שמעו בזמן האחרון נהיה פה טיפה יותר מדי דיבורים על מסביב וכל מיני תאוריות הזויות, לפורום קוראים שיפור עצמי אבל אבל בזמן האחרון, פשוט הכל חוזר על עצמו, טיפה טרולינג טיפה טיילר חוזר על אותו הרעיון 1000 פעמים במילים שונות מדי פעם בא איזה כובע ומזיין תשכל וכולם מסתלבטים, עכשיו וואלה שלא תחשבו שאני בא לצאת עליכם או כועס, יש פה אחלה של אנשים, פשוט אם כבר 90 אחוז מהפורום הסכים על מה שנקרא LMS
למה לא לדבר על דברים יותר מעשיים, לדוגמא מדריכים איך להתלבש איך לשפר את המראה בפנים, טיפים לחדר כושר(נגיד אני אישית קשה לי להגיע למאזן קלורי של 2500 קלוריות), איך באמת לשפר את הסטטוס ורעיונות לדוגמא איך לעשות כסף(נגיד וואלה אני בן 16 יש מלא דרכים לעשות כסף חוץ מלקרוע תתחת בשביל מינימום של 17 שקל).
יודעים מה אני אפילו יתחיל עם מספר שאלות...
לי יש טיפה חצ'קונים וקשה לי להוריד אותם זה מכער תפנים וזה מציק ואני מת להוריד את זה, מישהו יודע איך?(חוץ מראקוטן)
דבר שני, מישהו מכיר חנויות בגדים שוות במחירים נורמליים באזור ראשון תל אביב(וואלה אני מתלבש קסטרו זארה פול אנד בר כל אלה ובזמן האחרון אני גם קצר בכסף וגם כל דבר שם פשוט נחרש מהתחת)...
ד"א היה לי משתמש פה לפני איזה חודשיים ושחכתי תסיסמא פשוט חחחחחחח

ציטוט ההודעה
גם אמריקן איגל, אבל כמו שאמרתי אני קצר בכסף ורק בחופש אני מתחיל לעבוד, וואלה טיילר רציתי לשאול אותך בקשר לחדר כושר תענה לי בפרטי..