קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 07-11-2009, 02:25
  2. [דיון] איך פגשתי את אמא שלך / how i met your mother
    על ידי piter01 בפורום סדרות וטלוויזיה
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 24-10-2007, 00:20
נושא נעול
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 23

חשיבות הסביבה הנכונה בהתאם למטרות שלך. LEAVE YOUR LOSER FRIENDS BEHIND

משתמש משקיע האוואטר של BIKER STYLE new
    שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    And on the seventh day God ended his work which he had made; and he rested on the seventh day from all his work which he had made.

ברירת מחדל חשיבות הסביבה הנכונה בהתאם למטרות שלך. LEAVE YOUR LOSER FRIENDS BEHIND

http://addicted2success.com/success-...riends-behind/

הדבר הכי נכון שקראתי אי פעם בחיים. רוב האנשים נופלים בדיוק, בדיוק בגלל הסיבה הזאת. רק בגלל זה.

ברגע שהקפתי את עצמי באנשים שמתאמנים, קיבלתי מוטיבציה להמשיך, פירגונים על דברים כאלה ואחרים בגוף, ידע והמון ידע וכו'...
    מה היה קורה אם הייתי מקיף את עצמי בטמבלים שמשתכרים כל סופש ומתחילים עם כל מה שזז?
    "עזוב אחי זה חרטא כל האפקות האלה"
    "עזוב אחי מה אתה עושה סקוואט מה שצריך זה קוביות בבטן"
    באמצע המסה - "איפה הקוביות אתה סתם מעלה שומן"

אם הייתי לבד בזה או יותר גרוע עם סביבה של אהבלים, לא הייתי ממשיך להתאמן אחרי חודש. אף אחד לא היה.

אותו דבר בנושא הכסף..שהתחלתי לחקור לאחרונה והקפתי את עצמי גם באנשים שהולך להם עם זה באמת (בניגוד לילדים שגרים בבת ים וקורעים תתחת בעבודה בשביל לחסוך ולהשקיע הכל בקופת גמל), קיבלתי המון ידע, מוטיבציה, ודברים שפשוט לא הייתי עושה לבד.

בניגוד לטמבלים שאומרים "במה אתה מיוחד אתה לא תהיה עשיר". אתם מזכירים לי תילדים שירדו לי על המשקל וכרגע אני שוקל יותר מהם ומרים יותר מהם. וזה לא שאני איזה סוס, אבל לידם אני שוורצנגר. כל הייטר בסופו של יום סותם תפה כשרואה אותך מעליו.

אז סתם עצה מבעל נסיון...תתרחקו מאנשים שלא תואמים תמטרות שלך בחיים ותמצאו כאלה שכן. כל שלב בחיים שלי, ששיניתי משו אצלי, תמיד מצאתי לעצמי קודם כל סביבה שתומכת בי. לא חבורה של סאד קאנטס שאומרים לך למה לא תהיה ככה ולמה לא תהיה ככה...מי צריך אותם בכלל?

בקצרה, האנשים שאתם צריכים להיות איתם הם אמורים להיות אחד מאלה:

1. אנשים מנוסים מכם (לאו דווקא מבוגרים יותר) בנושא מסויים שאותו אתם רוצים ללמוד. בין אם זה כסף, פיתוח גוף, ריקודים, בגדים...וואטאבר.
    2. אנשים ברמה שלכם שאתם יכולים להתקדם ביחד, לקבל אחד מהשני מוטיבציה. זה בד''כ החבר הכי טוב שלך במצב הזה. אם אין לך חבר כזה, U ARE DOING SOMETHING WRONG AND U WILL NEVER MAKE IT.
    3. מישו טיפל'ה מתחתיך (לא לוזר גמור, אבל לא ברמה שלך) שאתה מלמד אותו דברים והוא רואה בך מקור השראה ועושה הכל כדי להיות כמוך.

NO MORE,
    NO LESS.

שאר האנשים חסרי תועלת ולוזרים שאין להם שימוש בחיים שלכם. אתם רוצים כסף? רוצים הצלחה? רוצים סטטוס? רוצים יופי? תקיפו את עצמכם באנשים שיש להם את זה. במקום לנסות להיות "זכרי אלפא" במעגל החברתי שלכם שכולם לוזרים אינסלים בהכחשה ששותים בחבורה של 10 בנים ויוצאים למועדון נידח בבא שבע או במסגר לרקוד את ריקוד האקדח ולצעוק במונית "כל הבנות זונות לא זורמות חרא מסיבה" אחרי שהסלקטור העיף אתכם והוריד לכם מכות.

כל מעידה, נפילה ואי הצלחה שלי, אישית, קרתה בגלל שהייתי עם האנשים הלא נכונים בשלב כלשהו בחיים. החוכמה היא, להודות בזה ולהמשיך הלאה.

ואם אתה עדיין חבר של לוזרים שלא יודעים לאן הם מתקדמים בחייהם, תשקול שוב את המעגל החברתי שלך.
    נערך לאחרונה על ידי BIKER STYLE new; 19-05-2013 בשעה 18:44.
    YOU WILL NEVER SEE THE LIGHT

BOUND TO ALWAYS LIVE BY LIES

2. קישורים ממומנים

משתמש משקיע האוואטר של OverPowered
    שם פרטי
    ניק
    לייקים
    691
    נקודות
    6
    משפט מחץ
    You know what your problem is... I'm too good looking

מה שאתה אומר קצת קשה מה זה לזרוק את החברים שך? ומה תשאר בודד ודכאוני בעולם? אתה חייב מישהו איתך

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    יונתן
    לייקים
    44
    נקודות
    50

האמת היא שאני לא מסתובב עם אנשים שהם מתחתיי במשהו. תמיד באנשים שמעליי או ברמה שלי (בעיקר כאלה ברמה שלי)
    am i doing it wrong?

משתמש מתקדם
    לייקים
    380
    נקודות
    50

אחחחחח התסכול,
    HATERS GONNA HATE. אתה כבר הייטר שלי מכמה הודעות באיזה פורום, ואפילו לא שמתי תמונות.

כל מה שרשמת פה זה חרטא, כל יום אתה מתהפך ומוצא תיאוריה חדשה.
    תקיפו את עצמכם בכמה שיותר אנשים: מכוערים\יפים, עשירים\עניים - אל תשרפו אף גשר. אי אפשר לדעת מה יקרה בעתיד וככל שתהיו בקשרים עם יותר אנשים זה רק יכול להועיל. תהיו נחמדים, גם לאנשים "חסרי ערך", תחייכו, גם להומלסים, או קופאיות, או מנקות, או מורים, אם אתם רואים מישהו זקן, שבו איתו תתעניינו בו, תנו לו לספר לכם סיפור ולשפוך את הלב. אין לכם מושג איך עשיתם לו את היום. לא הכל בחיים זה אנשים "עם ערך" או "בלי ערך". אתה טמבל טיילר.

בכל מקרה מר טיילר. אתה יכול להמשיך לקרוא על שוק ההון, ביתניים ש"אני קורע את התחת שלי בעבודה" (בתור מתכנת, אל תשאל איך אני קורע את עצמי מלהקליד שורות קוד), רואה חוזים של לקוחות בעבודה, לומד על להתייעל בקוד, לומד איך לדבר עם לקוחות, איך לנהל עובדים - בקיצור, כל מה שאני צריך ללמוד לעסק שלי. ניסיון אמיתי.

בינגוד אליך תלך תקרא פורבס על מה עשה וורטהיימר ותחוש לי מומחה השקעות. אין לך שום תכנית אמיתית כולך בולשיט שמדמיין את עצמו עשיר בעתיד, בלי תכנית עסקית אמיתית. GO FAP DUDE.

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

יותר נכון,תקיפו את עצמכם באנשים שאתם צריך מהם משהו ואין לכם.

מישהו חנון יכול להראות לך שהוא לא ברמה שלך,אבל יש לו דברים אחרים שהוא כן יכול להיות מאוד מועיל.

תאכלס זה נשמע כמו בנאדם צבוע,אבל כולם עושים את זה בלי שהם יודעים בכלל,ככה העולם בנוי

שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    And on the seventh day God ended his work which he had made; and he rested on the seventh day from all his work which he had made.

ציטוט נכתב במקור על ידי idi-nahuy צפיה בהודעה
    אחחחחח התסכול,
    HATERS GONNA HATE. אתה כבר הייטר שלי מכמה הודעות באיזה פורום, ואפילו לא שמתי תמונות.

כל מה שרשמת פה זה חרטא, כל יום אתה מתהפך ומוצא תיאוריה חדשה.
    תקיפו את עצמכם בכמה שיותר אנשים: מכוערים\יפים, עשירים\עניים - אל תשרפו אף גשר. אי אפשר לדעת מה יקרה בעתיד וככל שתהיו בקשרים עם יותר אנשים זה רק יכול להועיל. תהיו נחמדים, גם לאנשים "חסרי ערך", תחייכו, גם להומלסים, או קופאיות, או מנקות, או מורים, אם אתם רואים מישהו זקן, שבו איתו תתעניינו בו, תנו לו לספר לכם סיפור ולשפוך את הלב. אין לכם מושג איך עשיתם לו את היום. לא הכל בחיים זה אנשים "עם ערך" או "בלי ערך". אתה טמבל טיילר.

בכל מקרה מר טיילר. אתה יכול להמשיך לקרוא על שוק ההון, ביתניים ש"אני קורע את התחת שלי בעבודה" (בתור מתכנת, אל תשאל איך אני קורע את עצמי מלהקליד שורות קוד), רואה חוזים של לקוחות בעבודה, לומד על להתייעל בקוד, לומד איך לדבר עם לקוחות, איך לנהל עובדים - בקיצור, כל מה שאני צריך ללמוד לעסק שלי. ניסיון אמיתי.

בינגוד אליך תלך תקרא פורבס על מה עשה וורטהיימר ותחוש לי מומחה השקעות. אין לך שום תכנית אמיתית כולך בולשיט שמדמיין את עצמו עשיר בעתיד, בלי תכנית עסקית אמיתית. GO FAP DUDE.
    didnt read doin crossfit

אגב סיפרתי על התוכנית שלך לאנשים שמבינים במעגל החברתי שלי. בוא נגיד את זה ככה אם היית לידנו היית הופך לבדיחת השנה. תודה על הצחוקים שסיפקת לי.
    נערך לאחרונה על ידי BIKER STYLE new; 19-05-2013 בשעה 20:14.

שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ

אתה סתם עצבני. אתה כועס. כי אתה לבד. לגמרי לבד. אין לך סביבה תומכת, אפילו ההורים שלך זרקו אותך מהבית כי צעקת עליהם שאתה "לא רוצה ללמוד", אף אחד לא מאמין בך, לא תומך בך, אין לך חברים (והבני 30 40 שאמרת לא נקראים חברים), אתה ווירדו, מנודה מהסביבה ומהחברה והכי גרוע היית חנון מת בתיכון. וזה עוד הדברים שאתה בעצמך אמרת, לא רוצה לדעת איך אתה במציאות. תהנה מלבנות את ה"אימפריה" שלך לבד, כשאף אחד לא סובל אותך. אימפריה מקופת גמל lololololololol נראה לי זה מישו עושה עלי טרולינג, אף אחד לא יכול להיות עד כדי כך מפגר.
    נערך לאחרונה על ידי BIKER STYLE new; 19-05-2013 בשעה 20:19.

משתמש מתקדם
    לייקים
    380
    נקודות
    50

מה שתגיד, שנינו יודעים שקראת.

תודה על ה-10 דק' שבזבזת מהחיים שלך לעשות את התמונה העלובה הזאת במיוחד עבורי.
    התמונה עם שלך עם החולצת מלצרים היתה הרבה יותר מצחיקה

LET THE HATERS HATE

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

לא אמרת לאנשים לא לצאת מהבית אבל?
    אמרת שלא צריך לצאת כי זה דופק את הLMS..אז איך תיהיה בסביבה של אנשים אם אתה כל הזמן בבית?

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    לא אמרת לאנשים לא לצאת מהבית אבל?
    אמרת שלא צריך לצאת כי זה דופק את הLMS..אז איך תיהיה בסביבה של אנשים אם אתה כל הזמן בבית?
    איזון

שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ

מישו שזרקו אותו מהבית ואין לו אפילו חברים וסביבה תומכת ומעגל חברתי מסודר, אין לו זכות להשתמש במילה HATERS. אה ואתה שקרן. אין בנק בישראל שעושה ריבית של 13% מהקופת פנסיה העלובה שלך כמו שאתה טוען שאבא שלך מקבל. ואם ההורים שלך באמת היו עשירים הם לא היו לוחצים עליך ללמוד אלא מלמדים אותך "להשקיע בקופת גמל" לפי הדיבור שלך כי הרי אבא שלך משקיע שם והוא מליונר (אתה אמרת). כל בנאדם שלא אידיוט יודע שאתה רוסי מגלומן בסגנון של סניה והסטראטאפים שלו שחי מהיד אל הפה. go away phaggot

שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ

ואני בסופשים בחוץ. זה יותר ממספיק. וכשאני יוצא מהבית אני יוצא למטרות שיקדמו אותי בחיים. בניגוד אליכם שיוצאים ל"מסיבות ולים" עם חבורה של 5 בנים לשבת על בקבוק וודקה וקמים עם הנגאובר. יש הבדל בין לא לצאת מהבית לבין להיות ילד רחוב מסכן שיוצא מהבית "העיקר לצאת" כמוכם.

משתמש מתקדם
    לייקים
    380
    נקודות
    50

1.אמרתי שקופת גמל עושה 10% ואבא שלי 13%. לא בנקים, בנקים נותנים לך בסביבות 1%. תלמד מה זה בנק ומזה קופת גמל פאג.

2. לעולם לא אמרתי שאבא שלי עשיר. אבא שלי שכיר = לא עשיר.

3. אני בסגנון סניה? אני מוכן ששתינו נביא תמונה שלנו מחזיקים נייר שכתוב עליו IATRAF, נביא את התמונה למישהו מהפורום שהוא ניטרלי (רודני?) וברגע שהוא יקבל את 2 התמונות הוא יפרסם מול כולם. בוא תראה לכולם מי זה "טיילר" (עם הסטטוס שאתה טוען שהיה לך וההסטוריה שלך בארץ, בתוספת השם הזה מוזר שאף אחד לא יודע מי אתה, אתה משקר גם בשם)

4. הייתי חנון בתיכון ואני לא מצטער על זה זה הוביל אותי למי שאני היום..

5. זרקו אותי מהבית? חחחחחח מה יש לי הורים מגעילים כמו שלך ששמים זין על הילד שלהם. אמרת בעצמך שהיית ילד רחוב. גם אם הייתי רוצה מאוד, הורים שלי לא היו מוותרים עליי כמו ההורים האגואיסטים שלך. זה למה אתה דפוק בראש שנמצא כל החיים בפורומים. אם היה לך הורים כמו שלי לא היית מדבר שטויות פה בפורום. בניגוד אליך, הורים שלי מבקרים אותי לפחות פעם בשבועיים, מביאים לי אוכל ותמיד שואלים לשלומי, אני ביוזמתי מבקר את הורים שלי. למה? כי אני מעריך אותם על הכל כי אני לא בודד שחושב שהחברה הסיקאנטס שלו זה בדירה זה ה"משפחה" שהוא צריך. שצריך VALIDATION מאחרים. אני מוכן לסכן את כל הכסף שלי על זה שאתה INCEL בחיים האמיתיים.

6. אתה רוצה שותפים בדירה כי המשפחה שלך אף פעם לא אהבה אותך ותמיד רצתה שתהיה מישהו שונה, חזק יותר, יפה יותר, עשיר יותר, בעל מעמד גבוה יותר. אתה רוצה תחליף למשפחה הדפוקה שגידלה מישהו כמוך.

7. אתה מכוער ושנינו יודעים איך אתה נראה תמיד תזכור את זה, אתה מכוער, זה לא משנה כמה תהיה בודיבילדר, הפרצוף לא ישתנה אלא אם כן תעשה ניתוח, יש לך עיניים של בטא, השיער שלך כמו של כבש, לך תעשה מחליק וואקסים ותחיה בפרנויות על השיער שלך.

8. אתה יכול להמשיף עם הGIFים של LOL DIDNT READ אבל שנינו יודעים שאתה כ"כ משועמם ואתה תקרא כל מילה.

משתמש משקיע האוואטר של ShinTen
    לייקים
    1032
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    סניה ALERT

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחח

האינסל רייג' פה בתוגות, וזה עוד בלי לדבר על התגובות בכתבה בכלל..

CAN'TPAYTHEBILLS4LIFE

AND AN OBESE FAT WHALE IS YOUR WIFE

don't be mad brahs u bought it on yourself
    לחופש יש תאריך: 20/3/2017

שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי idi-nahuy צפיה בהודעה
    1.אמרתי שקופת גמל עושה 10% ואבא שלי 13%. לא בנקים, בנקים נותנים לך בסביבות 1%. תלמד מה זה בנק ומזה קופת גמל פאג.

2. לעולם לא אמרתי שאבא שלי עשיר. אבא שלי שכיר = לא עשיר.

3. אני בסגנון סניה? אני מוכן ששתינו נביא תמונה שלנו מחזיקים נייר שכתוב עליו IATRAF, נביא את התמונה למישהו מהפורום שהוא ניטרלי (רודני?) וברגע שהוא יקבל את 2 התמונות הוא יפרסם מול כולם. בוא תראה לכולם מי זה "טיילר" (עם הסטטוס שאתה טוען שהיה לך וההסטוריה שלך בארץ, בתוספת השם הזה מוזר שאף אחד לא יודע מי אתה, אתה משקר גם בשם)

4. הייתי חנון בתיכון ואני לא מצטער על זה זה הוביל אותי למי שאני היום..

5. זרקו אותי מהבית? חחחחחח מה יש לי הורים מגעילים כמו שלך ששמים זין על הילד שלהם. אמרת בעצמך שהיית ילד רחוב. גם אם הייתי רוצה מאוד, הורים שלי לא היו מוותרים עליי כמו ההורים האגואיסטים שלך. זה למה אתה דפוק בראש שנמצא כל החיים בפורומים. אם היה לך הורים כמו שלי לא היית מדבר שטויות פה בפורום. בניגוד אליך, הורים שלי מבקרים אותי לפחות פעם בשבועיים, מביאים לי אוכל ותמיד שואלים לשלומי, אני ביוזמתי מבקר את הורים שלי. למה? כי אני מעריך אותם על הכל כי אני לא בודד שחושב שהחברה הסיקאנטס שלו זה בדירה זה ה"משפחה" שהוא צריך. שצריך VALIDATION מאחרים. אני מוכן לסכן את כל הכסף שלי על זה שאתה INCEL בחיים האמיתיים.

6. אתה רוצה שותפים בדירה כי המשפחה שלך אף פעם לא אהבה אותך ותמיד רצתה שתהיה מישהו שונה, חזק יותר, יפה יותר, עשיר יותר, בעל מעמד גבוה יותר. אתה רוצה תחליף למשפחה הדפוקה שגידלה מישהו כמוך.

7. אתה מכוער ושנינו יודעים איך אתה נראה תמיד תזכור את זה, אתה מכוער, זה לא משנה כמה תהיה בודיבילדר, הפרצוף לא ישתנה אלא אם כן תעשה ניתוח, יש לך עיניים של בטא, השיער שלך כמו של כבש, לך תעשה מחליק וואקסים ותחיה בפרנויות על השיער שלך.

8. אתה יכול להמשיף עם הGIFים של LOL DIDNT READ אבל שנינו יודעים שאתה כ"כ משועמם ואתה תקרא כל מילה.

נושא נעול
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 13:04.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,002 | הודעות: 8,205,595 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect