קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [שאלה] לא יודע איפה להתחיל
    על ידי משתמש אנונימי בפורום אימון אישי - קואצ'ינג
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 16-08-2012, 12:49
  2. [דיון] לא יודע כלום על פיקאפ ולא יודע איך להתחיל
    על ידי BRAYEV בפורום פיקאפ ושיפור עצמי
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 14-02-2012, 02:08
  3. תמונה שלי אני יודע שאתם רוצים
    על ידי *JoKer* בפורום תמונות הגולשים
    תגובות: 22
    הודעה אחרונה: 22-12-2009, 19:30
  4. תגובות: 12
    הודעה אחרונה: 09-12-2008, 16:45
  5. [עזרה+פריקה] כבר לא יודע מי הם החברים האמיתים שלי...
    על ידי Radiation בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 13-07-2008, 23:21
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 3 מתוך 3

רוצים להחליף את החברים הקוקסינלים שלי ולא יודע איפה להתחיל.. (15

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    אנונימי
    לייקים
    7
    נקודות
    14

ברירת מחדל רוצים להחליף את החברים הקוקסינלים שלי ולא יודע איפה להתחיל.. (15

טוב אז ככה יש לי בעייה..
    במשך השלוש שנים האלה של החטיבה הסתובבתי בעיקר עם שתי ילדים שהם לא חנונים (אולי קצת ..) אבל עדיין הם שתיהם בתולי שפתיים והייטרים כאלה שהם כמו ילדים קטנים כל הזמן מחפשים על מי לצחוק ו-וואלה בשנתיים של ז' ו-ח' גם אני הייתי כמוהם אבל לא יודע , אולי אני התבגרתי והם לא , לא יודע אבל קיצור התחלתי לשנוא את ההתנהגות שלהם ונמאס לי מהם כי דוגרי עכשיו אני יודע שאם אני ימשיך איתם אני לא יגיע רחוק זה בטוח ...
    אני רוצה להשתנות ואמרתי להם יאאלה בוא נצא קצת מהכתה נכיר ילדים בנות זה.. (אנחנו יושבים בכתה כל היום כמו ילדי כאפות) והם התחילו ללעוג לי על זה ולהסתלבט עליי כאילו בגלל זה ...
    עכשיו נשאר עוד חודש בדיוק לסיום הביצפר (20.6) ואחר כך בכיתה י' בתיכון אני נשאר כאילו באותו ביצפר אבל הכיתות בשכבה מתערבבות ואז אני יילך לכיתה אחרת בלי שתי הילדים האלה ....
    יש לי עוד הרבה חברים בכיתה וגם בעוד כמה כיתות אני בערך מכיר שליש מהשכבה אבל אני רוצה להכיר עוד אנשים ורוב ה"חבורות" הם כבר מהחטיבה אז אם מי אני ייתחבר ?
    נערך לאחרונה על ידי -anonymos-; 21-05-2013 בשעה 23:11.

2. קישורים ממומנים

משתמש משקיע האוואטר של BIKER STYLE new
    שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    And on the seventh day God ended his work which he had made; and he rested on the seventh day from all his work which he had made.

זה שהתחלת לשנוא תהתנהגות שלהם ואותם זה כבר טוב ואומר שאתה לא אפס כמוהם וכל מה שאתה צריך זה לשנות את עצמך ולבוא למקום חדש אחרי השינוי. אם אתה מסתובב עם חנונים (ומי שמחפש לרדת על אחרים הוא תמיד חנון ובתול שפתיים) אתה אחד כזה בעצמך. אז תתחיל בלשנות את מי שאתה ומה שאתה. וזה שזה אותו בצפר זה באסה, תנסה לעבור בצפר...מה שעזר לי להשתנות לקראת התיכון הייתה העובדה שאני הולך לתיכון שבו אנלא מכיר אף אחד ואף אחד לא מכיר אותי, אז יכולתי לבנות לעצמי שם ותדמית מחדש. ככה שעזוב שטויות ותתחיל להתעסק בעצמך..יש פה מספיק דברים שכתבתי שיעזרו לך כי הייתי פעם כמוך בחטיבה. יושב בכיתה עם 2 ילדים שהכרתי בכיתה ז', שאחד מהם שמן מסריח ואחד מהם שחיף אשכנזי לבקן בתולי שפתיים שניהם ששניהם ירדו עלי. וזרקתי את ה"חברים" האלה ואת כל מי שהוריד אותי למטה לפני שבאתי לתיכון בתור בנאדם חדש. וזה בולשיט שה"חבורות" הן מהחטיבה. זה לא בעיה למצוא "חבורה" שכיף להיות איתם ויש להם ידידות והם מכירים לך בנות כל עוד אתה נראה ממש טוב...אתה לא תספיק להתאמן בקצת זמן הזה אבל עדיין תתחיל כי זה טוב, אז בינתיים תאריך שיער ולפני שתבוא לבצפר חדש תעשה תספורת יפה ולא גלח או קצר, תעבוד כל הקיץ תקנה בגדים יפים אברקרומבי הוליסטר, תקנה בושם (ממליץ לך על אברקרומבי פירס - הוא קצת יקר בישראל אבל תקבל עליו הרבה מחמאות), חצ'קונים להוריד אם יש, להשתזף חזק חזק, קיצר תבוא בתור בנאדם אחר כל עוד אפשר...תשנה את עצמך קיצונית, אבל מאוד....רק ככה באמת תראה משהו. אתה מאוד מזכיר לי את עצמי בקטע של החטיבה ואם אני עשיתי את זה גם אתה יכול.
    YOU WILL NEVER SEE THE LIGHT

BOUND TO ALWAYS LIVE BY LIES

משתמש משקיע האוואטר של BIKER STYLE new
    שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    And on the seventh day God ended his work which he had made; and he rested on the seventh day from all his work which he had made.

תתחיל גם לראות על ילדים שאתה רואה שהם מביאים בנות, איך הם מתלבשים, איך הם נראים ותנסה לחקות את המראה החיצוני שלהם כל עוד אפשר. ככה תוכל לבוא לבצפר חדש ולשחק על תדמית של אחד שהוא לא חנון - כי כשאתה לא נראה חנון לא יחשבו שאתה אחד...גם אם לפני שנה היית אחד...משם פשוט תהיה זורם ותזרום עם הילדים הנכונים ותתרחק מחנונים ומוזרים, זה מה שאני עשיתי וזה עבד לי מצויין.
    YOU WILL NEVER SEE THE LIGHT

BOUND TO ALWAYS LIVE BY LIES

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 21:24.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,504,020 | הודעות: 8,204,613 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect