לא מזריקים את זה למי שרוצה לשנות מין ולשנות תקול שלו/שלה?
לא מזריקים את זה למי שרוצה לשנות מין ולשנות תקול שלו/שלה?
|
|
ד"א טיילר, הגעתי למסקנה דיי כואבת ומאכזבת שזה דיי נכון לגבי הקטע של הגנטיקה.
אני אישית בורכתי..סבא שלי ידוע בתור ספורטאי רציני, אבא שלי היה שחקן טניס מצטיין בעבר, וזה עובר בתורשה..
אני יכול לא לעשות כלום ולהראות טוב עם הגוף שלי. ככה אני.
אבל אני עדיין חושב שגם אנשים שיש להם גנטיקה גרועה, עדיין יכולים להגיע לתוצאות..אבל אחרי הרבה מאד השקעה. זה באסה, אבל זה עדיף מאשר להיות שמן סתמי.
ובקשר לטסטסטורון...זה נכון, וזאת הסיבה שבגללה אני לא מאונן במשך השבוע בכלל אלה אם כן זה מגיע דרך סקס.
זה פשוט נותן לי המון אנרגיות.
יצא לי לראות בחדר כושר איזה בחור שנראה בערך 40, עם חוסר טסטוסטרון ברמות מטורפות..ו..כן, זה דיי מוזר לראות את זה.
יש לו פנים עגולות כאלה (סנטר עגול לגמרי), בלי שערה אחת על הפנים ובלי סימני גילוח בכלל.
שיער קצת נושר מקדימה ויש לו גוף של ילד בן 12..דיי ריחמתי עליו אם לומר את האמת.
אבל לא הרגשתי נוח לבוא ולהציע לו לעבור ניתוחים..זה פשוט משפיל וזה לא נכון לדעתי.
הוא עדיין מבוגר ממני ואני חייב לתת לו את הכבוד שמגיע לו.
אין דבר כזה "לא לעשות כלום ולהראות טוב עם הגוף שלך". אין אנשים כאלה וזה מיתוס. אם זה היה נכון, איך זה שאתה היית כל חייך בתת משקל? אתה אקטומורף כמו כולם. וגם אמרת שקשה לך לעלות במשקל, משמע אין לך שום גנטיקה טובה. הארדגיינר זה הגנטיקה הכי מסריחה שיכולה להיות ואני שמח שאנלא צריך לאכול 5000 קלוריות כל יום כדי לעלות חצי קילו בחודש. NO HATER. עכשיו עוד שיעור חינוך הורמונים מטיילר - אין קשר לטסטוסטרון נמוך או גבוה לשיער פנים. שיער פנים ושיער גוף, והתקרחות מושפעים מהDHT שהוא סוג של טסטוסטרון אבל לא בדיוק...למשל, אם לגוף שלך אין מספיק טסטוסטרון, הוא מייצר DHT במקום. מה שגורם להתקרחות, שיער פנים בגיל מוקדם שצומח מהר וגוף שעיר. ככה שאין קשר. אני יכול להתגלח למצב שיש לי עור חלק בלי טיפת זיפים ויש לי כתפיים יותר רחבות מרוב מוחץ של האכלוסיה. אפילו אנשים שמתאמנים שבמשקל גבוה משלי ב10+ קילו החמיאו לי על הכתפיים. שלא נדבר על הלסת שלי שפרסמתי פה כבר. ואני יפרסם גם תגוף שלי, אני מה שאני מבטיח אני מקיים. אמרתי שיש לי לסת אלוהית ופרסמתי אותה. הגוף שלי הבא בתור, אחרי מסה אני יפרסם ואז תראו אותי אחרי חיטובבכל מקרה, אם ישך DHT גבוה (שיער פנים מוגבר, גוף שעיר) אל תתלהב כי זה תוצאה מטסטוסטרון נמוך.
YOU WILL NEVER SEE THE LIGHT
BOUND TO ALWAYS LIVE BY LIES
אגב דוגמא טובה לאחד עם DHT גבוה בגוף הוא סניה. מה שכן טסטוסטרון חסר לו בכמויות אדירות - לסת רפויה, סנטר נסוג, גוף מסריח עם כתפיים צרות של אישה ופרצוף של בטא. SENIAS HORMONES U ARE DOING IT WRONG
התקרחות זה דבר יותר מפתיע מהמחאות המפגרות שצצות בישראל. יש כאלה שאבא שלהם היה קירח ולא נפלה להם שיערה אחת. יש כאלה שלאבא שלהם היה שיער עד גיל 60+ ובגיל 21 כבר לא היה להם שיערה על הראש. זה למה אנלא מוכן לשחק בהורמונים שלי, אני מספיק פרנואיד לגבי התקרחות ולמרות שלאבא שלי יש HEAD FULL OF HAIR אני עדיין פרנואיד כי גנים זה דבר מאוד רנדומלי - אתה יכול לקבל את הגן של ההתקרחות ממישו שבכלל לא זוכרים את קיומו במשפחה שלכםץ
לכולם יש "חברים" כאלה. כמו שאומרים אצלנו, pics or negs brah.
נערך לאחרונה על ידי tryhxy; 19-05-2013 בשעה 18:44.
בלונדיני, לבן ורחוק ממראה של אירופאי? תפסיק עם הסמים אחי. זה כמו שאני אגיד "שעיר, גמד, שיער מתולתל ושחיף עם RECESSED JAW ורחוק ממראה של תימני"