וואו אתם כלכך מפגרים דיי לזיין את השכלללללל
כל כך הרבה זיוני מוח שזה פשוט משגע אותיייי
וואו אתם כלכך מפגרים דיי לזיין את השכלללללל
כל כך הרבה זיוני מוח שזה פשוט משגע אותיייי
..Everyone Loves You When You're Dead..
|
|
AFX אתה לא מכיר אותי ולא יודע אפילו מה אני ומה האופי שלי... אני לא מתכוון לקנות בית שאהיה גדול אלא כמה בתים בכל העולם כי אני לא אוהב להשאר במקום אחד ואני מאוד אוהב לטייל בעולם ולנדוד ואני מתכנן לעצמי סגנון חיים מאוד ייחודי ולא קל. ואין לי סיבה לגרור איתי אישה שאין לה מושג מהחיים שלה מי אני ומה אני עושה והאלה כן יש להן מושג נראות כמו תחת (כוסית ממוצעת נכנסת למחשב רק בשביל פייסבוק טוויטר ואולי אינסטגרם, רק כונפות עושות את כל החרא של האתרי היכרויות והפוטושופ ושלא נדבר על דברים מעבר) ולא בא לי להיות קוקולד בלי קשר כי אישה זה יצור כזה שתמיד עושה מהצד...כמו גבר האמת גם אנחנו עושים תמיד מהצד..מי שטוען אחרת משקר לעצמו...לי לפחות יש תביצים להודות שאני אחד כזה ואני לא משקר ואומר שאני "נאמן לעד" כי אני לא. והבולשיט שזרקת על הצבא בכלל מפגר, בגיל שלי בישראל כולם עדיין גרים עם ההורים ותלויים בהם בזמן שאני מזמן כבר עברתי תשלב הזה עוד שהייתי בארץ. אם אתה באמת חושב שג'ובניק מעפן שעושה סיבובי דאווין בעזריאלי באמת יותר "מוכן ממני לחיים" רק כי הוא עשה צבא ואני לא אז אתה שטוף מוח ואין לי מה לדבר איתך בכלל כי אין לי מה ללמוד מעמחה שגדלו על ערכים של שכונות מצוקה. POORS GONNA POOR.
YOU WILL NEVER SEE THE LIGHT
BOUND TO ALWAYS LIVE BY LIES