קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 10-09-2010, 13:19
  2. אני רוצה לפרמט אתם אומרים כדי להוריד ויסטה?
    על ידי Shai_16 בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 25-10-2005, 22:00
  3. [שאלה] בקשר לרשת(אני רוצה לעשות)
    על ידי DoGow בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 14
    הודעה אחרונה: 06-09-2005, 21:54
  4. תגובות: 15
    הודעה אחרונה: 04-09-2005, 22:10
  5. אני רוצה להגיד פה דבר אחד .
    על ידי zvovon בפורום דיבורים
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 02-09-2005, 16:01
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12
מציג תוצאות 16 עד 29 מתוך 29

מי רוצה להתחתן בעתיד? - עמוד 2

משתמש משקיע האוואטר של ShinTen
    לייקים
    1032
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    סניה ALERT

ציטוט נכתב במקור על ידי SexyBeer. צפיה בהודעה
    חמוד, אני רוסיה שקיבלה חינוך רוסי טוב. רוצה לדעת מה למדתי? שכדאי מאוד שיהיה לי אחלה מקצוע משלי ואחלה פרנסה משלי כי אף גבר בחיים לא יגיד לי מה לעשות. אלא אם כן אני ערומה ;P
    בכל מקרה, אידי נאחוי צא מהסרט שאתה חיי. זה כמו בייבי טיילר שמתפתח כאן.
    טיילר לך תטפל בעצמך עם כדורים.
    אידי נאחוי אולי תמצא איזה role model אחר? מהמציאות למשל? שאשכרה יוצא עם בנות?
    לפעמים אתם גורמים לי להתייאש מהמין הגברי. אתם מדברים על בחורה עם אופי טוב כשעם כל הכבוד, האופי שלכם פשוט לא יתן לבחורה נורמלית להתקרב אליכם.
    טיילר אתה בכלל חיי באיזשהו עולם איסלאמי-שוביניסטי-אסתטי.
    אידי נאחוי, כפרה, אף בחורה עם שכל בראש לא תתפשר על להיות עקרת בית. בייחוד במצב הסוציו אקונומי בעולם המערבי.
    קח אישה מתאילנד... אבל איך תרגיש כשתדע שהיא מזדיינת איתך מתוך בלית ברירה? זה מה שאתה חושב שמגיע לך, אישה שמזדיינת איתך מתוך חובה ולא רצון?
    תאמץ זונה. אותו דבר. כפי שאמרת pimps gonna pimp.
    u sound angry

ותוכיחי שאנחנו חיים ב"אשליה". כל מה שטיילר אומר אמת.
    אף בחורה לא תרצה אותי בחיים. תנחשי למה? כי אני מטר שישים. יש מספיק בנות (יותר מדי בעצם) שיותר גבוהות ממני. למה שבחורה תיקח מישהו שהוא מטר שישים?
    לחופש יש תאריך: 20/3/2017

2. קישורים ממומנים

משתמש מתקדם האוואטר של SexyBeer.
    לייקים
    155
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    Can I get all tinky-winky in your dipsy?

אני לא angry אני disappointed מכמות השנאה שיש פה כלפי נשים.
    ברור שכל הבולשיט הזה נובע מתסכול אבל שנאה לא תביא אתכם לשום מקום חיובי.
    קל לי לדבר כי אני לא מרגישה דחויה ואני בחורה אז באופן כללי קל לי יותר אבל ברצינות.. זה סתם הורס ת'פורום לאנשים שבאמת רוצים להתקדם בחיי האהבה שלהם.
    אם אתה חושב שדיונים על חתונה/אינסל רייג'/לסתות יוביל אותך לשינוי מחשבתי כלשהו אז בכיף... תבקש פורום לאסתטיקה ושנאת נשים.
    תכלס אנשים מגיעים לפורום הזה לקבל תמיכה, הבנה ומידע רלוונטי לנושא.

בנוגע לגובה שלך: שמע, בבסיס יש לי מישהו 1.57 שיוצא עם מישהי יותר גבוהה ממנו.
    נכון, לא כל אחת תזרום עם מישהו נמוך אבל מצד שני אתה לא צריך כל אחת.
    בכל מקרה, אתה מוזמן להמשיך להטיל את הכעס שלך על בנות. רק מודיעה לך שזה לא יקדם אותך לשום מקום.

עריכה: אני לא אומרת שטיילר לא משקר. גם לנו מותר להיות שטחיות.
    העניין הוא שטיילר חושב שזה הדבר היחידי בעולם בזה - מראה חיצוני.
    אולי זאת אובססיה שגורמת לו להרגיש טוב עם עצמו "היא דחתה אותי... בטח כי היא שטחית ואני לא 5% שומן"..
    כמה כבר אפשר לחיות בפנטזיות על אחוזי שומן במקום לקחת אחריות על עצמך?
    נערך לאחרונה על ידי SexyBeer.; 22-05-2013 בשעה 23:36.

Some laugh, some weep, some dance for joy.
    My mind craves nectar day and night..

משתמש מתקדם
    לייקים
    180
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי ShinTen צפיה בהודעה
    u sound angry

ותוכיחי שאנחנו חיים ב"אשליה". כל מה שטיילר אומר אמת.
    אף בחורה לא תרצה אותי בחיים. תנחשי למה? כי אני מטר שישים. יש מספיק בנות (יותר מדי בעצם) שיותר גבוהות ממני. למה שבחורה תיקח מישהו שהוא מטר שישים?
    1.63 ונראה כמו המורה שלי לספרות...

ותגיד לי חסר נמוכות ??? אז אל תלך על גבוהות אם קשה לך, אבל גם ככה לדעתי הנמוכות יותר יפות..

משתמש מתקדם
    לייקים
    380
    נקודות
    50

חמוד, אני רוסיה שקיבלה חינוך רוסי טוב. רוצה לדעת מה למדתי? שכדאי מאוד שיהיה לי אחלה מקצוע משלי ואחלה פרנסה משלי כי אף גבר בחיים לא יגיד לי מה לעשות. אלא אם כן אני ערומה ;P
    בכל מקרה, אידי נאחוי צא מהסרט שאתה חיי. זה כמו בייבי טיילר שמתפתח כאן.
    טיילר לך תטפל בעצמך עם כדורים.
    אידי נאחוי אולי תמצא איזה role model אחר? מהמציאות למשל? שאשכרה יוצא עם בנות?
    לפעמים אתם גורמים לי להתייאש מהמין הגברי. אתם מדברים על בחורה עם אופי טוב כשעם כל הכבוד, האופי שלכם פשוט לא יתן לבחורה נורמלית להתקרב אליכם.
    טיילר אתה בכלל חיי באיזשהו עולם איסלאמי-שוביניסטי-אסתטי.
    אידי נאחוי, כפרה, אף בחורה עם שכל בראש לא תתפשר על להיות עקרת בית. בייחוד במצב הסוציו אקונומי בעולם המערבי.
    קח אישה מתאילנד... אבל איך תרגיש כשתדע שהיא מזדיינת איתך מתוך בלית ברירה? זה מה שאתה חושב שמגיע לך, אישה שמזדיינת איתך מתוך חובה ולא רצון?
    תאמץ זונה. אותו דבר. כפי שאמרת pimps gonna pimp.
    לא בייבי טיילר, ולא קרוב. ההבדלים ביננו גדולים מאוד. אני הרבה יותר פרקטי, יש לי תכנית מאוד ברורה לגבי כסף (בין היתר בשביל לא להצטרך לעבוד, אם כי אני חושב שבנאדם בלי עבודה או אחריות יכול לגמרי ללכת לאיבוד), אני גם מודה שלא הייתי עם הרבה בנות בחיים שלי. הייתי חנון של ציונים בבית ספר, לצבא התקבלתי למודיעין באחת יחידות המחשבים הנחשבות. אחר כך קיבלתי "הארה" ויצאתי מהצבא על נפשי כדי להגשים את עצמי. אני בטוח שלא אגור פה בעתיד, ב-100%. כולם פה מחייכים, רואים את זה בחתונות בעיקר, כולם שמחים מבחוץ, אחר כך מגיעים הביתה ומנסים לדחוק את הרגשת האומללות שלהם. מהחיים שלהם. אמא אמרה לכולם שהם הכי יפים ומיוחדים כשהיו קטנים, זה דופק לכולם את השכל. כבשים שלא חושבים עבור עצמם.
    זה שאני לא מאמין במוסד הרגיל הזה של חתונה-ילדים-משכנתא-פנסיה לא אומר כלום על האופי שלי.
    דווקא האופי שלי גרם לי להתאהב בקלות, אפילו בבנות שאני לא מוצא אותן מושכות. מצאתי את עצמי כמה פעמים בדילמות עם עצמי בגלל זה. עוד משהו שלמדתי שהגבול בין אהבה לשנאה הוא מאוד דק. לא היה לך מקרה כזה פעם?

אני לא אתחתן עם מישהי זונה, או שנמצאת איתי בגלל הכסף. אני ידאג לוודא את זה, אני לא הולך לשפוך על אף אחת כסף (בטח שלא על זונה).
    ו.. כל עוד אני צעיר אז כן... PIMPS GONNA PIMP

אין לי מודל לחיקוי. אני המודל לחיקוי של עצמי.

משתמש משקיע האוואטר של BIKER STYLE new
    שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    And on the seventh day God ended his work which he had made; and he rested on the seventh day from all his work which he had made.

אז אחד שלא מסכים לשעבד את עצמו למודל של "עבודה-חתונה-פנסיה" צריך לטפל בעצמו עם כדורים...? ואז מה? אני יהיה "נורמלי ששפוט של כל דבר עם ציצי?" וכן בגלל שאני שונא נשים אני הולך לעבוד במקצוע שמספק אותן...מה שאף אחד פה בפורום לא יעבוד בו.. בטח שונא נשים..הדבר היחידי שאני שונא זה את הפמניזם והתוצאות ההרסניות שלו למין הגברי. בחיית רבאק תסתכלו מה הולך במשפחות בכל העולם המערבי, האישה היא השולטת בבית, הפמניזם חוגג, על כל פלוץ הגבר צריך לשלם, בעיקר בגט וגירושין, הגבר צריך להרים חתונה בשווי חצי מליון דולר, צריך לקנות טבעת ב20 אלף דולר והכל בשביל מה??? בשביל פאקינג מה? בשביל להיות עבד של אחת שמשמינה כמו שינטן בGOMAD? בשביל לשחק אותה "שמח ומאושר" כלפי חוץ אבל בבית לחטוף צעקות על כל דבר קטן ולחיות חיים של יהודי בגטו? מה נהיה מהגברים של היום כולם סמרטוטים שממשיכים עם הזרם ועושים דברים כי "זה מקובל" ואפילו לזרוק את האישה שלהם הם לא רוצים...אגב הילדים שיגדלו לו..ישנאו אותו שנאת מוות. לא יהיה להם כבוד אליו והם גם יידפקו בראש. מי שגדל במשפחה שבה האמא היא השולטת והאבא סמרטוט, יגדל בתור סמרטוט תמיד. ראיתי מספיק מקרים כאלה. והתפקיד של האישה לה לספק תגבר מינית, ואם היא מסרבת לו סקס מותר לו להרביץ לה (לא חזק, יש חוקים בזה). ככה זה באסלאם וככה זה צריך להיות, הנשים תפסו תחת עם כל הזכויות המפגרות של העולם המערבי. אגב בדור של סבא-סבתא שלכם העולם היה תקין. ואולי אפילו בדור של אמא ואבא שלכם למרות שאנלא בטוח בזה. שום פמניזם, שום "שמן זה יפה" ושומדבר שמעודד אישה להשמין אחרי חתונה. אישה שהייתה משמינה בחצי קילו יותר מהמותר, הייתה נלחצת!!! כן כן נלחצת שאף אחד לא יסתכל עליה, שכולם ישנאו אותה, שכולם יצחקו עליה...זה היה נורמלי...והיא הייתה עושה דיאטה, ספורט...נראית יפה..מטופחת...מספקת את הגבר..עושה הכל בבית ואולי גם עובדת פה ושם אבל לא מתנהגת כמו בהמה..הגבר היה גבר אמיתי שלא מפחד להעמיד את האישה שלו במקום שצריך... ומה נהיה היום??? "שמן זה יפה", "הוא צריך לאהוב אותי כמו שאני", "אישתי מחליטה מה יהיה בבית" מה זה כל החוקים האלה מה זה כל הפמניזם הזה??? מה זה עשה טוב?! מה זה כל הכוח שנתנו לנשים רק בכמה עשרות שנים??? כוס אמק למה נולדתי בתקופה של וודסטוק בלי כל הפמניזם הזה והאופנה של השמנים
    נערך לאחרונה על ידי BIKER STYLE new; 23-05-2013 בשעה 09:15.
    YOU WILL NEVER SEE THE LIGHT

BOUND TO ALWAYS LIVE BY LIES

שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    And on the seventh day God ended his work which he had made; and he rested on the seventh day from all his work which he had made.

אני לא שונא נשים. אני שונא גברים סמרטוטים שנותנים יד לפמניזם ולאופנה של "שמן זה יפה". בחיים לא תראו גבר שמן שיוצא עם דוגמניות (אלא אם כן הוא מפורסם ועשיר וגם לא תמיד). אבל שמנות עם דוגמנים יש בשפע...באמת בשפע...כל זיין שהכרתי זיין איזה שמנה בשושו שהיה שיכור מת...איפה דבר כזה עם נשים? למה אישה לא "משתכרת אחולמניוקי" וזורמת עם איזה שמן בשושו? הן רוצות לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה. זה למה אני שונא פמניזם.

לייקים
    155
    נקודות
    50
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי BIKER STYLE new צפיה בהודעה
    אז אחד שלא מסכים לשעבד את עצמו למודל של "עבודה-חתונה-פנסיה" צריך לטפל בעצמו עם כדורים...? ואז מה? אני יהיה "נורמלי ששפוט של כל דבר עם ציצי?" וכן בגלל שאני שונא נשים אני הולך לעבוד במקצוע שמספק אותן...מה שאף אחד פה בפורום לא יעבוד בו.. בטח שונא נשים..הדבר היחידי שאני שונא זה את הפמניזם והתוצאות ההרסניות שלו למין הגברי. בחיית רבאק תסתכלו מה הולך במשפחות בכל העולם המערבי, האישה היא השולטת בבית, הפמניזם חוגג, על כל פלוץ הגבר צריך לשלם, בעיקר בגט וגירושין, הגבר צריך להרים חתונה בשווי חצי מליון דולר, צריך לקנות טבעת ב20 אלף דולר והכל בשביל מה??? בשביל פאקינג מה? בשביל להיות עבד של אחת שמשמינה כמו שינטן בGOMAD? בשביל לשחק אותה "שמח ומאושר" כלפי חוץ אבל בבית לחטוף צעקות על כל דבר קטן ולחיות חיים של יהודי בגטו? מה נהיה מהגברים של היום כולם סמרטוטים שממשיכים עם הזרם ועושים דברים כי "זה מקובל" ואפילו לזרוק את האישה שלהם הם לא רוצים...אגב הילדים שיגדלו לו..ישנאו אותו שנאת מוות. לא יהיה להם כבוד אליו והם גם יידפקו בראש. מי שגדל במשפחה שבה האמא היא השולטת והאבא סמרטוט, יגדל בתור סמרטוט תמיד. ראיתי מספיק מקרים כאלה. והתפקיד של האישה לה לספק תגבר מינית, ואם היא מסרבת לו סקס מותר לו להרביץ לה (לא חזק, יש חוקים בזה). ככה זה באסלאם וככה זה צריך להיות, הנשים תפסו תחת עם כל הזכויות המפגרות של העולם המערבי.
    כן, כדורים. זה הפתרון. פרוזאק, קסנקס, מה שבא ליד.
    בהצלחה ב"לספק" נשים חחחח אתה תהיה מוצר חד פעמי שתבין את זה. אני באופן אישי שואפת למשהו משמעותי יותר בחיים מלהיות משהו שמשתמשים בו ושוכחים ממנו, תודה רבה.

ציטוט נכתב במקור על ידי idi-nahuy צפיה בהודעה
    לא בייבי טיילר, ולא קרוב. ההבדלים ביננו גדולים מאוד. אני הרבה יותר פרקטי, יש לי תכנית מאוד ברורה לגבי כסף (בין היתר בשביל לא להצטרך לעבוד, אם כי אני חושב שבנאדם בלי עבודה או אחריות יכול לגמרי ללכת לאיבוד), אני גם מודה שלא הייתי עם הרבה בנות בחיים שלי. הייתי חנון של ציונים בבית ספר, לצבא התקבלתי למודיעין באחת יחידות המחשבים הנחשבות. אחר כך קיבלתי "הארה" ויצאתי מהצבא על נפשי כדי להגשים את עצמי. אני בטוח שלא אגור פה בעתיד, ב-100%. כולם פה מחייכים, רואים את זה בחתונות בעיקר, כולם שמחים מבחוץ, אחר כך מגיעים הביתה ומנסים לדחוק את הרגשת האומללות שלהם. מהחיים שלהם. אמא אמרה לכולם שהם הכי יפים ומיוחדים כשהיו קטנים, זה דופק לכולם את השכל. כבשים שלא חושבים עבור עצמם.
    זה שאני לא מאמין במוסד הרגיל הזה של חתונה-ילדים-משכנתא-פנסיה לא אומר כלום על האופי שלי.
    דווקא האופי שלי גרם לי להתאהב בקלות, אפילו בבנות שאני לא מוצא אותן מושכות. מצאתי את עצמי כמה פעמים בדילמות עם עצמי בגלל זה. עוד משהו שלמדתי שהגבול בין אהבה לשנאה הוא מאוד דק. לא היה לך מקרה כזה פעם?

אני לא אתחתן עם מישהי זונה, או שנמצאת איתי בגלל הכסף. אני ידאג לוודא את זה, אני לא הולך לשפוך על אף אחת כסף (בטח שלא על זונה).
    ו.. כל עוד אני צעיר אז כן... PIMPS GONNA PIMP

אין לי מודל לחיקוי. אני המודל לחיקוי של עצמי.
    בהצלחה ברוסיה, בהצלחה עם נשים אוקראיניות "שלא ירצו אותך בגלל הכסף" (פחחחח עם כמות העוני שיש שם תעשה לי טובה), בהצלחה עם "אישה מבית רוסי טוב" (שנזכיר שוב את העוני?), בהצלחה בלקנות בית בלי משכנתא (אתה מיליונר הרי) והמון המון בהצלחה עם לחיות את החיים בלי רגש אומללות אחד.

אני לא אומרת שכל מה שציינת למעלה לא יתגשם. להפך, אם זה מה שיעשה לך טוב על הלב.. בכיף.
    רק די לחיות בסרט.. באמת. מוסד "חתונה-ילדים-משכנתא-פנסיה"? ממתי זה מוסד? בסופו של דבר, חתונה זה ארוע שמח, ילדים זה ההמשך שלך, משכנתא.. חבוב, זה משהו שתצטרך לקחת מתישהו בחיים. פנסיה? זה יבוא לבד.. מה אתה רוצה? כאילו ברצינות.. באיזה עולם אתה חיי? בעולם שבו הכסף נופל כמו מן? אתה חושב שאנשים עשירים לא לקחו משכנתאות? או התחתנו? כאילו ברצינות..

קיצר אינליכח להגיב יותר לאשכולות מפגרים כאלה.
    הפורום הזה אמור לעסוק בדבר אחד בלבד ואנשים מתחילים לפתוח פה אשכולות על שיער, לסת, השמצות של מייקל לואיס. מה נסגר?
    זה אמור להיות פורום על INNER GAME , דיווחי שטח, עצות וכל מיני דברים שאשכרה קשורים לחיים.

משתמש מכור
    לייקים
    293
    נקודות
    50

בהצלחה ב"לספק" נשים חחחח אתה תהיה מוצר חד פעמי שתבין את זה. אני באופן אישי שואפת למשהו משמעותי יותר בחיים מלהיות משהו שמשתמשים בו ושוכחים ממנו, תודה רבה.

בהצלחה ברוסיה, בהצלחה עם נשים אוקראיניות "שלא ירצו אותך בגלל הכסף" (פחחחח עם כמות העוני שיש שם תעשה לי טובה), בהצלחה עם "אישה מבית רוסי טוב" (שנזכיר שוב את העוני?), בהצלחה בלקנות בית בלי משכנתא (אתה מיליונר הרי) והמון המון בהצלחה עם לחיות את החיים בלי רגש אומללות אחד.

אני לא אומרת שכל מה שציינת למעלה לא יתגשם. להפך, אם זה מה שיעשה לך טוב על הלב.. בכיף.
    רק די לחיות בסרט.. באמת. מוסד "חתונה-ילדים-משכנתא-פנסיה"? ממתי זה מוסד? בסופו של דבר, חתונה זה ארוע שמח, ילדים זה ההמשך שלך, משכנתא.. חבוב, זה משהו שתצטרך לקחת מתישהו בחיים. פנסיה? זה יבוא לבד.. מה אתה רוצה? כאילו ברצינות.. באיזה עולם אתה חיי? בעולם שבו הכסף נופל כמו מן? אתה חושב שאנשים עשירים לא לקחו משכנתאות? או התחתנו? כאילו ברצינות..

הפורום הזה אמור לעסוק בדבר אחד בלבד ואנשים מתחילים לפתוח פה אשכולות על שיער, לסת, השמצות של מייקל לואיס. מה נסגר?
    זה אמור להיות פורום על INNER GAME , דיווחי שטח, עצות וכל מיני דברים שאשכרה קשורים לחיים.
    לקחת משכנתאות אה?
    אנשים אחראיים לא עושים כאלה דברים מטומטמים
    את לא מסוגלת לקבל רעיון שכולנו משתמשים בכולם וכולנו שוכחים מכולם?
    בטבע האריה אחרי שהוא הורג את הבן זוג שלה הוא מזיין את הלביאה לפעמים אוכל את הילדים שלהם וממשיך הלאה

משתמש מתקדם
    לייקים
    380
    נקודות
    50

כמה נקודות:
    1. חתונה זה לא אירוע שמח, אולי לכלה ולחתן (בטא מסכן בדר"כ שמנסה שהחברה תראה אותו בתור מאושר), כל השאר לא שמחים. היית בחתונות? יש לך אנשים שאת מכירה שהולכים? אנשים מתייחסים לזה בתור מטלה... אף-אחד לא נהנה מזה. כן, זה מוסד. מה הסיבה להתחתן? מבחינתי הסיבה להתחתן זה רק להרגיש תחושת ביטחון ברגע שמיציתי את ההרפתקאות בחיים.

2. אם כבר לקחת משכנתא, אז לשכור את הדירה\בית למישהו אחר וככה הוא משלם את המשכנתא בעצם, זו אחת הסיבות לפערים שגדלים בין עשירים לעניים.
    תאמיני לי שלא צריך להיות עשיר בשביל לחיות טוב.

3. מה הקשר בין זה שבחורה ענייה לבין זה שהיא תהיה גולדיגרית? הצעד הבא זה שתגידי שכל הרוסיות זונות וכל המרוקאים טיפשים וכל התימנים קמצנים.

4. אני לא חיי בסרט, אני מאוד מציאותי. בנוגע לזה שכסף נופל כמו מן, לא... ממש לא. אני מכיר אישית מישהו שהתגרש מאישתו ועבר לגור בתאילנד. הוא חיי על 1000$+ בחודש כמו מלך. איך הוא מרוויח 1000$ בזמן שתאילנדי עושה 100$? אינטרנט. אנשים לא יודעים איזה אופציות האינטרנט פותח. את יכולה להאמין או לא אבל אני עושה באופן פסיבי, בלי לעבוד יותר מ1000$ בחודש (אם אחרים או את ממש לא מאמינה אני יכול לפרסם הוכחות כדי שתסתמו את הפה ותבינו שזה אפשרי ואולי זה קצת יפתח לך את הראש שלכם שלא חייב ללכת לעבוד במשרד בעבודה "מכובדת" 8-9-10 שעות ביום. עבדות מודרנית אשכרה)
    נערך לאחרונה על ידי idi-nahuy; 23-05-2013 בשעה 09:49.

שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ

פרוזק? נתנו לי את זה עוד בחטיבה, לא עזר כ''כ. המערכת ניסתה להשתיק אותי ורק חיזקה את האמונות שלי. מחיאות כפיים סוערות לנחוי. אגב, יותר ויותר גברים מתחילים לאחרונה להבין שחתונה זה סקאם ושעבדו עליהם כל הזמן הזה. הסצינה של התיירות סקס לתאילנד ואוקראינה וכל המקומות האלה רק הולכת ומתרחבת והסקס עם נערות ליווי נהיה יותר מקובל מאשר לפני 5-6 שנים. והפמניזם כמובן משיב מלחמה בקמפיינים מפגרים הרי אם כל הגברים יבינו שאפשר לחיות כמו קינג מהכנסה פסיבית של 1K דולר במקומות שבהן המשכורת הממוצעת היא 300 דולר, כולם יעזבו תעבודה המעפנה שלהם, יזרקו את האישה השמנה שלהם ויעברו לשם!!! תחשבו על זה, לא צריך לקרוע תתחת 10 שעות ביום, לא צריך להוציא עשרות אלפי שקלים על חתונה וטבעת נישואים, אפשר לזיין לעשן ולהסניף בלי לדפוק חשבון, אין חובות לאף אחד, לא צריך להתרפס כלפיי אישה ששולטת עליך...זה גן עדן!!! לעומת מה שהעולם המערבי מציע...זה עניין של זמן עד שהפמניזם יפול...אירופה כבר מתאסלמת...ארה''ב מוצפת מהגרים מקסיקנים שאצלם התרבות היא המאצ'ו.. בקנדה יש כושים ומקסיקנים שגם הם מאצ'ו.. שומדבר לא נמשך לנצח. הכל בסוף קורס, האימפריות הגדולות בעולם קרסו בסוף אז הפמניזם לא יקרוס?? חחח תתחילו לספור אחורה כי עוד מעט יעמוד מולנו עולם טוב יותר והדורות הבאים לא יסבלו מנשים שמשעבדות אותן. הדור הבא לא יידע מה זה לקנות מכונית לאישה ולהשאר בBFF שלה. הדור הבא, לא ידע מה זה לגדול בבית שבו האבא סמרטוט שמקבל מכות מאישתו ועומד בשבילה על הברכיים. לא עוד!!! THIS IS THE REVOLUTION

שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ

אגב משכתנא זה הדבר הכי מפגר שקיים ורק עניים לוקחים את זה. שלא נדבר על זה שזה הופך אותך לעבד. ראה ערך איתמר אלון הרוצח שרצח והתאבד כי היה בחוב של סכום קטן...אם הוא לא היה לוקח את המשכנתא הזו...או לפחות כמו שנחוי אמר לוקח את המשכנתא ומשכיר תדירה...כל הרצח הזה לא היה קורה ונמנע. בורות בעידן המידע פירושו מוות. לא סתם משכתנא באה מהמילה MORTGAGE שהפירוש של זה זה הסכם מוות. וזה בדיוק מה שזה הביא - מוות. שלו ושל עוד 4 אנשים.
    נערך לאחרונה על ידי BIKER STYLE new; 23-05-2013 בשעה 10:19.

משתמש מתחיל
    לייקים
    77
    נקודות
    50

חתונה-> למה שאני יתחתן כדי שאני אסכן את עצמי עם חוקים מפגרים כמו מזונות שיש 50% גירושין.(כלומר 50% שסכום נאה נעלם לו מהחיים שלי זה סיכון שאני לא רוצה לקחת בעיקר שאני לא מרוויח ממנו יותר מידי)
    משכנתה-> למה שאני ישעבד את עצמי לעבוד כל החיים(גם בעבודה שאני לא אוהב) בשביל תקווה שאני סמרטוט ומרוט תיהיה לי פנסיה ואז הבנקים יחליטו לקצץ את הפנסיה שלי כי יש משבר עולמי, למה ליהיות תלוי בגורמים מושחטים?! אני מעדיף ליהיות תלוי בגופים וארגונים שאני מסכים עם הערכים שלהם ולא ימכרו את אמא שלהם בגלל משבר עולמי שיש כל עשרים שנה בגלל הצורה הכלכלית.(ואם אין כאלה אני מעדיף ליהיות תלוי רק בעצמי)
    אפשר להסתכל על זה אחרת במקום להתחתן להחליט עם מישהי שאתה איתה בשביל מה צריך תעודה מזדיינת שרשום עליה נשואים.
    במקום משכנתה לבנות את הבית שלך לבד או לגור בצורה אחרת ולא בבית לדוגמא אונייה/קיבוץ/וופינג כל דבר אחר.
    למה הכל צריך ליהיות שחור לבן.. יש הרבה אמצע.
    נערך לאחרונה על ידי kongi; 23-05-2013 בשעה 10:24.

משתמש משקיע האוואטר של ShinTen
    לייקים
    1032
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    סניה ALERT

כמה נקודות:
    4. אני לא חיי בסרט, אני מאוד מציאותי. בנוגע לזה שכסף נופל כמו מן, לא... ממש לא. אני מכיר אישית מישהו שהתגרש מאישתו ועבר לגור בתאילנד. הוא חיי על 1000$+ בחודש כמו מלך. איך הוא מרוויח 1000$ בזמן שתאילנדי עושה 100$? אינטרנט. אנשים לא יודעים איזה אופציות האינטרנט פותח. את יכולה להאמין או לא אבל אני עושה באופן פסיבי, בלי לעבוד יותר מ1000$ בחודש (אם אחרים או את ממש לא מאמינה אני יכול לפרסם הוכחות כדי שתסתמו את הפה ותבינו שזה אפשרי ואולי זה קצת יפתח לך את הראש שלכם שלא חייב ללכת לעבוד במשרד בעבודה "מכובדת" 8-9-10 שעות ביום. עבדות מודרנית אשכרה)
    תן דוגמאות. אם זה אמיתי אני עושה GOMAD.
    לחופש יש תאריך: 20/3/2017

לייקים
    155
    נקודות
    50
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי tryhxy צפיה בהודעה
    לקחת משכנתאות אה?
    אנשים אחראיים לא עושים כאלה דברים מטומטמים
    את לא מסוגלת לקבל רעיון שכולנו משתמשים בכולם וכולנו שוכחים מכולם?
    בטבע האריה אחרי שהוא הורג את הבן זוג שלה הוא מזיין את הלביאה לפעמים אוכל את הילדים שלהם וממשיך הלאה
    מה קשור אנשים אחראיים?? מה אתה חושב שלקחת משכנתא זה רק לבית? זה הלאווה מהבנק.
    זה יכול להיות מיועד לרכב, לימודים, הקמת עסק. באמת נראה לך שלצעיר בן 21 שהשתחרר מהצבא יהיה ברשותו את הסכום המלא לתואר/השכרת דירה/אוכל וכו'??
    לא הכל כל כך פשוט כמו שאתה חושב. תשאל את ההורים שלך אם הם לא לקחו הלוואה מהבנק מתישהו.
    ולא.. לא כולם משתמשים בעולם ושוכחים מכולם. אין לך חברי ילדות? אנשים מהעבודה שאתה יודע שתשמור איתם קשר לנצח?
    שלא לדבר על ערכים כמו כבוד תעסוקתי וגאווה. מה, תלך ברחוב ותתגאה בזה שאתה ג'יגולו? פחחח..
    אתה תלך ברחוב ותתגאה בזה שהשגת משהו בעבודה קשה.
    נראה אותך כותב בקורות חיים "חשפן בדימוס".. תעשה לי טובה. שמעת פעם על חשפן מפורסם? בדיוק. לא. למה? כי לנענע ת'בולבול שלך לא מקנה לך כבוד.

כמה נקודות:
    1. חתונה זה לא אירוע שמח, אולי לכלה ולחתן (בטא מסכן בדר"כ שמנסה שהחברה תראה אותו בתור מאושר), כל השאר לא שמחים. היית בחתונות? יש לך אנשים שאת מכירה שהולכים? אנשים מתייחסים לזה בתור מטלה... אף-אחד לא נהנה מזה. כן, זה מוסד. מה הסיבה להתחתן? מבחינתי הסיבה להתחתן זה רק להרגיש תחושת ביטחון ברגע שמיציתי את ההרפתקאות בחיים.

מהההההה?? חתונות זה ה-דבר. הייתי בחתונות וזה פשוט כיף! זה פארטי! איך אפשר לא להנות מאוכל חינם שתיה חינם והמון ריקודים וכיף???
    שלא תבין אותי לא נכון, אני לא מאמינה בחתונה. אני לא מהבנות ששואפות לקבל טבעת. אם כבר אני מעדיפה תואר אבל אני לא יוצאת ומכפישה כל בנאדם שמתחתן. למעשה, אני לא מכפישה כל בנאדם שבוחר בזוגיות. שזה בערך מה שאתם עושים.
    לא כל אישה משמינה אחרי חתונה, לא כל אישה שולטת על הגבר שלה ולא כולן שואפות "לכבול" מישהו.
    זאת הבעיה של האנשים כאן.. אתם כל כך מגזימים. כאילו פאק. זה כאילו אתם נדבקים לכל הסטיגמות האלה רק בשביל להתכחש לזה שיש דברים אחרים בעולם הזה חוץ מPUSSY וכסף.

2. אם כבר לקחת משכנתא, אז לשכור את הדירה\בית למישהו אחר וככה הוא משלם את המשכנתא בעצם, זו אחת הסיבות לפערים שגדלים בין עשירים לעניים.
    תאמיני לי שלא צריך להיות עשיר בשביל לחיות טוב.

תראה תגובה למעלה בנוגע למשכנתא.

3. מה הקשר בין זה שבחורה ענייה לבין זה שהיא תהיה גולדיגרית? הצעד הבא זה שתגידי שכל הרוסיות זונות וכל המרוקאים טיפשים וכל התימנים קמצנים.

מה הקשר? אתה באמת שואל מה הקשר בין עוני לגולדיגריות? חחחח
    זה לא טיפה מובן מאליו?
    לא אומרת שכולן כאלה אבל בוא נגיד שמדובר בבחורה כוסית רצח מאוקראינה שיכלה לבחור בכל אחד בערך וכל הזמן הזה חיכתה ספציפית לך שתבוא מישראל להציל אותה מהבית המתפרק שלה. לא נראה לך טיפה חשוד?
    אבל היי, הכל יכול לקרות. אולי היא בעצם בחורה איכותית שמתעקשת לשלם על עצמה (;

ישר כח. באמת שמחה בשבילך. אני באופן אישי כן מעדיפה עבודה שמצריכה לצאת מהבית כי אני אוהבת אנשים ואני באופן כללי צריכה את המסגרת הזאת.. כל אחד והדרך שלו. מה שכן, לדעתי בשביל להשיג יותר מ-1000$ בחודש צריך ללמוד פה ושם בחיים.
    מה שכן תמיד יש את היוצאים מן הכלל. מקווה שתצליח בדרך שלך.

ציטוט נכתב במקור על ידי BIKER STYLE new צפיה בהודעה
    פרוזק? נתנו לי את זה עוד בחטיבה, לא עזר כ''כ. המערכת ניסתה להשתיק אותי ורק חיזקה את האמונות שלי. מחיאות כפיים סוערות לנחוי. אגב, יותר ויותר גברים מתחילים לאחרונה להבין שחתונה זה סקאם ושעבדו עליהם כל הזמן הזה. הסצינה של התיירות סקס לתאילנד ואוקראינה וכל המקומות האלה רק הולכת ומתרחבת והסקס עם נערות ליווי נהיה יותר מקובל מאשר לפני 5-6 שנים. והפמניזם כמובן משיב מלחמה בקמפיינים מפגרים הרי אם כל הגברים יבינו שאפשר לחיות כמו קינג מהכנסה פסיבית של 1K דולר במקומות שבהן המשכורת הממוצעת היא 300 דולר, כולם יעזבו תעבודה המעפנה שלהם, יזרקו את האישה השמנה שלהם ויעברו לשם!!! תחשבו על זה, לא צריך לקרוע תתחת 10 שעות ביום, לא צריך להוציא עשרות אלפי שקלים על חתונה וטבעת נישואים, אפשר לזיין לעשן ולהסניף בלי לדפוק חשבון, אין חובות לאף אחד, לא צריך להתרפס כלפיי אישה ששולטת עליך...זה גן עדן!!! לעומת מה שהעולם המערבי מציע...זה עניין של זמן עד שהפמניזם יפול...אירופה כבר מתאסלמת...ארה''ב מוצפת מהגרים מקסיקנים שאצלם התרבות היא המאצ'ו.. בקנדה יש כושים ומקסיקנים שגם הם מאצ'ו.. שומדבר לא נמשך לנצח. הכל בסוף קורס, האימפריות הגדולות בעולם קרסו בסוף אז הפמניזם לא יקרוס?? חחח תתחילו לספור אחורה כי עוד מעט יעמוד מולנו עולם טוב יותר והדורות הבאים לא יסבלו מנשים שמשעבדות אותן. הדור הבא לא יידע מה זה לקנות מכונית לאישה ולהשאר בBFF שלה. הדור הבא, לא ידע מה זה לגדול בבית שבו האבא סמרטוט שמקבל מכות מאישתו ועומד בשבילה על הברכיים. לא עוד!!! THIS IS THE REVOLUTION
    אוח טיילר... תהיה בריא.... ביי.

+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 14:26.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,002 | הודעות: 8,205,595 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect