כוסעמק טוב? כוסעמק. לפעמים אני יוצא מהבית בתחושה של אני מלךךךךךך אני יכול לעשות הכללללללל
אבל יש שעות ארוכות כמו עכשיו, שאני מרגיש תסכול לגבי המצב שלי. כי הוא לא טוב, ואני לא מבין למההההה
מה אני רוצה -
אני רוצה מלא מלא חברים. מלא חברים טובים, זכרים. חסר לי את זה! אבל כאלה בסגנון שלי. אתם יודעים, מהסגנון הזה שהוא רגיל כזה. לא אחוצ'ים לא פריקים ובטח לא ערסים. ואתם יודעים מה לא אכפת לי אם לחלק מהם יהיו נגיעות למקומות האלה, כי גם לי יש נגיעות לכמה.
אבל פאק - אין לי חברים לצאת איתם. יש לי כמה אבל זה לא מספיק!!!
חלקם הגדול לא מספיק נגיש או לא מספיק זורם ליציאות שאני רוצה לארגן.
אני בטוח שאני יכול, לא מצליח.
וכוסעמקקקקק אני נראה ממש טוב, יש לי פנים ממש יפות ואני לא שמן ולא רזה. אני לא ממש שרירי אבל הגוף שלי מעוצב סבבה. אני בזמן האחרון משתדל לעשות קצת משקולות בבית עם שכיבות שמיכה וכפיפות בטן. למרות שאני עצלן וזה בעייתי אצלי.
יש לי גם חצ'קונים, לא יותר מדי כרוני, אבל הם יעלמו בקרוב אני אטפל בהם עם כדורים טובטוב אני אזיין אותם.
אבל למרות שמלא בנות אומרות לי שאני נראה טוב - אני לא שלם עם התמונות שלי בפייסבוק!!
לפעמים אני לא מעלה כי אני מסתכל על התמונה ומפחד שאני נראה קוקסינל. מכירים את זה?
אני בתסכול מטורף.
לגבי ידידות - יש לי משהו כמו 10 ידידות. וחברים? בקושי יש לי.
אני לא יכול לספור לכם כי אני לא בטוח את מי אפשר לתייג בתור חבר שאפשר להתקשר אליו ולהגיד וואלה מתאים לך יציאה היום? ואיזה לא.
אני רוצה 200 לייקים על התמונה בפייסבוק. המקסימום שלי? 20 !!!
וכן אני יודע שאתה צריך לדבר להצטלם הכל מבין...אני עושה את זה!! כמו שיותר!!!
אבל זה עדיין לא מצליח. יש לי כמעט אלף חברים בפייסבוק (יש לי 900 פלוס) ועדיין, אני לא מגיע לכמות שאני רוצה.
אני רוצה פייסבוק כמו של דניאל יפת, אני רוצה שכל הזמן יהיו לי תמונות קטלניות באיכות פול HD שאני נראה בהן ממש חתיך.
אני פאקינג רוצה להיות משהו!!!!! ולא מצליח. אני משהו בשביל אנשים קטנים.
היציאות שלי? בדרך כלל עם ידידות רק!!!! זה תמיד כזה 3 יציאות עם ידידות, ואז יציאה אחת עם חברים בנים.
אני צריך את זה עוד הרבה יותר, אני צריך חבורה קבועה, אני צריך לבוא ככה בפוזה עם חבורה של חברים שנראים טוב וידידות טובות שכולם יסתכלו עלינו מהצד ויגידו "וואו...מי אלה?" ואתם יודעים מה? לא אכפת לי שיגידו דברים רעים. במקרים כאלה כולם תמיד אומרים דברים שליליים. אבל אני יודע מנסיון שאתה מסתכל מהצד ואתה אומר כוסעמקקקקק הלוואי והייתי חלק מהם, הלוואי והם היו אומרים לי אה אחי באלך להיות חבר טוב שלנו? בוא צא איתנו.
הלוואי והייתי יכול למצוא כזה דבר אבל חבורות כאלה כבר אסופות, הן מלא זמן ביחד. חלקן מכירות מהגן עוד, מהיסודי, מה אני בשבילם? מי מכיר אותי?
אני לא שמרתי על קשר עם אףףףף אחדדדדד מהיסודי בכלל! ואני עכשיו עם חברים בתיכון וואלה אחלה חבר'ה אבל זה לא מספיק לי!!
הלוואי ויבוא איזה גבר בדיוק בסגנון שלי ויגיד לי בוא היום בשעה ככה וככה לפה יוצאים כולנו לת"א!!
אבל אין כאלה. כולם כבר תפסו את הפינה שלהם. אבל אני לא מצאתי אותה!!!
ויש לי כלכך הרבה מוטיבציה להשקיע בפינה כזאת...הרבה. ואני מרגיש ככה כי אני חבר כלכך טוב, וידיד כלכך טוב לבנות...אני באמת אחלה. אני אף פעם לא מבריז, מפקיר...ואני תמיד תמיד מגניב ועושה צחוקים.
אז איפה הפינה שלי???
לפעמים אני מוצא את עצמי שבוע-שבוע וחצי שאני לא יוצא ולא עושה כללללוםם!! נאדה, אפס מעשה מוחלט. לא יוצא לא חברים ולא עניינים.
החיי נעורים הכי טובים שאני יכול לדמיין הולכים ככה -
יש לי יומולדת. עושים לי הפתעה בבית. כל החברים, כל הגברים, וחברה שלי שאמן שתהיה. חברה שלי שאנחנו שנה ביחד ואני הסקס הראשון שלה. (ואני שלה). זה הדבר הכי טוב שיש. אבל אין לי את זה. לעזאזל.
מה אני פאקינג עושה????

ציטוט ההודעה