפשות מערכת יחסים יציבה וצומי אמיתי ולא רק סקס, אנשים עשירים וכו'. ברור שתוכל למצוא יוצאי דופן כוסיות עם מכוערים או דוגמנים עם מכוערות , אבל זה 1 לאלף .
    אפילו תראה את מארק צוקברג, יכל להשיג כל אחת והתפשר על אסייתית שטוחה ומכוערת. אני לא היה שטחי ואגיד "הוא יכל ללכת עם שפנפנות פלייבוי" אבל אני גם לא יתפשר ויגיד "העיקר שיש לה אופי טוב".. בחיית? אסייתית? שטוחה? מכוערת?
    אבל הוא גם מכוער לא קטן אז מה אפשר לעשות..

בקיצור אתה חי במדינה הקטנה שלנו אתה רואה שבקושי אפשר למצוא פה מכוערות עם חתיכים ומכוערים עם כוסיות..

אין מה לעשות, אני פעם אחת יצאתי עם בחורה הרבה זמן שהייתה מתחת לרמה שלי בלפחות 2 נק' שזה המון, וגם חברים שלי התפלאו וירדו עלי אבל לא נכנעתי כי אשכרה אהבתי אותה. מאז לא אהבתי אף אחת, ובגלל זה אין לי סיבה להסתובב עם בנות מכוערות או כאלה שמתחת לרמה שלי. גם באופי וגם ביופי.
    מה שכן אם אני אראה מישהי ממוצעת שחמודה לאללה אני לא אגיד לעצמי "היא לא ברמה שלי" ברור שאני אלך איתה.

בקיצור ................................................................................ .....................................
    אין כזה דבר הפכים נמשכים. כוסית לא תצא עם מכוער.
    תסתכל קצת מהחלון.....טונננהה של כוסיות הולכות עם מכוערים, אני אישית מכיר אולי 15 כוסיות שיש להן חברים מכוערים...no shit...
    לא אומר שזה קל וזה הדרך, אבל עובדה שיש...
    ואני מכיר מישהו שנראה ממש ממש לא טוב, וחברה שלו הקודמת הייתה דוגמנית מוכרת, והוא כל הזמן מזיין כוסיות, ברמה שהייתי מת.
    והוא לא עשיר, לא חתיך, לא עם סטטוס מיוחד, רק בחור מהחבר'ה, פשוט הוא טוב בזה, יותר ממני, ומהרבה שאתם מכירים..
    יש ויש...אל תקבע עובדות, צריך ככה או צריך ככה, כי עובדה שאפשר במלא דרכים, אז פשוט צריך לשפר את הכל...

משתמש מתקדם
    לייקים
    180
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי rachel64 צפיה בהודעה
    לא יודע הייתה לי ישהי בכיתה שהיא יפה אבל אפשר להחשיב אותה לממוצעת (זאת שספרת לך עלייה בפרטי)
    בקיצור היה לה איזה חבר אחד ממוצע ואז שאר החברים שלה במשך הזמן שהיא גדלה היו ממוצעים+
    כאילו היה לה אחד ערס כבד שאתה רואה אותו רואים שהוא נראה טוב לגילו (אני לא יודע באמת אם הוא כזה אבל אני משאר על פי מה שראיתי)
    בקיצור ראיתי את זה וזה הטריף לי תמוח.

למה אני לא הוא כן...
    כי ככה...
    אתה גם צריך לדעת לדבר אתה יודע ...לא מספיק לבוא אליה ולצפות שהיא תקפוץ לך על הזין....רק אם אתה נראה כמו בראד פיט זה יעבוד, וגם זה רק לזיון, היא לא תרצה להיות איתך הרבה זמן אם אתה אידיוט..

משתמש מתקדם
    לייקים
    380
    נקודות
    50

מראה חיצוני 8+, כסף (אוטו, דירה, בגדים) ואישיות טובה = PICKUP LEVEL: SENIA

לייקים
    44
    נקודות
    12,587
    משפט מחץ

כי ככה...
    אתה גם צריך לדעת לדבר אתה יודע ...לא מספיק לבוא אליה ולצפות שהיא תקפוץ לך על הזין....רק אם אתה נראה כמו בראד פיט זה יעבוד, וגם זה רק לזיון, היא לא תרצה להיות איתך הרבה זמן אם אתה אידיוט..
    אני לא אידיוט...

משתמש מתקדם
    לייקים
    180
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי rachel64 צפיה בהודעה
    אני לא אידיוט...
    Jחחחח לא בקטע כזה ..אבל הבנת את הכוונה בכללי

לייקים
    44
    נקודות
    12,587
    משפט מחץ

Jחחחח לא בקטע כזה ..אבל הבנת את הכוונה בכללי
    אז באיזה קטע?

משתמש מתקדם
    לייקים
    50
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    It's only after we've lost EVERYTHING that we're free to do ANYTHING

אחד ממש שנראה טוב, דוגמן לא ילך אם מכוערת בחיים
    ההפך יכול לקרות כי תמיד יש GOLD DIGGERS או שהוא מפורסם או משהו בסגנון

משתמש מתקדם האוואטר של galit_e
    שם פרטי
    גלית
    לייקים
    88
    נקודות
    252
    משפט מחץ
    I'm not the girl next door, I'm the Bitch down the street...

ציטוט נכתב במקור על ידי tomer095 צפיה בהודעה
    אחד ממש שנראה טוב, דוגמן לא ילך אם מכוערת בחיים
    ההפך יכול לקרות כי תמיד יש GOLD DIGGERS או שהוא מפורסם או משהו בסגנון
    וואי אתם מדברים שטויות.. חחח הסיבה שיש יותר יפות עם מכוערים היא שבנות לא מסתכלות רק על המראה חשוב להן גם האופי והדרך שבה הבחור מתייחס אליה. עכשיו ברור שיש את הבנות שיחפשו כסף פירסום וכו... אבל פשוט בנים מסתכלים נטו על מראה ורק אחר כך אכפת להם מהאופי ולפעמים הם גם מתפשרים על האופי בגלל המראה זו הסיבה שיש יותר בנות יפות עם מכוערים מאשר בנים יפים עם מכוערות.

משתמש משקיע האוואטר של BIKER STYLE new
    שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    And on the seventh day God ended his work which he had made; and he rested on the seventh day from all his work which he had made.

מה אתם מזיינים בשכל מה....עלק חתיך לא ילך עם מכוערת אתם חיים בסרט רציני... אין לכם מושג כמה אסתטיים ראיתי עם מכוערות או יותר גרוע שמנות. גם בישראל, גם פה. לא ברמה של ZYZZ או משו קיצוני אבל מספיק אסתטיים בשביל לזיין כוסיות עם סטטוס נכון ובוא נגיד אם הייתם רואים אותם הייתם אומרים "תנו לי את האסתטיקה שלהם אני כל היום חוגג". אז זאת הרמה. ואני קולט אותם מחזיקים ידיים עם מישי שנראית כמו אחת במסה מלוכלכת במשך 10 שנה ואפילו כמה כאלה שהלכו עם עגלת תינוק....אבל מצד שני כל הנשים משמינות אחרי חתונה ואחרי גיל 21-25 בכללי, ככה ש........
    YOU WILL NEVER SEE THE LIGHT

BOUND TO ALWAYS LIVE BY LIES

משתמש משקיע האוואטר של BIKER STYLE new
    שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    And on the seventh day God ended his work which he had made; and he rested on the seventh day from all his work which he had made.

אגב כלללללללללללללללללללללללללללללללל אחד שאני מכיר ומכיר לעומק היה לו איזה פדיחה שהוא זרם עם שמנה או מכוערת, אסתטי ככל שיהיה. קוראים לזה אלכוהול. אפילו אני פעם זרמתי עם איזו כונפה (היא לא הייתה שמנה אבל היה לה ציצי נפול כזה ופרצוף של סוס) כשהייתי מסטול מת והיו מריצים עלי דחקות במשך שנה חחח ככה שאתם חיים בסרט שלמכוערות קשה יותר ממכוערים...פעם ראיתי אפילו 2 גברים הולכים מכות של רצח בגלל מישי שמנה, סכינים, אלות, דם...מכות שהייתי הולך אולי בשביל מיליארד דולר.
    YOU WILL NEVER SEE THE LIGHT

BOUND TO ALWAYS LIVE BY LIES

ככה זה... באמת זה חרטא שלמכוערות קשה כמו למכוערים... היום יש מכוערות שיש להן אשכרה מעריצים (כשאני אומר מכוערות אני לא מתכוון למכוערות לגמרי אני מתכוון או מישהי שמנה עם פנים יפות... או מישהי עם גוף יפה אבל פרצוף של רופא חחחח)

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 14:06.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,503,721 | הודעות: 8,204,314 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect