אנשים, אני לא מכירה אתכם (למרות שאני בטוחה שלפחות עם 2 מכם נפגשתי מתישהו במציאות), אבל זה פשוט כ"כ מפריע לי מה שאתם כותבים כאן!
די עם החוסר בטחון הזה!!
כן, אני מכירה את זה. אני הייתי ממש חסרת ביטחון פעם. וכן, גם אני חשבתי על לעשות כל מני ניתוחים, והייתי יושבת בבית ובוכה כי חשבתי שאני ממש ממש מכוערת.
וככל שבכיתי יותר על זה שאני מכוערת, נראיתי לעצמי רע יותר גם במראה. פסיכולוגי.
ודי עם הלסתות האלה! אתם לא הולכים לעשות עכשיו ניתוח, נכון?
כן, לסת גברית זה מאוד יפה ובלה בלה בלה, אבל וואלה.. אתם יכולים להיראות טוב גם אם אין לכם לסת מטורפת. לא צריך ללכת לאמצעים קיצוניים.
תפסיקו לשאוף למראה המושלם הזה, זה מחרפן אותי! אתם כ"כ חסרי בטחון ואין לך למה!
באמת שהדבר החשוב ביותר הוא האופי שלכם, ההתנהגות! זה מה שיביא לכם חברים, זה מה שיביא לכם בנות! זה מה שיגרום לכם להצליח בחיים ולהרוויח הרבה כסף ולחיות כמו שאתם רוצים.
התנהגות!! זהו!
ומראה חיצוני הוא רק בונוס! כן, הוא בונוס ממש גדול, ואין ספק שהוא נורא עוזר בחיים, אבל זה לא העיקר.
תתחילו לעשות את הדברים שאתם מפחדים מהם. רק ככה אתם תוכלו להתגבר על הפחד.
פוחדים לנשק בחורה? תנשקו אותה!
אז מקסימום מה יקרה? היא תסרב? סבבה.
אז שתדעו שקרה לי מקרה שבחור ניסה לנשק אותי כמה פעמים, וכל פעם זזתי. אבל בסוף הוא נישק אותי. (אומן פיקאפ, דרך אגב. בזמנו לא ידעתי את זה.)
אני אוהבת את כל התחום של פיקאפ כי זה משנה אותך, גורם לך לראות דברים אחרים. אתם מתחילים להבין צורות התנהגות של בני אדם, מתחילים להבין מה מניע אותם, מתחילים לצבור יותר בטחון עצמי, להאמין יותר בעצמכם.
ככל שתכשלו יותר, בסופו של דבר תהיו חזקים הרבה, אבל הרבה יותר.
הרי אחרי שנכשלתם כבר מליון פעם, מה הבעיה להיכשל עוד פעם אחת?
אתם תפסיקו לראות בזה ביג דיל, ותתחילו לראות בכל העניין הזה חוויה.
זהו.. הייתי חייבת להגיד את זה.

ציטוט ההודעה