קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. אנשים יש לי משהו להגיד לכם ...!!
    על ידי thespidr בפורום דיבורים
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 16-10-2007, 14:05
  2. תשמעו משהו חשוב שיש לי להגיד לכם!*כנסו*
    על ידי -sUIx בפורום Counter Strike
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 28-08-2007, 11:56
  3. אחח אני רוצה להגיד לכם משהו =\
    על ידי SlutFatma בפורום Maple Story
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 29-06-2007, 03:33
  4. יש לי משהו אחד להגיד לכם..
    על ידי Born2Kill בפורום דיבורים
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 13-08-2006, 03:17
  5. יש לי משהו להגיד לכם
    על ידי russian vodka בפורום כדורגל
    תגובות: 12
    הודעה אחרונה: 29-12-2005, 20:47
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 27

משהו שאני חייבת להגיד לכם

משתמש מתחיל
    לייקים
    18
    נקודות
    0

ברירת מחדל משהו שאני חייבת להגיד לכם

אנשים, אני לא מכירה אתכם (למרות שאני בטוחה שלפחות עם 2 מכם נפגשתי מתישהו במציאות), אבל זה פשוט כ"כ מפריע לי מה שאתם כותבים כאן!
    די עם החוסר בטחון הזה!!
    כן, אני מכירה את זה. אני הייתי ממש חסרת ביטחון פעם. וכן, גם אני חשבתי על לעשות כל מני ניתוחים, והייתי יושבת בבית ובוכה כי חשבתי שאני ממש ממש מכוערת.
    וככל שבכיתי יותר על זה שאני מכוערת, נראיתי לעצמי רע יותר גם במראה. פסיכולוגי.

ודי עם הלסתות האלה! אתם לא הולכים לעשות עכשיו ניתוח, נכון?
    כן, לסת גברית זה מאוד יפה ובלה בלה בלה, אבל וואלה.. אתם יכולים להיראות טוב גם אם אין לכם לסת מטורפת. לא צריך ללכת לאמצעים קיצוניים.

תפסיקו לשאוף למראה המושלם הזה, זה מחרפן אותי! אתם כ"כ חסרי בטחון ואין לך למה!
    באמת שהדבר החשוב ביותר הוא האופי שלכם, ההתנהגות! זה מה שיביא לכם חברים, זה מה שיביא לכם בנות! זה מה שיגרום לכם להצליח בחיים ולהרוויח הרבה כסף ולחיות כמו שאתם רוצים.
    התנהגות!! זהו!
    ומראה חיצוני הוא רק בונוס! כן, הוא בונוס ממש גדול, ואין ספק שהוא נורא עוזר בחיים, אבל זה לא העיקר.

תתחילו לעשות את הדברים שאתם מפחדים מהם. רק ככה אתם תוכלו להתגבר על הפחד.
    פוחדים לנשק בחורה? תנשקו אותה!
    אז מקסימום מה יקרה? היא תסרב? סבבה.
    אז שתדעו שקרה לי מקרה שבחור ניסה לנשק אותי כמה פעמים, וכל פעם זזתי. אבל בסוף הוא נישק אותי. (אומן פיקאפ, דרך אגב. בזמנו לא ידעתי את זה.)

אני אוהבת את כל התחום של פיקאפ כי זה משנה אותך, גורם לך לראות דברים אחרים. אתם מתחילים להבין צורות התנהגות של בני אדם, מתחילים להבין מה מניע אותם, מתחילים לצבור יותר בטחון עצמי, להאמין יותר בעצמכם.
    ככל שתכשלו יותר, בסופו של דבר תהיו חזקים הרבה, אבל הרבה יותר.
    הרי אחרי שנכשלתם כבר מליון פעם, מה הבעיה להיכשל עוד פעם אחת?
    אתם תפסיקו לראות בזה ביג דיל, ותתחילו לראות בכל העניין הזה חוויה.

זהו.. הייתי חייבת להגיד את זה.
    נערך לאחרונה על ידי Ariannan; 26-05-2013 בשעה 22:20.

2. קישורים ממומנים

משתמש מתקדם
    לייקים
    380
    נקודות
    50

הטרולים שלך יותר מצחיקים משינטן

משתמש מתחיל
    לייקים
    18
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי idi-nahuy צפיה בהודעה
    אני יודעת, אני כזאת מצחיקה

משתמש משקיע האוואטר של ShinTen
    לייקים
    1032
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    סניה ALERT

כן, אני מכירה את זה. אני הייתי ממש חסרת ביטחון פעם. וכן, גם אני חשבתי על לעשות כל מני ניתוחים, והייתי יושבת בבית ובוכה כי חשבתי שאני ממש ממש מכוערת.
    וככל שבכיתי יותר על זה שאני מכוערת, נראיתי לעצמי רע יותר גם במראה. פסיכולוגי.
    http://wow.joystiq.com/2008/10/19/mi...ts-everywhere/
    מילה קוניס הישראלית?
    לחופש יש תאריך: 20/3/2017

לייקים
    1032
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    סניה ALERT

ציטוט נכתב במקור על ידי idi-nahuy צפיה בהודעה
    חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

לא עדיף להיות אידי נאחוי ולהפוך לבדיחת הפורום
    נערך לאחרונה על ידי ShinTen; 26-05-2013 בשעה 22:26.

משתמש מתקדם
    לייקים
    380
    נקודות
    50

אני הבדיחה של הפורום

הולך להתאבד.

משתמש מתחיל
    לייקים
    18
    נקודות
    0

אחח.. ואני ניסיתי להיות רצינית..

לייקים
    1032
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    סניה ALERT

ציטוט נכתב במקור על ידי Ariannan צפיה בהודעה
    אחח באמת.. תראי לאן זרמנו..

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

איך קשור חוסר בטחון לזה שאנשים רוצים להראות טוב?

משתמש מתחיל
    לייקים
    77
    נקודות
    50

לפעמים אין קשר בין לעשות ניתוח לחוסר ביטחון.
    אסטטי ויפה זה פשוט תופס לפני אופי.. כבר פרסמתי מחקר על זה שאנשים שמשפיעים על אנשים אחרים הם בדר"כ יפים לדוגמא כמו עם יאיר לפיד.
    או היה משהו אחר שראיתי שהיה שני נשיאים אחד מכוער ויודע לדבר והשני יפה ודיבר קצת שטויות.
    מי נבחר? היפה נבחר בטלוויזיה והמכוער נבחר במציאות שרק שמעו אותו ולא ראו אותו שהיה צפוף.
    איפה מצביעים יותר אנשים .. אלה שרואים טלוויזיה לפחות בעולם המודרני והלא מעורב כמו היום.
    למי יותר קל להתקבל לעבודה?
    רודני פרסם פה משהו אם אני לא טועה שמישהו התקבל למשהו מיד בגלל איך שהוא נראה.. בלי הרבה חירביש.
    אופי זה מאוד חשוב אני מסכים איתך.. וכל הקטע שבנים רוצים בנות רק בשביל לזיין אותם ולספק צרכים זה גם מגעיל לדעתי כי אנחנו בני אדם ואנחנו אמורים לשלוט בצרכים שלנו, ואני מעדיף ליהיות עם מישהי שאני נהנה איתה ויותר חשוב שהיא נהנת איתי בלי קשר למחוייבות או משהו כזה , זה הדבר הכי יפה בעולם בלי לחשוב כל אחד על עצמו.. אבל קשה למצוא את זה בעולם החומרי היום, ואם נטפח משהו כזה בפורום מה רע.
    מצד שני אם שני אנשים רוצים להזדיין כמו שפנים זה גם לא רע.
    כל עוד אין מניפולציות ודברים מגעילים כמו אצל הכובעים פאקינג להמציא סיפורים כדי שמישהי תשכב איתך.
    האם את מוכנה להרים את הכפפה ולהתעסק בקטע של האופי בפורום ובעצם על איך להיות בנאדם יותר טוב ולשפר את התכונות שלך?
    לעשות דברים שמפחדים מהם אני בעד.. מצד שני אם מישהו ינשק מישהי הוא יכול גם להיכנס על זה לכלא במדינה שלנו.
    חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח פיקאפ לא גורם לאנשים להבין מה מניע אנשים.. כבר רשמו לך מה שמניע אנשים זה רגשות ורציונאליזציה שלהם בעזרת החברה כלומר מטרה להגשמה עצמית שהיא למה הם עושים דברים ומה שתומך בלמה הזאת זה כסף , סטאטוס ומראה בתור מה הם השיגו וכמובן הדרך של האנשים, מכל זה הדבר הראשון שרואים זה מה אותו בנאדם השיג ...
    נערך לאחרונה על ידי kongi; 26-05-2013 בשעה 22:37.

משתמש משקיע האוואטר של OverPowered
    שם פרטי
    ניק
    לייקים
    691
    נקודות
    6
    משפט מחץ
    You know what your problem is... I'm too good looking

למה לא לשאוף להיות מושלם? עזבי שנייה את הניתוחים ואת הקטע החי בסרט של חלק מאיתנו פה שאנחנו עושים ניתוח ובלהבלהבלה אבל וואלה, אם יהיה לי כסף מיותר אני כן אחשוב לעשות שתלים ללסת / לייזר וכו'...

את מבזבזת כסף על בגדים כדי להראות הכי מושלם שאת רוצה, זה אומר שאת חסרת ביטחון? מה זה הבולשיט הזה? אני בתור בן אדם עם הבגדים והסטייל אחד הנדירים לא מרגיש שיש בי משהו לא מושלם מבחינת לבוש. אבל מבחינת מראה? יש לי לאן לשאוף.. כמו שאת עושה שופינג ומבזבזת מאות/אלפי שקלים למה שאני לא אבזבז על ניתוח?

אבל זה רחוק אני ממש לא צריך ניתוח או לייזר או משהו עכשיו אבל מי יודע אולי עוד כמה שנים אני אכוון לתחום אחר בחיים שאני בו באמת אצטרך להיות מושלם מכל המידות ואני כן אחשוב לעשות את הדברים האלה..

מישהו ניסה לנשק אותך? סבבה
    תחשבי אם גמד ששוקל פחות ממך ערס עם שיניים עקומות היה מנסה לנשק אותך, איך היית מגיבה? בשביל זה אנשים צריכים להשתנות.. לא כי הם חסרי ביטחון. אלא כדי שהם יצליחו בחיים ולא שהחיים יעשו מהם לוזרים.. אותו גמד שחיף ערס עם השיניים העקומות את חושבת שאם הוא היה מפגין ביטחון ומנשק כל אחת שהוא היה רוצה הוא היה מצליח? היה חוטף תלונות על הטרדה וסתירות כל יום מחדש..

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

OP יא אח.

משתמש מתחיל
    לייקים
    18
    נקודות
    0

אבל אתם נורא מקצינים את מה שאמרתי. אני כן אמרתי שמראה זה חשוב, אבל אנשים פה פשוט מגזימים עם זה בצורה נוראית.
    יש אנשים שמהתגובות שלהם זה נשמע כאילו זה כל מה שחשוב להם, וכאילו הם חושבים שזה מה שיגרום לשינוי הגדול הזה שהם רוצים. ולדעתי הם ממש טועים.

וKongi. כן.. פיקאפ משנה אותך. כי לפני שהכרתי את התחום אני הייתי תמימה יותר, בחורים הצליחו "לעבוד" עלי יותר. אני מדברת כאן מניסיון, בסדר?
    זה עושה משהו לביטחון העצמי, אתה לא יכול להגיד שלא!
    זה גרם לי להבין סיטואציות חברתיות טוב יותר. כי זה נורא נוגע בפסיכולוגיה. ואני לא מדברת כאן על כל הרוטינות וכדומה, אני מדברת איתך על הדברים העמוקים יותר, דברים שקשורים לתקשורת בין בני אדם.

וכן, אני מבזבזת כסף על בגדים כי חשוב לי להיראות טוב וזה נותן לי הרגשה טובה.. אבל הגעתי כבר למצב שאני מרגישה טוב עם עצמי גם כשאני לא לבושה בצורה הכי מדהימה שיש, וזה מצב שצריך לשאוף אליו לפי דעתי. הרגשת ביטחון שלא תלוייה לגמרי בגורמים חיצוניים כמו בגדים.
    ושוב, אל תקצינו את מה שאני אומרת. ברור שאם אני אצא מהבית לבושה בבגדים קרועים אני לא ארגיש טוב עם עצמי, אני פשוט אומרת שזה לא הדבר הכי חשוב.

משתמש מתחיל
    לייקים
    42
    נקודות
    0

יש לו אופי חרא רצח

משתמש מכור
    לייקים
    293
    נקודות
    50

אבל אתם נורא מקצינים את מה שאמרתי. אני כן אמרתי שמראה זה חשוב, אבל אנשים פה פשוט מגזימים עם זה בצורה נוראית.
    יש אנשים שמהתגובות שלהם זה נשמע כאילו זה כל מה שחשוב להם, וכאילו הם חושבים שזה מה שיגרום לשינוי הגדול הזה שהם רוצים. ולדעתי הם ממש טועים.

וKongi. כן.. פיקאפ משנה אותך. כי לפני שהכרתי את התחום אני הייתי תמימה יותר, בחורים הצליחו "לעבוד" עלי יותר. אני מדברת כאן מניסיון, בסדר?
    זה עושה משהו לביטחון העצמי, אתה לא יכול להגיד שלא!
    זה גרם לי להבין סיטואציות חברתיות טוב יותר. כי זה נורא נוגע בפסיכולוגיה. ואני לא מדברת כאן על כל הרוטינות וכדומה, אני מדברת איתך על הדברים העמוקים יותר, דברים שקשורים לתקשורת בין בני אדם.

וכן, אני מבזבזת כסף על בגדים כי חשוב לי להיראות טוב וזה נותן לי הרגשה טובה.. אבל הגעתי כבר למצב שאני מרגישה טוב עם עצמי גם כשאני לא לבושה בצורה הכי מדהימה שיש, וזה מצב שצריך לשאוף אליו לפי דעתי. הרגשת ביטחון שלא תלוייה לגמרי בגורמים חיצוניים כמו בגדים.
    ושוב, אל תקצינו את מה שאני אומרת. ברור שאם אני אצא מהבית לבושה בבגדים קרועים אני לא ארגיש טוב עם עצמי, אני פשוט אומרת שזה לא הדבר הכי חשוב.
    עד הפעם הבאה שגבר יזרוק אותך...

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 09:39.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,504,993 | הודעות: 8,205,586 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect