נכתב במקור על ידי
rodney1
אתה נורא רזה אחשלי...למה אתה מעביר ביקורות לאנשים על האימונים שלהם והכל..? זה נורא צבוע.
חשבתי שאני רזה עד שראיתי תמונות שלך.
ב' - התספורת שלך בכלל לא מתאימה לך לפי דעתי (דעתי האישית).
ג' - בקשר לאופנה, אני ממש לא מסכים איתך. לא כל מה שבאופנה צריך להחשב יפה בהכרח. אני אישית לובש כל חולצה שבאה לי טוב בעניין ואני חושב שהיא נראית טוב ונראית טוב על הגוף שלי ספציפית, לא מעניין אותי מה החברה מכתיבה לי ואיזה סוג של לבוש אני "חייב" ללבוש בכדי להתאים את עצמי לאופנה. זה בולשיט טהור.
ד' - ללכת בארץ עם החולצות ג'ינס האלה לא יתנו כלום פה. ככה לא הולכים בארץ, מצטער.
חוץ מזה שאנחנו נכנסו לתקופה של קיץ מטורף בארץ וכל מה שאני אישית מתכוון ללבוש זה גופיות \ חולצות מאד קצרות.
ה' - לפי דעתי, החבר שלך ההוא עם הפפיון, נראה כמו ג'סטין ביבר עם השיער הזה, ולא בהכרח הופך אותו לחתיך. (לא מעניין אותי שיש לו 300 לייקים בפייסבוק, הוא עדיין לא נראה טוב. פייסבוק זה לא מדד בשבילי).
לפי דעתי זה לא נראה עליו טוב.
ו' - החבר הרוסי שלך לפי דעתי מתלבש הכי יפה מכולכם, מה גם שהוא לובש בגדים שמתאימים לגוף שלו, ויש לו שיער שמתאים מאד לצורת פנים שלו.
LONG STORY SHORT הוא לא מנסה להראות כמו מישהו שהוא לא. הוא רוסי, הוא חיוור, וככה הוא גם מתלבש, לפי זה.
ז' - בקשר למותגים, גם פה אני לא מסכים איתך. רוב האנשים בארץ קונים חולצת של קסטרו\ H N M וכאלה...הקטע המצחיק שהם קונים חולצות בגלל זה מותג ובגלל שזה חולצה יקרה.
זה הקטע המצחיק...זה שהחולצה שייכת למותג והיא יקרה, לא עושה אותה חולצה יפה. היא צריכה להתאים לגוף וצריכה להתאים למי שאתם...יש כאלה שחולצות צבעוניות לא מתאימות להם, ויש כאלה שכן.
בשביל זה יש תא מדידה להומואים שלא אוהבים להוריד חולצה באמצע החנות..תכנסו, תמדדו חולצות, תראו שזה יושב טוב עלייכם, בכל המצבים (אם החולצה רפויה, אם היא צמודה, איך היא נראית מהצד, איך היא נראית שאתם עושים שריר והכל...)
אחרון חביב...אני מצטער מראש על ההעלבה, אבל אמרת שאתה מוכן לקבל ביקורת שלילית..אז...BE WARNED.
בהתחלה עשית רושם של אחד שמבין באופנה, לבוש ודברים כאלה...עד שנכנסתי לפייסבוק שלך.
אחי..אם אתה לא מבין בדברים האלה, אל תפתח נושאים כאלה.
הייתי רוצה שהחבר הרוסי שלך יפתח נושא כזה לגבי לבוש. הוא מתלבש יפה.