קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [שאלה]משהו שקרה לי היום.
    על ידי Michael. בפורום רפואה ובריאות
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 21-01-2009, 20:28
  2. תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 14-08-2008, 21:03
  3. [שאלה+מפרט] משהו הזוי שקרה היום בחנות
    על ידי Toilet Papper בפורום מפרטי מחשב
    תגובות: 19
    הודעה אחרונה: 22-02-2008, 18:32
  4. [שאלה] בואו תביע דעה על משהו שקרה לי עם חברה שלי
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 21
    הודעה אחרונה: 30-01-2008, 18:44
  5. משהו דפוק שקרה לי עכשיו בפורום סקרים
    על ידי טאקו שמחרבן גלידה בפורום משוב
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 04-11-2006, 19:44
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 4 << ראשון 1234 אחרון >>
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 48

שאלה על משהו שקרה לי עכשיו + מה נסגר עם תמונות בפלאפון? - עמוד 2

משתמש משקיע האוואטר של BIKER STYLE new
    שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    And on the seventh day God ended his work which he had made; and he rested on the seventh day from all his work which he had made.

בולשיט. אני רוסי טהור ושלם ואני משתזף כמו ברזילאי ונראה אסתטי רצח ולא אראה כמו תימני בחיים. תהנה מלהיות אשכנזי לבקן מה אני יגיד לך..ולא כל שיזוף זה כמו ג'רזי שור שזה גם משו שלא מתאים לכל אחד (לי אישית זה מתאים). הנה מישו אסתטי מבחינת צבע עור:

אם אתה חושב שהוא נראה קובני או מקסיקני אתה לא ראית מקסיקנים. אגב הוא בן 30 כמעט ונראה יותר טוב מכל בן 18 שאני מכיר.

לא איזה רוסי לבקן עם תספורת של ג'סטין ביבר. ככה נראה כל פריק בת''א. ואני מדבר בתור אחד ששונא שיער קצר בדם וחורש על מחליק ומרים עם חימר וספריי ליציאות. אבל זאת תספורת שהייתה לי ב2008 וחרשתי לה תתחת ותכלס נמאס והיום היא לא הולכת כמו שהייתה פעם. וזאת תספורת די רגילה האמת.

וההוא מג'רזי שור הוא איטלקי. דרום אירופאים נחשבים העדות הכי יפות בעולם, פה נגיד אם אתה נראה ספרדי/יווני/איטלקי בנות ימותו על הלוק שלך. אולי בישראל אוהבים בלונדינים לבקנים (מה שגם לא נראה לי)...

תפסיק להיות לבקן, זה מגעיל. אומר את זה נטו לטובתך.

ITS CALLED DARK TALL HANDSOME FOR A REASON
    YOU WILL NEVER SEE THE LIGHT

BOUND TO ALWAYS LIVE BY LIES

2. קישורים ממומנים

משתמש מתקדם
    לייקים
    380
    נקודות
    50

מי שהבאת הם סבבה אני מסכים איתך. ג'רזי שור זה מגעיל, הכל שם מגעיל מבחינתי. טוב שהאיטלקי הזה עם שיער אחד המגעילים שראיתי אי פעם.
    אני כבר יודע מה אני רוצה מבחינת פנים + גוף המטרה הסופית שלי עוד חצי שנה מהיום.
    כמוהו רק עם שיער יותר בהיר:

לי אישית זה מרגיש שיא האסטתיות. גוף (יש לו תמונות), FACIAL HAIR (כרגע אני מתגלח תמידי כי בצדדים זה עדיין לא מלא לי), פנים ושיער (צבע יותר בהיר משלו וקצת יותר ארוך מבתמונה).
    מהבנות שאני מכיר ואומרות שיש לי פוטנציאל להיות ממש דומה לו הן אומרות שמבחינתן זה יותר יפה מבראד פיט וכל ה"גבריים" האלה. במיוחד אתה שאתה אוהב 21- אמור לדעת את זה שזה כל הדור של ג'סטין ביבר למיניהם.

משתמש מתקדם
    לייקים
    380
    נקודות
    50

בקיצור הבנתי אותך, בגלל זה אתה שואל כל הזמן "איך הבנים ברוסיה הם סוסים? אפשר להוריד אותם בכאפה?"
    אתה מחפש מראה מאיים, להיראות כמו שומר ראש כזה, רק עם סטייל בשיער. אותי זה מגעיל, לא רק אותי.

זה גם בודק מראה שמרתיע בנות, הן מרגישות שהן יוצאות עם איזה שק בטטות ענר כזה שימחץ אותם במיטה.

אני אוהב מראה קלאסי, אני גם לא מחפש עם מי לריב מכות, אני מעדיף שהוא "ישפיל" אותי במילים במקום לחטוף דקירה ולהרגיש שיצאתי גבר ואף אחד לא יכופף אותי כי אני כזה מסיבי ומפחיד. בדר"כ אני פשוט לא יגיע למצב הזה כי אני בחור חיובי וגם אם מישהו לא מדבר אליי יפה, בדרך כלל אני גורם לו לצאת משיחה איתי בחיוך, בלי לצאת סמרטוט כמובן.
    נערך לאחרונה על ידי idi-nahuy; 17-05-2013 בשעה 23:56.

שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    And on the seventh day God ended his work which he had made; and he rested on the seventh day from all his work which he had made.

חחח עם פנים כמו שלי גם בגיל 30 אני יראה בן 21-18. שלא נדבר על השיער אצלי שגם מוריד לי כמה שנים ואנלא מסוגל לדמיין את עצמי עם גלח או קצר, גם אם יהיה לי גוף מנופח יותר משל רוני קולמן אני לא יראה "מרתיע" כי מבנה העצמות שלי מאוד קטן (לבנות יש מבנה עצם יותר גדול משלי) ואני רחב רק בכתפיים. ומי שלא מקבל כבוד מגברים לא מקבל כבוד גם מבנות. ואני לא מדבר על הייטרים פה ושם, לכולם יש אותם. אני מדבר על כבוד. אם אתה מעדיף שמישו "ישפיל" אותך במילים ליד כולם אתה פוסי. אנלא מדבר על ללכת מכות על כל מבט לא במקום כמו ילד מפגר, אלא על לא לצאת פוסי. ונשים בגיל 21- מעדיפות גברים שנראים כמו ZYZZ וJEFF SEID. גם הבחור שהבאת הולך מצויין אבל תמיד שואפים ליותר....כי תכלס אם אני מחטב עכשיו יש לי גוף של דוגמן שאתה כ''כ רוצה להשיג ואני רוצה לעלות ל80 ורק אז לחטב. ומשם אני מתכנן עוד לעלות נקי ככל שאפשר.

משתמש מתקדם
    לייקים
    380
    נקודות
    50

וואלה כן, מעדיף להיות חכם ולא צודק. ללכת מכות יעני זה סבבה? איך זה מעלה לך את הLMS? אתה בטח חושב אחרת, אבל לריב זה ילדותי גם בעיני בנות, בנות שחושבות שגבר חזק שמרביץ לאחרים הן כונפות. כל בנאדם נורמלי יודע שמכות זה למפגרים \ מקופחים. LOOKD אתה תיראה יפה עם פנס בעין או אף שבור, STATUS עכשיו כולם שמעו שאתה ערס מפגר שהולך מכות, MONEY לא יעזור לך ואולי יוריד על ניתוח אף חדש.

עדיף להיות פוסי זיין, מאשר מהמנופחים האלה שמסתובבים בחבורות כאילו הם באיזה cockfest ומזיינים כונפה במזל פעם ב3-4 חודש.

שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ

שיזוף מלאכותי חחחח אתה רציני משווה את זה לשיזוף בשמש? אגב להיות לבקן זה מוריד טסטוסטרון. לבקן=אין חשיפה לשמש=פחות וטימין D=פחות טסטוסטרון. תבדוק את רמות הטסטוסטרון שלך הם נשמעות נמוכות...אגב...אין דבר כזה "זיין פוסי"...לא היה ולא נברא. לא ראיתי מישו ששותק על זה שיורדים עליו שהוא מזיין משו...אולי מכוערות וממוצעות...כוסיות שונאות אופי כזה. לא אומר שצריך להיות ערס שמחפש מכות כי זה עוד יותר גרוע ואנשים כאלה באמת מורידים אותם בסוף, אבל אם אתה פוסי אתה לא מקבל כבוד מאף אחד..וככה זה בכל העולם ותהיה בטוח שגם ברוסיה, אף אחת לא מחפשת שם סיסי שיבכה לה שמציקים לו. לחפש מכות זה למקופחים וחסרי LMS. לשתוק כשיורדים עליך זה לילדי כאפות. זה גם מראה על הורמונים לא מתפקדים בגוף, אתה נשמע דכאוני כזה, אחד שלא אכפת לו שיורדים עליו....פה בארה''ב כל הזיינים הם הJOCKS והדושבאגס ותהיה בטוח שאף אחד מהם לא יסתום תפה אם מישו יתחיל להתפלסף עליו. ובטח שלא אם זה איזה שחיפון. בנות לא אוהבות פוסיז.

שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ

אגב ה"מנופחים" שמסתובבים בחבורות שאתה יורד עליהם הם הזיינים פה בארה''ב. והם מביאים תבנות היפות ביותר. בניגוד לקוקסינלים הנשיים שמתנהגים כמו לבנים אמריקאים ממוצעים (כאלה שאתה רואה שחסר להם כרומוזום מסויים בגוף) מביאים רק כונפות. אף פעם לא ראיתי מישו עם טסטוסטרון נמוך מביא מישי שהיא יותר מ6.

משתמש מכור
    לייקים
    293
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי BIKER STYLE new צפיה בהודעה
    שיזוף מלאכותי חחחח אתה רציני משווה את זה לשיזוף בשמש? אגב להיות לבקן זה מוריד טסטוסטרון. לבקן=אין חשיפה לשמש=פחות וטימין D=פחות טסטוסטרון. תבדוק את רמות הטסטוסטרון שלך הם נשמעות נמוכות...אגב...אין דבר כזה "זיין פוסי"...לא היה ולא נברא. לא ראיתי מישו ששותק על זה שיורדים עליו שהוא מזיין משו...אולי מכוערות וממוצעות...כוסיות שונאות אופי כזה. לא אומר שצריך להיות ערס שמחפש מכות כי זה עוד יותר גרוע ואנשים כאלה באמת מורידים אותם בסוף, אבל אם אתה פוסי אתה לא מקבל כבוד מאף אחד..וככה זה בכל העולם ותהיה בטוח שגם ברוסיה, אף אחת לא מחפשת שם סיסי שיבכה לה שמציקים לו. לחפש מכות זה למקופחים וחסרי LMS. לשתוק כשיורדים עליך זה לילדי כאפות. זה גם מראה על הורמונים לא מתפקדים בגוף, אתה נשמע דכאוני כזה, אחד שלא אכפת לו שיורדים עליו....פה בארה''ב כל הזיינים הם הJOCKS והדושבאגס ותהיה בטוח שאף אחד מהם לא יסתום תפה אם מישו יתחיל להתפלסף עליו. ובטח שלא אם זה איזה שחיפון. בנות לא אוהבות פוסיז.
    הרבה מהאירופאים והרוסים לא רואים עור שמש ותיראה איזה לסת איך זה ככה בלי טסטוסטרון?
    נערך לאחרונה על ידי tryhxy; 18-05-2013 בשעה 09:52.

שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ

תורשתי, גנטי.

משתמש מתקדם
    לייקים
    380
    נקודות
    50

נגמר בKC
    פאק איזה ילדה טובה ותמימה

MUST. NOT. FELL. IN. LOVE

DAMN

שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ

חחחחחחחחחחחחחח חמוד אתה, נישקת בחורה וכבר נפלת לרגליה. תחזיק חזק כפרה למה ברוסיה הגולדיגריות יזיינו לך תשאריות של הקופת גמל, הם כמו הדילול לתספורת של תשובה. THE WINTER IS COMINGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGG

משתמש מתקדם
    לייקים
    380
    נקודות
    50

אני יודע.
    יש לי קטע דפוק כזה שאני נוטה להתאהב בבנות.

לא פעם התאהבתי במישהי מכוערת.
    גם חשבתי על זה לעומק, אם אני אגור שם וכולם גולידגריות וירצו להיות "חברות" שלי, איך לעזזאל אני נפטר מהן? אני לא יכול לעבור דירה כל פעם
    הרי שמה ברוסיה גם אם תתייחס אליהן חרא הם יידבקו אליך ויבקשו סליחה.

MUST FIND A SILUTION

שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ

מה שאמרת זה חסרון ענק והרבה אימפריות נפלו בגלל זה. אם לא תשנה את זה אז PEPPER YOUR ANGUS כי גם אם תעשה כסף כל הכסף שלך יעלם מהר מאוד...אגב זה לא צירוף מקרים שבמשפחת רוטשילד אסור להתחתן מחוץ למשפחה. זה למה הם עשירים וכל הטמבלים שמחפשים אהבה עניים. תיפטר מהמילה אהבה ותמיד תזכור שהן לא אוהבות אותך, הן אוהבות את הLMS שלך. ושלא תבין אותי לא נכון אני בעד חברה, בעיקר חברה שיכולה להקפיץ לך תסטטוס אבל מכאן ועד ללהתאהב במישי המרחק עצום.

ציטוט נכתב במקור על ידי BIKER STYLE new צפיה בהודעה
    אין דבר רע בבנות בכיתה י''א. הבנות הכי יפות הן בתיכון וטיפל'ה מעל, עד 21 ככה. משם זה רק מדרדר. !
    מספיק לומר שנשים מעל גיל 21 לא מושכות. אם לא ראית אף פעם בחורה שנראית טוב מעל גיל 30 זה לא אומר שהן לא קיימות.

Una Healy בת 31 אחרי לידה, היא נראית פי 2 יותר טוב מהבחורות שאתה רואה במועדון.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 17:08.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,024 | הודעות: 8,205,617 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect