|
|
איזה GIF ישן
YOU WILL NEVER SEE THE LIGHT
BOUND TO ALWAYS LIVE BY LIES
עלק סמים יצבוע מי ישמע מזה ירוק הפכת את זה להרואין..לא האלכוהול שאתה שותה בסדר פסח יותר טוב....והסיגריות שאבא שלך מעשן יותר טובות...תלמד קצת יבור לפני שאתה בא לי בהצהרות של אל סם ימושפע
אמא שלי גם לא נתנה לי לעשן סיגריות ולא אלכוהול...הם היו עושים לי מלא בלאגן כשהיו שומעים ששתיתי או עישנתי.
מצטער אבל הורים סטייל "אני אתן לך חופש" הם הורים גרועים והילדים שלהם לא מגיעים רחוק, ויוצאים חסרי ידע וניסיון.
הורים צריכים לחנך את הילדים שלהם וללמד אותם מה לעשות, לא לתת להם ירוק כי "מי ישמע".
לא מגיעים רחוק? חסרי ידע ונסיון? בגלל זה הייתי ביותר מקומות מאשר הישראלי הממוצע שטס רק לבורגס ולתאינלד וגם זה במקרה הטוב, בגלל זה יש לי יותר כסף מכל אחד בגיל שלי (לא מליונר אבל עדיין), בגלל זה אני יותר מצליח מכל אחד בגיל שלי, בגלל זה הישראלי הממוצע בגיל שלי שקיבל תחינוך המפגר שקיבלת עדיין תקוע בלופ של "ים ומסיבותתתתתתתתתת" ועובד כמתדלק ולא יודע מה לעשות עם החיים שלו וכנראה יקח הלוואה ללימודים בישראל של מקצוע מפגר כמו רפואה או הוראה כמו עבד מערכת ובכלל מסתובב כמו לולב ללא כיוון ותוכנית מסודרת. ואני יגיע ליותר מזה, אני עוד שנתיים עושה תמליון הראשון שלי MARK MY WORDS ואני אעשה פרינט סקרין מהחשבון בנק בשביל להשתיק אותך ואת כל הSADCUNTS. למה? כי ההורים שלי מאמינים בי, הסביבה שלי מאמינה, בי, החברים שלי מאמינים בי ואסור לי לאכזב אף אחד מהם! כל האנשים שפעם צחקו עלי ואמרו שלא אגיע לכלום כיום אני מעליהם בכל המובנים של LMS...תחשוב לבד לאיזה כיוון החיים שלי הולכים.
דיברתי על הורים שנותנים לילדים שלהם סמים....אבל שיהיה.
נסעת לארה"ב ללמוד, כל הכבוד , אבל אל תיסחף עם ההישגים שלך, כולה יצאת מהצבא ונסעת ללמוד ואתה בחדר כושר, עוד לא עשית כלום עם עצמך.
אתה רוצה להיות מיליונר ולעשות המון כסף בהצלחה, אבל תעשה כבר משהו ותפסיק לבלבל את המוח...ולא, אין לך יותר כסף ממני, וגם אין לך עשירית ממה שיש לי בחשבון, ואני לא מתכוון לפרסם תמונה, ואתה לא חייב להאמין, dont care...יש לי עסק וכסף,ועוד לא השתחררתי....שאני אשתחרר אני הולך להיות מפלצת אבל באמת..
נערך לאחרונה על ידי polo321 new; 27-05-2013 בשעה 22:24.
הכסף שלי הוא מחיסכון...
והעסק הוא משהו עם אחי, לא אפרט כרגע..
ואני גם כבר שנה ומשהו מוכר באיביי, זה מכניס לי בערך 2-3 אלף בחודש....לדעתי אם הייתי משקיע בזה יותר אז גם הייתי משיג יותר רווחים, פשוט אין לי תמיד זמן להשקיע לזה בשביל להגדיל את המכירות.
אבל כשאני אשתחרר אני מאוד רוצה להשקיע באיביי ובתוכניות שותפים וwhat not, שמכניסים משכורת סוג של פסיבית מעבודה בבית.
אני לא אפרט בדיוק מה אני מוכר, אבל בעיקרון אני עובד עם ספקי דרופשיפינג מסין ומארה"ב, שמספקים את המוצרים שאני מוכר, ושולחים אותם ללקוחות שלי ישירות.
הרעיון פה (בדרופשיפינג), זה שהמוצרים אף פעם לא יושבים אצלי, הם מגיעים ישירות מהספק שלי ללקוח.
כשהתחתלתי את המכירות הייתי עובד עם מלאי של המוצר שיושב אצלי, אבל זה כרוך בהרבה הוצאות, (תשלומי משלוח, מכס לפעמים, אריזה וכו...).
הלוואי הייתי בארה"ב ואז הייתי יכול לדלג על כל זה, וכל המכירות שלי היו יותר זולות והרווחים היו הרבבה הרבה יותר גבוהים,....בתאכלס, המון מוכרי איביי בישראל, משתמשים בדרופשיפינג בגלל הבעיה הזאת....
אם אתם רוצים להתחיל אני ממליץ לקרוא את הספר "איביי למקצוענים", יש אותו כמעט בכל סטימצקי בארץ. והוא מכסה דיי את הכל מבחינת הבנה בסיסית.