קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. לההה חחח אני גאה בעצמי כל כךך D:
    על ידי OzzY בפורום כושר ופיתוח גוף
    תגובות: 23
    הודעה אחרונה: 10-05-2006, 20:21
  2. ליריקס שכתבתי בעצמי + לינק לשיר cOw boys from hell
    על ידי Sapaki בפורום רוק ומטאל
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 25-01-2006, 23:04
  3. אוףף אני מאוכזב אש =\ אמריקן וואייסטלנד..לא נפרץ..מזה?
    על ידי Li0rz בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 27-12-2005, 21:24
  4. תגובות: 24
    הודעה אחרונה: 12-11-2005, 23:46
  5. תגובות: 68
    הודעה אחרונה: 10-10-2005, 16:11
+ תגובה לנושא
עמוד 3 מתוך 4 << ראשון 1234 אחרון >>
מציג תוצאות 31 עד 45 מתוך 51

מאוכזב בעצמי - עמוד 3

משתמש מתקדם
    לייקים
    380
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי BIKER STYLE new צפיה בהודעה
    הורים לא תומכים lol היית מת להורים כמו שלי, הם הכי משוחררים שיש, תמיד נתנו לי כסף שביקשתי (ולא ביקשתי הרבה), ידעו שאני מעשן ירוק ולא היה להם בעיה עם זה כי אמא שלי עישנה ירוק שהייתה בגיל שלי, דחפו אותי להשתפר לקראת התיכון ונתנו לי כסף לבגדים ותספורות ועוד דברים שהייתי צריך, לא לחצו עלי לחרוש בבצפר, והיו בעד הטיסה שלי והם גאים בי וכל החברות של אמא שלי מקנאות בה, בניגוד להורים הרוסים הכבדים שלך שאמרו לך לחרוש בתיכון מנעו ממך חיי חברה שעדהיום אין לך בגללם, ואמרו לך לעשות תספורת קצרה של ילדי כאפות ועוד דברים של חינוך רוסי מפגר ולא בקטע הטוב (אתה אמרת)...ההורים של שנינו רוסים ואיזה הבדל בין הבית שלך לבית שלי.

HATERS GONNA HATE POTATOES GONNA POTATE

2. קישורים ממומנים

משתמש משקיע האוואטר של BIKER STYLE new
    שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    And on the seventh day God ended his work which he had made; and he rested on the seventh day from all his work which he had made.

איזה GIF ישן
    YOU WILL NEVER SEE THE LIGHT

BOUND TO ALWAYS LIVE BY LIES

משתמש מתקדם
    לייקים
    180
    נקודות
    50

הורים לא תומכים lol היית מת להורים כמו שלי, הם הכי משוחררים שיש, תמיד נתנו לי כסף שביקשתי (ולא ביקשתי הרבה), ידעו שאני מעשן ירוק ולא היה להם בעיה עם זה כי אמא שלי עישנה ירוק שהייתה בגיל שלי, דחפו אותי להשתפר לקראת התיכון ונתנו לי כסף לבגדים ותספורות ועוד דברים שהייתי צריך, לא לחצו עלי לחרוש בבצפר, והיו בעד הטיסה שלי והם גאים בי וכל החברות של אמא שלי מקנאות בה, בניגוד להורים הרוסים הכבדים שלך שאמרו לך לחרוש בתיכון מנעו ממך חיי חברה שעדהיום אין לך בגללם, ואמרו לך לעשות תספורת קצרה של ילדי כאפות ועוד דברים של חינוך רוסי מפגר ולא בקטע הטוב (אתה אמרת)...ההורים של שנינו רוסים ואיזה הבדל בין הבית שלך לבית שלי.

HATERS GONNA HATE POTATOES GONNA POTATE
    90% מהאימהות ככה....חוץ מהקטע של הסמים שמשום מה אתה חושב שזה טוב לתת לילד שלך סמים.

שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    And on the seventh day God ended his work which he had made; and he rested on the seventh day from all his work which he had made.

עלק סמים יצבוע מי ישמע מזה ירוק הפכת את זה להרואין..לא האלכוהול שאתה שותה בסדר פסח יותר טוב....והסיגריות שאבא שלך מעשן יותר טובות...תלמד קצת יבור לפני שאתה בא לי בהצהרות של אל סם ימושפע

משתמש מתקדם
    לייקים
    180
    נקודות
    50

עלק סמים יצבוע מי ישמע מזה ירוק הפכת את זה להרואין..לא האלכוהול שאתה שותה בסדר פסח יותר טוב....והסיגריות שאבא שלך מעשן יותר טובות...תלמד קצת יבור לפני שאתה בא לי בהצהרות של אל סם ימושפע
    אמא שלי גם לא נתנה לי לעשן סיגריות ולא אלכוהול...הם היו עושים לי מלא בלאגן כשהיו שומעים ששתיתי או עישנתי.
    מצטער אבל הורים סטייל "אני אתן לך חופש" הם הורים גרועים והילדים שלהם לא מגיעים רחוק, ויוצאים חסרי ידע וניסיון.
    הורים צריכים לחנך את הילדים שלהם וללמד אותם מה לעשות, לא לתת להם ירוק כי "מי ישמע".

משתמש מכור
    שם פרטי
    אודו
    לייקים
    650
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    הוא לא מספיק מוחץ אז עדיף שלא

ציטוט נכתב במקור על ידי polo321 new צפיה בהודעה
    אמא שלי גם לא נתנה לי לעשן סיגריות ולא אלכוהול...הם היו עושים לי מלא בלאגן כשהיו שומעים ששתיתי או עישנתי.
    מצטער אבל הורים סטייל "אני אתן לך חופש" הם הורים גרועים והילדים שלהם לא מגיעים רחוק, ויוצאים חסרי ידע וניסיון.
    הורים צריכים לחנך את הילדים שלהם וללמד אותם מה לעשות, לא לתת להם ירוק כי "מי ישמע".
    היי! יש לו הורים מצוינים! והוא גדל מצוין!

אם אתה לא מאמין, תן לי לפרט לך את ההישגים של טיילר במשך 22 שנות חייו ותראה כמה הוא מוצלח:

1.לזיין תשכל בפורומים על LMS לפחות 4 שעות ביום.
    2.?
    3.?
    4.?
    5.??
    6.???????????????????????

משתמש משקיע האוואטר של ShinTen
    לייקים
    1032
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    סניה ALERT

ציטוט נכתב במקור על ידי yetinger צפיה בהודעה
    היי! יש לו הורים מצוינים! והוא גדל מצוין!

אם אתה לא מאמין, תן לי לפרט לך את ההישגים של טיילר במשך 22 שנות חייו ותראה כמה הוא מוצלח:

1.לזיין תשכל בפורומים על LMS לפחות 4 שעות ביום.
    2.?
    3.?
    4.?
    5.??
    6.???????????????????????
    7.PROFIT!!!
    לחופש יש תאריך: 20/3/2017

שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ

לא מגיעים רחוק? חסרי ידע ונסיון? בגלל זה הייתי ביותר מקומות מאשר הישראלי הממוצע שטס רק לבורגס ולתאינלד וגם זה במקרה הטוב, בגלל זה יש לי יותר כסף מכל אחד בגיל שלי (לא מליונר אבל עדיין), בגלל זה אני יותר מצליח מכל אחד בגיל שלי, בגלל זה הישראלי הממוצע בגיל שלי שקיבל תחינוך המפגר שקיבלת עדיין תקוע בלופ של "ים ומסיבותתתתתתתתתת" ועובד כמתדלק ולא יודע מה לעשות עם החיים שלו וכנראה יקח הלוואה ללימודים בישראל של מקצוע מפגר כמו רפואה או הוראה כמו עבד מערכת ובכלל מסתובב כמו לולב ללא כיוון ותוכנית מסודרת. ואני יגיע ליותר מזה, אני עוד שנתיים עושה תמליון הראשון שלי MARK MY WORDS ואני אעשה פרינט סקרין מהחשבון בנק בשביל להשתיק אותך ואת כל הSADCUNTS. למה? כי ההורים שלי מאמינים בי, הסביבה שלי מאמינה, בי, החברים שלי מאמינים בי ואסור לי לאכזב אף אחד מהם! כל האנשים שפעם צחקו עלי ואמרו שלא אגיע לכלום כיום אני מעליהם בכל המובנים של LMS...תחשוב לבד לאיזה כיוון החיים שלי הולכים.

משתמש מתקדם
    לייקים
    180
    נקודות
    50

לא מגיעים רחוק? חסרי ידע ונסיון? בגלל זה הייתי ביותר מקומות מאשר הישראלי הממוצע שטס רק לבורגס ולתאינלד וגם זה במקרה הטוב, בגלל זה יש לי יותר כסף מכל אחד בגיל שלי (לא מליונר אבל עדיין), בגלל זה אני יותר מצליח מכל אחד בגיל שלי, בגלל זה הישראלי הממוצע בגיל שלי שקיבל תחינוך המפגר שקיבלת עדיין תקוע בלופ של "ים ומסיבותתתתתתתתתת" ועובד כמתדלק ולא יודע מה לעשות עם החיים שלו וכנראה יקח הלוואה ללימודים בישראל של מקצוע מפגר כמו רפואה או הוראה כמו עבד מערכת ובכלל מסתובב כמו לולב ללא כיוון ותוכנית מסודרת. ואני יגיע ליותר מזה, אני עוד שנתיים עושה תמליון הראשון שלי MARK MY WORDS ואני אעשה פרינט סקרין מהחשבון בנק בשביל להשתיק אותך ואת כל הSADCUNTS. למה? כי ההורים שלי מאמינים בי, הסביבה שלי מאמינה, בי, החברים שלי מאמינים בי ואסור לי לאכזב אף אחד מהם! כל האנשים שפעם צחקו עלי ואמרו שלא אגיע לכלום כיום אני מעליהם בכל המובנים של LMS...תחשוב לבד לאיזה כיוון החיים שלי הולכים.
    דיברתי על הורים שנותנים לילדים שלהם סמים....אבל שיהיה.
    נסעת לארה"ב ללמוד, כל הכבוד , אבל אל תיסחף עם ההישגים שלך, כולה יצאת מהצבא ונסעת ללמוד ואתה בחדר כושר, עוד לא עשית כלום עם עצמך.
    אתה רוצה להיות מיליונר ולעשות המון כסף בהצלחה, אבל תעשה כבר משהו ותפסיק לבלבל את המוח...ולא, אין לך יותר כסף ממני, וגם אין לך עשירית ממה שיש לי בחשבון, ואני לא מתכוון לפרסם תמונה, ואתה לא חייב להאמין, dont care...יש לי עסק וכסף,ועוד לא השתחררתי ....שאני אשתחרר אני הולך להיות מפלצת אבל באמת..
    נערך לאחרונה על ידי polo321 new; 27-05-2013 בשעה 22:24.

משתמש מכור
    לייקים
    293
    נקודות
    50

אחשלי בחיים מחוץ למכון אתה לא חי על פנטזיות ומוטיבציה
    אתה חי בסרט כמו שנאחוי אמר מאיזה כמה מאמרים שקראת או שמעת מחברים
    אבל זה ידוע שאתה מושפע רואים את זה כל שבוע בפוסטים

פולו איזה עסק?
    נובורישים כולם פה
    נערך לאחרונה על ידי tryhxy; 27-05-2013 בשעה 23:06.

משתמש מתקדם
    לייקים
    180
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי tryhxy צפיה בהודעה
    אחשלי בחיים מחוץ למכון אתה לא חי על פנטזיות ומוטיבציה
    אתה חי בסרט כמו שנאחוי אמר מאיזה כמה מאמרים שקראת או שמעת מחברים
    אבל זה ידוע שאתה מושפע רואים את זה כל שבוע בפוסטים

פולו איזה עסק?
    נובורישים כולם פה
    הכסף שלי הוא מחיסכון...
    והעסק הוא משהו עם אחי, לא אפרט כרגע..
    ואני גם כבר שנה ומשהו מוכר באיביי, זה מכניס לי בערך 2-3 אלף בחודש....לדעתי אם הייתי משקיע בזה יותר אז גם הייתי משיג יותר רווחים, פשוט אין לי תמיד זמן להשקיע לזה בשביל להגדיל את המכירות.
    אבל כשאני אשתחרר אני מאוד רוצה להשקיע באיביי ובתוכניות שותפים וwhat not, שמכניסים משכורת סוג של פסיבית מעבודה בבית.

לייקים
    1032
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    סניה ALERT

הכסף שלי הוא מחיסכון...
    ואני גם כבר שנה ומשהו מוכר באיביי, זה מכניס לי בערך 2-3 אלף בחודש....לדעתי אם הייתי משקיע בזה יותר אז גם הייתי משיג יותר רווחים, פשוט אין לי תמיד זמן להשקיע לזה בשביל להגדיל את המכירות.
    אבל כשאני אשתחרר אני מאוד רוצה להשקיע באיביי ובתוכניות שותפים וwhat not, שמכניסים משכורת סוג של פסיבית מעבודה בבית.
    אני שומע שהרבה אנשים עושים מכירות מאיביי.. אתה יכול לתת דוגמא פולו?

משתמש מכור
    לייקים
    293
    נקודות
    50

הכסף שלי הוא מחיסכון...
    אש עליך על זה לא שמעתי
    אתה קונה ומוכר באיביי או מוכר דברים ממך?

משתמש מתקדם
    לייקים
    180
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי ShinTen צפיה בהודעה
    אני שומע שהרבה אנשים עושים מכירות מאיביי.. אתה יכול לתת דוגמא פולו?
    ציטוט נכתב במקור על ידי tryhxy צפיה בהודעה
    אש עליך על זה לא שמעתי
    אתה קונה ומוכר באיביי או מוכר דברים ממך?
    אני לא אפרט בדיוק מה אני מוכר, אבל בעיקרון אני עובד עם ספקי דרופשיפינג מסין ומארה"ב, שמספקים את המוצרים שאני מוכר, ושולחים אותם ללקוחות שלי ישירות.
    הרעיון פה (בדרופשיפינג), זה שהמוצרים אף פעם לא יושבים אצלי, הם מגיעים ישירות מהספק שלי ללקוח.
    כשהתחתלתי את המכירות הייתי עובד עם מלאי של המוצר שיושב אצלי, אבל זה כרוך בהרבה הוצאות, (תשלומי משלוח, מכס לפעמים, אריזה וכו...).
    הלוואי הייתי בארה"ב ואז הייתי יכול לדלג על כל זה, וכל המכירות שלי היו יותר זולות והרווחים היו הרבבה הרבה יותר גבוהים,....בתאכלס, המון מוכרי איביי בישראל, משתמשים בדרופשיפינג בגלל הבעיה הזאת....

אם אתם רוצים להתחיל אני ממליץ לקרוא את הספר "איביי למקצוענים", יש אותו כמעט בכל סטימצקי בארץ. והוא מכסה דיי את הכל מבחינת הבנה בסיסית.

לייקים
    1032
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    סניה ALERT

אני לא אפרט בדיוק מה אני מוכר, אבל בעיקרון אני עובד עם ספקי דרופשיפינג מסין ומארה"ב, שמספקים את המוצרים שאני מוכר, ושולחים אותם ללקוחות שלי ישירות.
    הרעיון פה (בדרופשיפינג), זה שהמוצרים אף פעם לא יושבים אצלי, הם מגיעים ישירות מהספק שלי ללקוח.
    כשהתחתלתי את המכירות הייתי עובד עם מלאי של המוצר שיושב אצלי, אבל זה כרוך בהרבה הוצאות, (תשלומי משלוח, מכס לפעמים, אריזה וכו...).
    הלוואי הייתי בארה"ב ואז הייתי יכול לדלג על כל זה, וכל המכירות שלי היו יותר זולות והרווחים היו הרבבה הרבה יותר גבוהים,....בתאכלס, המון מוכרי איביי בישראל, משתמשים בדרופשיפינג בגלל הבעיה הזאת....

אם אתם רוצים להתחיל אני ממליץ לקרוא את הספר "איביי למקצוענים", יש אותו כמעט בכל סטימצקי בארץ. והוא מכסה דיי את הכל מבחינת הבנה בסיסית.
    יש לך עוד מידע? שפוך אחי, בוא נקים ביחד את "תאגיד LMS".

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 11:41.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,002 | הודעות: 8,205,595 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect