1.אמרתי שקופת גמל עושה 10% ואבא שלי 13%. לא בנקים, בנקים נותנים לך בסביבות 1%. תלמד מה זה בנק ומזה קופת גמל פאג.
2. לעולם לא אמרתי שאבא שלי עשיר. אבא שלי שכיר = לא עשיר.
3. אני בסגנון סניה? אני מוכן ששתינו נביא תמונה שלנו מחזיקים נייר שכתוב עליו IATRAF, נביא את התמונה למישהו מהפורום שהוא ניטרלי (רודני?) וברגע שהוא יקבל את 2 התמונות הוא יפרסם מול כולם. בוא תראה לכולם מי זה "טיילר" (עם הסטטוס שאתה טוען שהיה לך וההסטוריה שלך בארץ, בתוספת השם הזה מוזר שאף אחד לא יודע מי אתה, אתה משקר גם בשם)
4. הייתי חנון בתיכון ואני לא מצטער על זה

זה הוביל אותי למי שאני היום..
5. זרקו אותי מהבית? חחחחחח מה יש לי הורים מגעילים כמו שלך ששמים זין על הילד שלהם. אמרת בעצמך שהיית ילד רחוב. גם אם הייתי רוצה מאוד, הורים שלי לא היו מוותרים עליי כמו ההורים האגואיסטים שלך. זה למה אתה דפוק בראש שנמצא כל החיים בפורומים. אם היה לך הורים כמו שלי לא היית מדבר שטויות פה בפורום. בניגוד אליך, הורים שלי מבקרים אותי לפחות פעם בשבועיים, מביאים לי אוכל ותמיד שואלים לשלומי, אני ביוזמתי מבקר את הורים שלי. למה? כי אני מעריך אותם על הכל כי אני לא בודד שחושב שהחברה הסיקאנטס שלו זה בדירה זה ה"משפחה" שהוא צריך. שצריך VALIDATION מאחרים. אני מוכן לסכן את כל הכסף שלי על זה שאתה INCEL בחיים האמיתיים.
6. אתה רוצה שותפים בדירה כי המשפחה שלך אף פעם לא אהבה אותך ותמיד רצתה שתהיה מישהו שונה, חזק יותר, יפה יותר, עשיר יותר, בעל מעמד גבוה יותר. אתה רוצה תחליף למשפחה הדפוקה שגידלה מישהו כמוך.
7. אתה מכוער ושנינו יודעים איך אתה נראה

תמיד תזכור את זה,
אתה מכוער, זה לא משנה כמה תהיה בודיבילדר, הפרצוף לא ישתנה אלא אם כן תעשה ניתוח, יש לך עיניים של בטא, השיער שלך כמו של כבש, לך תעשה מחליק וואקסים ותחיה בפרנויות על השיער שלך.
8. אתה יכול להמשיף עם הGIFים של LOL DIDNT READ אבל שנינו יודעים שאתה כ"כ משועמם ואתה תקרא כל מילה.